Baca keterangan rasmi

Andorra Aviation Academy terletak di Principality of Andorra. Diilhamkan oleh sekelompok peminat penerbangan, perjanjian untuk menubuhkan program ijazah penerbangan unik ini dengan Kerajaan Andorand Andorra telah ditandatangani pada bulan Jun 2015.

Andorra Aviation Academy menawarkan program latihan perintis (kursus 18 bulan Fast Track) dan sedang dalam proses pengajian dengan University of Andorra 3 tahun Ijazah Sarjana Muda Penerbangan yang diiktiraf di seluruh Eropah dan di 47 buah negara (180 ECTS European Transfer Transfer System mengikut Proses Bologna).

Andorra Aviation Academy dan rakan-rakannya menawarkan kursus latihan perintis yang diluluskan dan diselia oleh EASA. Akademi menyediakan universiti profesional dan persekitaran latihan penerbangan yang menggalakkan standard penerbangan terbaik dalam kelas dari segi keselamatan, kualiti, piawaian, dan prestasi. Di samping itu, ia membangunkan kemahiran pengurusan untuk menyatukan pemikiran kritikal, membuat keputusan dalam persekitaran kompleks, kepimpinan dan komunikasi.

Berdasarkan penyelidikan universiti terkini dalam latihan perintis dan persekitaran yang rumit, kami telah membangunkan satu kaedah mengajar yang dipanggil "latihan mindful" untuk membolehkan pelajar mengatasi situasi yang rumit dan tidak dijangka dan mempromosikan "pemetaan minda" pada pelajar. Latihan juruterbang adalah dengan sifatnya yang sangat mahal. Untuk menurunkan kos latihan sambil mengekalkan piawaian yang tinggi, kami telah mengadakan perjanjian dengan rakan-rakan mesra 'penerbangan umum' di Perancis. Auch (32000, Perancis) terutamanya tidak mengalami cuaca buruk yang sama sering terdapat di lokasi lain. Semua kelebihan ini menyumbang kepada masa penyelesaian yang lebih pantas, untuk menyeragamkan kualiti latihan berdasarkan keperluan EASA Eropah.

Kami menyediakan program menyeluruh (tiada kos tersembunyi) yang disesuaikan dengan keperluan khusus setiap pelajar, dalam masyarakat berbilang budaya yang selamat dan terpelihara dengan baik.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Andorra Aviation Academy

Dispatcher Pesawat adalah peniaga berlesen yang disahkan oleh Pentadbiran Penerbangan Awam. Beliau / Dia mempunyai tanggungjawab bersama dengan kapten untuk kawalan kesel ... [+]

Dispatcher Pesawat adalah peniaga berlesen yang disahkan oleh Pentadbiran Penerbangan Awam. Beliau / Dia mempunyai tanggungjawab bersama dengan kapten untuk kawalan keselamatan dan pengendalian penerbangan di bawah bimbingannya. Untuk mencapai amalan ekonomi yang terbaik, perkhidmatan penumpang dan pengendalian operasi, pengangkut Penerbangan menganalisis dan menilai maklumat meteorologi untuk menentukan bahaya yang berpotensi untuk keselamatan penerbangan dan memilih laluan penerbangan yang paling dikehendaki dan ekonomi, mengira jumlah bahan api yang diperlukan untuk penyelesaian yang selamat penerbangan mengikut jenis pesawat, jarak penerbangan, penyelenggaraan, batasan, keadaan cuaca dan keperluan bahan api minimum yang ditetapkan oleh peraturan penerbangan.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Permintaan Maklumat
English
2 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Andorra Aviation Academy

Program ini direka untuk memenuhi syarat untuk kedudukan krew penerbangan dengan Penerbangan Eropah dan bekerja sebagai juruterbang pesawat Amerika yang berdaftar. ... [+]

Program ini direka untuk memenuhi syarat untuk kedudukan krew penerbangan dengan Penerbangan Eropah dan bekerja sebagai juruterbang pesawat Amerika yang berdaftar.

Selepas tamat pengajian, anda akan berkelayakan sekurang-kurangnya:

Lesen juruterbang komersial EASA CPL dan Penilaian Instrumen

Teori EASA ATPL

Kursus EASA MCC Airbus A320 (Kerjasama Multi Krew)

Ujian kecekapan Bahasa Inggeris FCL 1.055

Kelayakan penilaian komersial dan instrumen FAA.

Program ini boleh disiapkan dalam tempoh 18 bulan. Ia menawarkan fleksibiliti semasa latihan dengan membenarkan pelajar yang sudah memegang PASA EASA untuk menyertai program ini dan menerima diskaun.

P... [-]
Andorra Andorra la Vella
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Andorra Aviation Academy
Alamat
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Website
Telefon
+376 736 309