GBN Training Centre

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MENGENAI PUSAT LATIHAN RANGKAIAN PERNIAGAAN GULF (GBNTC)

Ditubuhkan pada tahun 1993, Gulf Network Group Group (GBN) telah berkembang menjadi salah satu rangkaian perniagaan terbesar di rantau Teluk, menawarkan perundingan profesional bernilai tambah khusus dan perkhidmatan teknikal khusus dalam bidang Rawatan Air, Automasi Loji dan Alam Sekitar .

Pusat Latihan Rangkaian Perniagaan Gulf (GBNTC), anak syarikat GBN yang ditubuhkan pada tahun 2006, menawarkan kursus dalaman dan program persijilan bernilai tinggi dalam bidang Pengurusan Perniagaan, Teknologi Maklumat, Pengajian Keberlanjutan, Alam Sekitar dan Kemudahan, Kejuruteraan dan Sains Hayat. GBNTC juga menawarkan Program Latihan Vokasional yang berkualiti tinggi dan unik untuk para profesional yang ingin mempelajari kemahiran baru yang berkaitan dengan perdagangan atau kerjaya tertentu.

Semua program latihan dan kursus yang ditawarkan oleh GBNTC amat disesuaikan berdasarkan keperluan spesifik perwakilan dan organisasi yang terlibat. Kami mengatur kursus latihan ini dengan kerjasama Kursus Latihan Arab. Program kami bertujuan membantu organisasi yang ingin pekerja mereka meningkatkan kemahiran dan pengetahuan mereka dalam pelbagai bidang pengajian. GBNTC juga akan membuka program latihan dan sijil yang sesuai untuk kebanyakan latihan organisasi dan tahap kemahiran pekerja mereka.

Kursus kami adalah populariti di kalangan perniagaan kanan dan pemimpin pemikiran, profesional, perunding dan juga ahli akademik dengan peredaran masa. Pada masa ini, anda boleh memilih dari pelbagai kursus, dalam bidang pengajian berikut:

 • Pengurusan perniagaan
 • Teknologi maklumat
 • Alam Sekitar
 • Kajian Keberlanjutan
 • Latihan vokasional
 • Kehidupan Sains
 • Latihan Kebakaran, Keselamatan dan Hazmat

Dalam usaha kami untuk meningkatkan tahap kemahiran profesional perniagaan serantau, kami juga akan menambah program dan sijil baru dari semasa ke semasa. Buat masa sekarang, kami dengan bangganya boleh menyatakan bahawa satu pasukan profesional yang berkelayakan dan berkelayakan, masing-masing pakar dalam bidangnya, menyampaikan kursus-kursus ini kepada para hadirin yang datang dari berbagai negara di rantau Teluk. Paling penting, graduan kami bekerja di beberapa organisasi terbesar di GCC dan bahagian lain di dunia.

Last but not least; kami dengan cepat berkembang menjadi sumber latihan utama, terutamanya untuk rantau MENA. Kami membangunkan hubungan yang berpanjangan dengan pelanggan kami untuk terus mengikuti perkembangan teknologi terkini dan memastikan program kami sentiasa terkini. Kami komited untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang unik yang membolehkan anda memenuhi keperluan organisasi anda dan membawanya ke kejayaan baru yang berjaya.

VISI DAN MISI

Ditubuhkan pada tahun 1993, Gulf Network Network Group (GBN) telah berkembang menjadi salah satu rangkaian perniagaan terbesar di rantau ini. Pusat Latihan Rangkaian Perniagaan Gulf (GBNTC), sebuah anak syarikat GBN, ditubuhkan pada tahun 2006, mengkhususkan diri dalam kursus latihan pensijilan dalaman yang disesuaikan berdasarkan keperluan khusus organisasi. GBNTC akan menyediakan kursus latihan ini untuk individu dalam organisasi yang ingin meningkatkan pekerja mereka dalam bidang pengajian khusus yang berlainan. GBNTC adalah tempat di mana syarikat-syarikat berminat untuk melatih pekerja mereka dan mengesahkannya dalam bidang pengajian khas dari institut terkenal dan sarjana bidang, perunding dan penyampai. Kami komited untuk menyediakan satu pengalaman pembelajaran yang unik yang direka khas untuk keperluan organisasi anda.

Misi kami adalah untuk memperkasakan orang dengan pengetahuan di mana mereka boleh belajar dan cemerlang dalam bidang pengajian mereka.

Visi kami adalah menjadi pusat latihan terkemuka di rantau ini yang akan membantu membina masyarakat, masyarakat dan tenaga kerja yang lebih baik dengan menyediakan latihan berkualiti tinggi.

Nilai kami:

 • Menghormati: Kami menawarkan persekitaran pembelajaran yang merangkumi dan memupuk kepelbagaian antara idea dan orang.
 • Kecemerlangan: kami menawarkan kecemerlangan dan kualiti kepada peserta program kami.
 • Kreativiti: kami menggalakkan idea-idea baru dan menggalakkan kreativiti di dalam bilik darjah kami membawa kepada pembelajaran yang lebih berkesan.
 • Integriti: kami memperlakukan semua perwakilan kami dengan jujur, adil dan beretika.
 • Perkhidmatan: Anda akan menerima tahap tertinggi perkhidmatan pelanggan utama.
 • Pembelajaran Sepanjang Hayat: kami percaya menawarkan persekitaran sedemikian kepada perwakilan kami yang memupuk pembelajaran seumur hidup.

WHY GBNTC?

Kami membangun hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami untuk memastikan program kami sentiasa terkini dan relevan dengan keperluan pelanggan, permintaan industri dan keperluan pasaran. Sama ada anda mempunyai beribu-ribu pekerja atau hanya dua, kami tahu latihan yang anda perlukan, dan tahu cara terbaik memberikan latihan itu kepada pekerja anda. Dengan bergaul dengan universiti Ivy dan pakar industri teratas; kami komited untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang unik yang direka khas untuk keperluan organisasi anda. Perkhidmatan utama yang disediakan oleh GBNTC adalah untuk memudahkan dan menganjurkan kursus latihan khusus dari institusi terkenal yang akan membolehkan individu memperolehi sijil dalam setiap bidang pengajian yang akan memberikan organisasi keunggulan yang akan membolehkan mereka segera berada di hadapan dalam arena perniagaan yang kompetitif.

Lokasi

Al Khobar

Alamat
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Al Khobar, Wilayah Timur, Arab Saudi