Melbourne City Institute of Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Melbourne City Institut Pendidikan (MCIE) adalah sebuah organisasi latihan yang berdaftar bertenaga dan inovatif yang menyampaikan kursus yang diiktiraf di Melbourne. Salah satu yang paling industri penyedia latihan yang diiktiraf di Victoria, MCIE menyampaikan bertaraf dunia, kerjaya memberi tumpuan latihan, yang direka oleh profesional industri. Kami melengkapkan pelajar dengan perpaduan sempurna antara pengetahuan dan praktikal kemahiran untuk berjaya dalam kerjaya yang mereka pilih.

Industri Acclaimed & Anugerah Memenangi kursus-kursus latihan kami adalah industri yang terkenal dengan kecemerlangan mereka. Kami bukan sahaja kata kita hebat, kita diiktiraf untuk itu.

Kerjaya Fokus Kami memberi tumpuan kepada memastikan anda mencapai matlamat kerjaya anda dan membantu anda setiap langkah perjalanan. Kami bekerjasama dengan rakan kongsi Industri untuk membantu pelajar-pelajar kita mendapat pekerjaan.

Jurulatih yang berpengalaman Kami menggunakan latihan kakitangan yang berpengalaman yang telah menunjukkan pengalaman industri yang kukuh dan yang komited untuk mempromosikan budaya pembelajaran dan pencapaian.

Keratan Kemudahan Edge Pada MCIE, kami menawarkan keadaan kemudahan latihan seni, seperti simulasi Child Care / latihan Penjagaan Orang Tua dan dapur latihan yang moden. Kemudahan kami memberi anda alat untuk berada di atas permainan anda.

Sokongan khusus MCIE menyediakan sokongan untuk pelajar setiap langkah perjalanan dengan berdedikasi Kebajikan Pelajar Penyelaras disediakan 24/7. Kami mempunyai pelbagai kursus dibiayai kerajaan yang disediakan, bermakna anda boleh mula belajar tanpa perlu menyimpan.

Pembelajaran fleksibel Pada MCIE, kita bekerjasama dengan anda untuk mencapai matlamat pendidikan anda. pilihan penghantaran fleksibel kami membolehkan pembelajaran anda untuk sesuai dengan gaya hidup anda.

Lokasi

Melbourne

Melbourne City Institute of Education

Alamat
MCIE Head Office & Campus,
Level 2, 52-58 Chetwynd St

VIC 300 Melbourne, Victoria, Australia