Baca keterangan rasmi

Kolej Teknologi Maklumat Australia (ACIT) dan Institut Filem dan Televisyen (IFTV) adalah organisasi latihan berdaftar Kerajaan Australia dengan rekod terbukti menyampaikan pendidikan berkualiti.

Kurikulum kami dinilai berdasarkan piawaian antarabangsa dan dilengkapi dengan pengalaman kerja dan program penempatan siswazah.

ACIT

Program magang kami direka untuk memberi keyakinan pelajar dan pengalaman dunia nyata. Akibatnya, graduan kami mendapat pengiktirafan di seluruh dunia sebagai profesional industri.

Semua ACIT

Kolej ini berada di lokasi yang hebat dengan bilik darjah IT yang serba lengkap dan menawarkan program Teknologi Maklumat dan Multimedia inovatif serta pakej VET yang diiktiraf oleh negara.

Beratus-ratus pelajar telah belajar di ACIT

Dengan lebih daripada 20 tahun kecemerlangan pendidikan, perkongsian akademik dan program magang terkemuka, ACIT

Kenapa pilih kami?

ACIT

Lebih daripada 20 tahun kecemerlangan ... dalam pendidikan Teknikal dan Media

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television cemerlang dalam menggabungkan trend industri semasa ke dalam program akademik.

Kami membawa anda lebih dari dua dekad kejayaan dalam pendidikan teknologi dan media. Warisan ini adalah pintu terbuka anda untuk karier cemerlang dalam Media Digital, dan Teknologi Maklumat dan Komunikasi.

Latihan Diluluskan Industri

Sertai kami dan rakan kongsi teknologi terkemuka kami semasa anda mengambil perjalanan anda sendiri. Mengalami latihan tangan yang paling sahih dan up-to-tarikh. Memperoleh manfaat dari pengalaman pembangunan selama beberapa dekad dan dedikasi para instruktur kami yang komited dan peduli. Memperoleh kepakaran dari gergasi teknologi yang membentuk dunia kita - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks, dan VMware.

Sebagai ACIT

Pathways Pendidikan Pathways

Program ACIT membolehkan anda meneruskan pengajian anda melalui Sarjana Muda dan Sarjana melalui aturan pemindahan kredit dengan beberapa universiti terbaik di Australia.

Kelayakan dari ACIT

Memenuhi Keperluan Pelbagai Pelajar

Masyarakat Australia lebih pelbagai berbanding sebelum ini. Pasukan pengajaran di Kolej Teknologi Maklumat Australia (ACIT) dan Institut Filem dan Televisyen (IFTV) telah ditubuhkan di tengah-tengah populasi pelajar antarabangsa yang berkembang untuk memenuhi keperluan mereka yang pelbagai.

Ke arah semua pelajar kolej, ACIT

Fakulti

Kampus kami terletak di bandar utama yang paling indah di Australia, Gold Coast, menawarkan persekitaran yang bersemangat dan selamat untuk belajar dan berkembang. Pelajar mendapat manfaat daripada saiz kelas yang lebih kecil, akses kepada kakitangan pengajar yang sangat berkelayakan dan penyayang serta pelbagai perkhidmatan sokongan.

Dirangsang oleh kepelbagaian pemikiran dan budaya semasa anda belajar dengan pelajar dari banyak negara. Gabungkan ini dengan keindahan semula jadi di rantau kami dan nikmati persekitaran pembelajaran yang dinamik dan dinamik.

Penempatan Siswazah

Mengambil kesempatan daripada program pekerjaan siswazah antarabangsa kami untuk mendapatkan pengalaman antarabangsa dalam pekerjaan sepenuh masa yang dibayar.

Kolej ini menawarkan perkhidmatan khusus, program magang dan penempatan, serta sumber latihan rasmi untuk pensijilan melalui rakan industri utama.

Seperti yang kita lihat pada masa depan digital kita, kita melihat pelbagai peluang yang menarik untuk ahli teknologi, inovator, dan pereka. Berjuang dengan beratus-ratus yang telah pergi sebelum anda untuk berjaya dan memberi khidmat kerjaya.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Program ini mengajar kemahiran peringkat profesional yang diperlukan untuk reka bentuk dan pelaksanaan Rangkaian IP dalam perusahaan, penyedia perkhidmatan, dan persekita ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Program ini mengajar kemahiran peringkat profesional yang diperlukan untuk reka bentuk dan pelaksanaan Rangkaian IP dalam perusahaan, penyedia perkhidmatan, dan persekitaran pembawa. Kursus ini diajarkan secara dalam talian kepada pelajar domestik dan bersemuka dengan pelajar di kawasan Brisbane dan Gold Coast.

Pelajar harus belajar bagaimana untuk merancang dan melaksanakan Rangkaian IP dan teknologi IP yang kompleks dalam persekitaran perusahaan, penyedia perkhidmatan dan pembawa telekomunikasi. Program ini mengajar kemahiran teknikal, pengurusan dan perancangan yang berkaitan yang menyokong aktiviti-aktiviti ini. Program ini mengandungi 2 projek utama. Setiap subjek disusun sebagai kursus profesional yang berdiri sendiri yang meliputi topik tertentu secara terperinci.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
38 minggu
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma Lanjutan

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Program ini mengajar kemahiran tahap profesional yang diperlukan untuk Rangkaian IP reka bentuk dan pelaksanaan dalam perusahaan, pembekal perkhidmatan, dan persekitaran ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Program ini mengajar kemahiran tahap profesional yang diperlukan untuk Rangkaian IP reka bentuk dan pelaksanaan dalam perusahaan, pembekal perkhidmatan, dan persekitaran pembawa.

Di samping itu, pelajar harus belajar bagaimana untuk merancang dan melaksanakan rangkaian IP yang berdaya tahan yang selamat, persekitaran maya, sistem Komunikasi Bersepadu, dan dapat menjalankan reka bentuk peringkat tinggi untuk pusat data moden. Program ini mengajar kemahiran teknikal dan perancangan yang berkaitan yang menyokong aktiviti ini. Program ini mengandungi 3 projek utama. Setiap subjek disusun sebagai kursus profesional yang berdiri sendiri yang meliputi topik tertentu secara terperinci.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Kursus ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan untuk individu yang kompeten untuk mereka bentuk, membangun dan menggunakan teknologi media digital sebagai pembantu paka ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Kursus ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan untuk individu yang kompeten untuk mereka bentuk, membangun dan menggunakan teknologi media digital sebagai pembantu pakar teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) yang bekerja secara bebas atau sebagai sebahagian daripada pasukan pembangunan yang lebih besar. Kursus ini meliputi bagaimana untuk mengintegrasikan pengoptimuman enjin carian, elemen media sosial dan pengetua pemasaran media sosial ke dalam reka bentuk laman web.

Kurikulum

Bahagian 1: Konsep Reka Bentuk

Konsep Photoshop Kreatif6 MingguSEO / Google Analytics 6 MingguDreamweaver 6 MingguPemasaran Media Sosial dengan Facebook dan Twitter 6 Minggu

Bahagian 2: Konsep Pemasaran Dalam Talian... [-]

Australia Brisbane
Januari 2020
Sepenuh masa
36 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Program Sijil IV dalam Rangkaian Teknologi Maklumat adalah untuk sesiapa sahaja yang ingin memulakan atau memajukan kerjaya dalam pentadbiran dan rangkaian sistem IT. Pro ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Program Sijil IV dalam Rangkaian Teknologi Maklumat adalah untuk sesiapa sahaja yang ingin memulakan atau memajukan kerjaya dalam pentadbiran dan rangkaian sistem IT. Program ini mengajar kemahiran penting rangkaian dan sokongan pelayan, dan kemahiran pengurusan projek yang diperlukan untuk melaksanakan teknologi ini. Pelajar harus belajar bagaimana untuk membina dan menyelenggara pelayan komputer, dan rangkaian. Kursus ini boleh didapati untuk pelajar di Brisbane, Gold Coast dan dalam talian.

Program ini membolehkan graduan memperolehi kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dengan menyediakan latihan untuk ini dalam kurikulum. Pensijilan industri yang diajar adalah Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 Client dan Server 2012, dan Associated Networking Associate Cisco (CCNA). Latihan ini menyediakan pelajar untuk mengambil peperiksaan pensijilan masing-masing.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
36 minggu
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu