Baca keterangan rasmi

Syarikat-syarikat Australia mula mengetahui bahawa kemahiran kreatif boleh membawa pemikiran segar ke dalam mana-mana organisasi.

Terlalu banyak institusi menawarkan kursus kreatif yang mengabaikan kemahiran seperti pitching, negosiasi dan kepekaan harga berasaskan pasaran, yang merupakan kunci untuk berjaya menjalankan perniagaan anda sendiri.

Sejak 2014, Kenali Kreativiti Telah berkembang untuk melayani peningkatan permintaan untuk alat pemikiran reka bentuk dan inovasi dari pelajar perniagaan. Pada masa ini, kami juga menyedari banyak kreatif (artis, pereka dan penulis) mencari kemahiran komersial seperti kepimpinan, pitching, dan harga.

Lebih daripada sekadar mencari niche, kami dapati semangat kerabat yang telah berjuang di mana dan bagaimana untuk mempelajari 'kemahiran lain' ini. Bengkel pertama kami melibatkan kedua-dua khalayak yang kreatif dan berfikiran perniagaan, dan kami kagum betapa mereka harus mengajar antara satu sama lain.

Matlamat kami menjadi mengenai membina tempat yang sempurna untuk memupuk minda kreatif, keusahawanan dan teknikal; Tempat di mana para peserta dapat mempelajari kemahiran yang dapat mereka ambil ke tempat kerja mereka dan membuat perubahan positif.

Kami percaya...

Jika anda tidak membuat ingatan, anda membuang masa. Jika anda tidak berdiri untuk apa yang anda percayai, anda berpura-pura. Sekiranya anda tidak bertanya, anda tidak belajar.

Nilai

Nilai kami adalah mudah tetapi berkuasa. Jika anda tidak membuat kenangan, anda membuang masa. Jika anda tidak berdiri untuk apa yang anda percaya, anda berpura-pura. Jika anda tidak bertanya bagaimana anda boleh membantu, anda tidak peduli.

Impian hari ini boleh menjadi permulaan awal, dengan mata di bursa saham jika itu matlamat anda. Diploma Kreatif Enterprise melatih peserta untuk menyesuaikan, mencipta, berinovasi dan berkembang dalam ekonomi pembelajaran hari ini. Pelajar kami adalah seni, akal, dan terinspirasi untuk menangani situasi baru, masalah dan cabaran dengan kemahiran untuk pakar dalam disiplin kreatif tertentu atau menerapkan pembelajaran mereka kepada persekitaran perniagaan yang lebih luas.

Buka kunci gabungan imajinasi, ciptaan dan ketajaman perniagaan yang sempurna, dan temukan dunia peluang kreatif yang menanti di Mengakrifkan Kreativiti.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Acknowledge Creativity

Diploma Perusahaan Kreatif menangani keperluan yang semakin meningkat bagi perniagaan dan perniagaan untuk mengatasi masalah dalam cara yang kreatif, menggunakan pendekat ... [+]

Ia adalah tempat yang tepat untuk membangunkan bakat kreatif, teknikal dan keusahawanan anda, dan akan menyediakan anda untuk pelbagai eklektik kerjaya kreatif, tidak kira jalur mana yang anda pilih. Pelajar kita belajar melalui model pengajaran tradisional dan kontemporari. Kursus ini akan membangunkan pemahaman yang ketara tentang bagaimana kerjaya kreatif sesuai dalam masyarakat dan peranan penting yang dimainkan dalam komunikasi kepada khalayak yang luas.

Diploma Perusahaan Kreatif menangani keperluan yang semakin meningkat bagi perniagaan dan perniagaan untuk mengatasi masalah dalam cara yang kreatif, menggunakan pendekatan kolaboratif untuk budaya tempat kerja dan gaya yang lebih humanistik.... [-]

Australia Melbourne Sydney
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu