Baca keterangan rasmi

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Kajian Bahasa Inggeris, TESOL, Perniagaan, Pengurusan, Perakaunan, Pemasaran, Sumber Manusia dan Kesihatan Tempat Kerja

Gold Coast Learning Centre (GCLC) mempunyai program pembelajaran yang inovatif, kemudahan yang luar biasa dan sumber yang berkualiti, hanya beberapa minit berjalan kaki dari pantai di Surfers Paradise.

Pelajar antarabangsa dan domestik boleh menggabungkan pendidikan berkualiti dengan gaya hidup santai, budaya pantai dan keseronokan, suasana mesra Gold Coast Queensland, salah satu destinasi pelancongan utama di Australia.

Gold Coast Learning Centre mengamalkan teknologi dan program yang menjadikan pembelajaran menarik, menyeronokkan dan bermanfaat sambil mencapai hasil pendidikan yang sebenar.

Pelajar domestik dan pemegang visa pelajar boleh belajar semua kursus yang kami tawarkan, dari Persediaan Peperiksaan Bahasa Inggeris dan IELTS hingga kelayakan dalam Perniagaan, Pengurusan, Pemasaran, Perakaunan, Sumber Manusia, WHS dan TESOL.


Belajar Bahasa Inggeris di Australia di Gold Coast yang terkenal di Queensland: Kursus inovatif, kemudahan yang sangat baik dan gaya hidup yang luar biasa

Belajar bahasa Inggeris di Australia di Gold Coast Learning Centre di Surfers Paradise dan nikmati gaya hidup kelas pertama dan pendidikan berkualiti.

Dengan reputasi yang meluas untuk kepelbagaian budaya antarabangsa, kos hidup yang berpatutan dan kos pendidikan yang sangat berpatutan, Surfers Paradise di Gold Coast adalah destinasi hebat untuk pelajar.


Mengenai Gold Coast Learning Centre

Kajian Bahasa Inggeris, TESOL, Perniagaan, Perakaunan, Pengurusan, Pemasaran, Keselamatan dan Tempat Kerja di Tempat Kerja dan Sumber Manusia di Surfers Paradise

Ditubuhkan pada tahun 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) di Surfers Paradise mempunyai kemudahan yang sangat baik, program pengajaran yang berkualiti dan kakitangan berdedikasi, ramah dan bersemangat.


Sun, Surf, Kajian Pasir: tempat yang sesuai untuk belajar

Terletak hanya dalam jarak berjalan kaki dari pantai, Gold Coast Learning Centre dikelilingi oleh kedai-kedai dan restoran-restoran, panggung wayang, kehidupan malam yang sibuk dan gaya hidup yang santai dan menyenangkan, suasana mesra Gold Coast.


Kemudahan yang sangat baik, hanya berjalan kaki singkat dari pantai

Gold Coast Learning Centre menawarkan kemudahan berhawa dingin sepenuhnya, dengan bilik kelas yang serba lengkap, makmal komputer, internet wifi berkelajuan tinggi, kawasan pelajar yang luas dan banyak lagi.

Jadikan pembelajaran anda berkesan dan menyeronokkan dengan GCLC.

 • Kampus yang berhawa dingin sepenuhnya, hanya berjalan kaki singkat dari pantai
 • Makmal Komputer yang memaparkan 18 komputer skrin rata
 • Akses internet wifi percuma untuk pelajar
 • Perkhidmatan penyediaan internet wayarles disediakan
 • Shady dan halaman pelajar luaran luar biasa dan kawasan BBQ
 • Kawasan pelajar dan dapur dalaman yang luas dan selesa, dengan pelbagai majalah dan akhbar untuk menggalakkan latihan.


Program pengajaran yang berkualiti dan kakitangan berdedikasi

Gold Coast Learning Centre didedikasikan untuk membantu pelajar-pelajar kami berjaya dalam pengajian mereka dan menikmati masa lapang mereka dengan aktiviti terbaik Surfers Paradise dan Gold Coast yang ditawarkan.

Pengawasan yang berhati-hati daripada kakitangan berpengalaman yang berdedikasi memastikan anda boleh maju secepat yang anda mahukan.

Sangat berkelayakan dan mesra, guru dan kakitangan yang berpengalaman di Gold Coast Learning Centre sentiasa bersedia meluangkan masa untuk membantu pelajar mencapai kejayaan dalam pelajaran mereka.

Ramai staf kami mempunyai pengalaman mengajar Bahasa Inggeris di negara-negara lain dan memahami kebimbangan pelajar antarabangsa.

Kerja rumah tambahan, lembaran kerja dan nasihat boleh diatur dengan mudah untuk pelajar yang bekerja keras.

Perkhidmatan Sokongan Pelajar di GCLC

Gold Coast Learning Centre menawarkan Pelbagai Perkhidmatan Sokongan Pelajar untuk menyediakan pelajar dengan sumber-sumber yang mereka perlukan untuk mendapat manfaat daripada pengalaman mereka dengan kami.

Pasukan Perkhidmatan Sokongan Pelajar yang aktif, ramah dan berdedikasi kami sentiasa bersedia untuk membantu anda sebagai pusat perhubungan rasmi untuk pelajar domestik dan antarabangsa.

Kami menyediakan sokongan peringkat tinggi untuk membantu anda berjaya dan sentiasa bersedia untuk membantu anda dengan sebarang masalah yang mungkin timbul semasa anda tinggal bersama kami.

Perkhidmatan yang tersedia untuk membantu anda berjaya dan menikmati pengajian anda termasuk:

 • Pertanyaan Kursus, Pendaftaran dan rancangan Pelajaran
 • Bantuan pelan pembayaran
 • Pertubuhan penempatan Homestay
 • Pertubuhan pemindahan lapangan terbang
 • Pangsapuri dan Penginapan
 • Perkhidmatan Kaunseling
 • Lawatan kolej dan bandar untuk pelajar antarabangsa yang baru
 • Teruskan bantuan dan sokongan carian Kerja
 • Aktiviti Pelajar dan Lawatan
 • Upacara Pengijazahan

Pegawai Perhubungan Pelajar anda mempunyai akses kepada butiran terkini mengenai pelbagai perkhidmatan yang disediakan untuk pelajar di Gold Coast Learning Centre .

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Gold Coast Learning Centre

Diploma Kepimpinan dan Pengurusan di Gold Coast Learning Centre adalah kursus fleksibel, praktikal dan berkesan, yang direka untuk membangunkan dan meningkatkan kemahiran ... [+]

Diploma Kepimpinan dan Pengurusan di Gold Coast Learning Centre adalah kursus fleksibel, praktikal dan berkesan, yang direka untuk membangunkan dan meningkatkan kemahiran kepimpinan dan pengurusan anda.

Kelayakan yang diiktiraf oleh kerajaan ini menggabungkan asas pengetahuan yang kukuh dengan kemahiran yang anda perlukan untuk memberikan kepimpinan dan arah kepada orang lain dan merancang, menjalankan dan menilai kerja anda sendiri dan kerja pasukan.

Diploma Kepimpinan dan Pengurusan membina kemahiran yang anda perlukan untuk menerapkan pengetahuan, kepimpinan praktikal dan kemahiran pengurusan dan pengalaman dalam pelbagai konteks perusahaan dan industri, termasuk:

Memohon pelbagai kemahiran pengurusan menggunakan kebijaksanaan dan penghakimanMerancang dan mengawasi beban kerja dan beban kerja orang lainMenunjukkan kepimpinan dan mempromosikan inovasiMembangunkan kemahiran komunikasi untuk menyokong individu dan pasukanMenguruskan strategi untuk khidmat pelanggan yang lebih baikMenguruskan mesyuarat, keutamaan kerja dan pembangunan profesionalMenguruskan pelan operasi dan memastikan tempat kerja yang selamat... [-]
Australia Surfers Paradise
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gold Coast Learning Centre

Diploma Pemasaran dan Komunikasi di Gold Coast Learning Centre menawarkan latihan yang maju, praktikal dan menarik dalam semua bidang industri pemasaran, termasuk pemasar ... [+]

Diploma Pemasaran dan Komunikasi di Gold Coast Learning Centre menawarkan latihan yang maju, praktikal dan menarik dalam semua bidang industri pemasaran, termasuk pemasaran antarabangsa dan e-pemasaran.

Mewujudkan diri anda dalam industri yang dinamik, kreatif dan berkembang dengan kelayakan pemasaran dan komunikasi peringkat tinggi ini dan mengembangkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk berjaya, termasuk:

Mengacu kepada trend pasaran untuk mengenal pasti dan menilai peluang pemasaranMerancang dan membangunkan pelan pemasaran dan komunikasi bersepaduPasukan utama untuk menjalankan kempen pemasaran yang berkesanMerancang penyelidikan pasaran dan melaksanakan dan memantau kempenMenguruskan belanjawan dan rancangan kewanganMembangunkan pelan media dan menyesuaikan campuran pemasaran... [-]
Australia Surfers Paradise
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gold Coast Learning Centre

Diploma Pengurusan Sumber Manusia di GCLC membantu anda membangunkan kemahiran anda dan memantau peranan kanan dalam Sumber Manusia. Kursus ini memberikan pengetahuan dan ... [+]

Diploma Pengurusan Sumber Manusia di GCLC membantu anda membangunkan kemahiran anda dan memantau peranan kanan dalam Sumber Manusia.

Kursus ini memberikan pengetahuan dan kemahiran pengurusan yang anda perlukan untuk memaksimumkan prestasi pekerja dalam perkhidmatan objektif strategik majikan dan memastikan fungsi Sumber Manusia dijalankan dengan berkesan.

Ini adalah pengenalan menyeluruh kepada Pengurusan Sumber Manusia, mengambil pendekatan strategik kepada pengurusan pekerja untuk membantu organisasi anda mendapat kelebihan daya saing. Ia membangunkan kemahiran dan pengetahuan penting, termasuk:

Pampasan dan faedahPengambilan kakitangan, pengambilan dan pemilihanHubungan buruhLatihan dan pembangunanKesihatan dan Keselamatan Tempat KerjaPerancangan, pengantaraan dan timbang taraHubungan industri dan pengambilan pekerjaPengaruh undang-undang kerajaan terhadap industriUndang-undang hak asasi manusia dan ekuiti pekerjaan... [-]
Australia Surfers Paradise
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
40 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gold Coast Learning Centre

Ambil pemahaman anda tentang perakaunan dan kewangan ke peringkat seterusnya dengan Diploma Perakaunan di Gold Coast Learning Centre . Kursus ini sesuai untuk mereka yang ... [+]

Ambil pemahaman anda tentang perakaunan dan kewangan ke peringkat seterusnya dengan Diploma Perakaunan di Gold Coast Learning Centre .

Kursus ini sesuai untuk mereka yang mencari pekerjaan dalam sektor perakaunan, perniagaan dan kewangan. Anda akan mendapat pengetahuan asas dan kemahiran maju untuk bekerja dalam bidang perniagaan dan perakaunan yang sentiasa berubah.

Dengan pilihan kajian fleksibel, termasuk pilihan latihan sepenuh masa, separuh masa dan jarak jauh, Gold Coast Learning Centre dapat meningkatkan prospek kerjaya anda dengan pemahaman yang lebih maju mengenai industri perkhidmatan kewangan.

Jurulatih yang berpengalaman dan berpengalaman akan membantu anda membangunkan pemahaman tentang pengurusan bajet dan peramalan, pelaporan kewangan, pulangan cukai pendapatan dan memberi nasihat perakaunan pengurusan.... [-]

Australia Surfers Paradise
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
26 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Gold Coast Learning Centre

Belajar Bahasa Inggeris di Australia di Gold Coast Learning Centre , hanya beberapa minit dari pantai di Surfers Paradise di Gold Coast yang terkenal di Australia. Gold C ... [+]

Belajar Bahasa Inggeris di Australia di Gold Coast Learning Centre , hanya beberapa minit dari pantai di Surfers Paradise di Gold Coast yang terkenal di Australia.

Gold Coast Learning Centre menawarkan empat peringkat pembelajaran Bahasa Inggeris Umum , yang memberikan pengajaran berkualiti tinggi dalam suasana mesra. Kakitangan yang berpengalaman dan kursus yang praktikal, fleksibel mengembangkan pengetahuan, kemahiran dan kefleksihan yang anda perlukan.

Keempat tahap Bahasa Inggeris Umum menekankan kemahiran bahasa utama dalam berbicara, mendengar, membaca dan menulis dan sesuai untuk semua orang dari pemula hingga pelajar maju.

Kursus adalah menyeronokkan dan fleksibel, yang direka oleh guru berpengalaman untuk meningkatkan perbendaharaan kata, sebutan dan tatabahasa anda.... [-]

Australia Surfers Paradise
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gold Coast Learning Centre

Tingkatkan Bahasa Inggeris anda dan sediakan untuk Ujian Sistem Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa (IELTS) di Gold Coast Learning Centre , di tengah-tengah Surfers Paradi ... [+]

Tingkatkan Bahasa Inggeris anda dan sediakan untuk Ujian Sistem Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa (IELTS) di Gold Coast Learning Centre , di tengah-tengah Surfers Paradise di Gold Coast Queensland.

IELTS adalah peperiksaan Bahasa Inggeris yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang memberikan bukti keupayaan untuk menggunakan dan memahami Bahasa Inggeris.

Ia diiktiraf secara meluas dan diterima oleh lebih daripada 6000 institusi di lebih 120 buah negara di seluruh dunia.

Penyediaan Peperiksaan IELTS: Peringkat pertengahan dan ke atasBermula: Setiap IsninPurata pelajar setiap kelas: 10Pelajar maksimum setiap kelas: 18Tempoh kursus: 1-70 mingguJam per minggu: 20-35 jamMula Tarikh dan Harga... [-]
Australia Surfers Paradise
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 70 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Gold Coast Learning Centre

Mulakan kerjaya yang bermanfaat dalam industri kewangan dengan kelayakan dua Sijil IV dalam Perakaunan dan Pembukuan di Gold Coast Learning Centre . Kursus ini memberikan ... [+]

Mulakan kerjaya yang bermanfaat dalam industri kewangan dengan kelayakan dua Sijil IV dalam Perakaunan dan Pembukuan di Gold Coast Learning Centre .

Kursus ini memberikan anda pelbagai kemahiran dan pengetahuan sehingga anda akan mendapat peluang terbaik untuk berjaya dalam industri perkhidmatan kewangan.

Dengan pilihan kajian fleksibel, termasuk pilihan latihan sepenuh masa, separuh masa dan jarak jauh, Gold Coast Learning Centre dapat membantu anda meningkatkan prospek kerjaya anda dengan pengetahuan perakaunan penting dan kemahiran perakaunan dunia nyata.

Jurulatih yang berpengalaman dan berpengalaman akan membangunkan pemahaman anda tentang amalan perniagaan teras dalam industri perkhidmatan kewangan, termasuk rekod kewangan, belanjawan, keperluan cukai, kemahiran perniagaan am dan komunikasi yang berkesan.... [-]

Australia Surfers Paradise
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to Gold Coast Learning Centre