Baca keterangan rasmi

inlingua® Washington DC - Ditubuhkan dan dipercayai, yang dihormati dan diiktiraf. Perkara-perkara ini menjadikan kita institut perdana bahasa Inggeris, menarik pelajar terbaik dari seluruh dunia. inlingua® Washington DC adalah sebahagian daripada salah satu rangkaian terbesar sekolah-sekolah bahasa bebas di seluruh dunia.

Kenyataan Misi Kami komited untuk berkhidmat kepada pelajar daripada pelbagai latar belakang. Kami berusaha untuk memastikan bahawa semua pelajar-pelajar kita mencapai matlamat akademik, profesional, dan peribadi mereka.

motto inlingua® Antarabangsa adalah "halangan bahasa Crossing." Kami berusaha untuk menggalakkan pemahaman antara budaya dan kecemerlangan akademik. Dengan kakitangan yang sensitif budaya dan fakulti, kami komited untuk mengatasi halangan bahasa.

Kami juga didorong untuk memberi kuasa kepada pelajar-pelajar kita, dan memastikan bahawa mereka berjaya dalam usaha masa depan mereka. Sebab itu kita menggunakan kaedah komunikatif di dalam kelas kami. Kaedah komunikasi membolehkan pelajar untuk mengambil pemilikan penuh dengan bahasa yang mereka belajar, dan dengan itu membolehkan mereka untuk menjadi pelajar yang aktif. Ini jenis pengalaman adalah mengubah hidup, sesuatu yang mereka tidak akan lupa apabila meninggalkan inlingua® Washington DC.

Malah lebih baik, apabila pelajar datang ke inlingua® Washington DC, mereka menjadi sebahagian daripada komuniti pelajar dengan tenaga pengajar yang berkhidmat mentor sebagai inspirasi.

Mengapa memilih inlingua® Washington DC? Berikut adalah beberapa sebab untuk belajar bahasa Inggeris di inlingua® Washington DC:

Kami berada di lokasi yang hebat - minit perjalanan dari pusat bandar DC dan hanya beberapa langkah dari Georgetown yang bersejarah, dengan, jalan-jalan yang sibuk perayaan, kehidupan malam yang hebat, restoran kedudukan tertinggi, dan kedai-kedai kelas pertama. Kami hanya menyediakan berkelayakan dan berpengalaman guru bahasa Inggeris yang bahasa rasminya ialah Bahasa Inggeris. Guru-guru kami mengabdikan diri untuk memberikan pengajaran Bahasa Inggeris yang dinamik dan berkesan untuk membantu anda mencapai matlamat pembelajaran Bahasa Inggeris anda dengan lebih cepat. Dengan saiz kelas maksimum 14 pelajar. Pusat peperiksaan TOEFL / iBT kami, yang terletak dalam komputer kelas & bahasa makmal pertama kami, mempunyai 30 negeri-of-the-art stesen kerja. Pada tahun 2014, Inlingua telah dianugerahkan anugerah Top IELTS Pusat Ujian untuk tahun keempat berturut-turut - kita adalah satu-satunya pusat di kawasan itu dan juga rasmi terbesar IELTS Pusat Ujian di Amerika Syarikat. inlingua® Washington DC juga pusat ujian Cambridge. inlingua® Washington DC berfungsi sebagai pintu masuk yang besar kepada pelbagai kolej dan universiti di kawasan itu. Kami menjamin sekurang-kurangnya 8 tahap yang berbeza, bersama-sama dengan program-program yang maju dan ujian prep. Kami diiktiraf oleh CEA dan dengan itu menegakkan Piawaian CEA untuk Program Bahasa Inggeris dan Institusi. Ahli Bahasa Inggeris Amerika Syarikat. Kami menawarkan aktiviti program sosial yang cemerlang, satu yang sentiasa dipenuhi dengan perlawanan di seluruh bandar dan sekitarnya. Kami menyediakan perkhidmatan penginapan untuk membantu pelajar-pelajar kita mencari tempat yang terbaik dan paling selesa untuk hidup semasa belajar di Inlingua.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

inlingua® Washington DC

The Bahasa Inggeris untuk Program Khas Tujuan direka untuk pelajar yang memerlukan bahasa Inggeris untuk berkomunikasi dalam sosial, bekerja, dan keadaan Kerjaya khusus. ... [+]

Bahasa Inggeris untuk tujuan Khas Program

The Bahasa Inggeris untuk Program Khas Tujuan direka untuk pelajar yang memerlukan bahasa Inggeris untuk berkomunikasi dalam sosial, bekerja, dan keadaan Kerjaya khusus. Kelas perniagaan, latihan loghat, penyiaran dan kemahiran pengucapan awam, undang-undang Inggeris, pengurusan sumber manusia, dan kefasihan media adalah sebahagian daripada pelbagai bidang pelajar boleh memilih untuk belajar. Pembangunan kemahiran berlaku dalam semua 4 bidang bahasa (membaca, menulis, mendengar, dan bercakap), dan tidak memberi tumpuan kepada meletakkan kemahiran baru mula digunakan dalam konteks yang realistik.

Bahasa Inggeris Perniagaan Keterangan Kursus: Ac... [-]
Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
inlingua® Washington DC

Program Premium Inlingua, dengan 25 dalam kelas kelas seminggu, memaksimumkan masa belajar pelajar di Amerika Syarikat. Waktu lanjutan program Inlingua Premium 25 menampu ... [+]

The Inlingua Premium 25 Program

Program Premium Inlingua, dengan 25 dalam kelas kelas seminggu, memaksimumkan masa belajar pelajar di Amerika Syarikat. Waktu lanjutan daripada program Inlingua Premium menampung keperluan pelajar untuk membangunkan tabiat pembelajaran peribadi, mengukuhkan bahasa belajar dan kemahiran berkomunikasi, dan strategi-strategi yang berkesan untuk membaca, menulis, dan komunikasi lisan untuk digunakan.

Guru-guru kami membantu menyediakan pelajar-pelajar kita untuk pelbagai situasi di universiti atau di tempat kerja. Selain itu, pelajar boleh memberi tumpuan kepada penulisan perniagaan, menyampaikan persembahan, menguasai TOEFL dan IELTS kemahiran bercakap, atau jahitan dengan keperluan khusus mereka.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
inlingua® Washington DC

Program Premium Inlingua, iaitu 15 pelajaran kelas seminggu, sesuai untuk pelajar-pelajar yang jadual kelas bahasa Inggeris mereka di sekitar tuntutan dalam kehidupan per ... [+]

Inlingua Premium 15 Program

Program Premium Inlingua, iaitu 15 pelajaran kelas seminggu, sesuai untuk pelajar-pelajar yang jadual kelas bahasa Inggeris mereka di sekitar tuntutan dalam kehidupan peribadi mereka dan bagi mereka yang ingin mempunyai masa untuk meneroka pelbagai tarikan di kawasan DC metropolitan.

Apabila di dalam kelas, pelajar akan meningkatkan mereka:

perbendaharaan kata kefasihan ketepatan tatabahasa dalam pengucapan, penulisan, dan kefahaman

Setiap peringkat ditawarkan di Inlingua Washington DC juga boleh didapati dalam program Semi-intensif.

Jadual

Pagi

Masa: 09:00-11:30 Isnin - Jumaat

Petang

Masa: 14:00-4:30 Isnin - Jumaat [-]
Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
inlingua® Washington DC

IELTS / TOEFL ... [+]

Terima kasih kerana minat anda dalam program-program kami!

Nama saya Cris dan saya akan gembira untuk membantu anda melalui proses pendaftaran.

Saya melihat bahawa anda berminat dalam program penyediaan ujian kami. Pada 30 kelas seminggu, kelas persediaan ujian adalah dianggap program intensif dan ianya adalah bertujuan untuk pemegang visa pelajar. kelas Test Preparation kami adalah cara yang terbaik untuk membantu anda mencapai skor yang anda mahu! Kami adalah IELTS rasmi dan pusat ujian TOEFL, yang bermaksud kakitangan kami dan guru-guru adalah unik berkelayakan untuk membantu anda dalam persediaan anda.

Pelajar yang mendaftar dalam kelas ini hendaklah terlebih dahulu menunjukkan peringkat pertengahan yang atas. Kami menentukan tahap anda dengan Ujian Penempatan semasa ketibaan anda (kita menawarkan awal Ujian penempatan percuma di laman web kami, kami menggalakkan anda untuk mengambil untuk maklumat anda).... [-]

Amerika Syarikat Washington
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
inlingua® Washington DC

iPEP adalah trek unik mengasyikkan kami inlingua® Program Premium. Kelas mempunyai teknologi Kaedah plus canggih global dipercayai inlingua® dan latihan prestasi. ... [+]

iPEP adalah trek unik mengasyikkan kami inlingua® Program Premium. Kelas mempunyai teknologi Kaedah plus canggih global dipercayai inlingua® dan latihan prestasi. Kami menawarkan dua inlingua® schedules Premium Program Malam: iPEP 24 & iPEP 16.

iPEP 24 terdiri daripada dua bahagian utama: bahagian pertama program ini adalah sesi khusus diajar oleh tenaga pengajar kami menggunakan Kaedah yang inlingua® - a komunikatif, pendekatan interaktif yang membolehkan pelajar mencapai kefasihan lebih cepat. Pelajar menyatakan 70% daripada masa!

Pelajar kemudian bergerak ke sesi berasaskan komputer daripada inlingua® Latihan dalam talian dipandu oleh guru-guru kami. Pelajar dapat memberi tumpuan kepada tatabahasa ketika melaksanakan tugas yang penting dalam menaip pada papan kekunci Bahasa Inggeris - komponen utama untuk esei kolej bertulis atau laporan perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Pendaftaran Terbuka
English
4 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
inlingua® Washington DC

Khusus pakej penyediaan ujian kami menyediakan latihan yang ketat dan intensif untuk semua bahagian ujian ini menggunakan kurikulum dan pengajaran yang paling maju metodo ... [+]

Ujian Penyediaan Pakej

Khusus pakej penyediaan ujian kami menyediakan latihan yang ketat dan intensif untuk semua bahagian ujian ini menggunakan kurikulum dan pengajaran yang paling maju metodologi.

Pelajar dilatih dan dilengkapi untuk mencapai kejayaan di Cambridge, IELTS, atau ujian TOEFL dan mendapat keyakinan dengan membangunkan ujian mengambil strategi apabila mengambil ujian amalan biasa.

IELTS

IELTS (International Sistem Ujian Bahasa Inggeris) ialah suatu pemeriksaan penguasaan bahasa Inggeris yang mengukur keupayaan bahasa dalam bidang yang memerlukan untuk belajar atau bekerja di mana bahasa Inggeris adalah bahasa komunikasi. Ia adalah ujian terbukti bahasa Inggeris di dunia. Lebih daripada 1.7 juta calon mengambil ujian ini setiap tahun untuk memulakan perjalanan mereka ke dalam pendidikan antarabangsa dan pekerjaan.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Inlingua Washington DC | Learn English with Us