Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Teknologi Maklumat Australia (ACIT) dan Institut Filem dan Televisyen (IFTV) adalah organisasi latihan berdaftar Kerajaan Australia dengan rekod terbukti menyampaikan pendidikan berkualiti.

Kurikulum kami dinilai berdasarkan piawaian antarabangsa dan dilengkapi dengan pengalaman kerja dan program penempatan siswazah.

ACIT

Program magang kami direka untuk memberi keyakinan pelajar dan pengalaman dunia nyata. Akibatnya, graduan kami mendapat pengiktirafan di seluruh dunia sebagai profesional industri.

Semua ACIT

Kolej ini berada di lokasi yang hebat dengan bilik darjah IT yang serba lengkap dan menawarkan program Teknologi Maklumat dan Multimedia inovatif serta pakej VET yang diiktiraf oleh negara.

Beratus-ratus pelajar telah belajar di ACIT

Dengan lebih daripada 20 tahun kecemerlangan pendidikan, perkongsian akademik dan program magang terkemuka, ACIT

Kenapa pilih kami?

ACIT

Lebih daripada 20 tahun kecemerlangan ... dalam pendidikan Teknikal dan Media

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television cemerlang dalam menggabungkan trend industri semasa ke dalam program akademik.

Kami membawa anda lebih dari dua dekad kejayaan dalam pendidikan teknologi dan media. Warisan ini adalah pintu terbuka anda untuk karier cemerlang dalam Media Digital, dan Teknologi Maklumat dan Komunikasi.

Latihan Diluluskan Industri

Sertai kami dan rakan kongsi teknologi terkemuka kami semasa anda mengambil perjalanan anda sendiri. Mengalami latihan tangan yang paling sahih dan up-to-tarikh. Memperoleh manfaat dari pengalaman pembangunan selama beberapa dekad dan dedikasi para instruktur kami yang komited dan peduli. Memperoleh kepakaran dari gergasi teknologi yang membentuk dunia kita - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks, dan VMware.

Sebagai ACIT

Pathways Pendidikan Pathways

Program ACIT membolehkan anda meneruskan pengajian anda melalui Sarjana Muda dan Sarjana melalui aturan pemindahan kredit dengan beberapa universiti terbaik di Australia.

Kelayakan dari ACIT

Memenuhi Keperluan Pelbagai Pelajar

Masyarakat Australia lebih pelbagai berbanding sebelum ini. Pasukan pengajaran di Kolej Teknologi Maklumat Australia (ACIT) dan Institut Filem dan Televisyen (IFTV) telah ditubuhkan di tengah-tengah populasi pelajar antarabangsa yang berkembang untuk memenuhi keperluan mereka yang pelbagai.

Ke arah semua pelajar kolej, ACIT

Fakulti

Kampus kami terletak di bandar utama yang paling indah di Australia, Gold Coast, menawarkan persekitaran yang bersemangat dan selamat untuk belajar dan berkembang. Pelajar mendapat manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil, akses kepada kakitangan pengajar yang sangat berkelayakan dan penyayang serta pelbagai perkhidmatan sokongan.

Dirangsang oleh kepelbagaian pemikiran dan budaya semasa anda belajar dengan pelajar dari banyak negara. Gabungkan ini dengan keindahan semula jadi di rantau kami dan nikmati persekitaran pembelajaran yang dinamik dan dinamik.

Penempatan Siswazah

Mengambil kesempatan daripada program pekerjaan siswazah antarabangsa kami untuk mendapatkan pengalaman antarabangsa dalam pekerjaan sepenuh masa yang dibayar.

Kolej ini menawarkan perkhidmatan khusus, program magang dan penempatan, serta sumber latihan rasmi untuk pensijilan melalui rakan industri utama.

Seperti yang kita lihat pada masa depan digital kita, kita melihat pelbagai peluang yang menarik untuk ahli teknologi, inovator, dan pereka. Berjuang dengan beratus-ratus yang telah pergi sebelum anda untuk berjaya dan memberi khidmat kerjaya.

Lokasi

Brisbane

Alamat
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Brisbane, Queensland, Australia

Australia Online

Alamat
Australia Online, Australia