Job Training Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Selamat datang ke Job Training Institute (JTI) di mana moto kami sentiasa mengangkat anda ke peringkat seterusnya. JTI adalah sebuah institut berasaskan Australia yang menyediakan latihan vokasional. Kami berhasrat untuk memberikan pelajar peluang terbaik mendapatkan pekerjaan dengan memperoleh kelayakan diiktiraf di Australia.

Kenapa Pilih JTI

  • Fleksibiliti - Job Training Institute menawarkan fleksibiliti pembelajaran kepada pelajar melalui pembelajaran campuran termasuk tatap muka dan mod dalam talian. Semua pelajar kami mempunyai pilihan menggabungkan kedua-dua mod pembelajaran.
  • Penempatan Kerja - Job Training Institute memudahkan penempatan kerja untuk pelajarnya dan penyelaras penempatan kerja disediakan untuk membantu pelajar dengan apa-apa masalah penempatan kerja.
  • Sokongan Pelajar - Pelatih kami sentiasa bersedia dan bersedia membantu pelajar dengan pengajian dan tugasan mereka melalui beberapa kaedah mulai dari sembang, e-mel, panggilan telefon, dan pelantikan berjalan kaki. Job Training Institute menawarkan pelajar kelas mingguan secara langsung secara online oleh jurulatih kami yang berpengalaman dan berpengalaman.

Keahlian JTI

Job Training Institute adalah anggota ACPET - dan bersetuju untuk mematuhi Perlembagaan, Undang-Undang Kecil dan Kod Etika Majlis Australia untuk Pendidikan dan Latihan Swasta (ID ahli JTI: 183094).

Kursus-kursus kami

  • Face to Face Learning - Pembelajaran kami dilakukan di tapak di Dandenong (VIC) dan Sunshine (VIC).
  • Pembelajaran Dalam Talian - Kami telah menggunakan teknologi untuk membawa pembelajaran kepada era digital, di mana ia lebih mudah dan lebih cepat untuk belajar. Menggunakan perisian yang diluluskan kerajaan, yang digunakan dalam TAFES dan Universiti yang besar, kami membawa pembelajaran kepada anda di mana sahaja anda berada di dunia. Kandungan dan penilaian kursus disampaikan dalam talian, tetapi beberapa pemerhatian penilaian perlu dilakukan secara tatap muka oleh penilai terlatih kami.

Lokasi

Dandenong

Alamat
Level 5 Plaza Business Centre, 26 McCrae Street
VIC 3175 Dandenong, Victoria, Australia

Sunshine

Alamat
Sunshine Campus
Suite 4 Level 1
25-29 Devonshire Road Sunshine

VIC 3020 Sunshine, Victoria, Australia

Melbourne

Alamat
Melbourne City Campus
Level 4, 259 Collins Street

VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia