Baca keterangan rasmi

Passion, Penyediaan, Prestasi, dan Purpose - empat tonggak kita kepada kejayaan Perth College of Business & Technology (PCBT) adalah salah satu Hospitaliti peringkat kebangsaan yang diiktiraf dan berdaftar, Pengurusan & Perniagaan Penyedia latihan, yang terletak di tengah-tengah City of Perth, modal dan berkembang pesat bandar Australia Barat.

Pelajar antarabangsa dan Australia mempunyai peluang untuk dilatih dan berpengalaman dalam Hospitality sebenar Industri Penempatan.

bilik darjah IT-dilengkapi besar menyenangkan dan meriah di Kampus Timur Perth serta Platinum Restaurant & kemudahan State-of-the-art Function Centre, yang terletak 13 kilometer up-utara kampus utama di salah satu daerah yang ramai di Westminster memastikan pelajar mendapat yang tidak ternilai pengetahuan dan Pengalaman.

SEJARAH

Berkembang pesat industri Hospitaliti Pelancongan & tidak dapat memenuhi permintaan pada tahun 2008, apabila PCBT ditubuhkan untuk memberi kemahiran kepada pekerja; latihan dan peningkatan kemahiran tenaga kerja.

Pendaftaran & Pentauliahan

PCBT merupakan sebuah persembahan kolej budaya diiktiraf kursus di bawah Kerangka Kelayakan Australia (AQF), sebuah pembekal berdaftar CRICOS (Kod 03051J), sebuah Pertubuhan Berdaftar Latihan (RTO 52.014) di bawah Lembaga Kualiti Kemahiran Australia (ASQA) badan kawal selia, serta ahli aktif Majlis Australia untuk Pendidikan Swasta & Latihan (ACPET).

Apabila anda mendaftar di Kolej Perth Perniagaan dan Teknologi anda bukan sahaja menyertai Kerajaan Australia diiktiraf dan penyedia latihan berdaftar anda menjadi sebahagian daripada masyarakat dinamik yang akan mencabar dan menyokong anda dalam usaha anda untuk menjadi pemimpin yang lebih kukuh. Kolej itu komited untuk memupuk pelbagai masyarakat termasuk lagi yang menggalakkan semua ahli untuk mencapai potensi penuh mereka melalui pembelajaran, komitmen dan dedikasi.

Kami membayangkan komuniti sekolah di mana semua individu memeluk dan memajukan kerangka ini dan kepercayaan. Kami percaya ideal ini adalah di tengah-tengah segala-galanya yang kita lakukan.

Pada PCBT anda tidak pernah hanya nama pada jadual yang. Terima kasih kepada saiz kelas kecil memastikan setiap pelajar menerima perhatian peribadi dan mengambil bahagian dalam yang meriah, merangsang pemikiran perbincangan kumpulan dengan rakan-rakan dan fakulti.

Pelajar mendapat manfaat daripada hubungan yang kuat PCBT dengan komuniti perniagaan tempatan yang membolehkan mereka untuk mewujudkan peluang pembelajaran interaktif dengan fokus yang lebih kepada hands - on pengalaman dalam persekitaran tempat kerja yang sebenar.

Visi Kami

Untuk menjadi organisasi latihan yang berdaftar yang paling digemari di Perth yang menyediakan pendidikan vokasional kualiti dan latihan untuk pelajar antarabangsa dan tempatan

Misi Kita

Memberikan latihan yang berkualiti tinggi dalam perniagaan, pengurusan dan layanan untuk pelajar antarabangsa dan tempatan dengan membangunkan kemahiran generik dan pengetahuan melalui menjalankan berkesan sesi bilik kelas, melaksanakan pendedahan dan kesedaran aktiviti industri dan menyediakan peluang penempatan industri bagi pelatih kami dapat memenuhi keperluan industri dan standard.

Welcome To PCBT Mengapa Belajar Pada Kemudahan PCBT Pasukan Kami Gallery Acara Promosi

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Perth College of Business and Technology

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang mempunyai tanggungjawab kanan atau pengurusan. Mereka mungkin menyelia kerja orang lain atau mempunyai peranan khusus di ... [+]

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menggunakan pengetahuan dan kemahiran khusus, bersama-sama dengan pengalaman dalam kepimpinan dan pengurusan, merentasi pelbagai konteks perniagaan dan industri. Individu di ini inisiatif penggunaan tahap dan pertimbangan untuk merancang dan melaksanakan pelbagai kepimpinan dan pengurusan fungsi, dengan akauntabiliti untuk pencapaian peribadi dan pasukan dalam parameter yang luas. Mereka menggunakan kemahiran kognitif dan komunikasi untuk mengenal pasti, menganalisis dan mensintesis maklumat daripada pelbagai sumber dan memindahkan pengetahuan mereka kepada orang lain, dan kemahiran kreatif atau konsep untuk meluahkan idea dan perspektif atau memberi respons kepada masalah yang kompleks.... [-]

Australia Perth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Perth College of Business and Technology

Kelayakan ini akan memohon kepada individu yang mempunyai pelbagai tajuk kerja termasuk pegawai eksekutif, perunding program dan penyelaras program. ... [+]

Kelayakan ini akan memohon kepada individu yang mempunyai pelbagai tajuk kerja termasuk pegawai eksekutif, perunding program dan penyelaras program.

Individu dalam peranan ini mungkin mempunyai pengalaman yang luas dalam pelbagai tetapan, tetapi berusaha untuk membangunkan kemahiran mereka dalam pelbagai fungsi perniagaan.

Sebaliknya, ia juga boleh memohon kepada mereka yang mempunyai pengalaman sedikit atau tiada vokasional, tetapi yang mempunyai kemahiran perniagaan teori bunyi dan pengetahuan yang mereka ingin membangunkan bagi mewujudkan peluang-peluang pendidikan dan pekerjaan selanjutnya.

MAKLUMAT KURSUS

KOD NEGARA: BSB50215 CRICOS CODE: 087236E

TEMPOH PENGAJIAN... [-]

Australia Perth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma Lanjutan

Perth College of Business and Technology

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang bekerja sebagai pengarah pemasaran, strategi pemasaran dan pengurus pemasaran kebangsaan, serantau dan global. ... [+]

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang bekerja sebagai pengarah pemasaran, strategi pemasaran dan pengurus pemasaran kebangsaan, serantau dan global. Individu dalam jawatan-jawatan ini menyediakan kepimpinan dan hala tuju strategik dalam aktiviti pemasaran sesebuah organisasi. Mereka menganalisis, mereka bentuk dan melaksanakan penghakiman menggunakan luas kecekapan teknikal, kreatif, konsep dan pengurusan. asas pengetahuan mereka mungkin sangat khusus atau luas dalam bidang pemasaran. Individu-individu ini sering bertanggungjawab ke atas pencapaian kumpulan dan untuk prestasi keseluruhan fungsi pemasaran sesebuah organisasi.

MAKLUMAT KURSUS

KOD NEGARA: BSB60515 CRICOS CODE: 087573K... [-]

Australia Perth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Perth College of Business and Technology

PCBT berbangga dengan penghantaran kualiti yang tinggi dan penilaian kepada pelajar untuk mencapai kompetensi sebagai tukang masak dengan III Sijil Commercial Cookery SIT ... [+]

PCBT berbangga dengan penghantaran kualiti yang tinggi dan penilaian kepada pelajar untuk mencapai kompetensi sebagai tukang masak dengan III Sijil Commercial Cookery SIT 30830. Kami menawarkan pakej latihan terkini supaya pelajar boleh yakin mereka adalah salah satu yang pertama ke dalam industri dengan set baru standard kecekapan.

Kelayakan ini mencerminkan peranan tukang masak komersial yang menggunakan pelbagai kemahiran masakan. Mereka menggunakan budi bicara dan pertimbangan dan mempunyai pengetahuan bunyi operasi dapur. Mereka bekerja dengan beberapa kebebasan dan di bawah pengawasan terhad dan mungkin memberikan nasihat operasi dan menyokong kepada ahli pasukan.

MAKLUMAT KURSUS... [-]

Australia Perth
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Perth College of Business and Technology

Kelayakan ini adalah sesuai untuk mereka yang bekerja sebagai pentadbir dan pegawai projek. ... [+]

Kelayakan ini adalah sesuai untuk mereka yang bekerja sebagai pentadbir dan pegawai projek. Dalam peranan ini, individu menggunakan kemahiran yang maju dan asas pengetahuan yang luas untuk memohon penyelesaian kepada pelbagai ditakrifkan masalah yang tidak menentu dan menganalisis maklumat daripada pelbagai sumber. Mereka boleh menyediakan kepimpinan dan panduan kepada orang lain dengan beberapa tanggungjawab yang terhad untuk keluaran orang lain.

TEMPOH PENGAJIAN

Kursus ini disampaikan yang melebihi 26 minggu dalam 2 segi termasuk 5 minggu cuti. Kelas dijadualkan selama 20 jam seminggu.

PELUANG KERJAYA

Kursus ini menyediakan anda dengan peluang untuk bekerja dalam peranan kerja berikut:... [-]

Australia Perth
Januari 2020
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu