Front Cooking School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

"Jika anda pernah membuka sekolah memasak di Melbourne, di mana lebih baik daripada Street Lygon - 'Little Italy' Melbourne!"

Front Cooking School mempunyai dua kampus di Carlton: di Lygon Street dan di Brunswick Street. Kemudahannya adalah kelas pertama, dan jurulatih kami adalah industri yang berpengalaman.

Bayangkan diri anda di dapur membakar croissant yang hangat dan panas, mencipta pastri yang manis dan masin yang sempurna, dan malam yang menghias kek dengan berhati-hati untuk acara-acara khas. Jika gaya penyajian khusus ini adalah untuk anda maka Sijil III Memasak Sekolah di Patisserie adalah kursus yang tepat. Kelayakan ini memberikan anda bekerja di pelbagai organisasi di mana produk patisserie disediakan dan disampaikan. Tempat seperti kafe, operasi katering, kelab, kedai kopi, hotel, patissery, pub, dan restoran sebagai Pastry Chef.

Sekarang ke dapur di mana impian masakan menjadi kenyataan, dan kerjaya masa depan anda sedang menunggu untuk dibentangkan. Melengkapkan Sijil III di Cookery Komersial, anda akan mendapat pengalaman bersendirian di dapur dan memperoleh kemahiran makanan asas yang boleh membuat anda siap-siap. Lompat ke dunia dinamik perhotelan dan pengalaman yang ditawarkannya. Kelayakan ini memberikan laluan untuk menjadi Cook atau Chef Komis dalam pelbagai pertubuhan perhotelan termasuk bistro, kafe, hospital, hotel dan restoran.

Sekiranya anda sentiasa ingin menjalankan restoran dan mengalami kegembiraan menghidangkan masakan tandatangan anda kepada pelanggan yang berpuas hati, anda akan tahu bahawa ia melibatkan pendidikan yang lebih intensif. Sijil IV akan melatih anda untuk menguruskan kewangan perniagaan, mengembangkan kemahiran untuk menyelaraskan operasi hospitaliti, dan mengetuai pasukan. Kelayakan ini menyediakan laluan untuk bekerja sebagai Chef dalam organisasi seperti kafe, kelab, hotel, pub dan restoran atau untuk menjalankan perniagaan kecil anda sendiri.

Bagaimana jika anda seorang pemimpin yang dilahirkan dan anda ingin menjadi depan rumah - maître 'd? Diploma Hospitality kami melatih anda untuk mengambil alih dalam dunia hospitaliti yang pantas dan menarik. Anda akan memperoleh pelbagai kemahiran perhotelan termasuk latihan dan membangunkan pasukan untuk menyampaikan perkhidmatan jadual makanan dan minuman industri utama, digabungkan dengan kemahiran pengurusan seperti kakitangan roster dan menyediakan dan memantau belanjawan. Anda akan mempunyai keupayaan untuk mengambil peranan pekerja kanan yang berkemahiran tinggi yang mampu membuat keputusan perniagaan. Kelayakan ini membolehkan multiskilling dan pengkhususan dalam perkhidmatan penginapan, masakan, makanan dan minuman, dan permainan. Pemimpin barisan hadapan yang kuat berada dalam permintaan yang hangat dalam perhotelan di seluruh dunia.

Diploma Lanjutan Pengurusan Hospitaliti akan meningkatkan semangat anda untuk menjadi sebahagian daripada industri bersemangat ini dan membantu anda dalam meningkatkan kedudukan anda untuk mengambil tempat anda sebagai Pengurus Kanan. Anda akan mengembangkan spektrum kemahiran menyeluruh merentasi bidang perancangan perniagaan, pengurusan kewangan, sumber manusia, kepimpinan dan pemasaran, untuk membolehkan anda berjaya beroperasi dalam pelbagai sektor yang termasuk bar, tempat permainan, pusat peranginan, restoran atau lain-lain Persekitaran perhotelan yang sibuk.

Sertai jalan menuju kejayaan di Sekolah Memasak Depan dan nikmati masa depan yang cerah dalam kerjaya di mana kemahiran anda dalam permintaan.

Lokasi

Melbourne

Alamat
Head Office/Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Alamat
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia

Perth

Alamat
Perth Campus: 1/647 Wellington Street
WA 6000 Perth, Australia Barat, Australia