Acknowledge Creativity

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Syarikat-syarikat Australia mula mengetahui bahawa kemahiran kreatif boleh membawa pemikiran segar ke dalam mana-mana organisasi.

Terlalu banyak institusi menawarkan kursus kreatif yang mengabaikan kemahiran seperti pitching, negosiasi dan kepekaan harga berasaskan pasaran, yang merupakan kunci untuk berjaya menjalankan perniagaan anda sendiri.

Sejak 2014, Kenali Kreativiti Telah berkembang untuk melayani peningkatan permintaan untuk alat pemikiran reka bentuk dan inovasi dari pelajar perniagaan. Pada masa ini, kami juga menyedari banyak kreatif (artis, pereka dan penulis) mencari kemahiran komersial seperti kepimpinan, pitching, dan harga.

Lebih daripada sekadar mencari niche, kami dapati semangat kerabat yang telah berjuang di mana dan bagaimana untuk mempelajari 'kemahiran lain' ini. Bengkel pertama kami melibatkan kedua-dua khalayak yang kreatif dan berfikiran perniagaan, dan kami kagum betapa mereka harus mengajar antara satu sama lain.

Matlamat kami menjadi mengenai membina tempat yang sempurna untuk memupuk minda kreatif, keusahawanan dan teknikal; Tempat di mana para peserta dapat mempelajari kemahiran yang dapat mereka ambil ke tempat kerja mereka dan membuat perubahan positif.

Kami percaya...

Jika anda tidak membuat ingatan, anda membuang masa. Jika anda tidak berdiri untuk apa yang anda percayai, anda berpura-pura. Sekiranya anda tidak bertanya, anda tidak belajar.

Nilai

Nilai kami adalah mudah tetapi berkuasa. Jika anda tidak membuat kenangan, anda membuang masa. Jika anda tidak berdiri untuk apa yang anda percaya, anda berpura-pura. Jika anda tidak bertanya bagaimana anda boleh membantu, anda tidak peduli.

Impian hari ini boleh menjadi permulaan awal, dengan mata di bursa saham jika itu matlamat anda. Diploma Kreatif Enterprise melatih peserta untuk menyesuaikan, mencipta, berinovasi dan berkembang dalam ekonomi pembelajaran hari ini. Pelajar kami adalah seni, akal, dan terinspirasi untuk menangani situasi baru, masalah dan cabaran dengan kemahiran untuk pakar dalam disiplin kreatif tertentu atau menerapkan pembelajaran mereka kepada persekitaran perniagaan yang lebih luas.

Buka kunci gabungan imajinasi, ciptaan dan ketajaman perniagaan yang sempurna, dan temukan dunia peluang kreatif yang menanti di Mengakrifkan Kreativiti.

Lokasi

Melbourne

Alamat
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Alamat
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia