BCA National Training Group

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SEJARAH

Ditubuhkan pada tahun 1998, Kumpulan Latihan Kebangsaan BCA adalah organisasi latihan berdaftar yang memenangi pelbagai anugerah yang meletakkan matlamat pelajar terlebih dahulu. Dengan jurulatih industri, sokongan peribadi, program pengalaman kerja dan penghantaran yang fleksibel, kami membantu lepasan sekolah menengah untuk membuat langkah karier pertama mereka dan pelajar dewasa mendapatkan pekerjaan, mendapatkan promosi atau menukar karier.

Kami menyampaikan kelayakan yang diiktiraf secara nasional dalam Perniagaan, Perkhidmatan Komuniti, Sokongan Pendidikan, Kewangan, Pengurusan dan Latihan & Penilaian, dan mempunyai kepakaran dalam menyampaikan program Aborigin & Torres Strait Islander.

BCA Nasional komited kepada visi bahawa "pengetahuan mewujudkan masa depan untuk individu, masyarakat dan organisasi."

Kami mempunyai kampus di Sydney dan Darwin, melatih di semua ibu kota dan pusat serantau utama, dan mempunyai pengalaman yang cukup untuk memberikan latihan di komuniti terpencil dan luar bandar di seluruh Australia.

Syarikat itu berbangga dengan bekerja dengan pelajar untuk menyampaikan hasil kerjaya sebenar sambil mencapai peringkat tertinggi di Australia.

Berdaftar dengan ASQA - ID RTO Kebangsaan: 91758

Menawarkan latihan pemenang anugerah kepada mesyuarat badan pelajar yang pelbagai di bilik darjah di seluruh Australia, BCA National menerima kelulusan CRICOS pada 2016 untuk menjadi tuan rumah pelajar antarabangsa di kampus-kampus yang baru diubahsuai di Sydney dan Darwin.

Berdaftar dengan ASQA - Kod Pembekal CRICOS: 03419D

Misi

BCA Kebangsaan bekerja dengan sektor perniagaan, industri, kerajaan dan bukan keuntungan untuk mengenal pasti dan menyampaikan program latihan yang menyediakan dan memperkasakan kakitangan untuk menghadapi cabaran yang sedang berlaku dalam persekitaran global. BCA Nasional bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk menjadi kompetitif dunia dalam bidang pengajian yang mereka pilih.

Visi

BCA National akan menjadi penyedia latihan swasta pilihan nasional dalam mana-mana program pembelajaran yang ditawarkan syarikat. Pengiktirafan jenamanya akan menjadi nombor satu untuk kualiti dan aksesibiliti dalam segmen pasaran yang berkaitan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Lanjutan » Lihat Diploma » Lihat Health Certificates »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma of Community Services

Campus Sepenuh masa January 2019 Australia Darwin

[+]

Diploma Perkhidmatan Komuniti (Pengurusan Kes) yang diiktiraf secara nasional kami akan menyediakan anda sebagai peranan dalam kes kerja, sokongan keluarga, pekerjaan dadah dan alkohol, kesihatan mental, ketiadaan tempat tinggal dan keganasan rumah tangga.

Ketahui cara untuk melaksanakan strategi pembangunan komuniti, meningkatkan kemahiran pengurusan kes anda, menganalisis kesan faktor sosiologi kepada klien dalam kerja komuniti, dan mencerminkan dan meningkatkan amalan profesional anda.

Kami berusaha untuk menawarkan penempatan industri untuk menyokong pengajian anda supaya anda dapat menerapkan pembelajaran anda ke tempat kerja 'real-life' dan memperoleh penempatan kerja industri yang minimum 200 jam (minimum).... [-]


Diploma of Leadership and Management

Online & Campus Combined Sepenuh masa January 2019 Australia Darwin

[+]

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, muat turun panduan kursus lengkap atau hubungi kami.

Pengambilan Antarabangsa

BCA National mempunyai empat pengambilan setahun:

Tarikh pengambilan untuk 2018 adalah 29 Januari, 23 April, 16 Julai, 8 Oktober.

Setiap pengambilan menandakan permulaan satu istilah baru. Satu istilah adalah 10 minggu pengajian diikuti dengan istirahat 2 minggu di antara syarat dengan rehat 4 minggu tambahan selama cuti Krismas dan tahun baru.

Sepanjang tempoh, setiap kursus memenuhi sekurang-kurangnya 20 jam seminggu latihan. [-]

Diploma of Sport Development

Campus Sepenuh masa 12  January 2019 Australia Darwin Sydney + 1 lagi

[+]

Tuisyen: Strategi pembelajaran tradisional yang digabungkan dengan kelas praktikal, program lawatan belajar di luar tapak untuk kelab-kelab sukan elit, organisasi & mentor dari profesional industri

[-]

Diploma pendidikan dan penjagaan kanak-kanak awal

Campus Sepenuh masa January 2019 Australia Darwin Sydney + 1 lagi

Diploma Pendidikan dan Penjagaan Kanak-kanak Awal adalah kelayakan yang ideal untuk pekerja dalam perkhidmatan kanak-kanak yang mempunyai tanggungjawab merancang dan mengurus program-program di sekitar perkhidmatan kanak-kanak semasa memerhatikan keperluan Peraturan Pendidikan dan Perkhidmatan Kebangsaan. [+]

Penyelaras kumpulan Ketua kumpulan Pekerja pembangunan kanak-kanak dan penyelaras pasukan (perkhidmatan kanak-kanak). [-]

Diploma Lanjutan

Advanced Diploma of Leadership and Management

Online & Campus Combined Sepenuh masa January 2019 Australia Darwin

[+]

Bagi yang lain, ia boleh menjadi laluan untuk mengurus cawangan atau unit dalam organisasi besar.

Ini adalah program yang amat diperlukan untuk seseorang yang menubuhkan perniagaan kecil atau mengurus pengurusan perniagaan.

.

Pengurus Jabatan

[-]