College Australia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada bulan Jun 2005, College Australia telah diwujudkan untuk penyampaian latihan dan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada sektor pendidikan vokasional, sebagai tambahan kepada penyelesaian latihan korporat.


Setiap kursus kami mewakili batu loncatan ke dalam kerjaya anda, meningkatkan kemahiran, pengetahuan dan keyakinan anda untuk mengaktifkan masa depan anda. Bermula dari Sijil untuk Diploma Siswazah, kini kami menawarkan banyak kelayakan dalam kerjaya Perniagaan, Hospitaliti, Runcit, Hortikultur, Kesihatan dan Sokongan.


kenapa pilih kami

  • Pelbagai kursus yang sesuai dengan semua orang
  • Pendaftaran dalam talian yang mudah, pembayaran
  • Fleksibel
  • Jurulatih pakar


Kami menawarkan pelbagai kursus yang berkaitan dengan dunia sebenar, untuk hasil kerja yang sebenar.

Kelayakan kami terdiri daripada kemasukan ke kursus peringkat pengurusan, dengan pilihan kajian yang disesuaikan untuk setiap pelajar. Ini memastikan kita mempunyai pilihan untuk melengkapkan sesiapa sahaja dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk maju dalam kerjaya yang mereka pilih.


Dimanakah kita


Pejabat Brisbane

Pentadbiran

Pejabat Brisbane adalah rumah kepada pasukan sokongan dan pentadbiran pelajar kami. Dari pejabat Brisbane kami, kami juga menyelaraskan semua latihan luar, serta latihan yang dijalankan di sekolah-sekolah dan tempat kerja. Jika anda memerlukan bantuan dengan apa-apa semasa pengajian anda, pasukan di pejabat Brisbane akan dapat menjawab sebarang pertanyaan yang anda miliki dan menunjuk anda ke arah bantuan selanjutnya jika diperlukan.


Kampus Gold Coast

Pelajar Antarabangsa dan Kepimpinan

Kampus Gold Coast adalah rumah kepada Kolej Antarabangsa dan Kepimpinan kami. Ia menawarkan pelbagai kemudahan dan sumber yang tersedia kepada pelajar. Seluruh kampus dilengkapi dengan bilik darjah berhawa dingin dan wifi percuma di seluruh.

Pelajar mempunyai akses ke makmal komputer, kawasan pengajian persendirian dan ruang pelajar kami semasa waktu perniagaan. Lounge pelajar adalah ruang untuk pelajar berehat, bertemu dengan orang lain dan mengakses maklumat mengenai aktiviti sosial. Ia termasuk bilik makan untuk pelajar menggunakan bersama kemudahan dapur untuk menyejuk dan memanaskan semula makanan.

Lokasi

Southport

Alamat
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Southport, Queensland, Australia