Melbourne Language Centre

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Anda adalah salah satu daripada beribu-ribu pelajar dari banyak negara yang datang MLC Sebagai langkah pertama dalam perjalanan pendidikan anda. Sama ada Ketua Bahasa Inggeris, UNIVERSITY PENYEDIAAN ATAU Persediaan Sekolah Tinggi, MLC Di sini untuk anda, menyediakan perkhidmatan pelajar dan kaunseling profesional, baik akademik dan peribadi.

MLCPerkhidmatan pelajar tidak ada lagi untuk membantu kedatangan anda ke negara baru anda. Sebagai pelancong atau pelajar percutian bekerja, anda akan mengalami budaya kaya Melbourne Telah menawarkan anda. Kami Program Bahasa Inggeris am akan memberikan keyakinan yang anda perlukan untuk dapat berfungsi dalam bahasa baru anda, dan memberikan anda kemampuan untuk bekerja dan bermain dengan kompeten. Sebagai MLC Pelajar, anda akan menikmati belajar Melbourne Kerana banyak sebab, termasuk hakikat bahawa pada MLC Kami adalah pakar dalam pendidikan antarabangsa dan pemahaman salib budaya. Pilihan pengajian anda adalah yang paling penting, dan misi kami untuk membantu anda dalam segala cara yang kami dapat untuk mencapai hasil yang anda mahukan.

Sekiranya anda berminat dengan kajian akademik yang akan datang, kami menawarkan kepada anda Bahasa Inggeris untuk tujuan akademik DAN Program Persediaan IELTS, yang akan mempersiapkan anda untuk belajar di Universiti. Sekiranya anda seorang profesional kesihatan yang berkualiti di peringkat antarabangsa, kami Bahasa Inggeris untuk program Profesional Kesihatan (Persediaan OET) adalah untuk anda! Jika anda seorang pelajar sekolah menengah yang akan datang, kami akan menyediakan anda dalam diri kami Program Persediaan Sekolah Tinggi Untuk memulakan langkah seterusnya dengan keyakinan, mengetahui anda memiliki kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kejayaan. MLC Mempunyai pengalaman 30 tahun bekerja rapat dengan rangkaian sekolah swasta, bebas dan kerajaan. Kami sangat berbangga dengan 400,000 pelajar Persiapan Sekolah Tinggi yang memulakan perjalanan akademik mereka dengan kami.

Lokasi

Melbourne

Alamat
Melbourne City Campus,
168 Exhibition Street

3000 Melbourne, Victoria, Australia

Box Hill

Alamat
Box Hill Campus,
693 Station Street

3128 Box Hill, Victoria, Australia