Baca keterangan rasmi

Mesej Pengetua Selamat datang ke Perth, Australia Barat - Gerbang ke Australia, sebuah bandar dengan iklim yang sangat baik dan persekitaran yang mesra, selamat.

Phoenix Akademi adalah perniagaan keluarga Australia sepenuhnya dimiliki dan dikendalikan.

Kami berbangga untuk berkongsi dengan anda:

A kampus taman yang indah dan unik, 10 minit dari CBD. A terbaik amalan Institusi yang menawarkan kualiti pengajian bertaraf dunia. Lokasi di salah satu bandar gaya hidup terbaik di dunia. Pengajaran dan kakitangan pentadbiran komited untuk mencapai matlamat anda.

Sejak penubuhan kami pada tahun 1989 moto kami sentiasa 'Kami Prihatin'. Dan demi sesungguhnya Kami mengambil berat sangat banyak yang keperluan dan harapan anda tidak hanya bertemu tetapi melebihi! Saya sentiasa bersedia untuk bercakap dengan pelajar secara peribadi.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Utama dan Pengarah

The Phoenix Kelebihan

Kampus taman yang indah. Penduduk antarabangsa. Saiz kelas yang kecil. Bilik darjah dilengkapi dengan teknologi pengajaran terkini. Guru yang berpengalaman dan berkelayakan tinggi. Perkhidmatan komputer dan Internet Cemerlang ditambah pada WiFi kampus. Pilihan pembelajaran dalam talian. Pelbagai kursus peperiksaan. Kursus Fliexible untuk memenuhi semua keperluan dan peringkat. Inovasi dan kurikulum yang fleksibel. Tumpuan Kemahiran Bercakap. Program Orientasi penuh dan Ujian Penempatan semasa ketibaan. Pengalaman Kerja / Program Internship. Pusat dan perkhidmatan Travel Adventure. Kemudahan rekreasi dalam jarak berjalan kaki. Di Residence kampus (Beatty Lodge) Yang mesra dan terbaik keluarga homestay di Perth. Internet berasaskan Phoenix Kemahiran Bahasa Inggeris Test (iPEPT)

Dalam tempoh 25 tahun 36,000 pelajar dari lebih 50 buah negara telah disambut di lapangan terbang, menetap dalam sebuah keluarga yang penuh kasih homestay atau ke tempat kediaman pelajar dan dijaga dalam program bahasa yang berkualiti.

Ini 36,000 pelajar sentiasa berada di tempat-tempat menarik Robynne dan Brian yang dengan pasukan mereka kakitangan yang setia dan berdedikasi telah membuat misi mereka untuk memberi setiap pelajar perasaan bahawa mereka adalah sama pentingnya dengan Megumi dan Kaz ialah pada tahun 1989.

Marie Gorman, Pengurus Perkhidmatan Pelajar merupakan ahli penting syarikat itu selepas 23 tahun, Kate Tarrant sebagai Pengarah Kanan juga menandakan tahun ke-23 beliau. Ann Lyall Pengurus Demi Pair / Au Pair mempunyai 21 tahun di bawah tali pinggang beliau seperti juga Pendaftar kami, Jessica Gorman dan Pengarah Pelajar Muda Program Margaret Stuart. Mark Belton Pengurus Besar kami telah mencapai 15 tahun dengan syarikat itu sebagai mempunyai Pengarah Akademik kami, Lisa Barbagiovanni dan Pengurus Bahagian Latihan Guru kami, Antony Atkinson dan Daniela Multari.

Kestabilan dan keselamatan kakitangan bermakna peningkatan yang berterusan berlaku dan sistem bekerja dengan baik. Setiap orang mempunyai rasa bangga dan pencapaian dalam menjadi sebahagian daripada pasukan Phoenix.

Sambutan sepanjang tahun termasuk pihak ejen koktel, pihak pelajar, biasiswa ulang tahun ke-25 dan penghargaan kepada kakitangan dan pelajar.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Phoenix Academy

Diploma Phoenix Perniagaan menawarkan pelajar laluan ke universiti tahun kedua. Selepas berjaya menamatkan Diploma Perniagaan dan syarat kemasukan minimum universiti mesy ... [+]

Diploma Phoenix Perniagaan menawarkan pelajar laluan ke universiti tahun kedua. Selepas berjaya menamatkan Diploma Perniagaan dan syarat kemasukan minimum universiti mesyuarat, menamatkan pengajian pelajar dari Diploma Perniagaan boleh memindahkan kepada program ijazah sarjana muda yang berkaitan dengan tahun bertaraf maju di Curtin, Murdoch dan Edith Cowan Universiti.

Diploma Perniagaan (Entry langsung) menggabungkan BSB40212 Sijil IV dalam perniagaan.

YANG INI UNTUK?

Tahun 11 & 12 graduan yang ingin menyempurnakan Ijazah Sarjana Muda Perniagaan atau Perdagangan di sebuah universiti Australia Barat tetapi yang:

mungkin tidak bertemu universiti akademik syarat kemasukan mungkin tidak bertemu universiti syarat kemasukan bahasa Inggeris ingin pilihan untuk mempercepatkan kajian mereka lebih suka untuk belajar tahun pertama universiti dalam persekitaran lebih sokongan yang lebih kecil HAL INI BERKAITAN DENGAN APA? ... [-]
Australia Perth
Januari 2020
English
Sepenuh masa
6 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Phoenix Academy

Bahasa Inggeris Akademik Program Persediaan Sekolah Tinggi dijalankan dari Perth kampus bandar Akademi dalam persekitaran taman yang tenang, terletak hanya 10 minit dari ... [+]

"Objektif Phoenix Akademik Bahasa Inggeris untuk tinggi Program Persediaan Sekolah adalah untuk menyediakan pelajar untuk memasuki pendidikan menengah di Australia."

Phoenix ACADEMY

Bahasa Inggeris Akademik Program Persediaan Sekolah Tinggi dijalankan dari Perth kampus bandar Akademi dalam persekitaran taman yang tenang, terletak hanya 10 minit dari pusat bandar. Kampus bandar juga termasuk Beatty Lodge (layan diri penginapan di kampus) perlu ibu bapa dan keluarga membuat keputusan untuk melawat dari luar negara. Pelajar datang dari seluruh dunia untuk belajar di Akademi Akademik Bahasa Inggeris untuk Program Persediaan Sekolah Tinggi, dan campuran kewarganegaraan ini memastikan persekitaran budaya sensitif dan selamat untuk anak-anak muda. ... [-]

Australia Perth
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Phoenix Academy

The Phoenix Akademi Akademik Bahasa Inggeris - kursus Universiti Penyediaan diluluskan sebagai memenuhi keperluan bahasa Inggeris untuk kemasukan terus (tiada IELTS perlu ... [+]

AKADEMIK BAHASA INGGERIS - UNIVERSITI PENYEDIAAN (EAP)

The Phoenix Akademi Akademik Bahasa Inggeris - kursus Universiti Penyediaan diluluskan sebagai memenuhi keperluan bahasa Inggeris untuk kemasukan terus (tiada IELTS perlu), untuk Curtin di Australia Barat, Murdoch dan Edith Cowan Universiti di kedua-dua muda dan peringkat pascasiswazah.

SIAPAKAH KURSUS INI UNTUK?

Kursus ini dirancang untuk pelajar yang tidak memenuhi syarat-syarat kemasukan Bahasa Inggeris untuk universiti sama ada di peringkat ijazah pertama atau ijazah lanjutan.

HAL INI BERKAITAN DENGAN APA?

Kursus ini berkembang Inggeris Akademik dan Kemahiran Belajar diperlukan untuk berjaya dalam pengajian di tahap yang tinggi di Australia. Komponen kursus termasuk:... [-]

Australia Perth
Januari 2020
English
Sepenuh masa
36 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Phoenix Academy

Satu kajian dan kerja bagi membantu anda membuat sebahagian besar Working Holiday Visa anda dan pengalaman 'sebenar' Australia. ... [+]

Satu kajian dan kerja bagi membantu anda membuat sebahagian besar Working Holiday Visa anda dan pengalaman 'sebenar' Australia.

