Explore English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Anda telah mengambil langkah pertama perjalanan anda untuk menyeberangi sempadan Antarabangsa untuk belajar bahasa Inggeris. Dengan mengambil langkah inovatif ini, anda akan mendapati diri anda tenggelam ke dalam dunia yang menarik bahasa dengan pelajar-pelajar antarabangsa yang lain yang tidak lama lagi akan menjadi rakan-rakan.

Sebagai salah satu Explorers kami, anda akan dialu-alukan ke komuniti pembelajaran kami yang menyediakan bilik darjah pembelajaran interaktif dan menyeronokkan aktiviti kurikulum tambahan. Setiap 5 minggu, seluruh Centre pergi pada lawatan untuk meneroka keseronokan Melbourne dan kawasan sekitarnya. Pada lawatan ini, anda akan mempunyai peluang untuk mengamalkan bahasa Inggeris anda dalam situasi sosial yang sebenar. Anda boleh membuat kesilapan dan mengamalkan lagi dan lagi tanpa penghakiman kerana kami menawarkan anda pendedahan untuk meneroka bahasa baru anda dalam persekitaran yang menyeronokkan dan santai.

Di dalam kelas, anda akan mencari guru-guru yang menyokong dan berwawasan budaya. Ramai daripada mereka telah mengembara ke serata dunia (mereka mungkin telah menjadi seorang guru di negara asal anda!) Dan oleh itu mempunyai pengetahuan yang benar-benar membuat pelajar merasa selamat semasa mereka belajar bahasa Inggeris.

Terdapat banyak aktiviti di luar bilik darjah juga dan guru-guru anda akan membawa anda keluar dan kira-kira sebagai sebahagian daripada kurikulum supaya anda boleh meneroka cara-cara lain mengamalkan Reading, Penulisan, Pertuturan dan Pendengaran dalam bahasa Inggeris.

dalam kita Pelajar Kawasan Rekreasi, Anda boleh berehat, menonton TV, bermain ping pong atau bola sepak meja, menggunakan komputer atau ipad dan minum kopi. Terdapat peti sejuk dan ketuhar gelombang mikro dan mesin kopi barista - ini akan menjadi kawasan anda kerana kami mahu anda berasa seperti di rumah!

Matlamat kami adalah untuk menyediakan anda dengan pengalaman pembelajaran yang berkualiti. Melihat ke hadapan untuk melihat anda tidak lama lagi, Explorers!

MENGAPA TEROKA ENGLISH?

Kami membuat pelajar keutamaan kami kelas elektif percuma disediakan untuk semua pelajar Jadual waktu yang fleksibel Guru-guru yang berpengalaman dan berdedikasi Memenangi Anugerah Pertubuhan persekitaran Fun

MENGENAI KAMI CAMPUS

Heart of CBD Di hab Iconic Kopi Kebudayaan Melbourne Wifi Percuma untuk Pelajar Semua bilik darjah sesuai dengan dengan teknologi terbaru pelajar besar kawasan rekreasi pegawai aktiviti Dedicated welafre School di laman web

Lokasi

Melbourne

Explore English

Alamat
Level 5, 250 Collins St, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia