BCA National Training Group

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SEJARAH

Ditubuhkan pada tahun 1998, Kumpulan Latihan Kebangsaan BCA adalah organisasi latihan berdaftar yang memenangi pelbagai anugerah yang meletakkan matlamat pelajar terlebih dahulu. Dengan jurulatih industri, sokongan peribadi, program pengalaman kerja dan penghantaran yang fleksibel, kami membantu lepasan sekolah menengah untuk membuat langkah karier pertama mereka dan pelajar dewasa mendapatkan pekerjaan, mendapatkan promosi atau menukar karier.

Kami menyampaikan kelayakan yang diiktiraf secara nasional dalam Perniagaan, Perkhidmatan Komuniti, Sokongan Pendidikan, Kewangan, Pengurusan dan Latihan & Penilaian, dan mempunyai kepakaran dalam menyampaikan program Aborigin & Torres Strait Islander.

BCA Nasional komited kepada visi bahawa "pengetahuan mewujudkan masa depan untuk individu, masyarakat dan organisasi."

Kami mempunyai kampus di Sydney dan Darwin, melatih di semua ibu kota dan pusat serantau utama, dan mempunyai pengalaman yang cukup untuk memberikan latihan di komuniti terpencil dan luar bandar di seluruh Australia.

Syarikat itu berbangga dengan bekerja dengan pelajar untuk menyampaikan hasil kerjaya sebenar sambil mencapai peringkat tertinggi di Australia.

Berdaftar dengan ASQA - ID RTO Kebangsaan: 91758

Menawarkan latihan pemenang anugerah kepada mesyuarat badan pelajar yang pelbagai di bilik darjah di seluruh Australia, BCA National menerima kelulusan CRICOS pada 2016 untuk menjadi tuan rumah pelajar antarabangsa di kampus-kampus yang baru diubahsuai di Sydney dan Darwin.

Berdaftar dengan ASQA - Kod Pembekal CRICOS: 03419D

Misi

BCA Kebangsaan bekerja dengan sektor perniagaan, industri, kerajaan dan bukan keuntungan untuk mengenal pasti dan menyampaikan program latihan yang menyediakan dan memperkasakan kakitangan untuk menghadapi cabaran yang sedang berlaku dalam persekitaran global. BCA Nasional bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk menjadi kompetitif dunia dalam bidang pengajian yang mereka pilih.

Visi

BCA National akan menjadi penyedia latihan swasta pilihan nasional dalam mana-mana program pembelajaran yang ditawarkan syarikat. Pengiktirafan jenamanya akan menjadi nombor satu untuk kualiti dan aksesibiliti dalam segmen pasaran yang berkaitan.

Lokasi

Darwin

Alamat
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Darwin, Northern Territory, Australia

Sydney

Alamat
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia