Gold Coast Learning Centre

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Kajian Bahasa Inggeris, TESOL, Perniagaan, Pengurusan, Perakaunan, Pemasaran, Sumber Manusia dan Kesihatan Tempat Kerja

Gold Coast Learning Centre (GCLC) mempunyai program pembelajaran yang inovatif, kemudahan yang luar biasa dan sumber yang berkualiti, hanya beberapa minit berjalan kaki dari pantai di Surfers Paradise.

Pelajar antarabangsa dan domestik boleh menggabungkan pendidikan berkualiti dengan gaya hidup santai, budaya pantai dan keseronokan, suasana mesra Gold Coast Queensland, salah satu destinasi pelancongan utama di Australia.

Gold Coast Learning Centre mengamalkan teknologi dan program yang menjadikan pembelajaran menarik, menyeronokkan dan bermanfaat sambil mencapai hasil pendidikan yang sebenar.

Pelajar domestik dan pemegang visa pelajar boleh belajar semua kursus yang kami tawarkan, dari Persediaan Peperiksaan Bahasa Inggeris dan IELTS hingga kelayakan dalam Perniagaan, Pengurusan, Pemasaran, Perakaunan, Sumber Manusia, WHS dan TESOL.


Belajar Bahasa Inggeris di Australia di Gold Coast yang terkenal di Queensland: Kursus inovatif, kemudahan yang sangat baik dan gaya hidup yang luar biasa

Belajar bahasa Inggeris di Australia di Gold Coast Learning Centre di Surfers Paradise dan nikmati gaya hidup kelas pertama dan pendidikan berkualiti.

Dengan reputasi yang meluas untuk kepelbagaian budaya antarabangsa, kos hidup yang berpatutan dan kos pendidikan yang sangat berpatutan, Surfers Paradise di Gold Coast adalah destinasi hebat untuk pelajar.


Mengenai Gold Coast Learning Centre

Kajian Bahasa Inggeris, TESOL, Perniagaan, Perakaunan, Pengurusan, Pemasaran, Keselamatan dan Tempat Kerja di Tempat Kerja dan Sumber Manusia di Surfers Paradise

Ditubuhkan pada tahun 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) di Surfers Paradise mempunyai kemudahan yang sangat baik, program pengajaran yang berkualiti dan kakitangan berdedikasi, ramah dan bersemangat.


Sun, Surf, Kajian Pasir: tempat yang sesuai untuk belajar

Terletak hanya dalam jarak berjalan kaki dari pantai, Gold Coast Learning Centre dikelilingi oleh kedai-kedai dan restoran-restoran, panggung wayang, kehidupan malam yang sibuk dan gaya hidup yang santai dan menyenangkan, suasana mesra Gold Coast.


Kemudahan yang sangat baik, hanya berjalan kaki singkat dari pantai

Gold Coast Learning Centre menawarkan kemudahan berhawa dingin sepenuhnya, dengan bilik kelas yang serba lengkap, makmal komputer, internet wifi berkelajuan tinggi, kawasan pelajar yang luas dan banyak lagi.

Jadikan pembelajaran anda berkesan dan menyeronokkan dengan GCLC.

 • Kampus yang berhawa dingin sepenuhnya, hanya berjalan kaki singkat dari pantai
 • Makmal Komputer yang memaparkan 18 komputer skrin rata
 • Akses internet wifi percuma untuk pelajar
 • Perkhidmatan penyediaan internet wayarles disediakan
 • Shady dan halaman pelajar luaran luar biasa dan kawasan BBQ
 • Kawasan pelajar dan dapur dalaman yang luas dan selesa, dengan pelbagai majalah dan akhbar untuk menggalakkan latihan.


Program pengajaran yang berkualiti dan kakitangan berdedikasi

Gold Coast Learning Centre didedikasikan untuk membantu pelajar-pelajar kami berjaya dalam pengajian mereka dan menikmati masa lapang mereka dengan aktiviti terbaik Surfers Paradise dan Gold Coast yang ditawarkan.

Pengawasan yang berhati-hati daripada kakitangan berpengalaman yang berdedikasi memastikan anda boleh maju secepat yang anda mahukan.

Sangat berkelayakan dan mesra, guru dan kakitangan yang berpengalaman di Gold Coast Learning Centre sentiasa bersedia meluangkan masa untuk membantu pelajar mencapai kejayaan dalam pelajaran mereka.

Ramai staf kami mempunyai pengalaman mengajar Bahasa Inggeris di negara-negara lain dan memahami kebimbangan pelajar antarabangsa.

Kerja rumah tambahan, lembaran kerja dan nasihat boleh diatur dengan mudah untuk pelajar yang bekerja keras.

Perkhidmatan Sokongan Pelajar di GCLC

Gold Coast Learning Centre menawarkan Pelbagai Perkhidmatan Sokongan Pelajar untuk menyediakan pelajar dengan sumber-sumber yang mereka perlukan untuk mendapat manfaat daripada pengalaman mereka dengan kami.

Pasukan Perkhidmatan Sokongan Pelajar yang aktif, ramah dan berdedikasi kami sentiasa bersedia untuk membantu anda sebagai pusat perhubungan rasmi untuk pelajar domestik dan antarabangsa.

Kami menyediakan sokongan peringkat tinggi untuk membantu anda berjaya dan sentiasa bersedia untuk membantu anda dengan sebarang masalah yang mungkin timbul semasa anda tinggal bersama kami.

Perkhidmatan yang tersedia untuk membantu anda berjaya dan menikmati pengajian anda termasuk:

 • Pertanyaan Kursus, Pendaftaran dan rancangan Pelajaran
 • Bantuan pelan pembayaran
 • Pertubuhan penempatan Homestay
 • Pertubuhan pemindahan lapangan terbang
 • Pangsapuri dan Penginapan
 • Perkhidmatan Kaunseling
 • Lawatan kolej dan bandar untuk pelajar antarabangsa yang baru
 • Teruskan bantuan dan sokongan carian Kerja
 • Aktiviti Pelajar dan Lawatan
 • Upacara Pengijazahan

Pegawai Perhubungan Pelajar anda mempunyai akses kepada butiran terkini mengenai pelbagai perkhidmatan yang disediakan untuk pelajar di Gold Coast Learning Centre .

Lokasi

Surfers Paradise

Alamat
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers Paradise, Queensland, Australia
Telefon
+61 (0) 7 5531 6788