Andorra Aviation Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Andorra Aviation Academy terletak di Principality of Andorra. Diilhamkan oleh sekelompok peminat penerbangan, perjanjian untuk menubuhkan program ijazah penerbangan unik ini dengan Kerajaan Andorand Andorra telah ditandatangani pada bulan Jun 2015.

Andorra Aviation Academy menawarkan program latihan perintis (kursus 18 bulan Fast Track) dan sedang dalam proses pengajian dengan University of Andorra 3 tahun Ijazah Sarjana Muda Penerbangan yang diiktiraf di seluruh Eropah dan di 47 buah negara (180 ECTS European Transfer Transfer System mengikut Proses Bologna).

Andorra Aviation Academy dan rakan-rakannya menawarkan kursus latihan perintis yang diluluskan dan diselia oleh EASA. Akademi menyediakan universiti profesional dan persekitaran latihan penerbangan yang menggalakkan standard penerbangan terbaik dalam kelas dari segi keselamatan, kualiti, piawaian, dan prestasi. Di samping itu, ia membangunkan kemahiran pengurusan untuk menyatukan pemikiran kritikal, membuat keputusan dalam persekitaran kompleks, kepimpinan dan komunikasi.

Berdasarkan penyelidikan universiti terkini dalam latihan perintis dan persekitaran yang rumit, kami telah membangunkan satu kaedah mengajar yang dipanggil "latihan mindful" untuk membolehkan pelajar mengatasi situasi yang rumit dan tidak dijangka dan mempromosikan "pemetaan minda" pada pelajar. Latihan juruterbang adalah dengan sifatnya yang sangat mahal. Untuk menurunkan kos latihan sambil mengekalkan piawaian yang tinggi, kami telah mengadakan perjanjian dengan rakan-rakan mesra 'penerbangan umum' di Perancis. Auch (32000, Perancis) terutamanya tidak mengalami cuaca buruk yang sama sering terdapat di lokasi lain. Semua kelebihan ini menyumbang kepada masa penyelesaian yang lebih pantas, untuk menyeragamkan kualiti latihan berdasarkan keperluan EASA Eropah.

Kami menyediakan program menyeluruh (tiada kos tersembunyi) yang disesuaikan dengan keperluan khusus setiap pelajar, dalam masyarakat berbilang budaya yang selamat dan terpelihara dengan baik.

Lokasi

Andorra la Vella

Andorra Aviation Academy

Alamat
Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Telefon
+376 736 309

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami