Crown College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Crown College International menawarkan Kursus Vokasional yang mengkhususkan diri dalam memberikan kelayakan dalam bidang perhotelan, kuliner, patisserie, dan diakui sebagai salah satu organisasi latihan berdaftar terbesar dan paling berjaya di Victoria. Piawaian profesional persembahan, perkhidmatan, dan kemahiran perhotelan adalah fokus utama dalam latihan Crown College .

Crown College adalah kemudahan latihan moden, terang, dan lengkap di Crown Metropol, salah satu hotel pemenang anugerah Crown Resorts. Crown College adalah kemudahan latihan khusus dan khusus yang menyediakan persekitaran yang santai dan mesra untuk semua orang, dari kawasan rehat dengan wi-fi percuma ke dapur pelajar.

Pelatih kami yang bersemangat dan berkelayakan memiliki pengalaman bertahun-tahun yang menyediakan pembelajaran yang berkualiti dan merupakan pakar dalam bidang masakan, restoran, hospitaliti, dan kepemimpinan. Ini bermakna anda akan belajar dari pendidik yang bersemangat yang mempunyai kemahiran yang relevan dalam pendidikan dan juga bidang pengkhususan mereka. Jurulatih anda adalah sebahagian daripada pasukan yang memfokuskan pada kaedah pembelajaran praktik terbaik dan gaya pengajaran yang menarik dan fleksibel.

Lokasi

Southbank

Alamat
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Victoria, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: