ICAE: International College of Advanced Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ICAE ialah memenangi pelbagai anugerah Pertubuhan Latihan Berdaftar berpangkalan di Darwin, ibu kota Wilayah Utara Australia. ICAE ditubuhkan pada tahun 1997, dan menyampaikan program vokasional kepada pelajar Australia dan antarabangsa. Darwin terkenal dengan iklim tropika, keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan persekitaran yang bersih. Sebagai ibu paling muda di Australia, Darwin mempunyai suasana yang kasual, mudah berterusan - lambang Australia! kakitangan Hospitality sentiasa berada dalam permintaan yang sangat tinggi, jadi mendapatkan pekerjaan yang lebih mudah di Darwin daripada tempat lain di Australia.

42259_Introduction

ICAE menyediakan peluang pendidikan dan latihan yang meningkatkan kerjaya pelajar. Dalam pasaran buruh di seluruh dunia tidak ada pengganti untuk pengalaman dunia sebenar disokong oleh pemahaman yang mendalam tentang konsep utama. Pelajar-pelajar kita membangunkan kemahiran teori dan praktikal dalam semester tuisyen, kemudian memohon mereka di tempat kerja manakala mengenai Penempatan Industri. pendidikan kita adalah berpandukan amalan industri yang terkini, yang disampaikan oleh fakulti kami pakar-pakar industri, dan melihat graduan mencapai hasil pekerjaan yang luar biasa di Australia dan di luar negara.

42256_Introduction

program antarabangsa ICAE ini semua menggabungkan campuran sama kajian bilik darjah dan dibayar (atau tidak dibayar jika mahu) Industri Penempatan. Jika pelajar ingin dibayar semasa Penempatan Industri, ICAE akan membantu dalam mencari majikan yang sesuai yang boleh menyediakan persekitaran yang diperlukan untuk membangunkan dan menunjukkan kemahiran yang diperlukan seperti yang dikehendaki oleh kursus. Pelajar ini menjalankan dibayar Industri Penempatan menerima gaji yang sama dan syarat yang penduduk Australia dan boleh mendapat sehingga $ 1,000 setiap minggu bekerja sehingga 45 jam seminggu.

program antarabangsa ICAE ini mengandungi sumber pembelajaran dan penilaian yang sama seperti program-program yang pernah memenangi anugerah dalam negeri, memastikan semua pelajar-pelajar kita mendapat pendidikan berkualiti tinggi yang sama. Negeri kita seni talian platform pembelajaran ini membolehkan pelajar mengakses penilaian mereka dan bahan pembelajaran interaktif di mana sahaja dan bila-bila akses internet disediakan. Pelajar boleh mengakses jalur lebar tanpa wayar di seluruh kampus.

42257_Introduction

program antarabangsa mempunyai dua semester 20 minggu setiap tahun, dengan pengambilan pada bulan Januari dan Julai. semester pertama pelajar dihabiskan menghadiri kelas di kampus kami untuk sekurang-kurangnya 20 jam seminggu. Dalam semester pengajian ini, pelajar melaksanakan teori dan pengajaran praktikal, dan penilaian berasaskan pengetahuan yang lengkap. semester kedua pelajar dihabiskan di Penempatan Industri, apabila kerja di sebuah syarikat yang hospitaliti diluluskan dan tidak menghadiri kelas. guru ICAE melawat pelajar di tempat kerja secara teratur, memberi sokongan dan bimbingan, dan untuk menjalankan penilaian di tempat kerja. Industri Penempatan adalah peluang pelajar untuk menunjukkan bahawa mereka boleh menggunakan kemahiran dan pengetahuan mereka dalam tempat kerja yang sebenar - tambahan yang tidak ternilai kepada mana-mana resume, dan bahagian yang sangat penting dalam membina sebuah rangkaian profesional majikan. Ramai graduan antarabangsa ICAE telah ditaja untuk kekal dan bekerja di Australia oleh majikan Industri Penempatan mereka, peluang yang baik untuk graduan dan majikan sama-sama.

Semua program antarabangsa yang diiktiraf dan diluluskan oleh Kerajaan Australia, dan graduan menerima Kelayakan peringkat kebangsaan yang diiktiraf yang diiktiraf di seluruh Australia dan luar negara.

42258_Intrroduction

kampus ICAE ini terletak di Rapid Creek, kira-kira 15 minit dari pusat bandar Darwin. Kampus ini termasuk bilik darjah, lengkap kawasan perkhidmatan hospitaliti praktikal dengan bar, mesin espresso, kemudahan pelajar dalaman dan luaran termasuk padang bola sepak, dan jalur lebar wayarles boleh didapati di seluruh kemudahan. Dengan tempat letak kereta yang mencukupi, perhentian bas berhampiran, berjalan dan laluan basikal terkemuka dari bandar di sepanjang pesisir pantai yang betul kepada kami, mendapatkan ke dan dari kampus mudah. Terletak di antara tiga hektar berimbun sejuk dan kurang daripada satu kilometer dari pesisir pantai Nightcliff itu, kampus kami adalah tempat yang menarik, aman untuk belajar.

Lokasi

Darwin

International College of Advanced Education

Alamat
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Darwin, Northern Territory, Australia
Telefon
+61 8 8941 5959