Baca keterangan rasmi

Mengenai

Di LAB di Melbourne, pengalaman anda adalah lebih daripada sekadar belajar Bahasa Inggeris di dalam bilik darjah. Anda akan menyerap budaya, bertemu kawan-kawan baru dari Australia dan seluruh dunia, dan mempunyai peluang untuk bekerja dan melancong. Kakitangan kami bersemangat dan mesra dan sentiasa bersedia membantu anda menyesuaikan diri dengan persekitaran yang baru dan sangat berbeza. Kami berbangga untuk menawarkan pelbagai kursus untuk anda pilih, termasuk peluang untuk mengikuti latihan dalam Hospitaliti dan Pelancongan di kawasan yang indah di negara ini. Saya menggalakkan anda untuk memanfaatkan sepenuhnya masa yang anda gunakan untuk belajar bahasa Inggeris dengan kami. Ini adalah peluang sekali dalam seumur hidup dan kenangan yang anda buat akan kekal dengan anda selama-lamanya. Selamat datang ke LAB di keluarga Melbourne!

Kredensial kami

LAB di Melbourne ditubuhkan pada Januari 2011 sebagai Fusion English. Pada tahun 2016 kami menjadi ahli bangga dari Rangkaian Pendidikan LCI yang sangat dihormati, yang menguruskan lebih 22 institusi pendidikan di seluruh dunia. LAB di Melbourne adalah kontemporari, CRICOS yang berdaftar dan kualiti NEAS mengesahkan institut Inggeris.

Kota Paling Terpenting di Dunia

Melbourne adalah ibu kota kebudayaan Australia, yang menjadikannya lokasi yang sempurna salah satu sekolah bahasa Inggeris yang terkemuka di negara ini. Bandar ini dengan bangganya pelbagai budaya, memeluk kepelbagaian budaya dan banyak destinasi pemandangan Victoria yang unik.

Di kawasan pusat perniagaan Melbourne (CBD), lorong-lorong kecil menjadi kanvas untuk pelbagai seni jalanan bertaraf dunia, dihargai oleh penduduk tempatan dan pelancong. Melbourne juga terkenal dengan budaya kopinya, sekali lagi kerana sejarah multikultural kaya. Bandar ini mempunyai banyak poket etnik yang berlainan, menyediakan pelbagai makanan yang hebat dari budaya, yang kebanyakannya terdapat di dalam dan di sekitar lokasi kampus, memuaskan setiap selera.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Languages Across Borders | Melbourne

Kursus ini juga boleh menjadi titik permulaan yang baik untuk pelajar yang ingin masa untuk menyelesaikan kehidupan Australia sebelum memulakan kursus Bahasa Inggeris unt ... [+]

Kelas sempurna untuk membina keyakinan

Kursus yang ideal untuk pelajar yang ingin meningkatkan kecekapan bahasa Inggeris keseluruhan mereka untuk tujuan umum dan mendapat keyakinan untuk berkomunikasi secara berkesan dalam situasi kehidupan sebenar. Kursus ini juga merupakan titik permulaan yang baik untuk pelajar yang ingin masa untuk menyelesaikan kehidupan Australia sebelum memulakan kursus Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik atau Kursus IELTS. Berikutan pendekatan kemahiran bersepadu, pelajar melakukan pelbagai tugas bercakap, mendengar, menulis dan membaca setiap hari untuk membangunkan kebolehan komunikasi lisan dan tulisan mereka.

Pelajaran juga membantu para pelajar untuk mengembangkan kesedaran dan penggunaan tatabahasa, perbendaharaan kata, dan sebutan untuk membolehkan mereka dengan yakin menyatakan diri mereka pada pelbagai topik yang semakin luas dengan peningkatan tahap kehalusan.... [-]

Australia Melbourne
Pendaftaran Terbuka
English
5 - 60 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Languages Across Borders | Melbourne

Kursus ini akan membangunkan keupayaan pelajar untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris melalui aktiviti yang realistik yang mungkin. Ini bermakna pelajar akan diajar tu ... [+]

Bersedia berurusan dengan kursus Bahasa Inggeris ini

Perniagaan Inggeris membangunkan kemampuan pelajar untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dalam persekitaran korporat. Pelajar belajar tugas praktikal seperti menyertai mesyuarat, menyampaikan persembahan, menaikkan kemahiran telefon, membaca dan menulis e-mel dan membina perbendaharaan kata perniagaan dan kewangan.

Guru secara strategik menggabungkan multimedia dan pelbagai bahan kehidupan sebenar untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran. Pelajar diuji secara mingguan, dan setiap lima minggu, pelajar menerima maklum balas terperinci mengenai prestasi kelas mereka untuk memastikan mereka mencapai matlamat bahasa yang berkaitan dengan perniagaan.... [-]

Australia Melbourne
Pendaftaran Terbuka
English
5 - 22 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

LAB Melbourne - New Name, New School / LAB 멜버른 - 새 이름, 새 캠퍼스

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB Melbourne - novo nome, novo campus

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB メルボルン - 新しい名前、新しいキャンパス

Languages Across Borders | Melbourne
Website
Telefon
+61 3 9654 7786