Phoenix Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mesej Pengetua Selamat datang ke Perth, Australia Barat - Gerbang ke Australia, sebuah bandar dengan iklim yang sangat baik dan persekitaran yang mesra, selamat.

Phoenix Akademi adalah perniagaan keluarga Australia sepenuhnya dimiliki dan dikendalikan.

Kami berbangga untuk berkongsi dengan anda:

A kampus taman yang indah dan unik, 10 minit dari CBD. A terbaik amalan Institusi yang menawarkan kualiti pengajian bertaraf dunia. Lokasi di salah satu bandar gaya hidup terbaik di dunia. Pengajaran dan kakitangan pentadbiran komited untuk mencapai matlamat anda.

Sejak penubuhan kami pada tahun 1989 moto kami sentiasa 'Kami Prihatin'. Dan demi sesungguhnya Kami mengambil berat sangat banyak yang keperluan dan harapan anda tidak hanya bertemu tetapi melebihi! Saya sentiasa bersedia untuk bercakap dengan pelajar secara peribadi.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Utama dan Pengarah

The Phoenix Kelebihan

Kampus taman yang indah. Penduduk antarabangsa. Saiz kelas yang kecil. Bilik darjah dilengkapi dengan teknologi pengajaran terkini. Guru yang berpengalaman dan berkelayakan tinggi. Perkhidmatan komputer dan Internet Cemerlang ditambah pada WiFi kampus. Pilihan pembelajaran dalam talian. Pelbagai kursus peperiksaan. Kursus Fliexible untuk memenuhi semua keperluan dan peringkat. Inovasi dan kurikulum yang fleksibel. Tumpuan Kemahiran Bercakap. Program Orientasi penuh dan Ujian Penempatan semasa ketibaan. Pengalaman Kerja / Program Internship. Pusat dan perkhidmatan Travel Adventure. Kemudahan rekreasi dalam jarak berjalan kaki. Di Residence kampus (Beatty Lodge) Yang mesra dan terbaik keluarga homestay di Perth. Internet berasaskan Phoenix Kemahiran Bahasa Inggeris Test (iPEPT)

Dalam tempoh 25 tahun 36,000 pelajar dari lebih 50 buah negara telah disambut di lapangan terbang, menetap dalam sebuah keluarga yang penuh kasih homestay atau ke tempat kediaman pelajar dan dijaga dalam program bahasa yang berkualiti.

Ini 36,000 pelajar sentiasa berada di tempat-tempat menarik Robynne dan Brian yang dengan pasukan mereka kakitangan yang setia dan berdedikasi telah membuat misi mereka untuk memberi setiap pelajar perasaan bahawa mereka adalah sama pentingnya dengan Megumi dan Kaz ialah pada tahun 1989.

Marie Gorman, Pengurus Perkhidmatan Pelajar merupakan ahli penting syarikat itu selepas 23 tahun, Kate Tarrant sebagai Pengarah Kanan juga menandakan tahun ke-23 beliau. Ann Lyall Pengurus Demi Pair / Au Pair mempunyai 21 tahun di bawah tali pinggang beliau seperti juga Pendaftar kami, Jessica Gorman dan Pengarah Pelajar Muda Program Margaret Stuart. Mark Belton Pengurus Besar kami telah mencapai 15 tahun dengan syarikat itu sebagai mempunyai Pengarah Akademik kami, Lisa Barbagiovanni dan Pengurus Bahagian Latihan Guru kami, Antony Atkinson dan Daniela Multari.

Kestabilan dan keselamatan kakitangan bermakna peningkatan yang berterusan berlaku dan sistem bekerja dengan baik. Setiap orang mempunyai rasa bangga dan pencapaian dalam menjadi sebahagian daripada pasukan Phoenix.

Sambutan sepanjang tahun termasuk pihak ejen koktel, pihak pelajar, biasiswa ulang tahun ke-25 dan penghargaan kepada kakitangan dan pelajar.

Lokasi

Perth

Phoenix Academy

Alamat
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Perth, Australia Barat, Australia
Telefon
+61 8 9235 6000