Languages Across Borders | Melbourne

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Di LAB di Melbourne, pengalaman anda adalah lebih daripada sekadar belajar Bahasa Inggeris di dalam bilik darjah. Anda akan menyerap budaya, bertemu kawan-kawan baru dari Australia dan seluruh dunia, dan mempunyai peluang untuk bekerja dan melancong. Kakitangan kami bersemangat dan mesra dan sentiasa bersedia membantu anda menyesuaikan diri dengan persekitaran yang baru dan sangat berbeza. Kami berbangga untuk menawarkan pelbagai kursus untuk anda pilih, termasuk peluang untuk mengikuti latihan dalam Hospitaliti dan Pelancongan di kawasan yang indah di negara ini. Saya menggalakkan anda untuk memanfaatkan sepenuhnya masa yang anda gunakan untuk belajar bahasa Inggeris dengan kami. Ini adalah peluang sekali dalam seumur hidup dan kenangan yang anda buat akan kekal dengan anda selama-lamanya. Selamat datang ke LAB di keluarga Melbourne!

Kredensial kami

LAB di Melbourne ditubuhkan pada Januari 2011 sebagai Fusion English. Pada tahun 2016 kami menjadi ahli bangga dari Rangkaian Pendidikan LCI yang sangat dihormati, yang menguruskan lebih 22 institusi pendidikan di seluruh dunia. LAB di Melbourne adalah kontemporari, CRICOS yang berdaftar dan kualiti NEAS mengesahkan institut Inggeris.

Kota Paling Terpenting di Dunia

Melbourne adalah ibu kota kebudayaan Australia, yang menjadikannya lokasi yang sempurna salah satu sekolah bahasa Inggeris yang terkemuka di negara ini. Bandar ini dengan bangganya pelbagai budaya, memeluk kepelbagaian budaya dan banyak destinasi pemandangan Victoria yang unik.

Di kawasan pusat perniagaan Melbourne (CBD), lorong-lorong kecil menjadi kanvas untuk pelbagai seni jalanan bertaraf dunia, dihargai oleh penduduk tempatan dan pelancong. Melbourne juga terkenal dengan budaya kopinya, sekali lagi kerana sejarah multikultural kaya. Bandar ini mempunyai banyak poket etnik yang berlainan, menyediakan pelbagai makanan yang hebat dari budaya, yang kebanyakannya terdapat di dalam dan di sekitar lokasi kampus, memuaskan setiap selera.

Lokasi

Melbourne

Languages Across Borders | Melbourne

Telefon
+61 3 9654 7786