Ad Astra Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ad Astra Institute ; sebuah institut pendidikan moden dan bersemangat dalam industri perhotelan Australia. Dengan hubungan langsung dengan industri, Ad Astra Institute menawarkan kepada pelajar kami peluang yang unik untuk belajar dari profesional industri, dengan penekanan yang kuat terhadap hasil pelajar.

Ad Astra Institute mempunyai reputasi dalam industri perhotelan untuk kecemerlangan dan inovasi dalam reka bentuk dan penyampaian program pendidikan berkualiti. Sebagai seorang pelajar di Ad Astra Institute , anda akan mengalami kakitangan pengajar yang cemerlang yang bermotivasi tinggi untuk memastikan semua pelajar bersedia bekerja dan menegakkan reputasi graduan kami sebagai sangat mahir dan dicari dalam industri.

Pelajar Ad Astra Institute menikmati kemudahan yang cemerlang dan berpeluang untuk belajar dan mengembangkan kemahiran dalam persekitaran yang merangsang, moden dan selamat.

Komitmen kami untuk memastikan pengalaman belajar yang luar biasa di Ad Astra Institute untuk pelajar antarabangsa kami juga terdiri daripada pelbagai perkhidmatan sokongan pelajar. Perkhidmatan ini termasuk bantuan bahasa dan kemahiran belajar, penginapan, aktiviti rekreasi, perkhidmatan kesihatan dan bimbingan peribadi untuk memastikan pengalaman pelajar adalah sesuatu yang menyeronokkan.

Kami tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan anda kepada komuniti yang pelbagai dan bersemangat di Ad Astra Institute .

Staf Pengajar Pakar

Pelajar kami akan belajar dari fakulti pengajaran yang cemerlang kami yang pakar dalam bidang mereka. Dengan pengalaman bertahun-tahun di rantai hotel besar dan restoran di seluruh dunia yang berprestij, jurulatih kami sangat bermotivasi untuk memastikan semua pelajar bersedia, berkemahiran tinggi dan dicari di industri.

Kemudahan Kelas Dunia

Pelajar kami menikmati kemudahan hebat di tengah-tengah Melbourne, dengan peluang untuk belajar dan mengembangkan kemahiran dalam persekitaran yang merangsang, moden dan selamat. Keadaan kemudahan seni dan saiz kelas kecil ini membolehkan pelajar memaksimumkan masa mereka dengan jurulatih pakar dan memanfaatkan sepenuhnya program ini.

Berbasis Kecekapan, Pembelajaran Hands-on

Kami memberikan pengetahuan praktikal pelajar kepada kami dengan mengajar mereka kemahiran dunia nyata. Gabungan teori dan pembelajaran secara langsung, memastikan pelajar kami dilengkapi untuk kerjaya dunia sebenar apabila mereka meninggalkan Ad Astra.

Bantuan dengan Pekerjaan Graduate

Ad Astra difokuskan untuk meningkatkan nilai pasaran pelajar kami untuk membantu mereka mendapatkan pekerjaan dalam industri perhotelan. Melalui hubungan kami dengan Merlin Shift, pelajar Ad Astra disediakan dengan akses eksklusif kepada aplikasi yang sesuai dengan pekerjaan, yang dapat menyediakan kemasukan ke industri perhotelan Australia.

Pathways untuk Pembelajaran Lebih Tinggi

Kursus kami menyediakan Pathways mantap untuk peluang pembelajaran yang lebih tinggi. Dengan menyediakan pelajar dengan kemahiran dan kelayakan diiktiraf di peringkat antarabangsa, pelajar kami boleh beralih ke kursus lain dan memiliki kemahiran untuk bekerja dalam industri mereka sambil menjalankan kajian lanjut.

Keupayaan Sokongan Pelajar

Ad Astra komited untuk memastikan pengalaman keseluruhan yang cemerlang untuk semua pelajar antarabangsa. Dengan menawarkan pelbagai perkhidmatan sokongan pelajar, termasuk bantuan kemahiran bahasa dan pembelajaran, penginapan, aktiviti rekreasi, perkhidmatan kesihatan dan panduan peribadi, kami memastikan para pelajar kami mempunyai pengalaman yang menyeronokkan.

Melbourne - Bandar paling padat di dunia

Melbourne bukan sahaja modal makanan di Australia, tetapi juga telah mengundi 'Dunia yang paling banyak hidup di dunia' selama enam tahun berturut-turut. Dengan acara kelas dunia, pelbagai aktiviti dan peluang pekerjaan yang berlainan, Melbourne adalah tempat yang sempurna untuk mengembangkan kerjaya anda.

Penginapan Homestay

Ad Astra Institute menyediakan pelajar dengan akses ke penginapan homestay melalui Rangkaian Homestay Australia (AHN).

Tuan rumah AHN menawarkan lebih daripada bilik untuk disewa; mereka menawarkan sistem sokongan dan minat yang tulen dalam mengalu-alukan pelajar ke Australia.

Pengalaman Ladang

Ad Astra Institute menawarkan pelajar kami akses eksklusif ke program percutian pendidikan kami di Mt Gambier. Ini adalah lokasi Australia ikon di mana pantai memenuhi negara, dan terkenal di dunia untuk produknya yang unik. Pelajar akan mengalami pengalaman unik, belajar di mana hasil berkualiti tinggi berasal dan bagaimana ia ditanam

Lokasi

Melbourne

Alamat
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia