Australian Institute of English Language (AIEL)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengenalan

Australian Institute of English Language (AIEL) ialah Pertubuhan Latihan Berdaftar khusus (RTO) dan mempunyai salah satu skop terbesar Australia kelayakan bahasa Inggeris untuk kedua-dua pelajar tempatan dan antarabangsa. AIEL adalah dengan bangganya menawarkan pelajar antarabangsa pelbagai kerajaan Australia yang diluluskan kursus.

AIEL menawarkan kursus-kursus di peringkat kebangsaan yang diiktiraf daripada Sijil Awal sehingga Sijil IV dalam pertuturan dan penulisan Bahasa Inggeris Kemahiran yang diluluskan oleh Pihak Berkuasa Australia Kualiti (ASQA) dan Komanwel Daftar Institusi dan Kursus untuk Pelajar Luar Negara (CRICOS). kursus bahasa kami expertly direka dan dihantar dengan hasil graduan dalam fikiran. Kami komited untuk memberikan latihan bahasa dengan cara yang amali dan praktikal. Dengan memilih untuk belajar bahasa Inggeris dengan AIEL, anda akan mempunyai ketenangan fikiran mengetahui bahawa apabila anda lulus, anda akan bersenjata dengan kemahiran bahasa yang anda perlukan untuk memenuhi, matlamat profesional dan peribadi penghijrahan anda.

Campus Gold Coast

The Gold Coast, jauh dari Brisbane, terkenal di dunia dengan 70 kms iaitu, pantai yang indah dan hutan hujan pedalaman. Southport adalah di tengah-tengah Gold Coast, pantai yang paling popular dan tengah-tengah kehidupan hiburan yang meriah.

Campus Sydney

Sydney, bandar terbesar di Australia terkenal dengan pantai yang indah, bangunan ikonik, tempat-tempat bersejarah dan budaya yang meriah. AIEL bertempat di Auburn, salah satu presint makan, membeli-belah, budaya dan hiburan yang menarik Sydney.

Lisan dan bertulis Bahasa Inggeris

Kami o¬ffer pelbagai pekerjaan tertumpu kursus kepada pelajar Australia dan luar negara kami. A tulang belakang program yang paling popular kami akan menjadi kursus peringkat Sijil pertuturan dan penulisan Bahasa Inggeris.

AIEL menyampaikan Sijil berikut dalam Written English (CSWE) Kursus Lisan dan: • Sijil Awal dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris • Sijil I dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris • Sijil II dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris • III Sijil Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris • Sijil IV dalam (Pengajian lanjut) lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris • Sijil IV dalam lisan dan Bertulis English (Pekerjaan)

General English

kursus bahasa berkisar dari Permulaan untuk Advanced dan direka untuk membangunkan pembacaan anda, mendengar, bercakap dan kemahiran menulis.

Kursus ini terdiri daripada komponen-komponen berikut: • perkembangan bahasa berasaskan tema dari teras buku teks • Guru direka lanjutan bahasa kawasan makro kemahiran / pembangunan kemahiran • Program Elektif dan kelas pilihan • Sesi sendiri akses

persiapan IELTS

IELTS kursus persiapan peperiksaan menyediakan pelajar untuk mengambil ujian IELTS untuk tujuan imigresen akademik, kerja atau. IELTS tentu memberi tumpuan kepada empat kemahiran makro (membaca, menulis, mendengar, bercakap), mensasarkan keperluan individu. Kami mensasarkan individu keperluan pelajar bahawa pelajar mungkin mempunyai dengan memberi tumpuan kepada empat kemahiran makro. Kami secara aktif akan membantu pelajar untuk menempah peperiksaan IELTS mereka.

Sebagai pelajar IELTS mempunyai matlamat tertentu yang adalah untuk mendapatkan skor yang disasarkan daripada ujian IELTS, kelas boleh ditetapkan untuk memberi tumpuan kepada keperluan khusus dan bahan-bahan ini pelajar dan tahap kelas boleh disederhanakan untuk menumpukan perhatian kepada kawasan skor Band. AIEL boleh menyampaikan "IELTS Band 4-5" atau "Target Band 7" untuk membantu dengan matlamat pelajar. Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (EAP) Program EAP telah direka untuk menyediakan pelajar antarabangsa untuk kajian vokasional atau pengajian tinggi di Australia dan konteks yang lain di mana bahasa Inggeris adalah bahasa pengantar.

Kursus ini bertujuan untuk membangunkan pelajar kesedaran, pengetahuan dan kemahiran dalam empat bidang utama: 1. Penggunaan bahasa Inggeris sebagai bahasa pengajaran dan pembelajaran dalam persekitaran yang vokasional dan / atau universiti.

  1. Kepercayaan budaya, norma dan amalan yang menyokong budaya akademik gaya Barat, serta orang-orang daripada pelajar budaya lain mungkin menghadapi dalam masyarakat pelbagai budaya seperti Australia.

  2. Menyediakan pelajar untuk melanjutkan pelajaran di kawasan khusus. Sesetengah pelajar mempunyai keperluan khusus iaitu mereka mahu menjadi seorang jurutera, atau untuk memindahkan kemahiran untuk bekerja dalam persekitaran sedemikian. Oleh itu mereka mempunyai perbendaharaan kata tertentu dan bahasa perlu untuk membantu mereka mencapai matlamat khusus mereka.

  3. Bahasa Inggeris untuk industri perjalanan dan pelancongan.

Learning aktiviti akan memberi tumpuan kepada menulis, membaca dan mendengar, tatabahasa dan perbendaharaan kata pembangunan, kemahiran persembahan lisan, kemahiran penyelidikan dan literasi web. Akan ada penekanan kepada pembangunan literasi kritikal dan pemikiran kritikal sepanjang kursus. Dengan melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti tersebut, pelajar akan mendapat keyakinan peningkatan dalam menggunakan bahasa Inggeris untuk berkomunikasi dalam konteks akademik di peringkat Sijil, Diploma, Sarjana Muda dan Sarjana; dan membangunkan kemahiran belajar yang mereka perlukan untuk menghadapi tuntutan belajar pada tahap ini.

Kaedah penghantaran

AIEL o¬ffers fleksibiliti dan latihan di¬fferent kaedah: • Bersemuka • Online • Bengkel • Sekat latihan • Tempat Kerja berdasarkan latihan • Jarak • Blended (gabungan kadar diri dan bersemuka) Semua kelayakan dan program AIEL ditawarkan kepada diserahkan di Australia, untuk pelajar antarabangsa yang belajar di Australia dan negara-negara di luar negara.

Australian Institute of English Language (AIEL) adalah nama perdagangan Australia Kolej Pengajian Lanjutan RTO ID: 31.717. CRICOS Kod Pembekal: 03327G

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Dalam Awal Pertuturan Dan Penulisan Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 21  January 2017 Australia Gold Coast Sydney + 1 lagi

Belajar asas-asas Bahasa Inggeris untuk situasi sosial termasuk bercakap dan memahami ayat mudah, dan bagaimana untuk mengenal dan menulis huruf dan nombor. Anda juga akan belajar tentang masa, wang dan simbol arah awam. [+]

Belajar asas-asas Bahasa Inggeris untuk situasi sosial termasuk bercakap dan memahami ayat mudah, dan bagaimana untuk mengenal dan menulis huruf dan nombor. Anda juga akan belajar tentang masa, wang dan simbol arah awam. Pada akhir kursus ini, anda akan lebih memahami tatabahasa dan kefahaman. Anda akan belajar bagaimana untuk membaca, menulis dan bertutur dalam Bahasa Inggeris. SYARAT KEMASUKAN (INTERNATIONAL PELAJAR) 1. Pelajar mestilah berumur 18 tahun atau lebih; 2. Dengan memuaskan melengkapkan kajian temu bual pra-latihan untuk menentukan kesesuaian akademik bagi kursus yang dipilih. Pelajar antarabangsa memohon visa pelajar dinasihatkan supaya menyemak dengan Jabatan Imigresen dan Perlindungan Sempadan (DIBP) kepada keperluan English berasingan yang boleh dikenakan untuk permohonan visa pelajar anda. KURSUS PRASYARAT Tiada pra-syarat untuk kursus ini. HASIL • Berjaya menyelesaikan Kursus Awal dalam pertuturan dan penulisan bahasa Inggeris adalah lebih kurang bersamaan dengan skor IELTS 2 • 10361NAT Sijil Awal Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris • Laluan ke arah kajian lanjut ke dalam Sijil 10362NAT I dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris LALUAN melanjutkan pelajaran ke kelayakan vokasional atau universiti. [-]

Sijil

Sijil I Dalam Pertuturan Dan Penulisan Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 26  January 2017 Australia Gold Coast Sydney + 1 lagi

Kursus pemula adalah untuk pelajar yang baru mula belajar bahasa Inggeris dan literasi dan mempunyai sedikit pendedahan kepada bahasa Inggeris. Ia akan memberi anda kemahiran asas untuk mempunyai perbualan, membuat urus niaga mudah dan ikut arahan. Untuk pelajar dari bukan Inggeris latar belakang bercakap, ia akan memberikan anda lebih yakin dengan kemahiran Bahasa Inggeris anda secara lisan dan bertulis. [+]

Kursus pemula adalah untuk pelajar yang baru mula belajar bahasa Inggeris dan literasi dan mempunyai sedikit pendedahan kepada bahasa Inggeris. Ia akan memberi anda kemahiran asas untuk mempunyai perbualan, membuat urus niaga mudah dan ikut arahan. Untuk pelajar dari bukan Inggeris latar belakang bercakap, ia akan memberikan anda lebih yakin dengan kemahiran Bahasa Inggeris anda secara lisan dan bertulis. tenaga pengajar berkelayakan AIEL ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk meningkatkan kemahiran pembelajaran dan komunikasi anda termasuk bertutur, menulis, mendengar dan membaca. Anda juga akan belajar matematik, pengukuran dan kemahiran numerasi visual. SYARAT KEMASUKAN (INTERNATIONAL PELAJAR) 1. Pelajar mestilah berumur 18 tahun atau lebih; 2. Dengan memuaskan melengkapkan kajian temu bual pra-latihan untuk menentukan kesesuaian akademik bagi kursus yang dipilih. Pelajar antarabangsa memohon visa pelajar dinasihatkan supaya menyemak dengan Jabatan Imigresen dan Perlindungan Sempadan (DIBP) kepada keperluan English berasingan yang boleh dikenakan untuk permohonan visa pelajar anda. HASIL • Berjaya menyelesaikan Sijil I dalam pertuturan dan penulisan bahasa Inggeris adalah lebih kurang bersamaan dengan skor IELTS 3 • 10362NAT Sijil Sijil I dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris • Laluan ke arah kajian lanjut ke dalam Sijil 10363NAT II dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris LALUAN melanjutkan pelajaran ke kelayakan vokasional atau universiti. [-]

Sijil Ii Dalam Bertutur Dan Menulis Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 26  January 2017 Australia Gold Coast Sydney + 1 lagi

Kursus ini adalah kursus pasca pemula bagi orang-orang yang telah membangunkan tahap asas Bahasa Inggeris, literasi dan numerasi dan yang ingin untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris dan mendengar, bertutur, membaca dan menulis keupayaan. [+]

Kursus ini adalah kursus pasca pemula bagi orang-orang yang telah membangunkan tahap asas Bahasa Inggeris, literasi dan numerasi dan yang ingin untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris dan mendengar, bertutur, membaca dan menulis keupayaan. Kelayakan yang memberi tumpuan kepada meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris umum anda untuk kehidupan sehari-hari, untuk bekerja dan untuk kajian peringkat yang lebih tinggi lagi. Ia direka untuk membangunkan pengucapan, sebutan, mendengar, membaca dan menulis. SYARAT KEMASUKAN (INTERNATIONAL PELAJAR) 1. Pelajar mestilah berumur 18 tahun atau lebih; 2. Dengan memuaskan melengkapkan kajian temu bual pra-latihan untuk menentukan kesesuaian akademik bagi kursus yang dipilih. Pelajar antarabangsa memohon visa pelajar dinasihatkan supaya menyemak dengan Jabatan Imigresen dan Perlindungan Sempadan (DIBP) kepada keperluan English berasingan yang boleh dikenakan untuk permohonan visa pelajar anda. HASIL • Berjaya menyelesaikan Sijil II dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris adalah lebih kurang bersamaan dengan skor IELTS daripada 4 • Sijil 10363NAT Sijil II dalam pertuturan dan penulisan Bahasa Inggeris • Pathway melanjutkan pelajaran ke 10364NAT Sijil III dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris LALUAN melanjutkan pelajaran ke kelayakan vokasional atau universiti. [-]

Sijil Iii Dalam Bertutur Dan Menulis Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 26  January 2017 Australia Gold Coast Sydney + 1 lagi

Sijil III dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris memberi tumpuan kepada kemahiran bahasa Inggeris umum untuk kehidupan sehari-hari, bekerja dan untuk kajian lanjut. Ia membangunkan bercakap, sebutan, mendengar, membaca dan kemahiran menulis di peringkat pertengahan. [+]

Sijil III dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris memberi tumpuan kepada kemahiran bahasa Inggeris umum untuk kehidupan sehari-hari, bekerja dan untuk kajian lanjut. Ia membangunkan bercakap, sebutan, mendengar, membaca dan kemahiran menulis di peringkat pertengahan. SYARAT KEMASUKAN (INTERNATIONAL PELAJAR) 1. Pelajar mestilah berumur 18 tahun atau lebih; 2. Dengan memuaskan melengkapkan kajian temu bual pra-latihan untuk menentukan kesesuaian akademik bagi kursus yang dipilih. Pelajar antarabangsa memohon visa pelajar dinasihatkan supaya menyemak dengan Jabatan Imigresen dan Perlindungan Sempadan (DIBP) kepada keperluan English berasingan yang boleh dikenakan untuk permohonan visa pelajar anda. KURSUS PRASYARAT Tiada pra-syarat untuk kursus ini. HASIL • Berjaya menyelesaikan III Sijil Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris adalah lebih kurang bersamaan dengan skor IELTS 5 • Sijil 10364NAT Sijil III dalam pertuturan dan penulisan Bahasa Inggeris • Pathway melanjutkan pelajaran ke 10365NAT Sijil IV dalam Lisan dan Bertulis Bahasa Inggeris LALUAN melanjutkan pelajaran ke kelayakan vokasional atau universiti. [-]

Sijil Iv Dalam Bahasa Inggeris (melanjutkan Pelajaran) Secara Lisan Dan Bertulis

Campus Sepenuh masa 26  January 2017 Australia Gold Coast Sydney + 1 lagi

IV Sijil pertuturan dan penulisan bahasa Inggeris (Pengajian Lanjut) merupakan kursus lanjutan bagi pelajar yang telah membangunkan beberapa kecekapan dalam Bahasa Inggeris dan mempunyai tahap yang adil dalam pendedahan formal atau tidak formal ke Bahasa Inggeris. Ia telah dirancang untuk pelajar yang ingin meneruskan pengajian di peringkat Diploma dan ke atas. [+]

IV Sijil pertuturan dan penulisan bahasa Inggeris (Pengajian Lanjut) merupakan kursus lanjutan bagi pelajar yang telah membangunkan beberapa kecekapan dalam Bahasa Inggeris dan mempunyai tahap yang adil dalam pendedahan formal atau tidak formal ke Bahasa Inggeris. Ia telah dirancang untuk pelajar yang ingin meneruskan pengajian di peringkat Diploma dan ke atas. SYARAT KEMASUKAN (INTERNATIONAL PELAJAR) 1. Pelajar mestilah berumur 18 tahun atau lebih; 2. Dengan memuaskan melengkapkan kajian temu bual pra-latihan untuk menentukan kesesuaian akademik bagi kursus yang dipilih. Pelajar antarabangsa memohon visa pelajar dinasihatkan supaya menyemak dengan Jabatan Imigresen dan Perlindungan Sempadan (DIBP) kepada keperluan English berasingan yang boleh dikenakan untuk permohonan visa pelajar anda. KURSUS PRASYARAT Tiada pra-syarat untuk kursus ini. HASIL • Berjaya menyelesaikan IV Sijil pertuturan dan penulisan bahasa Inggeris adalah lebih kurang bersamaan dengan skor IELTS daripada 5.5 + • Sijil 10365NAT Sijil IV (Pengajian Lanjut) lisan dan bertulis Bahasa Inggeris LALUAN melanjutkan pelajaran ke kelayakan vokasional atau universiti. [-]

Sijil Iv Dalam Pertuturan Dan Penulisan Bahasa Inggeris (pekerjaan)

Campus Sepenuh masa 26  January 2017 Australia Gold Coast Sydney + 1 lagi

Kursus ini memberi peluang kepada pelajar untuk membangunkan bahasa dan literasi kemahiran lanjutan untuk mendapatkan dan mengekalkan pekerjaan. Ia adalah sesuai untuk orang-orang yang boleh membaca, menulis dan bertutur dalam Bahasa Inggeris dengan keyakinan tetapi hendak mencari pekerjaan dan perlu membina kemahiran komunikasi yang diperlukan untuk bekerja e ectively. [+]

Kursus ini memberi peluang kepada pelajar untuk membangunkan bahasa dan literasi kemahiran lanjutan untuk mendapatkan dan mengekalkan pekerjaan. Ia adalah sesuai untuk orang-orang yang boleh membaca, menulis dan bertutur dalam Bahasa Inggeris dengan keyakinan tetapi hendak mencari pekerjaan dan perlu membina kemahiran komunikasi yang diperlukan untuk bekerja e ectively. SYARAT KEMASUKAN (INTERNATIONAL PELAJAR) 1. Pelajar mestilah berumur 18 tahun atau lebih; 2. Dengan memuaskan melengkapkan kajian temu bual pra-latihan untuk menentukan kesesuaian akademik bagi kursus yang dipilih. Pelajar antarabangsa memohon visa pelajar dinasihatkan supaya menyemak dengan Jabatan Imigresen dan Perlindungan Sempadan (DIBP) kepada keperluan English berasingan yang boleh dikenakan untuk permohonan visa pelajar anda. KURSUS PRASYARAT Tiada pra-syarat untuk kursus ini. HASIL • Berjaya menyelesaikan IV Sijil pertuturan dan penulisan bahasa Inggeris adalah lebih kurang bersamaan dengan skor IELTS daripada 5.5 + • Sijil 10366NAT Sijil IV dalam pertuturan dan penulisan Bahasa Inggeris (Pekerjaan) • Graduan akan dapat menggunakan pengetahuan ini untuk menunjukkan tahap kemerdekaan dan tanggungjawab yang mereka mampu untuk menunjukkan sebagai pekerja profesional atau mahir LALUAN melanjutkan pelajaran ke kelayakan vokasional atau universiti. [-]

Contact

AIEL

Alamat Gold Coast, Queensland Australia
Website http://aiel.edu.au/
Telefon +61 1300 083 832

AIEL

Alamat Auburn, New South Wales Australia
Website http://aiel.edu.au/
Telefon +61 1300 656 693