Dolph Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Adakah anda ingin menjamin promosi jangka panjang yang tertangguh pada tahun ini? Adakah anda ingin perubahan kerjaya untuk meneruskan semangat anda? Adakah anda mahu memasuki semula tenaga kerja dan tidak bimbang tentang apa yang anda tidak terlepas?

Di Dolph Business School (RTO No. 41480 CRICOS No. 03642G), kami percaya untuk membantu anda mencipta masa depan yang lebih cerah untuk diri anda dan keluarga anda. Visi kami adalah untuk membuka kunci potensi anda melalui pembelajaran dan melengkapkan anda dengan kemahiran majikan yang benar-benar inginkan!

Sebagai penyedia pendidikan yang diiktiraf secara nasional, kami komited untuk memberi anda kuasa dengan alat, kemahiran dan pengetahuan yang tepat untuk mencapai yang lebih besar. Kami mengajar anda untuk berfikir, mencabar, dan yang paling penting, untuk mencapai kecemerlangan dalam kerjaya yang anda pilih!

Kami tahu betapa pentingnya memilih bukan sahaja kursus atau kelayakan yang betul, tetapi juga institusi yang tepat untuk menjalankan latihan anda. Kami telah bekerjasama dengan industri untuk memastikan amalan latihan kami, bahan pembelajaran kami dan penilaian kami akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mendapatkan kelebihan dalam kerjaya masa depan anda. Jurulatih kami yang berdedikasi dan rangkaian sokongan pelajar yang kuat berada di sini untuk membantu anda dalam perjalanan pembelajaran anda!

Dengan pelbagai kelayakan yang diiktiraf secara nasional serta pembangunan profesional yang tidak terakreditasi dan kursus pendek yang ada, kami terus berusaha untuk memastikan kami dapat memenuhi keperluan pasaran yang sentiasa berubah dan cita-cita besar anda.

Jadi, apa yang anda tunggu? Bukankah masa anda mengambil langkah ke arah masa depan anda dan mendapatkan kelayakan yang anda perlukan untuk masa depan yang anda mahukan?

Hubungi kami di 1300 2 DOLPH atau e-mel kepada kami di concierge@dolph.edu.au untuk bercakap dengan salah seorang ahli pasukan kami yang ramah!

Magnitudo Vestra! Kebesaran menanti anda!

Mengapa belajar dengan kami

Persekitaran hari ini sangat berbeza dengan ibu bapa kita 20-30 tahun yang lalu.

Kemajuan dalam industri sentiasa didedahkan; teknologi baru terus dibangunkan; dan proses, undang-undang dan peraturan sering dikaji. Kami tidak percaya akan berlakunya stagnan dan risiko ditinggalkan. Kami tidak percaya anda juga perlu.

Pendidikan yang berterusan adalah kunci kepada masa depan yang lebih cerah, yang boleh membawa anda peluang tanpa had. Itulah sebabnya kami mahu dapat memberi kuasa kepada anda, dan melengkapi anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk mewujudkan masa depan yang lebih baik untuk diri anda, dan keluarga anda. Anda akan membina kemahiran dan keyakinan yang tidak ternilai dalam mengetahui anda mempunyai apa yang diperlukan untuk mendarat di lapangan anda!

Oleh itu, mengapa Dolph Business School ?

  • Rekod prestasi cemerlang dengan ASQA - kami telah mengekalkan rekod pematuhan yang sempurna sejak penubuhan kami. Ini memberi jaminan kepada pelajar kami bahawa kami menyediakan perkhidmatan latihan dan penilaian yang tinggi. Lihat Laporan Audit ASQA kami untuk maklumat lanjut.
  • Tumpuan berpusatkan pelajar di tengah-tengah dasar dan proses kami.
  • Mengekalkan satu pasukan Jurulatih yang berkelayakan dan berdedikasi dengan pengalaman industri sebenar.
  • Pendekatan inovatif dan industri yang diluluskan untuk latihan.
  • Persekitaran yang menyokong dan menggalakkan untuk pelajar-pelajar kita berkembang maju.
  • Berikan kembali kepada komuniti kami melalui biasiswa kepada mereka yang paling memerlukannya. Kami adalah satu-satunya organisasi latihan berdaftar di Australia yang menyediakan program biasiswa khas untuk ibu tunggal.

Patuh ASQA

Pada 6 dan 7 April 2016, ASQA menjalankan audit pendaftaran awal selaras dengan peruntukan Akta Pengatur Pendidikan dan Latihan Vokasional Kebangsaan 2011. Kami sangat berbangga untuk mengumumkan bahawa kami didapati mematuhi semua bidang audit!

Pada 15 dan 16 Ogos 2017, ASQA menjalankan audit pematuhan pasca-awal selaras dengan peruntukan Akta Pengatur Pendidikan dan Latihan Vokasional Kebangsaan 2011. Kami sangat berbangga untuk mengumumkan bahawa kami didapati mematuhi semua bidang audit lagi!

Ini menunjukkan bahawa kami beroperasi dengan cara yang sangat mematuhi, dasar dan prosedur kami adalah pelajar yang berpusat, dan perkhidmatan latihan dan penilaian kami adalah tinggi. Ini juga bermakna bahawa anda boleh yakin bahawa kami akan beroperasi sebentar lagi!

Dolph Business School terus berusaha untuk mengekalkan kepatuhan kami untuk memastikan kesejahteraan pelajar dan kakitangan kami. Jika anda percaya bahawa kami tidak mengekalkan kepatuhan kami di mana-mana bidang yang menjadi perhatian, sila maklumkan kami dengan segera melalui e-mel di: concierge@dolph.edu.au .

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Perakaunan

Online Campus Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  January 2019 Australia Reservoir + 3 lagi

Kursus Diploma Perakaunan yang diiktiraf secara nasional kami telah dibangunkan terhadap Rangka Kerja Kualiti Australia untuk perakaunan. Anda akan mempelajari kemahiran teras dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam perakaunan di peringkat pertengahan seperti menyediakan laporan kewangan dan dokumentasi cukai dan menguruskan belanjawan dan ramalan. Anda juga akan belajar tentang perakaunan pengurusan, prestasi kewangan dan perniagaan, transaksi kewangan dan prosedur kawalan dalaman. [+]

Mengenai Kursus

Kursus Diploma Perakaunan yang diiktiraf secara nasional kami telah dibangunkan terhadap Rangka Kerja Kualiti Australia untuk perakaunan.

Anda akan mempelajari kemahiran teras dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam perakaunan di peringkat pertengahan seperti menyediakan laporan kewangan dan dokumentasi cukai dan menguruskan belanjawan dan ramalan. Anda juga akan belajar tentang perakaunan pengurusan, prestasi kewangan dan perniagaan, transaksi kewangan dan prosedur kawalan dalaman.

Dihantar oleh jurulatih pakar kami, program latihan kami memberikan anda akses kepada persekitaran yang menyokong dan menggalakkan, dan pelbagai sumber untuk membantu anda dalam pembelajaran anda.... [-]


Diploma Perniagaan

Online Campus Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  January 2019 Australia Reservoir + 3 lagi

Kursus Diploma Perniagaan yang diiktiraf secara nasional kami telah dibangunkan terhadap Rangka Kerja Kualiti Australia untuk perniagaan dan pengurusan. Anda akan mempelajari kemahiran teras dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan seperti bagaimana menguruskan risiko dan belanjawan, merekrut dan membina persekitaran kerja inovatif, menguruskan projek, serta memasarkan produk atau perkhidmatan. Anda akan belajar bagaimana untuk menerapkan kemahiran yang maju dan asas pengetahuan luas untuk pelbagai konteks perniagaan, serta menganalisis dan menilai maklumat dari pelbagai sumber. [+]

Mengenai Kursus

Kursus Diploma Perniagaan yang diiktiraf secara nasional kami telah dibangunkan terhadap Rangka Kerja Kualiti Australia untuk perniagaan dan pengurusan.

Anda akan mempelajari kemahiran teras dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan seperti bagaimana menguruskan risiko dan belanjawan, merekrut dan membina persekitaran kerja inovatif, menguruskan projek, serta memasarkan produk atau perkhidmatan. Anda akan belajar bagaimana untuk menerapkan kemahiran yang maju dan asas pengetahuan luas untuk pelbagai konteks perniagaan, serta menganalisis dan menilai maklumat dari pelbagai sumber.

Dihantar oleh jurulatih pakar kami, program latihan kami memberikan anda akses kepada persekitaran yang menyokong dan menggalakkan, dan pelbagai sumber untuk membantu anda dalam pembelajaran anda.... [-]


Contact

Dolph Business School

Website https://dolph.edu.au
Telefon +61 3 8679 6558