International Aviation Academy of Australia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Aviation Akademi Antarabangsa Australia adalah kelas dunia Flight Training Academy berpangkalan di Lapangan Terbang Jandakot di Perth Western Australia. Akademi menampung kedua-dua pelajar dan antarabangsa dari semua bahagian dunia. Untuk latihan sebagai Syarikat Penerbangan Pilot profesional tidak ada tempat yang lebih baik untuk memulakan kerjaya anda.

Selain itu IAAA berpangkalan di salah satu daripada demografi latihan terbaik yang ditemui di mana-mana seperti yang terbukti dengan Singapore Airlines dan latihan China Southern dari Jandakot. IAAA Pty Ltd merupakan cabang latihan antarabangsa kumpulan keluarga yang dimiliki syarikat. IAAA beroperasi di bawah perjanjian yang sama dengan syarikat sekutunya "JFC" (Jandakot Flight Centre Pty Ltd) "CRICOS Provider Kod 02393F" yang memegang lesen dan pihak berkuasa untuk semua aktiviti berkaitan penerbangan di peringkat nasional dan antarabangsa.

JFC juga berdaftar di bawah sebagai pembekal Kerajaan Australia Barat Pendidikan Perkhidmatan kepada pelajar-pelajar luar negara. Pelajar perlu membaca dan menjadikan diri mereka menyedari keperluan dan hak-hak mereka di bawah Rangka Kerja ESOS dan Kod Kebangsaan Pelajar Luar Negara 2007.

Soalan Sering Ditanya

Apakah pra-syarat untuk Memulakan kursus Antarabangsa di IAAA?

Bahasa Inggeris - IELTS tahap 6.5 bukan akademik dikehendaki oleh akademi itu supaya Bahasa Inggeris anda adalah untuk yang standard untuk lulus peperiksaan CASA Perdagangan dan berkomunikasi secukupnya radio. Pendidikan - Upper minimum sekolah tinggi dengan beberapa matematik dan fizik pilihan. Beberapa syarikat penerbangan tidak akan mengambil juruterbang tanpa atas High School Bahasa Inggeris dan Matematik. Umur - International pelajar mestilah berumur 18 tahun ke atas untuk mendaftar.

Bagaimana saya mendaftar?

Langkah 1: Memilih kursus anda - Hubungi pelajar penyelaras kami melalui e-mel pada "info@iaaa.net.au" dengan keperluan anda dan apa-apa permintaan untuk kredit yang mungkin dikenakan. (Anda juga mungkin bermula dengan Langkah 2 dalam membuat hubungan awal.) Mereka akan bertindak balas dengan maklumat yang relatif kepada permintaan dan keperluan dalam membuat keputusan anda anda. Langkah 2: Permohonan - Mengemukakan Permohonan Pendaftaran elektronik "di" IAAA FAQ "dengan pura-pura malu pasport dan skor ujian Bahasa Inggeris (IELTS). Langkah 3: Tawaran Place - Setelah permohonan anda telah diproses "Perjanjian Kontrak" menggabungkan tawaran dari tempat dan Borang pra-pembayaran bagi kursus yang anda telah dicalonkan akan dihantar kepada anda. Langkah 4: Pembayaran - Dalam usaha untuk mendapatkan tempat anda akan dikehendaki untuk membayar yuran seperti yang dinyatakan dalam tawaran anda dari tempat. Apabila menerima pembayaran pengesahan pendaftaran akan dihantar kepada anda. Jika anda memerlukan visa pelajar sebelum datang ke Australia salinan elektronik pengesahan pendaftaran akan dihantar kepada diri sendiri dan Kedutaan Australia di kawasan anda dan penerimaan insurans kesihatan pelajar pembayaran akan dihantar kepada anda untuk permohonan visa anda. Visa pelajar hanya perlu dan disediakan untuk kursus komersial lebih daripada 12 minggu. Langkah 5: visa Pelajar - Visa boleh diperolehi melalui Kedutaan Australia yang terdekat atau di Australia di Pejabat Imigresen tempatan. Maklumat Visa dan salinan borang permohonan visa pelajar dan borang visa yang lain boleh didapati di Jabatan Imigresen Laman web www.immi.gov.au.

dokumentasi peraturan diperlukan untuk memulakan:

rujukan Nombor Penerbangan (ARN)

Ini adalah nombor yang anda akan perlu untuk perubatan anda dan untuk semua dokumentasi masa depan berhubungan dengan Lesen Juruterbang Australia anda. The "Form1162" ditempatkan di laman web www.casa.gov.au dan dikemukakan melalui e-mel dengan salinan pasport anda untuk clarc@casa.gov.au.

perubatan

Anda akan memerlukan kelas 1 Australia penerbangan perubatan yang dijalankan oleh pemeriksa perubatan yang diluluskan. Senarai pemeriksa perubatan yang diluluskan boleh didapati di www.casa.gov.au.

Aviation Security Pass (ASIC)

Anda akan perlu memohon ASIC sebelum anda mampu untuk terbang solo. Dengan ini sebelum memulakan kursus anda akan membantu dalam menamatkan kursus anda lebih cepat. Borang permohonan boleh didapati di CASA tapak "ASIC".

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Lesen Juruterbang Komersial + Multi Enjin Arahan Penarafan Instrumen

Campus Sepenuh masa 78  January 2018 Australia Perth

Lesen untuk terbang Australia berdaftar Single & pesawat enjin Multi dalam Operasi Perdagangan di bawah IFR. [+]

Ringkas Kursus: Lesen untuk terbang Australia berdaftar Single & pesawat enjin Multi dalam Operasi Perdagangan di bawah IFR. Tempoh Kursus: 78 minggu. Waktu Penerbangan purata: 180 penerbangan + 20 simulator. Kos pakej: $ 80,000.00 AUD (kredit & latihan pemulihan boleh dikenakan) Kursus termasuk: Kandungan Penerbangan - 180 jam penerbangan dengan Single Engine (155 jam), Multi Engine (25 jam) + 20 jam Multi Engine Simulator, 10 jam penerbangan malam pra-penerbangan dan penerbangan post taklimat. Teori & Peperiksaan - Commercial & IFR teori, CPL & IFR Yuran Ujian Penerbangan - percubaan awal sahaja. Variasi - Kredit & keperluan Remedial mungkin berbeza-beza Tempoh kos dan kursus. Sila rujuk perjanjian pendaftaran awal anda dan laporan pelajar bulanan tentu. Pelajar antarabangsa perlu berumur 18 atau lebih tua untuk mendaftar. [-]

Contact
Alamat lokasi
4 Baron Way, Jandakot Airport
Perth, Western Australia, 6164 AU