Cairns Business College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cairns Business College

Institut pengajian tinggi yang berprestij, Cairns Business College menawarkan piawaian tertinggi biasiswa dan pembelajaran dalam persekitaran yang komited untuk kecemerlangan akademik dan kemajuan teknologi serta pembangunan peribadi dan profesional. Kolej bersama-sama, Kolej Perniagaan Cairns dijalankan untuk faedah pelajar dan bukan untuk mana-mana individu. Kolej perniagaan tertua di Queensland, Kolej Perniagaan Cairns telah menghasilkan beribu-ribu graduan yang berjaya sejak penubuhannya.

Kampus CBC

Kampus Perniagaan Cairns College, yang direka khas untuk pendidikan, adalah kompleks estetika, moden dan kompleks yang bersesuaian dengan persekitaran semula jadi. Kemudahan-kemudahan ini termasuk bilik-bilik tutorial, makmal komputer, akses internet, pusat pelancongan, bilik latihan hotel / hospitaliti (bar, pejabat depan), makmal komputer perhotelan, kawasan rekreasi pelajar, perpustakaan dan pusat sumber diri.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma of Business

Campus Sepenuh masa Sambilan 16 - 32  January 2019 Australia Cairns + 1 lagi

Individu dalam peranan kelayakan ini mungkin mempunyai pengalaman yang cukup dalam pelbagai tetapan, tetapi berusaha untuk terus mengembangkan kemahiran mereka dalam pelbagai fungsi perniagaan. [+]

Individu dalam peranan kelayakan ini mungkin mempunyai pengalaman yang cukup dalam pelbagai tetapan, tetapi berusaha untuk terus mengembangkan kemahiran mereka dalam pelbagai fungsi perniagaan.

Sebaliknya ia juga boleh digunakan untuk mereka yang mempunyai pengalaman vokasional yang sedikit atau tiada, tetapi yang mempunyai kemahiran dan pengetahuan perniagaan teori yang mereka ingin berkembang untuk mewujudkan peluang pendidikan dan pekerjaan yang lebih jauh.

Kerja dan peluang

Kelayakan ini akan digunakan untuk individu yang mempunyai pelbagai tajuk pekerjaan termasuk pegawai eksekutif, perunding program dan penyelaras program.

Syarat kemasukan

Tiada. Walau bagaimanapun, sama ada pengalaman kerjaya atau kelayakan yang lebih rendah sangat disyorkan.... [-]


Diploma of Leadership and Management

Campus Sepenuh masa January 2019 Australia Cairns

[+]

Peranan dan tajuk kerja berbeza mengikut sektor industri yang berlainan. Tajuk jawatan yang mungkin berkaitan dengan kelayakan ini ialah:

Pengurus Frontline Pengurus cawangan Pengurus Tengah Penyelia Pengendali Perniagaan Syarat kemasukan

Laluan pilihan ke dalam Diploma Pengurusan termasuk:

berjaya menamatkan Sijil IV dalam Perniagaan atau kelayakan lain yang berkaitan

ATAU

pengalaman vokasional tetapi tanpa pengawasan formal atau kelayakan pengurusan Tarikh mula kursus

Sama ada pada permulaan atau pada titik pertengahan istilah Kolej.

RPL mengiktiraf pengalaman anda yang sedia ada yang diperoleh melalui kehidupan atau pekerjaan yang anda mungkin tidak memperoleh kelayakan formal. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mengenal pasti kemahiran sedia ada anda, dan menilai jika anda boleh mencapai kelayakan penuh atau sebahagian. Ini juga membantu mengelakkan pertindihan latihan yang tidak perlu, menjimatkan masa dan wang.... [-]


Sijil

Certificate III in Travel

Campus Sepenuh masa 14  January 2019 Australia Cairns

[+]

Perunding Pelancongan Mudah Alih Perunding Operasi Penjualan Ejen Jualan Perunding Borong Perunding Pelancongan Domestik Agen Jualan Pusat Panggilan BSBITU302 ** Buat persembahan elektronik [-]

Certificate IV in Business

Campus Sepenuh masa Sambilan 18 - 36  January 2019 Australia Cairns + 1 lagi

[+]

Pengiktirafan pembelajaran terdahulu (RPL) BSBITU402 Kembangkan dan gunakan helaian rumit yang kompleks [-]