Kangan Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan lebih daripada 40,000 pendaftaran setiap tahun, Kangan Institute ialah penyedia latihan utama, sektor kesihatan dan kejururawatan automotif dan pendidikan asli. Kami juga mempunyai kehadiran yang kukuh dalam pelbagai industri seperti fesyen, perniagaan serta keadilan dan undang-undang.

Sebagai salah satu pembekal terbesar di negeri ini perantisan dan latihan traineeship, kami mempunyai hubungan yang kukuh dengan banyak perniagaan dan memenuhi keperluan pelajar mencari latihan berkaitan industri dalam pelbagai disiplin dan tempat pilihan latihan untuk memenuhi keperluan unik pelajar individu atau organisasi.

kursus kami terdiri daripada sijil asas untuk peringkat diploma dan diploma lanjutan, dengan laluan kepada lebih 25 darjah universiti. program Pengiktirafan Kemahiran menilai pengetahuan dan pengalaman terdahulu, menganugerahkan pelajar dengan kredit atau kelayakan untuk memadankan kemahiran mereka yang sedia ada.

Dengan lebih daripada 80 tahun pengalaman dalam pendidikan dan latihan vokasional, kita adalah tempat yang fleksibel, inovatif dan dinamik pembelajaran dengan suasana pelbagai budaya yang kaya. Program kami adalah dihantar di lima kampus di Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Ponds dan Richmond.

Lokasi

Broadmeadows

Alamat
Pearcedale Parade Broadmeadows VIC 3047
3047 Broadmeadows, Victoria, Australia

Melbourne

Alamat
1 Batmans Hill Drive Docklands VIC 3008
3008 Melbourne, Victoria, Australia

Essendon

Alamat
38 Buckley Street Essendon VIC 3040
3040 Essendon, Victoria, Australia

Kolam Moonee

Alamat
Level 1 21-31 Hall Street Moonee Ponds VIC 3039
3039 Kolam Moonee, Victoria, Australia

Richmond

Alamat
85 Cremorne St Richmond VIC 3121
3121 Richmond, Victoria, Australia