Einstein College of Australia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Einstein College of Australia yang terletak di tengah-tengah Melbourne. Matlamat kami adalah untuk menyampaikan program pendidikan yang berkualiti, perkhidmatan dan untuk menyediakan pelajar pengalaman pembelajaran yang bermakna. Oleh itu, kami komited untuk memastikan kaedah pengajaran dan pembelajaran kami adalah inovatif, mencabar dan menarik.

Einstein College menawarkan pelbagai kursus terakreditasi nasional kepada pelajar tempatan dan antarabangsa termasuk Bahasa Inggeris, Perniagaan, Penjagaan Berumur dan Perkhidmatan Komuniti. Program kami direka dan dihantar untuk melengkapkan pelajar kami dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menerapkan pembelajaran mereka kepada situasi baru, untuk bekerja secara kerjasama dan untuk mengekalkan pembelajaran sepanjang hayat.

Melbourne dinilai sebagai salah satu bandar paling padat di dunia dalam kategori pendidikan, budaya, alam sekitar, penjagaan kesihatan, kestabilan dan infrastruktur. Ia adalah bandar yang banyak ditawarkan kepada sesiapa yang berminat dengan kualiti dan kepelbagaian. Melburnians menyukai kafe-kafe di lorong-lorong di kota, restoran dan taman-taman yang luas yang biasanya bertemu dengan penduduk tempatan dan pelancong.

Objektif

"MENYEDIAKAN PELUANG MELALUI PENDIDIKAN"

Einstein College of Australia berbangga dengan menawarkan Peluang Pendidikan dan Belajar Pelajar . '

Objektif kami di Einstein College of Australia adalah untuk memberi peluang melalui pendidikan; oleh itu, dengan menawarkan pelbagai kursus berstruktur yang baik, kami bertujuan membukanya Pathways yang akan membawa para pelajar untuk melanjutkan pelajaran atau meningkatkan prospek pekerjaan.

Objektif utama kami ialah:

  • Untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi kepada setiap pelajar melalui penetapan kelas.
  • Untuk membangkitkan semangat pendidikan di kalangan pelajar yang boleh mengusahakan peluang baru.
  • Untuk menggalakkan kepelbagaian dan penerimaan melalui matlamat dan hasil pembelajaran yang sama.
  • Memastikan setiap pelajar mencapai tahap kecekapan yang tertinggi.
  • Untuk menyokong pembangunan dan kemajuan dalam semua bidang.
  • Menyediakan penyelesaian inovatif untuk mencabar peluang pekerjaan.
  • Menggalakkan pembelajaran kumpulan dan individu.

Misi

Einstein College of Australia didedikasikan untuk melengkapkan pelajar dengan kelayakan yang diperlukan dan membolehkan mereka mencapai matlamat pendidikan dan vokasional.

Akreditasi

Einstein College of Australia adalah Organisasi Latihan Berdaftar. Di bawah Akta Perundangan Pendidikan dan Latihan Vokasional Kebangsaan 2011, kami akan memastikan penyampaian latihan dan penilaian yang berkualiti untuk semua pelajar kami. Oleh itu, kami didaftarkan dan dikawal oleh Australian Quality Assurance Authority (ASQA) dan penyedia CRICOS (Commonwealth Register of Institutions and Courses for Overseas Students), oleh itu, Einstein College of Australia diluluskan untuk menyampaikan kursus kepada pelajar luar negeri.

Einstein College of Australia diiktiraf oleh Australian Quality Skills Authority (ASQA) yang merupakan badan pengawalseliaan untuk pendidikan dan latihan vokasional di bawah Akta Pengawal Pendidikan dan Latihan Vokasional Kebangsaan 2011.

Einstein College of Australia diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Australia dan pekerjaan di tempat kerja DEEWR dan didaftarkan di bawah bahagian 4.5.1 Akta Pembaharuan Pendidikan dan Latihan 2006 sebagai "Pembekal kepada Pelajar Luar Negara" di "Daftar Komanwel Institusi dan Kursus untuk Pelajar Luar Negara "(CRICOS).

Sebagai ahli ACPET (Majlis Pendidikan dan Latihan Swasta Australia), kami memastikan bahawa perkhidmatan vokasional dan latihan kami memberikan pilihan dan kepelbagaian, dan kursus yang disasarkan dengan baik dan tepat yang dapat diakses secara meluas dan berkualiti tinggi.

Einstein College of Australia juga adalah ahli Perkhidmatan Perlindungan Tuisyen (TPS). Perkhidmatan Perlindungan Tuisyen (TPS) adalah inisiatif Kerajaan Australia untuk membantu para pelajar antarabangsa yang penyedia pendidikan tidak dapat menyampaikan pengajian mereka sepenuhnya. TPS memastikan pelajar antarabangsa mampu sama ada:

  • melengkapkan pengajian mereka dalam kursus lain atau dengan penyedia pendidikan lain atau
  • menerima bayaran balik yuran tuisyen yang tidak digunakan

Kemudahan

Kakitangan kami di Einstein College of Australia adalah mesra dan profesional dengan pengalaman dalam latihan dan mencipta kaedah pengajaran yang inovatif dan menarik yang akan memastikan anda diberikan kualiti dan bimbingan terbaik sepanjang kursus anda.

Hasil Pembelajaran Einstein College of Australia menggambarkan pengetahuan dan keupayaan pelajar yang telah memperoleh dan dapat memohon dan menunjukkan apabila tamat kursus mereka. Kursus kami direka untuk memastikan pelajar membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang disiplin mereka sesuai dengan tahap pengajian mereka.

Einstein College of Australia mempunyai pelbagai kemudahan dan sumber untuk digunakan untuk belajar, bersantai dan bersenang-senang, termasuk perpustakaan pelajar, bilik umum, makmal komputer dengan akses percuma ke internet dan WIFI percuma jika anda mempunyai komputer riba atau telefon pintar.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Lanjutan » Lihat Diploma » Lihat kursus » Lihat Health Certificates »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Perakaunan

Campus Sepenuh masa 52  January 2019 Australia Melbourne

Kelayakan ini mencerminkan peranan kerja perakaunan profesional dalam perkhidmatan kewangan dan industri lain. Individu dalam peranan ini menggunakan penyelesaian kepada pelbagai masalah yang sering kompleks dan menganalisis dan menilai maklumat dari pelbagai sumber. Mereka memohon inisiatif untuk merancang, menyelaras dan menilai kerja dan bimbingan mereka sendiri kepada orang lain dalam garis panduan yang ditetapkan. [+]

Kelayakan ini mencerminkan peranan kerja perakaunan profesional dalam perkhidmatan kewangan dan industri lain. Individu dalam peranan ini menggunakan penyelesaian kepada pelbagai masalah yang sering kompleks, dan menganalisis dan menilai maklumat dari pelbagai sumber. Mereka memohon inisiatif untuk merancang, menyelaras dan menilai kerja dan bimbingan mereka sendiri kepada orang lain dalam garis panduan yang ditetapkan.

Maklumat Perlesenan / Kawal Selia

Kelayakan ini termasuk unit yang terdiri daripada kursus Pengamal Cukai (TPB) yang diluluskan dalam undang-undang percukaian Australia dan undang-undang komersial. Orang yang meminta pendaftaran dengan TPB perlu menyemak keperluan pendaftaran semasa dengan Lembaga.... [-]


Diploma Perniagaan

Campus Sepenuh masa 52  January 2019 Australia Melbourne

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu dengan pengalaman yang substansial dalam pelbagai tetapan yang berusaha untuk terus mengembangkan kemahiran mereka dalam pelbagai fungsi perniagaan. Kelayakan ini juga sesuai dengan keperluan individu dengan pengalaman vokasional yang sedikit atau tidak, tetapi yang mempunyai kemahiran dan pengetahuan perniagaan teori yang mereka ingin berkembang untuk mewujudkan peluang pendidikan dan pekerjaan yang lebih jauh. [+]

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu dengan pengalaman yang substansial dalam pelbagai tetapan yang berusaha untuk terus mengembangkan kemahiran mereka dalam pelbagai fungsi perniagaan. Kelayakan ini juga sesuai dengan keperluan individu dengan pengalaman vokasional yang sedikit atau tidak, tetapi yang mempunyai kemahiran dan pengetahuan perniagaan teori yang mereka ingin berkembang untuk mewujudkan peluang pendidikan dan pekerjaan yang lebih jauh.

Pathways

Pathways ke dalam kelayakan

Pathways dipilih untuk calon yang menganggap kelayakan ini termasuk:

BSB40207 Sijil IV dalam Perniagaan atau kelayakan lain yang berkaitan

atau

dengan pengalaman vokasional dalam pelbagai persekitaran kerja dalam peranan sokongan kanan tetapi tanpa kelayakan.... [-]


Diploma Lanjutan

Diploma Perakaunan Lanjutan

Campus Sepenuh masa 64  January 2019 Australia Melbourne

Kelayakan ini direka untuk menggambarkan peranan individu yang bekerja dalam perakaunan dan mencari pengenalan profesional. Di peringkat ini, individu dijangka menggunakan kemahiran teoretikal dan teknikal dalam pelbagai situasi dan memaparkan inisiatif dan penghakiman dalam aktiviti perancangan. Mereka mempunyai autonomi dalam melaksanakan operasi yang kompleks dan boleh bertanggungjawab untuk merancang, menyelaras dan menilai kerja orang lain dalam parameter yang luas tetapi secara umumnya jelas. [+]

Kelayakan ini direka untuk menggambarkan peranan individu yang bekerja dalam perakaunan dan mencari pengenalan profesional. Di peringkat ini, individu dijangka menggunakan kemahiran teoretikal dan teknikal dalam pelbagai situasi dan memaparkan inisiatif dan penghakiman dalam aktiviti perancangan. Mereka mempunyai autonomi dalam melaksanakan operasi yang kompleks dan boleh bertanggungjawab untuk merancang, menyelaras dan menilai kerja orang lain dalam parameter yang luas tetapi secara umumnya jelas.

Maklumat Perlesenan / Kawal Selia

Kelayakan ini termasuk unit yang terdiri daripada kursus Pengamal Cukai (TPB) yang diluluskan dalam undang-undang percukaian Australia dan undang-undang komersial. Orang yang meminta pendaftaran dengan TPB perlu menyemak keperluan pendaftaran semasa dengan Lembaga.... [-]


Diploma Perniagaan Lanjutan

Campus Sepenuh masa 52  January 2019 Australia Melbourne

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu dengan kepakaran yang ketara dalam bidang kemahiran dan pengetahuan yang khusus atau luas yang berusaha untuk terus mengembangkan kepakaran dalam pelbagai fungsi perniagaan. Kelayakan ini sesuai dengan keperluan individu yang memiliki kemahiran dan pengetahuan perniagaan teoritis yang penting yang mereka ingin berkembang untuk mewujudkan peluang pendidikan atau peluang pekerjaan. [+]

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu dengan kepakaran yang ketara dalam bidang kemahiran dan pengetahuan yang khusus atau luas yang berusaha untuk terus mengembangkan kepakaran dalam pelbagai fungsi perniagaan. Kelayakan ini sesuai dengan keperluan individu yang mempunyai kemahiran dan pengetahuan perniagaan teoritis yang penting yang mereka ingin berkembang untuk mewujudkan peluang pendidikan atau pekerjaan yang lebih jauh.

Pathways

Pathways ke dalam kelayakan

Calon boleh memasuki kelayakan melalui beberapa pintu masuk yang menunjukkan potensi untuk menjalankan pendidikan vokasional dan latihan di peringkat diploma lanjutan, termasuk:

BSB50207 Diploma Perniagaan atau kelayakan lain yang berkaitan... [-]


Kursus

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (EAP)

Campus Sepenuh masa 5 - 20  Pendaftaran Terbuka Australia Melbourne

Kursus ini memfokuskan arahan mengenai kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan dalam konteks akademik yang berbahasa Inggeris di seluruh bidang subjek teras yang umumnya ditemui dalam suatu universiti atau pendidikan dan latihan latihan vokasional. [+]

Penerangan Kursus

Kursus ini memfokuskan arahan mengenai kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan dalam konteks akademik yang berbahasa Inggeris di seluruh bidang subjek teras yang umumnya ditemui dalam suatu universiti atau pendidikan dan latihan latihan vokasional. Ia memberi tumpuan kepada perbendaharaan kata, tatabahasa dan empat kemahiran (membaca, menulis, bercakap termasuk sebutan dan mendengar). Ia termasuk bercakap dalam tutorial, memberi persembahan, mendengar kuliah, membaca teks akademik, dan menulis esei dan laporan. Kursus ini bertujuan untuk membantu anda dalam mencapai matlamat pembelajaran anda. Kursus ini juga bertujuan untuk meningkatkan tahap bahasa Inggeris pelajar supaya mereka dapat memasuki universiti atau kolej pendidikan dan latihan kolej.... [-]


Ketua Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa 1 - 52  Pendaftaran Terbuka Australia Melbourne

Kursus ini bertujuan untuk memperbaiki setiap aspek bahasa Inggeris dan membangunkan kemahiran dan pengetahuan bercakap, mendengar, membaca dan menulis anda. [+]

Penerangan Kursus

Kursus ini bertujuan untuk memperbaiki setiap aspek bahasa Inggeris dan membangunkan kemahiran dan pengetahuan bercakap, mendengar, membaca dan menulis anda. Ia merangkumi pelbagai topik untuk membantu anda memenuhi keperluan komunikasi asas anda dalam kehidupan seharian anda supaya anda dapat memperoleh kemahiran sosial yang diperlukan untuk memenuhi keperluan komunikasi dan budaya semasa melancong dan mengambil bahagian dalam konteks komuniti di Australia dan negara-negara berbahasa Inggeris . Ia menekankan penggunaan bahasa Inggeris secara praktikal.

Tahap

Elementary - Advanced

Cara Pengajian dan Penilaian

Kursus ini disampaikan dalam persekitaran bilik darjah dengan formatif (ujian mingguan) dan pengukuran (ujian peringkat pertengahan kursus dan ujian tahap akhir) penilaian... [-]


Contact

Alamat Ground Floor, 313-315 Flinders Lane
3000 Melbourne, Victoria, Australia
Website https://www.einsteincollege.vic.edu.au/