York County Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

York County Community College ( YCCC ) adalah tempat yang hebat untuk memulakan pendidikan, meningkatkan kemahiran anda, atau memulakan kerjaya impian anda! York County Community College menawarkan pelajarnya kelas kecil, dengan fakulti & kakitangan yang berfokus pada pelajar, jadual kursus fleksibel yang sesuai dengan pekerjaan & keluarga, dan pengalaman pendidikan peribadi dan mencabar kepada pelajar dari semua peringkat umur.

York County Community College menyediakan program akademik, kerjaya, dan pemindahan sambil berkhidmat untuk memajukan pembangunan budaya, ekonomi, dan tenaga kerja di York County dan State of Maine.

Di York County Community College , kami meraikan kejayaan setiap pelajar. Walaupun kita menyedari kemajuan akademik sebagai bahagian penting dalam perjalanan mereka, kita menghargai nilai pengalaman hidup, pengembangan diri, kesedaran diri, dan usaha belajar. Kami komited untuk memperkasakan setiap pelajar untuk mencapai potensi akademik sepenuhnya dan mencapai matlamat peribadi mereka.

Lokasi

Wells

Alamat
College Drive,112
04090 Wells, Maine, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: