Andorra Aviation Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Andorra Aviation Academy yang terletak di Principality of Andorra. Diilhamkan oleh sekumpulan peminat penerbangan, perjanjian untuk menubuhkan ini program ijazah penerbangan unik dengan Kerajaan Andorra dan Universiti Andorra telah ditandatangani pada bulan Jun 2015.

Andorra Aviation Academy menawarkan program latihan juruterbang (18 bulan Fast tentu Track) dan 3 tahun Sarjana Muda Aviation kursus ijazah yang diiktiraf di seluruh Eropah dan di 47 negara dalam jumlah (Sistem 180 ECTS Eropah Kredit Transfer mengikut proses Bologna).

Andorra Aviation Academy dan rakan-rakannya menawarkan kursus latihan juruterbang yang diluluskan oleh kedua-dua Amerika Syarikat dan Eropah: Latihan penerbangan awam di bawah 14 CFR Bahagian 61 dan EASA ATO.0033 (belum selesai) Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA) di bawah 14 CFR Bahagian 141 dan.

The Academy menyediakan persekitaran universiti dan penerbangan-latihan seorang profesional yang menggalakkan standard syarikat penerbangan terbaik dalam kelasnya dari segi keselamatan, kualiti, piawaian, dan prestasi. Di samping itu, ia membina kemahiran pengurusan untuk menyatukan kritikal pemikiran, membuat keputusan dalam persekitaran yang kompleks, kepimpinan dan komunikasi.

Berdasarkan penyelidikan universiti terkini dalam juruterbang dan latihan persekitaran yang kompleks, kami telah membangunkan satu kaedah pengajaran yang dikenali sebagai "latihan sedar" untuk membolehkan pelajar untuk menghadapi situasi yang kompleks dan tidak dijangka jadikan "peta minda" dalam diri murid. latihan Pilot adalah secara semulajadinya, mahal. Untuk mengurangkan kos latihan sambil mengekalkan standard yang tinggi, kami telah menetapkan perjanjian dengan yang 'penerbangan am sekutu mesra di Amerika Syarikat. Florida terutamanya tidak mengalami cuaca buruk yang sama sering hadir di lokasi lain. Semua kelebihan ini menyumbang kepada masa siap lebih cepat, untuk menyeragamkan kualiti latihan berdasarkan keperluan EASA Eropah.

Kami menyediakan program merangkumi semua (tiada kos tersembunyi) yang disesuaikan dengan keperluan khusus setiap pelajar. Ketua melatih langsung kenalan ibu bapa apabila siap setiap fasa.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus » Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Latihan Trek Juruterbang Cepat (18 Bulan)

Campus Sepenuh masa 18  February 2018 Andorra 0

Program ini direka untuk memenuhi keperluan untuk jawatan krew penerbangan dengan Syarikat Penerbangan Eropah dan bekerja sebagai juruterbang di Amerika berdaftar pesawat. [+]

Penyampaian

Program ini direka untuk memenuhi keperluan untuk jawatan krew penerbangan dengan Syarikat Penerbangan Eropah dan bekerja sebagai juruterbang di Amerika berdaftar pesawat.

Setelah tamat pengajian, anda akan layak dengan sekurang-kurangnya:

EASA CPL lesen juruterbang komersial dan Instrument Rating teori EASA ATPL EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Kerjasama) Kursus ujian FCL 1,055 Kemahiran Bahasa Inggeris FAA kelayakan Kedudukan komersial dan instrumen.

Program ini boleh disiapkan dalam masa 18 bulan. Ia menawarkan fleksibiliti semasa latihan dengan membenarkan pelajar yang telahpun mengadakan PPL EASA untuk menyertai program ini dan menerima diskaun.... [-]


Contact

Andorra Aviation Academy

Alamat Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 0, Andorra
Website http://www.andorra-aviation.com/
Telefon +376 736 309