Baca keterangan rasmi

Andorra Aviation Academy yang terletak di Principality of Andorra. Diilhamkan oleh sekumpulan peminat penerbangan, perjanjian untuk menubuhkan ini program ijazah penerbangan unik dengan Kerajaan Andorra dan Universiti Andorra telah ditandatangani pada bulan Jun 2015.

Andorra Aviation Academy menawarkan program latihan juruterbang (18 bulan Fast tentu Track) dan 3 tahun Sarjana Muda Aviation kursus ijazah yang diiktiraf di seluruh Eropah dan di 47 negara dalam jumlah (Sistem 180 ECTS Eropah Kredit Transfer mengikut proses Bologna).

Andorra Aviation Academy dan rakan-rakannya menawarkan kursus latihan juruterbang yang diluluskan oleh kedua-dua Amerika Syarikat dan Eropah: Latihan penerbangan awam di bawah 14 CFR Bahagian 61 dan EASA ATO.0033 (belum selesai) Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA) di bawah 14 CFR Bahagian 141 dan.

The Academy menyediakan persekitaran universiti dan penerbangan-latihan seorang profesional yang menggalakkan standard syarikat penerbangan terbaik dalam kelasnya dari segi keselamatan, kualiti, piawaian, dan prestasi. Di samping itu, ia membina kemahiran pengurusan untuk menyatukan kritikal pemikiran, membuat keputusan dalam persekitaran yang kompleks, kepimpinan dan komunikasi.

Berdasarkan penyelidikan universiti terkini dalam juruterbang dan latihan persekitaran yang kompleks, kami telah membangunkan satu kaedah pengajaran yang dikenali sebagai "latihan sedar" untuk membolehkan pelajar untuk menghadapi situasi yang kompleks dan tidak dijangka jadikan "peta minda" dalam diri murid. latihan Pilot adalah secara semulajadinya, mahal. Untuk mengurangkan kos latihan sambil mengekalkan standard yang tinggi, kami telah menetapkan perjanjian dengan yang 'penerbangan am sekutu mesra di Amerika Syarikat. Florida terutamanya tidak mengalami cuaca buruk yang sama sering hadir di lokasi lain. Semua kelebihan ini menyumbang kepada masa siap lebih cepat, untuk menyeragamkan kualiti latihan berdasarkan keperluan EASA Eropah.

Kami menyediakan program merangkumi semua (tiada kos tersembunyi) yang disesuaikan dengan keperluan khusus setiap pelajar. Ketua melatih langsung kenalan ibu bapa apabila siap setiap fasa.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Andorra Aviation Academy

Dispatcher Pesawat adalah peniaga berlesen yang disahkan oleh Pentadbiran Penerbangan Awam. Beliau / Dia mempunyai tanggungjawab bersama dengan kapten untuk kawalan kesel ... [+]

Dispatcher Pesawat adalah peniaga berlesen yang disahkan oleh Pentadbiran Penerbangan Awam. Beliau / Dia mempunyai tanggungjawab bersama dengan kapten untuk kawalan keselamatan dan pengendalian penerbangan di bawah bimbingannya. Untuk mencapai amalan ekonomi yang terbaik, perkhidmatan penumpang dan pengendalian operasi, pengangkut Penerbangan menganalisis dan menilai maklumat meteorologi untuk menentukan bahaya yang berpotensi untuk keselamatan penerbangan dan memilih laluan penerbangan yang paling dikehendaki dan ekonomi, mengira jumlah bahan api yang diperlukan untuk penyelesaian yang selamat penerbangan mengikut jenis pesawat, jarak penerbangan, penyelenggaraan, batasan, keadaan cuaca dan keperluan bahan api minimum yang ditetapkan oleh peraturan penerbangan.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Andorra Aviation Academy

Program ini direka untuk memenuhi syarat untuk kedudukan krew penerbangan dengan Penerbangan Eropah dan bekerja sebagai juruterbang pesawat Amerika yang berdaftar. ... [+]

Program ini direka untuk memenuhi syarat untuk kedudukan krew penerbangan dengan Penerbangan Eropah dan bekerja sebagai juruterbang pesawat Amerika yang berdaftar.

Selepas tamat pengajian, anda akan berkelayakan sekurang-kurangnya:

Lesen juruterbang komersial EASA CPL dan Penilaian Instrumen

Teori EASA ATPL

Kursus EASA MCC Airbus A320 (Kerjasama Multi Krew)

Ujian kecekapan Bahasa Inggeris FCL 1.055

Kelayakan penilaian komersial dan instrumen FAA.

Program ini boleh disiapkan dalam tempoh 18 bulan. Ia menawarkan fleksibiliti semasa latihan dengan membenarkan pelajar yang sudah memegang PASA EASA untuk menyertai program ini dan menerima diskaun.

P... [-]
Andorra Andorra la Vella
Sept. 2019
Sepenuh masa
18 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Andorra Aviation Academy
Alamat
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Website
Telefon
+376 736 309