Baca keterangan rasmi

Mengenai Institut Golf Antarabangsa PGA

Institusi Golf Antarabangsa PGA (PGA IGI) menawarkan pendidikan melalui kolej pengurusan golfnya, menggabungkan perniagaan dan latihan golf serta kemahiran golf praktikal untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya dalam industri golf. Sama ada anda berminat dalam kerjaya golf atau kerjaya dalam pengurusan golf maka kursus PGA IGI akan membantu anda dalam mendapatkannya.

PGA IGI menyediakan graduan untuk kerjaya dalam perniagaan dan pengurusan golf sebagai industri. Dimiliki oleh Persatuan Pemuzik Profesional (PGA) Australia, PGA IGI kini mempunyai perjanjian artikulasi dengan Griffith University dan Kolej Pengurusan Antarabangsa Sydney (ICMS) yang menyediakan kepelbagaian untuk memilih jalur kerjaya golf yang berbeza dan dengan peluang untuk atlet elit, Jurulatih dan pentadbir dalam industri golf dan sektor perniagaan yang berkaitan.

Program latihan profesional golf kami dan kelayakan perniagaan sangat dihormati dalam industri, dan semakin diiktiraf sebagai yang terbaik dalam perniagaan. Kami sentiasa berhubung dengan pakar industri golf untuk memastikan bahawa kurikulum dan latihan golf kami menyediakan kemahiran dan hasil pembelajaran yang menjadikan lulusan kami dapat dikendalikan. Manfaat utama bagi semua majikan adalah bahawa graduan kami menjadi aset untuk industri golf.

Latihan PGA IGI memudahkan beberapa kerjaya golf termasuk program Pelatih PGA, Lawatan Sekolah, Universiti, atau Industri. Terdapat banyak manfaat kepada IGI PGA. Semua program memuji antara satu sama lain - memastikan anda dapat beralih ke latihan golf yang lebih maju jika anda memilih. Yuran program termasuk semua termasuk akses lapangan golf tanpa had, akses jarak jauh, bayaran persaingan, pakaian seragam dan teks bacaan.

PGA IGI - Graduan dalam industri golf

Sepanjang tahun selepas tamat pengajian dari PGA IGI, ramai pelajar telah pergi ke kerjaya dalam industri golf. Jawatan itu diadakan di Australia dan di seluruh dunia.

Kedudukan jawatan yang graduan PGA IGI yang kini berada dalam industri golf termasuk:

 • Pengurus Besar Kelab Golf
 • Penolong pengurus
 • Pengarah Golf
 • Pengurus Operasi Golf
 • Pengurus majlis
 • Pengarah Kejohanan
 • Sales & Marketing Manager
 • Pengendali Pelancongan Golf
 • Penyelaras Kejohanan
 • Perwakilan Peralatan
 • Personaliti Media
 • Tour Professional
 • Jurulatih Golf
 • Pengajaran Profesional
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

PGA International Golf Institute Australia

Institut Golf Antarabangsa PGA (PGA IGI) menyampaikan kelayakan Diploma Pengurusan Golf 10459NAT Australia sahaja. Dihantar lebih dari satu tahun pengajian, pelajar akan ... [+]

Diploma Pengurusan Golf

Institut Golf Antarabangsa PGA (PGA IGI) menyampaikan kelayakan Diploma Pengurusan Golf 10459NAT Australia sahaja. Dihantar lebih dari satu tahun pengajian, pelajar akan menjalankan program pengajian akademik dan pembangunan golf, untuk mengambil langkah pertama ke arah kerjaya dalam golf.

Sejak dibuka pada tahun 2005, PGA IGI telah menjadi pemimpin dalam pendidikan golf. Kelayakan ini telah dibangunkan oleh PGA IGI berunding dengan badan-badan industri golf, yang meliputi prinsip amalan terbaik untuk perniagaan dan pengurusan industri golf.

Sepanjang pengajian mereka, para pelajar mendapat akses kepada beberapa pemimpin dari industri golf. Pelajar juga akan menghabiskan masa dengan PGA Golf Professionals yang telah melatih beberapa bakat terkemuka golf. Mereka akan mendapat wawasan dari pengurus golf, perunding dan profesional industri, yang akan memberikan mereka kemahiran dan pengetahuan semasa untuk menjadi pakar pengurusan golf.... [-]

Australia Gold Coast Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu