Karl Von Busse Institute of Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

KVBI_signs

…TENTANG KITA

The Karl von Busse Institute of Design merupakan Boutique Design College eksklusif berpangkalan di CBD Sydney yang dipacu industri dan antarabangsa yang berfikiran; pembekal pendidikan reka bentuk yang lebih tangkas dan benar-benar unik.

Memberi tumpuan kepada disiplin reka bentuk utama: Fesyen, Graphic DAN Reka bentuk dalaman, Profesional industri tempatan dan antarabangsa berkongsi pandangan dan pengalaman dengan pelajar-pelajar dalam persekitaran studio setiap hari mereka.

pengambilan pelajar adalah terpilih dan saiz kelas adalah sengaja kecil untuk memaksimumkan hubungan pensyarah, memastikan bahawa pelajar, tempatan dan antarabangsa, boleh memenuhi potensi kreatif mereka dan mendapatkan bimbingan yang mereka perlukan untuk menjadi industri-siap.

KVBI_sewing_machine1

"Apa yang kami lakukan di sini adalah berdasarkan tahun pengalaman tiga puluh saya, dan mengatakan kepada saya untuk mempunyai kumpulan kecil orang dan menyediakan mereka untuk pekerjaan ... Perlu ada seorang mentor pusat. Perlu ada seseorang untuk mengenali pelajar mereka dan melihat kelemahan dan sokongan mereka, dan lebih ramai pelajar anda mempunyai lebih sukar ia menjadi. Sebab itu saya mahu kolej kami untuk kekal agak kecil ... Nombor dalam kolej kami mempunyai tujuan. Kami mahu mengenali pelajar-pelajar kita dan menyokong mereka selama 1-2 tahun. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... MENGENAI LOKASI KAMI

Karl Von Busse Institute of Design kedudukan pusat hanya berjalan kaki yang singkat dengan Dewan Perbandaran stesen kereta api dan bas yang menghubungkan Pusat bandar dengan semua pinggir bandar utama. bangunan kami dikelilingi oleh mereka yang bercakap tentang ikon Sydney termasuk rumah Opera yang terkenal, Harbour Bridge dan taman Hyde. Sebagai sebuah Kolej swasta yang mempunyai pengalaman mendalam dengan pelajar antarabangsa, kami juga menawarkan bantuan dan sokongan dalam mencari tempat yang mencukupi untuk yang baru tiba di Australia.

KVBI_distant_learning

... MENGENAI KAMPUS DAN PROGRAM-PROGRAM

kampus kami adalah moden dan telah direka untuk terkini pengetua alam sekitar yang "hijau" memberi pelajar kemudahan yang terbaik. Ia termasuk komputer Mac berdasarkan makmal dan mesin jahit industri. Menamatkan pengajian pelajar layak menerima kelayakan lanjutan sehingga 50% dengan Pemberi Pendidikan Tinggi. pensyarah kami terus menjadi pengamal dalam bidang kepakaran mereka. pensyarah jemputan tempatan dan antarabangsa melengkapi pasukan syarahan biasa. The Institute ialah Pertubuhan Latihan Berdaftar (RTO) dan mempunyai kelulusan CRICOS untuk mendaftar pelajar antarabangsa. Semua program Diploma dan Diploma Lanjutan kami di peringkat kebangsaan yang diiktiraf.

Semua program sentiasa dinilai dan dipertingkatkan bagi memenuhi keperluan industri. sukatan pelajaran yang membolehkan pelajar, bergantung kepada kemahiran individu, untuk pakar dalam beberapa bidang dalam kerjaya pilihan mereka. pelantikan individu dibuat untuk pemohon sebelum pendaftaran untuk membincangkan kesesuaian untuk pilihan kerjaya, maklumat kursus dan pilihan penginapan The Karl von Busse Institut Matlamat utama Design adalah untuk menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam kerjaya kreatif mereka dipilih dengan program berasaskan industri dan penghargaan reka bentuk antarabangsa .

KVBI_makeup2

... Mengenai magang DAN PELUANG KERJAYA

Semasa belajar dengan kami, pelajar-pelajar kita mempunyai peluang untuk memilih dari salah satu latihan atau pekerjaan yang dibayar diiklankan dari Kolej pada setiap bulan dan menguruskan untuk melengkapkan pengalaman kerja sebelum tamat pengajian. Kami berbangga untuk menjadi rakan kongsi dengan reka bentuk terkemuka seperti Carla Zampatti, Marie Claire dan Vogue Syarikat dan Jenama.

KVBI_adv_dipl

... MENGENAI PEMBELAJARAN ANTARABANGSA KAMI

industri Design global hari ini memerlukan wawasan antarabangsa. Pada Karl von Busse Institute of Design, kami memberi anda peluang untuk menyedarinya.

Kerana ada harapan untuk pereka baru untuk mempunyai pemahaman amalan antarabangsa, kami menawarkan pelajar Diploma dan Diploma Lanjutan peluang untuk mengambil beberapa pilihan pembelajaran antarabangsa termasuk Eropah, Asia dan Australia untuk pelajar antarabangsa.Lokasi

Sydney

Karl von Busse Institute of Design

Alamat
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia
Telefon
+61 2 9261 1191