Perth College of Business and Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Passion, Penyediaan, Prestasi, dan Purpose - empat tonggak kita kepada kejayaan Perth College of Business & Technology (PCBT) adalah salah satu Hospitaliti peringkat kebangsaan yang diiktiraf dan berdaftar, Pengurusan & Perniagaan Penyedia latihan, yang terletak di tengah-tengah City of Perth, modal dan berkembang pesat bandar Australia Barat.

Pelajar antarabangsa dan Australia mempunyai peluang untuk dilatih dan berpengalaman dalam Hospitality sebenar Industri Penempatan.

bilik darjah IT-dilengkapi besar menyenangkan dan meriah di Kampus Timur Perth serta Platinum Restaurant & kemudahan State-of-the-art Function Centre, yang terletak 13 kilometer up-utara kampus utama di salah satu daerah yang ramai di Westminster memastikan pelajar mendapat yang tidak ternilai pengetahuan dan Pengalaman.

SEJARAH

Berkembang pesat industri Hospitaliti Pelancongan & tidak dapat memenuhi permintaan pada tahun 2008, apabila PCBT ditubuhkan untuk memberi kemahiran kepada pekerja; latihan dan peningkatan kemahiran tenaga kerja.

Pendaftaran & Pentauliahan

PCBT merupakan sebuah persembahan kolej budaya diiktiraf kursus di bawah Kerangka Kelayakan Australia (AQF), sebuah pembekal berdaftar CRICOS (Kod 03051J), sebuah Pertubuhan Berdaftar Latihan (RTO 52.014) di bawah Lembaga Kualiti Kemahiran Australia (ASQA) badan kawal selia, serta ahli aktif Majlis Australia untuk Pendidikan Swasta & Latihan (ACPET).

Apabila anda mendaftar di Kolej Perth Perniagaan dan Teknologi anda bukan sahaja menyertai Kerajaan Australia diiktiraf dan penyedia latihan berdaftar anda menjadi sebahagian daripada masyarakat dinamik yang akan mencabar dan menyokong anda dalam usaha anda untuk menjadi pemimpin yang lebih kukuh. Kolej itu komited untuk memupuk pelbagai masyarakat termasuk lagi yang menggalakkan semua ahli untuk mencapai potensi penuh mereka melalui pembelajaran, komitmen dan dedikasi.

Kami membayangkan komuniti sekolah di mana semua individu memeluk dan memajukan kerangka ini dan kepercayaan. Kami percaya ideal ini adalah di tengah-tengah segala-galanya yang kita lakukan.

Pada PCBT anda tidak pernah hanya nama pada jadual yang. Terima kasih kepada saiz kelas kecil memastikan setiap pelajar menerima perhatian peribadi dan mengambil bahagian dalam yang meriah, merangsang pemikiran perbincangan kumpulan dengan rakan-rakan dan fakulti.

Pelajar mendapat manfaat daripada hubungan yang kuat PCBT dengan komuniti perniagaan tempatan yang membolehkan mereka untuk mewujudkan peluang pembelajaran interaktif dengan fokus yang lebih kepada hands - on pengalaman dalam persekitaran tempat kerja yang sebenar.

Visi Kami

Untuk menjadi organisasi latihan yang berdaftar yang paling digemari di Perth yang menyediakan pendidikan vokasional kualiti dan latihan untuk pelajar antarabangsa dan tempatan

Misi Kita

Memberikan latihan yang berkualiti tinggi dalam perniagaan, pengurusan dan layanan untuk pelajar antarabangsa dan tempatan dengan membangunkan kemahiran generik dan pengetahuan melalui menjalankan berkesan sesi bilik kelas, melaksanakan pendedahan dan kesedaran aktiviti industri dan menyediakan peluang penempatan industri bagi pelatih kami dapat memenuhi keperluan industri dan standard.

Welcome To PCBT Mengapa Belajar Pada Kemudahan PCBT Pasukan Kami Gallery Acara Promosi

Lokasi

Perth

Alamat
110 Brown Street, East Perth
6004 Perth, Australia Barat, Australia