Baca keterangan rasmi

Melbourne City Institut Pendidikan (MCIE) adalah sebuah organisasi latihan yang berdaftar bertenaga dan inovatif yang menyampaikan kursus yang diiktiraf di Melbourne. Salah satu yang paling industri penyedia latihan yang diiktiraf di Victoria, MCIE menyampaikan bertaraf dunia, kerjaya memberi tumpuan latihan, yang direka oleh profesional industri. Kami melengkapkan pelajar dengan perpaduan sempurna antara pengetahuan dan praktikal kemahiran untuk berjaya dalam kerjaya yang mereka pilih.

Industri Acclaimed & Anugerah Memenangi kursus-kursus latihan kami adalah industri yang terkenal dengan kecemerlangan mereka. Kami bukan sahaja kata kita hebat, kita diiktiraf untuk itu.

Kerjaya Fokus Kami memberi tumpuan kepada memastikan anda mencapai matlamat kerjaya anda dan membantu anda setiap langkah perjalanan. Kami bekerjasama dengan rakan kongsi Industri untuk membantu pelajar-pelajar kita mendapat pekerjaan.

Jurulatih yang berpengalaman Kami menggunakan latihan kakitangan yang berpengalaman yang telah menunjukkan pengalaman industri yang kukuh dan yang komited untuk mempromosikan budaya pembelajaran dan pencapaian.

Keratan Kemudahan Edge Pada MCIE, kami menawarkan keadaan kemudahan latihan seni, seperti simulasi Child Care / latihan Penjagaan Orang Tua dan dapur latihan yang moden. Kemudahan kami memberi anda alat untuk berada di atas permainan anda.

Sokongan khusus MCIE menyediakan sokongan untuk pelajar setiap langkah perjalanan dengan berdedikasi Kebajikan Pelajar Penyelaras disediakan 24/7. Kami mempunyai pelbagai kursus dibiayai kerajaan yang disediakan, bermakna anda boleh mula belajar tanpa perlu menyimpan.

Pembelajaran fleksibel Pada MCIE, kita bekerjasama dengan anda untuk mencapai matlamat pendidikan anda. pilihan penghantaran fleksibel kami membolehkan pembelajaran anda untuk sesuai dengan gaya hidup anda.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Melbourne City Institute of Education

Adakah anda mahu belajar Diploma Hospitaliti di Melbourne? Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menggunakan pengetahuan bunyi operasi industri dan pelbagai ke ... [+]

Adakah anda mahu belajar Diploma Hospitaliti di Melbourne? Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menggunakan pengetahuan bunyi operasi industri dan pelbagai kemahiran pengurusan untuk menyelaraskan operasi hospitaliti. Mereka beroperasi secara bebas, mempunyai tanggungjawab untuk orang lain dan membuat pelbagai keputusan perniagaan operasi.

DIPLOMA HOSPITALITI Kod Negara: SIT50313 Unit: 13 teras & 15 unit elektif Lokasi: Pelbagai Mod penghantaran: Kelayakan ini disampaikan melalui gabungan muka formal untuk menghadapi kelas di kampus MCIE dan / atau dapur latihan, sendiri tanggung dan tempat kerja penghantaran. Pelajar dijangka melengkapkan kelayakan dalam 2 tahun. Hubungi setiap bulan adalah keperluan minimum bergantung kepada campuran. Jangka masa: Diisi dalam 2 tahun. Penilaian: tugas lisan dan bertulis dan simulasi atau tempat kerja pemerhatian praktikal. pengalaman sebelum: RPL & Pemindahan Kredit disediakan PELUANG KERJAYA ... [-]
Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne City Institute of Education

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menggunakan pengetahuan, kemahiran praktikal dan pengalaman dalam kepimpinan dan pengurusan di pelbagai syarikat dan indu ... [+]

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menggunakan pengetahuan, kemahiran praktikal dan pengalaman dalam kepimpinan dan pengurusan di pelbagai syarikat dan industri konteks. Individu usahanya tahap paparan ini dan pertimbangan dalam merancang, mengurus, melaksana dan memantau beban kerja mereka sendiri dan beban kerja orang lain. Mereka menggunakan kemahiran komunikasi untuk menyokong individu dan pasukan untuk memenuhi keperluan organisasi atau perusahaan. Mereka merancang, mereka bentuk, memohon dan menilai penyelesaian kepada masalah tidak dapat diramalkan, dan mengenal pasti, menganalisis dan mensintesis maklumat daripada pelbagai sumber.

PELUANG KERJAYA

Anda boleh menjadi:... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sambilan
52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne City Institute of Education

Mencari untuk mengkaji pendidikan awal kanak-kanak dan penjagaan di Victoria? diploma kami adalah sesuai untuk individu yang ingin peluang untuk membuat perbezaan dalam k ... [+]

Mencari untuk mengkaji pendidikan awal kanak-kanak dan penjagaan di Victoria? diploma kami adalah sesuai untuk individu yang ingin peluang untuk membuat perbezaan dalam kehidupan dan reka bentuk kanak-kanak muda dan melaksanakan kurikulum berjaya dalam zaman kanak-kanak pusat pendidikan awal.

ASUHAN KANAK-KANAK KAMI DIPLOMA

The CHC50113 Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak dan Penjagaan akan menyediakan anda dengan kemahiran dan latihan yang diperlukan untuk merancang dan melaksanakan program-program dalam perkhidmatan awal kanak-kanak dan menguruskan cabaran harian yang kompleks yang terlibat dalam menjalankan kemudahan awal kanak-kanak.

Pelajar mempelajari kemahiran penting sepanjang kursus, seperti:... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
25 - 51 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Melbourne City Institute of Education

Kelayakan ini mencerminkan peranan tukang masak komersial yang mempunyai peranan utama penyeliaan atau pasukan di dapur. Mereka beroperasi secara bebas atau dengan bimbin ... [+]

Kelayakan ini mencerminkan peranan tukang masak komersial yang mempunyai peranan utama penyeliaan atau pasukan di dapur. Mereka beroperasi secara bebas atau dengan bimbingan terhad daripada orang lain dan menggunakan budi bicara untuk menyelesaikan masalah bukan rutin. Kelayakan ini adalah sesuai untuk yang Apprenticeship laluan Australia.

SIJIL IV BUTIRAN COOKERY COMMERCIAL Kod Negara: SIT40413 Unit: 27 teras & 6 unit elektif Bayaran: Dari $ 10 * Lokasi: Pelbagai Mod penghantaran: Bilik Darjah, traineeship, Tempat Kerja, Self-mondar-mandir Jangka masa: 2 hari seminggu untuk 52 minggu Penilaian: Kaedah untuk penilaian termasuk bertulis, amali / pemerhatian & demonstrasi pengalaman sebelum: RPL & Pemindahan Kredit disediakan PELUANG KERJAYA ... [-]
Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sambilan
52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne City Institute of Education

Adakah anda mahu belajar kursus perniagaan di Melbourne dengan memenangi anugerah organisasi latihan? Kelayakan ini adalah sesuai untuk mereka menubuhkan perniagaan kecil ... [+]

Adakah anda mahu belajar kursus perniagaan di Melbourne dengan memenangi anugerah organisasi latihan? Kelayakan ini adalah sesuai untuk mereka menubuhkan perniagaan kecil yang menggunakan dengan baik kemahiran maju dan pengetahuan yang luas untuk menyelesaikan pelbagai masalah yang tidak menentu, dan menganalisis dan menilai maklumat daripada pelbagai sumber. Mereka boleh menyediakan kepimpinan dan panduan kepada orang lain, dan mempunyai tanggungjawab untuk output orang lain.

SIJIL IV DI NEW SMALL BUSINESS BUTIRAN Kod Negara: BSB42615 Unit: 10 unit (4 teras & 6 elektif) Bayaran: Dari $ 130 * Lokasi: Pelbagai Mod penghantaran: Kelayakan ini disampaikan melalui gabungan muka formal untuk menghadapi kelas di kampus MCIE, diri serba dan tempat kerja penghantaran. Hubungi setiap bulan adalah keperluan minimum bergantung kepada gabungan Jangka masa: 26 minggu Penilaian: Kaedah untuk penilaian termasuk ditulis Q & A, pemerhatian, tugasan penyelidikan atau projek pengalaman sebelum: RPL & Pemindahan Kredit disediakan PELUANG KERJAYA ... [-]
Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sambilan
26 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne City Institute of Education

Kursus ini akan mengukuhkan pemahaman anda tentang bahasa Inggeris. Dalam MCIE & Explore kursus Bahasa Inggeris TESOL, anda akan belajar untuk mereka bentuk dan memba ... [+]

Kursus ini akan mengukuhkan pemahaman anda tentang bahasa Inggeris.

Dalam MCIE & Explore kursus Bahasa Inggeris TESOL, anda akan belajar untuk mereka bentuk dan membangunkan strategi pembelajaran, dan untuk mereka bentuk dan mencipta sumber pembelajaran dalam dapat membantu pelajar antarabangsa masa depan anda dalam membangunkan kecekapan bahasa Inggeris mereka.

Kursus ini direka untuk memberikan anda kemahiran yang anda perlukan untuk pengajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua di Australia, atau di seluruh dunia.

Belajar untuk memindahkan karunia bahasa anda kepada budaya lain, meningkatkan keyakinan diri mereka dan membangunkan kemahiran mereka!

Sudah tentu kami akan menyediakan anda dengan latihan kelas pertama dan sokongan pelajar semasa anda menjalani pengajian dalam IV Sijil TESOL di Melbourne.... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
10 - 20 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Melbourne: The World's Most Liveable City

Meet Sandra - MCIE's Student Engagement Co-ordinator

Melbourne City Institute of Education