inlingua® Washington DC

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

inlingua® Washington DC - Ditubuhkan dan dipercayai, yang dihormati dan diiktiraf. Perkara-perkara ini menjadikan kita institut perdana bahasa Inggeris, menarik pelajar terbaik dari seluruh dunia. inlingua® Washington DC adalah sebahagian daripada salah satu rangkaian terbesar sekolah-sekolah bahasa bebas di seluruh dunia.

Kenyataan Misi Kami komited untuk berkhidmat kepada pelajar daripada pelbagai latar belakang. Kami berusaha untuk memastikan bahawa semua pelajar-pelajar kita mencapai matlamat akademik, profesional, dan peribadi mereka.

motto inlingua® Antarabangsa adalah "halangan bahasa Crossing." Kami berusaha untuk menggalakkan pemahaman antara budaya dan kecemerlangan akademik. Dengan kakitangan yang sensitif budaya dan fakulti, kami komited untuk mengatasi halangan bahasa.

Kami juga didorong untuk memberi kuasa kepada pelajar-pelajar kita, dan memastikan bahawa mereka berjaya dalam usaha masa depan mereka. Sebab itu kita menggunakan kaedah komunikatif di dalam kelas kami. Kaedah komunikasi membolehkan pelajar untuk mengambil pemilikan penuh dengan bahasa yang mereka belajar, dan dengan itu membolehkan mereka untuk menjadi pelajar yang aktif. Ini jenis pengalaman adalah mengubah hidup, sesuatu yang mereka tidak akan lupa apabila meninggalkan inlingua® Washington DC.

Malah lebih baik, apabila pelajar datang ke inlingua® Washington DC, mereka menjadi sebahagian daripada komuniti pelajar dengan tenaga pengajar yang berkhidmat mentor sebagai inspirasi.

Mengapa memilih inlingua® Washington DC? Berikut adalah beberapa sebab untuk belajar bahasa Inggeris di inlingua® Washington DC:

Kami berada di lokasi yang hebat - minit perjalanan dari pusat bandar DC dan hanya beberapa langkah dari Georgetown yang bersejarah, dengan, jalan-jalan yang sibuk perayaan, kehidupan malam yang hebat, restoran kedudukan tertinggi, dan kedai-kedai kelas pertama. Kami hanya menyediakan berkelayakan dan berpengalaman guru bahasa Inggeris yang bahasa rasminya ialah Bahasa Inggeris. Guru-guru kami mengabdikan diri untuk memberikan pengajaran Bahasa Inggeris yang dinamik dan berkesan untuk membantu anda mencapai matlamat pembelajaran Bahasa Inggeris anda dengan lebih cepat. Dengan saiz kelas maksimum 14 pelajar. Pusat peperiksaan TOEFL / iBT kami, yang terletak dalam komputer kelas & bahasa makmal pertama kami, mempunyai 30 negeri-of-the-art stesen kerja. Pada tahun 2014, Inlingua telah dianugerahkan anugerah Top IELTS Pusat Ujian untuk tahun keempat berturut-turut - kita adalah satu-satunya pusat di kawasan itu dan juga rasmi terbesar IELTS Pusat Ujian di Amerika Syarikat. inlingua® Washington DC juga pusat ujian Cambridge. inlingua® Washington DC berfungsi sebagai pintu masuk yang besar kepada pelbagai kolej dan universiti di kawasan itu. Kami menjamin sekurang-kurangnya 8 tahap yang berbeza, bersama-sama dengan program-program yang maju dan ujian prep. Kami diiktiraf oleh CEA dan dengan itu menegakkan Piawaian CEA untuk Program Bahasa Inggeris dan Institusi. Ahli Bahasa Inggeris Amerika Syarikat. Kami menawarkan aktiviti program sosial yang cemerlang, satu yang sentiasa dipenuhi dengan perlawanan di seluruh bandar dan sekitarnya. Kami menyediakan perkhidmatan penginapan untuk membantu pelajar-pelajar kita mencari tempat yang terbaik dan paling selesa untuk hidup semasa belajar di Inlingua.

Lokasi

Washington

inlingua® Washington DC

Alamat
inlingua® Washington DC,
1901 N. Moore St., Suite LL-01

VA 22209 - 1728 Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat
Telefon
+1 703-527-7888