Baca keterangan rasmi

Memilih pembekal pendidikan yang betul mungkin merupakan keputusan yang paling penting yang anda akan buat. Pendekatan praktikal dari AIT akan memberi anda pengalaman mendalam dan pelbagai alat untuk memastikan kejayaan anda dalam industri kreatif dan digital.

AIT menawarkan Ijazah Sarjana Muda dan Kursus Diploma di mana anda boleh pakar dalam Membuat Filem, Reka Bentuk Permainan, Animasi, Reka Bentuk Digital, Aplikasi

Pendekatan holistik kami kepada pendidikan anda bermakna bahawa kami tidak hanya menghasilkan pereka atau animator dengan satu kemahiran, kami membantu anda menjadi profesional dengan pelbagai bakat yang dapat menyesuaikan diri dan berkembang ke permintaan industri yang sentiasa berubah. Inilah sebab mengapa AIT adalah pilihan terbaik untuk orang-orang kreatif.

Kami Memahami Industri
Kami cepat menangkap dan menyesuaikan diri dengan trend yang sentiasa berkembang untuk memastikan pelajar kami mempunyai kelebihan bersaing dengan pengetahuan terkini dan kemahiran praktikal yang dikehendaki dalam industri.


Pengalaman peribadi
Kampus kami adalah intim, jadi kami mengenali anda dengan nama dan boleh menawarkan sokongan peribadi yang hebat. Saiz kelas kecil kami bermakna anda akan belajar dalam suasana santai dan rapat di mana perhatian lebih banyak diberikan kepada pengalaman pendidikan anda. AIT adalah tempat yang bagus untuk menerima bimbingan mengenai Pathway Kerjaya anda kerana guru kami mempunyai kejayaan anda sebagai keutamaan nombor satu mereka.


Kursus Berkualiti
AIT mempunyai reputasi cemerlang untuk menawarkan kursus berkualiti. AIT diiktiraf oleh Australian Computer Society dan merupakan penyedia tertiari pertama di Australia untuk menawarkan Ijazah Sarjana Muda IT (Pembangunan Aplikasi Bergerak). Kursus AIT membolehkan anda meneruskan pengajian ke kursus siswazah atau pasca siswazah di universiti terkemuka di Australia.


Kampus State-Of-The-Art
Kami mempunyai persekitaran pembelajaran yang bersemangat di dalam dan di luar kampus yang berpusat di sekitar kreativiti dan ruang terbuka. Kami mempunyai persekitaran yang mesra dan pelbagai budaya yang membuatkan pelajar kami merasa di rumah di kampus dan memberi mereka kebebasan untuk mengembangkan kemahiran kreatif mereka.


Peralatan dan Perisian Terkini
Anda boleh menguasai seni media digital interaktif dengan pelbagai peralatan dan perisian multimedia profesional seperti sistem Capture Motion Markerless pertama Australia, Kit Pembangunan Unreal (UDK), Autodesk Motion Builder, Autodesk Mudbox dan Adobe Creative Cloud Suite.


Pengalaman Perniagaan Praktikal Keuntungan
Anda akan mempelajari kaedah pengurusan projek penting, kemahiran pemasaran dan rangka kerja perniagaan untuk memastikan anda tahu bagaimana menyediakan dan mempersembahkan portfolio kerja anda ke pasaran. AIT bertujuan untuk semua pelajar bersedia kerja 'melalui bengkel pembangunan profesional dan peluang rangkaian industri.


Pelbagai Kemahiran
Pelajar AIT mengkaji pelbagai subjek dan kaedah dalam lingkungan media digital. Ini bermakna anda akan membangunkan kemahiran digital yang penting yang boleh dipindahkan ke pelbagai bidang dalam industri kreatif. AIT adalah satu-satunya organisasi di Australia untuk mengajar dengan sistem penangkapan gerakan tanpa penanda yang bermaksud anda juga akan lulus dengan pengalaman unik dan industri yang relevan.


Luruskan Pantas Pendidikan Anda
Struktur kursus fleksibel kami, tarikh mula berkala dan kelas sepanjang tahun bermakna anda dapat melayari pendidikan anda dan melengkapkan Ijazah Sarjana Muda dalam masa 2 tahun sahaja.


BANTU-BANTUAN

Pathways ke Universiti
Kursus AIT menyediakan Pathways ke Universiti Sydney, Universiti Wollongong, Universiti Macquarie, Universiti Queensland Tengah dan Universiti Teknologi Sydney.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Academy of Information Technology

AIT telah menubuhkan Usahawan menakjubkan ruang kerja kerjasama yang kita panggil Pusat Inovasi kami atau InnovAIT untuk pendek. Ini adalah di tengah-tengah untuk Diploma ... [+]

Di sini, di AIT kita serius tentang mendapatkan anda bersedia untuk kerjaya yang berjaya dalam industri kreatif. AIT telah menubuhkan Usahawan menakjubkan ruang kerja kerjasama yang kita panggil Pusat Inovasi kami atau InnovAIT untuk jangka pendek. Ini adalah di tengah-tengah untuk Diploma baru yang menarik kami perniagaan yang mengkhusus dalam menyediakan anda untuk menjalankan sendiri 'industri kreatif'Perniagaan. Jika anda berminat untuk bekerja, atau menubuhkan perniagaan anda sendiri, freelancing, e-Lancing, atau hanya mengambil bahagian dalam revolusi digital maka kursus ini akan Launchpad yang sempurna untuk kerjaya anda.

Dalam Diploma AIT itu Perniagaan anda akan: - Belajar bagaimana untuk pasaran massa untuk web dan untuk cetak - Belajar perisian untuk digunakan mudah untuk membuat laman web anda sendiri - Belajar bagaimana untuk menggunakan media sosial untuk perniagaan dan pemasaran - Belajar sumber dan pemasaran prinsip manusia supaya anda boleh mengurus orang dan berkesan mempromosikan perniagaan anda ... [-]

Australia Sydney
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
8 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Academy of Information Technology

Satu AIT Diploma mudah dinaik taraf menjadi sebuah AIT Sarjana Muda apabila anda telah bermula. A Diploma Digital Media Technologies merupakan pilihan yang terbaik bagi p ... [+]

Satu AIT Diploma mudah dinaik taraf menjadi sebuah AIT Sarjana Muda apabila anda telah bermula. A Diploma Digital Media Technologies merupakan pilihan yang terbaik bagi pelajar mencari tangan kepada latihan vokasional teori kurang dalam pelajaran. Ia termasuk mata pelajaran teras dan pelbagai mata pelajaran berdasarkan specialisaton anda.

Ramai pelajar memilih untuk mengikuti pengajian di sini dan kemudian dibawa ke Ijazah Sarjana Muda apabila mereka mempunyai masa untuk membangunkan kemahiran mereka.

Pengkhususan:

Animasi - Permainan Pembangunan - Filem - Design Digital [-]
Australia Sydney
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

AIT featured by 'SavePoint' TV show

Another AIT feature on 'SavePoint' TV show

Digital Media at AIT

AIT teacher spotlight - Patrick Huang (Film)

Student work example - Animation

Student work example - Animation

Student work example - Film