Maksimumkan peluang pekerjaan anda dengan meningkatkan kemahiran komunikasi sehari-hari dan tempat kerja anda Mendapatkan pekerjaan di salah satu ekonomi paling kukuh di dunia hari ini NEW GENERATION ENGLISH (KELAS MALAM)

Satu program Bahasa Inggeris yang serius di mana pembelajaran adalah fleksibel dan direka untuk mendapatkan anda di mana anda mahu menjadi dan masih meninggalkan anda masa untuk menikmati hidup anda!

AM BAHASA MALAYSIA (KELAS HARI):

Mengkaji kursus Bahasa Inggeris Am dan mengembangkan kemahiran komunikasi global anda

KEMAHIRAN PERNIAGAAN GLOBAL ... [-]
Australia Perth
Januari 2020
English
Sambilan
6 - 17 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Phoenix Academy

Satu program Bahasa Inggeris yang serius di mana pembelajaran adalah fleksibel dan direka untuk mendapatkan anda di mana anda mahu menjadi dan masih meninggalkan anda mas ... [+]

Generasi baru Bahasa Inggeris Satu program Bahasa Inggeris yang serius di mana pembelajaran adalah fleksibel dan direka untuk mendapatkan anda di mana anda mahu menjadi dan masih meninggalkan anda masa untuk menikmati hidup anda! Kelas dari peringkat Asas ke atas - laluan untuk melanjutkan pelajaran boleh didapati Pilihan Fokus Khas Kelas Akses ke talian Bahasa Inggeris Sumber Pembelajaran Tahap: Asas (A1 +) untuk Intermediate (B1) Bahasa Inggeris Umum / IELTS Penyediaan Direka untuk menyediakan pelajar bagi Ketua IELTS dan peperiksaan Akademik, serta meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris Umum. Memberi tumpuan kepada tugas-tugas peperiksaan dan strategi dalam empat peper... [-]
Australia Perth
Januari 2020
English
Sambilan
2 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Phoenix Academy

Membangunkan Modal Insan Global anda dengan Australia disesuaikan Program Tahun Gap di Phoenix Akademi. ... [+]

Membangunkan Modal Insan Global anda dengan Australia disesuaikan Program Tahun Gap di Phoenix Akademi.

KEMAHIRAN PERNIAGAAN GLOBAL

Kemahiran Perniagaan Global memberi tumpuan kepada kemahiran insaniah yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan global hari ini.

SIJIL IV DALAM PERNIAGAAN (BSB40212) DIPLOMA PERNIAGAAN - KERJA SIAP (BSB50207) Sijil Pertama Cambridge dalam Bahasa Inggeris

YURAN PENDAFTARAN: $ 225

[-]
Australia Perth
Januari 2020
English
Sambilan
6 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Phoenix Academy

Program ini dirancang untuk pelajar Australia dan antarabangsa di peringkat pra-ijazah yang memerlukan jambatan antara kajian akademik sebelum ini dan keperluan akademik ... [+]

Program ini dirancang untuk pelajar Australia dan antarabangsa di peringkat pra-ijazah yang memerlukan jambatan antara kajian akademik sebelum ini dan keperluan akademik universiti-universiti Australia. Program ini adalah kursus Sijil IV di bawah Kerangka Kelayakan Australia. Selepas berjaya menamatkan program ini, pelajar yang layak untuk kemasukan terus ke Murdoch University, Edith Cowan University, Curtin University & Monash University atau universiti lain pilihan di peringkat tahun pertama.

YANG INI UNTUK?

Tahun 11 & 12 graduan yang ingin memulakan pengajian mereka di universiti dalam tahun pertama Ijazah Sarjana Muda Perniagaan atau Perdagangan di sebuah universiti Australia Barat tetapi yang:... [-]

Australia Perth
Januari 2020
English
Sepenuh masa
6 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Learn English with Creative Teaching