Eynesbury

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Eynesbury @ sepintas lalu

Apa

Eynesbury adalah sebuah institusi pakar yang menawarkan pelbagai program Bahasa Inggeris pra-universiti dan, memberikan laluan masuk ke University of Adelaide dan University of South Australia.

Mengapa

Pelbagai program dan laluan untuk masuk ke Universiti Adelaide, University of South Australia dan universiti Australia yang lain. Memegang rekod jangka panjang mengesankan para pelajar meningkatkan kemasukan ke universiti. City-pusat lokasi kajian di ibu kota yang paling berpatutan di Australia. lokasi kajian yang sangat baik: kampus state-of-the-art. kelas kecil, pengajaran peribadi dan perhatian individu.

Di mana

Eynesbury mempunyai dua kampus kedua-duanya terletak di tengah-tengah City of Adelaide.

Bila

program Eynesbury berjalan sepanjang tahun.

Yang

pelajar Australia dan Antarabangsa dari seluruh dunia.

Bagaimana

Memohon melalui wakil Eynesbury di negara anda. Memohon secara dalam talian melalui laman web ini. Membuat temujanji untuk datang dan melihat kita. Masih tidak pasti - mengapa tidak email kami soalan anda: eynesbury@navitas.com

Selamat datang ke Eynesbury!

Pada Eynesbury kami mengalu-alukan peluang untuk membantu setiap pelajar mencapai matlamat peribadi mereka dan merealisasikan potensi penuh mereka dalam perjalanan hidup panjang pendidikan.

Bersama-sama, Eynesbury menawarkan pelbagai program dan laluan pendidikan untuk pengajian menengah dan pengajian tinggi di Universiti Adelaide dan University of South Australia.

Ditubuhkan pada tahun 1989, Eynesbury mempunyai rekod cemerlang dengan pencapaian akademik dan sangat berpengalaman dalam pembangunan dan penyampaian program khusus untuk pelajar antarabangsa.

Eynesbury juga menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan sokongan termasuk kaunseling akademik dan vokasional, homestay dan penginapan di kediaman pelajar antarabangsa. Kakitangan menyediakan galakan peribadi, tuisyen individu dan bantuan yang diperlukan oleh kebanyakan pelajar antarabangsa apabila pertama kali tinggal jauh dari rumah.

Eynesbury komited untuk pendekatan yang pelbagai dan fleksibel dalam penyampaian pendidikan berkualiti dan pilihan laluan. Saya mengalu-alukan prospek untuk menyumbang kepada perjalanan sepanjang hayat anda pendidikan di Adelaide, Australia Selatan.

Encik Peter Millen, Pengarah Kolej Eynesbury

Lokasi

Adelaide

Eynesbury College, Franklin Street Address

Alamat
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 Adelaide, Australia Selatan, Australia
Telefon
+61 8 8216 9000

Adelaide

Eynesbury College, Coglin Street Address

Alamat
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 Adelaide, Australia Selatan, Australia
Telefon
+61 8 8216 9000