Baxter Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Baxter

Baxter Institute adalah organisasi latihan berdaftar RTO 7030, yang terletak di tengah-tengah Melbourne. Kami berbangga dengan reputasi kami sebagai pemimpin dalam latihan vokasional, dengan kemudahan moden, peralatan, dan kakitangan profesional yang menunjukkan tahap kepakaran yang sesuai dengan bidang mereka.

Semua latihan difokuskan pada persediaan pelajar untuk bekerja. Ini dicapai dengan menggabungkan pengalaman latihan yang luas yang Baxter membawa kepada jabatan latihannya dengan pelbagai persekitaran latihan industri yang mengagumkan, yang membolehkan para pelajar memperoleh pengalaman industri yang berharga.

Pelajar Baxter Institute termasuk pelajar tempatan Australia serta pelbagai pelajar antarabangsa dari pelbagai rantau dan budaya termasuk Asia, Amerika Latin, Eropah dan benua kecil. Kaedah latihan Baxter Institute dipertingkatkan dengan mempromosikan kepelbagaian budaya, persefahaman bersama, dan persahabatan antarabangsa dalam populasi pelajar.

Sijil dan kursus diploma Baxter Institute adalah diiktiraf oleh kerajaan dan berada di dalam senarai CRICOS, yang membolehkan pelajar antarabangsa dan tempatan belajar dengan ketenangan fikiran.

Kecemerlangan dan profesionalisme latihan Baxter Institute , bersamaan dengan pelan pembayaran yang fleksibel, tarikh permulaan yang fleksibel dan jadual fleksibel, akan memastikan bahawa terdapat kursus yang sesuai untuk banyak pelajar dengan keperluan individu. Ini juga akan memudahkan untuk belajar bagi pelajar yang memilih untuk mempunyai pekerjaan separuh masa. Semua faktor ini bertujuan untuk menghasilkan hasil pendidikan yang terbaik untuk pelajar kami.

Kurikulum Baxter Institute tertumpu terutamanya pada aplikasi praktikal. Matlamat semua latihan adalah untuk menyokong para pelajar untuk menyertai tenaga kerja secepat mungkin. Di Baxter Institute kami menyediakan peluang terbaik untuk kerjaya yang berjaya.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Mengapa belajar di Baxter?

Di Baxter, kami berusaha untuk kecemerlangan dalam cara yang peduli dan terfokus. Kami menyokong pelajar kami untuk mencapai matlamat mereka dan menamatkan kemahiran teknikal, perniagaan, keusahawanan dan sosial, yang dituntut oleh perniagaan dan masyarakat dengan:

  • Memfokuskan kurikulum kami untuk menguasai konsep utama dan aplikasi praktikal
  • Menyediakan sokongan pelajar yang luas melalui kemudahan pendidikan yang cemerlang dan perkhidmatan pelajar
  • Menyusun bantuan khas dalam menangani isu-isu perbezaan bahasa dan budaya
  • Menyediakan peluang untuk melanjutkan pengajian dengan penyedia tempatan dan antarabangsa yang lain
  • Kursus fleksibel operasi bermula tarikh dan jadual waktu
  • Mempunyai kemudahan hebat di kampus Melbourne CBD kami

Selain itu, sebagai organisasi latihan berdaftar, kami adalah ahli OSTAS (Skim Jaminan Latihan Pelajar Luar Negeri) untuk memastikan Jaminan Latihan untuk yuran pelajar.

Lokasi

Melbourne

Alamat
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Melbourne, Victoria, Australia