Mercury Colleges

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami dengan sukacitanya mengalu-alukan anda untuk Mercury Kolej di Sydney, Australia.

Mercury Kolej telah pelajar mesra selama lebih 50 tahun. Kolej ini mempunyai sejarah yang panjang di Australia, dan kebelakangan ini telah memperoleh reputasi yang dicemburui untuk pengajaran kualiti.

Pada Mercury Kolej, kami berusaha untuk memberi manfaat kepada kepentingan pelajar-pelajar kita melalui pertukaran pendidikan dan budaya dalam persekitaran pembelajaran yang terbilang.

Misi

"Mercury Kolej menyediakan dan melebihi semua keperluan untuk penyampaian pendidikan berkualiti. Kami menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan dalam pasaran kerja; kami kekal di barisan hadapan dalam pendidikan yang berkualiti dan menyediakan tahap pendidikan yang tinggi, latihan dan kemudahan "

Guru Berkelayakan kami

pelajar Mercury Kolej boleh mendapat manfaat daripada guru-guru yang berkelayakan, bersemangat dan mesra kami. Guru-guru bertujuan untuk membantu pelajar-pelajar dengan keperluan bahasa masing-masing, dan mencapai matlamat mereka dalam belajar bahasa Inggeris.

Kelas kami

Dengan pelajar-pelajar yang datang dari pelbagai bangsa, kelas kami mempunyai persekitaran pembelajaran yang menyenangkan kepada pelajar untuk melibatkan diri dan berinteraksi dengan selesa dan produktif supaya mereka boleh meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka lebih cepat.

Kemudahan kami

Pada Mercury kursus Kolej direka untuk menyediakan latihan intensif untuk kejayaan kerjaya dalam persekitaran pembelajaran yang profesional yang mencabar dan motivasi. Kemudahan umum untuk pelajar termasuk komputer dan akses internet percuma, akses Internet wayarles percuma, penjagaan dan kaunseling, bantuan dengan penginapan dan tempat makan tengah hari.

Lokasi kami

Mercury Kolej terletak di tengah-tengah Sydney City berhampiran dengan tarikan utama di Sydney, seperti Opera House, Jambatan Harbour, Sydney Taman Botani Diraja, Bangunan Queen Victoria, dan lain-lain lagi adalah. kampus ini mudah diakses dengan pengangkutan awam. Ia adalah lokasi yang sesuai untuk pelajar yang ingin mengalami kehidupan bandar di Sydney!

Lokasi

Sydney

Alamat
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia