Baca keterangan rasmi

Anda adalah salah satu daripada beribu-ribu pelajar dari banyak negara yang datang MLC Sebagai langkah pertama dalam perjalanan pendidikan anda. Sama ada Ketua Bahasa Inggeris, UNIVERSITY PENYEDIAAN ATAU Persediaan Sekolah Tinggi, MLC Di sini untuk anda, menyediakan perkhidmatan pelajar dan kaunseling profesional, baik akademik dan peribadi.

MLCPerkhidmatan pelajar tidak ada lagi untuk membantu kedatangan anda ke negara baru anda. Sebagai pelancong atau pelajar percutian bekerja, anda akan mengalami budaya kaya Melbourne Telah menawarkan anda. Kami Program Bahasa Inggeris am akan memberikan keyakinan yang anda perlukan untuk dapat berfungsi dalam bahasa baru anda, dan memberikan anda kemampuan untuk bekerja dan bermain dengan kompeten. Sebagai MLC Pelajar, anda akan menikmati belajar Melbourne Kerana banyak sebab, termasuk hakikat bahawa pada MLC Kami adalah pakar dalam pendidikan antarabangsa dan pemahaman salib budaya. Pilihan pengajian anda adalah yang paling penting, dan misi kami untuk membantu anda dalam segala cara yang kami dapat untuk mencapai hasil yang anda mahukan.

Sekiranya anda berminat dengan kajian akademik yang akan datang, kami menawarkan kepada anda Bahasa Inggeris untuk tujuan akademik DAN Program Persediaan IELTS, yang akan mempersiapkan anda untuk belajar di Universiti. Sekiranya anda seorang profesional kesihatan yang berkualiti di peringkat antarabangsa, kami Bahasa Inggeris untuk program Profesional Kesihatan (Persediaan OET) adalah untuk anda! Jika anda seorang pelajar sekolah menengah yang akan datang, kami akan menyediakan anda dalam diri kami Program Persediaan Sekolah Tinggi Untuk memulakan langkah seterusnya dengan keyakinan, mengetahui anda memiliki kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kejayaan. MLC Mempunyai pengalaman 30 tahun bekerja rapat dengan rangkaian sekolah swasta, bebas dan kerajaan. Kami sangat berbangga dengan 400,000 pelajar Persiapan Sekolah Tinggi yang memulakan perjalanan akademik mereka dengan kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Melbourne Language Centre

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik direka bentuk khusus untuk menyediakan pelajar antarabangsa untuk pendidikan tinggi mereka yang berterusan, di peringkat Sijil, Dipl ... [+]

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik direka bentuk khusus untuk menyediakan pelajar antarabangsa untuk pendidikan tinggi mereka yang berterusan, di peringkat Sijil, Diploma, Pengajian Asas, Siswazah dan Siswazah.

Pelajar diajar kemahiran bahasa Inggeris yang membolehkan mereka berjaya dalam persekitaran akademik. Kemahiran persembahan, penulisan esei, dan tugas mendengarkan komprehensif semua memberikan pelajar MLC kelebihan terbaik apabila mereka melanjutkan pelajaran di Universiti Australia.

Pelajar juga didedahkan kepada kemahiran tatabahasa dan bahasa lanjutan serta bidang akademik termasuk Konvensyen Akademik dalam Footnoting dan Rujukan, Seni Persuasi, dan Penulisan Esei Panjang.... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Language Centre

Kursus ini memberi tumpuan kepada peningkatan kemahiran bahasa pelajar (Mendengarkan, Membaca, Menulis, dan Berbicara) serta sub-kemahiran (sebutan, Perbendaharaan Kata, ... [+]

Kursus ini direka untuk membantu profesional penjagaan kesihatan di luar negara mempersiapkan diri untuk kemahiran bahasa dan komunikasi yang diperlukan dalam pelbagai konteks klinikal.

Kursus ini memberi tumpuan kepada peningkatan kemahiran bahasa pelajar (Mendengarkan, Membaca, Menulis, dan Berbicara) serta sub-kemahiran (sebutan, Perbendaharaan Kata, Tatabahasa, Konvensyen Penulisan, dan Tanda baca) dalam situasi profesional tertentu mereka dan meningkatkan peluang mereka untuk melewati Ujian Bahasa Inggeris Pekerjaan (OET). Walaupun ujian amalan adalah manfaat, mereka tidak mencukupi untuk menyediakan pelajar untuk ujian; Oleh itu, kursus juga:

Mewujudkan persekitaran bilik peperiksaan untuk membantu pelajar menyesuaikan diri dengan tetapan ujian Membantu pelajar menyediakan tempat kerja perubatan di Australia Mengajar kemahiran dan petua ujian untuk setiap empat peperiksaan OET Menyediakan maklum balas dan pelan latihan individu dari seorang guru OET terlatih Menawarkan banyak bahan amalan ... [-]
Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 52 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Language Centre

Di MLC, anda akan belajar Bahasa Inggeris Umum dalam suasana yang menyeronokkan, santai dan pelbagai budaya. Anda akan dengan cepat mengambil kemahiran bahasa asas untuk ... [+]

Di MLC, anda akan belajar Bahasa Inggeris Umum dalam suasana yang menyeronokkan, santai dan pelbagai budaya. Anda akan dengan cepat mengambil kemahiran bahasa asas untuk membantu anda menyelesaikan kehidupan di Australia dan berurusan dengan situasi seharian dengan mudah.

Pelajar kami diajar kemahiran komunikasi yang penting, termasuk tatabahasa, mendengar, membaca, ejaan, perbendaharaan kata dan tulisan. Guru-guru MLC menggunakan pelbagai bahan pengajaran seperti filem, Internet, majalah, surat khabar, radio, dan televisyen untuk menjadikan kelas interaktif.

Terdapat tiga kelas petang percuma, yang menawarkan sokongan tambahan kepada pelajar dengan sebutan, tatabahasa dan perbendaharaan kata mereka.... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 52 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu