Baca keterangan rasmi

Geran Antarabangsa 2019-20

Anda mungkin layak mendapat Geran Antarabangsa kami. Klik di sini untuk maklumat lanjut .

Mengenai Wilmington College

Di Wilmington College (WC), kami berdedikasi untuk semangat anda untuk pembelajaran secara langsung. Komuniti kami akan meletakkan anda di tengah-tengah pengalaman pembelajaran, membuka kunci potensi dan membuka pintu anda. Pelajar boleh meninggalkan dengan beribu-ribu jam aplikasi praktikal - sekarang pembelajaran itu dilakukan.

Kami berdedikasi kepada anda dan kebolehan anda. Kami percaya keupayaan anda untuk mengubah dunia. Jadilah tangan, bertindak dan bina besok kita. Masa depan adalah milik anda. Setiap generasi mempunyai peluang untuk membentuk masyarakat dan membina dunia. Sekarang giliran awak. Tunjukkan kebanggaan anda. Melakukan perubahan. Wilmington College membawa melalui anda.

Kenyataan Misi

Misi Wilmington College adalah untuk mendidik, memberi inspirasi dan menyediakan setiap pelajar untuk kehidupan perkhidmatan dan kejayaan.

Untuk memenuhi misi itu, Wilmington College menyediakan persekitaran pendidikan sarjana dan siswazah berkualiti tinggi yang dibentuk oleh tradisi seni liberal, penyediaan kerjaya dan amalan tersendiri Persatuan Agama Persahabatan (Quakers). Dengan menawarkan program akademik, pengalaman praktikal, dan aktiviti kokurikulum dalam pelbagai tetapan kepada pelajar dari pelbagai latar belakang, Kolej memimpin pelajar untuk mendapatkan kesedaran tentang dunia, untuk memperoleh pengetahuan tentang kerjaya dan kerjaya dan mencari kebenaran dan keadilan sosial .

Selaras dengan warisan yang kaya dengan seni liberal, Kolej ini bertujuan untuk mendidik seluruh orang - intelektual, emosi, fizikal dan rohani - dengan cara yang memupuk pemikiran kritikal, refleksi, pertukaran idea secara bebas, siasatan terbuka, menghormati semua orang dan keinginan untuk pembelajaran sepanjang hayat. Seni liberal disepadukan dengan persiapan kerjaya untuk membantu pelajar mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya dalam kerjaya atau pendidikan lanjut.

Sebagai sebuah komuniti akademik, Wilmington College berakar dalam nilai Quaker bersejarah, yang juga dikenali sebagai kesaksian, yang meliputi integriti, perkhidmatan, pengawasan, kesetaraan, keamanan dan keadilan sosial serta menghormati semua orang. Testimoni bersejarah ini memberi motivasi kepada mereka yang belajar dan bekerja di Kolej untuk memberi sumbangan positif kepada profesion mereka dan komuniti mereka.

Kenyataan penglihatan

Wilmington College berhasrat untuk membuat kemajuan yang ketara dalam dekad yang akan datang ke arah menjadi sebuah kolej model yang melobi seni liberal dan penyediaan kerjaya untuk menamatkan pengajian profesional yang berpengalaman. Untuk bergerak ke arah penglihatan ini, Wilmington akan:

  • Mengintegrasikan penyediaan kerjaya dengan tradisi dan kemahiran dasar seni liberal;
  • Mencabar pelajar untuk menjalani kesaksian Quaker bersejarah integriti, perkhidmatan, kedamaian dan keadilan sosial, pengawasan dan penghormatan bagi semua orang dan mengamalkan mereka dalam komuniti dan tempat kerja mereka;
  • Menggalakkan setiap penyertaan pelajar dalam pengalaman bersemuka termasuk latihan magang, khidmat masyarakat, dan program pengajian antarabangsa;
  • Mewujudkan komuniti kampus yang peduli yang merangkumi kebajikan, rasa hormat dan kepercayaan; dan
  • Menunjukkan komitmen terhadap visi ini dengan meletakkan keperluan pelajar di tengah-tengah pengambilan keputusan.
Program diajar dalam:
  • English

Wilmington College Campus Flyover

Wilmington College: Hands-On Learning. Hands-On Living

Agriculture/FFA + Wilmington College

International Student Feature

International Student Feature

Alamat
Quaker Way,1870
45177 Wilmington, Ohio, Amerika Syarikat