SACE English Colleges

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar bahasa Inggeris di Australia di sebuah kolej bahasa SACE Inggeris. Pilih antara empat destinasi kajian unik di Adelaide, Melbourne, Hobart dan The Whitsundays. Sertai pelajar antarabangsa dari Eropah, Asia dan Amerika Selatan untuk pengalaman Australia anda seumur hidup!

Kolej kami di Adelaide, Melbourne, Hobart dan Pantai Airlie berharap dapat memperkenalkan anda kepada empat bidang yang unik dan istimewa Australia manakala anda mengambil bahagian dalam salah satu daripada banyak program yang mencabar dan praktikal, kualiti bahasa Inggeris bahasa kita.

Kami menjemput anda untuk memilih kursus (s) untuk memenuhi keperluan khas anda. Kami pelbagai kursus boleh digabungkan untuk memenuhi keperluan bahasa anda dan tempoh masa. Kami juga mengalu-alukan anda untuk merancang kursus anda di mana-mana Campus SACE atau kombinasi Kampus.

Cari budaya bandar Outback, Melbourne, Great Barrier Reef atau kawasan hutan belantara warisan dunia Tasmania sebagai anda kemajuan pengajian Bahasa Inggeris anda di satu atau lebih SACE Kolej.

kolej SACE English berbangga diri kepada menyediakan kursus Bahasa Inggeris yang berkualiti. Matlamat kami adalah untuk membantu pelajar-pelajar kita membangunkan kemahiran bahasa Inggeris mereka dalam bertutur, membaca, menulis dan mendengar sebagai cekap yang mungkin semasa belajar dalam persekitaran pembelajaran yang menarik.

Mengapa Belajar Pada SACE

Lokasi yang indah
SACE mempunyai empat kampus terletak di Adelaide, Melbourne, Hobart dan The Whitsundays.

Sokongan pelajar
Kami mahu pelajar kita untuk mempunyai pengalaman yang terbaik dan sebagainya SACE menyediakan pelbagai perkhidmatan sokongan termasuk bantuan pembelajaran, penginapan, peluang pekerjaan dan laluan pendidikan.

Warganegara Mix
SACE mempunyai campuran kewarganegaraan pelbagai dengan pelajar yang datang dari Eropah, Asia, Amerika Selatan dan Timur Tengah.

Penginapan
SACE menawarkan pelbagai pilihan penginapan termasuk, homestay, asrama, pangsapuri dan penginapan berkongsi.

Kemudahan Campus
Dengan kemudahan moden termasuk bilik darjah yang luas, wifi, dapur pelajar dan bilik umum, pelajar boleh berehat semasa cuti pengajian mereka.

Kajian lanjut
Berfikir tentang belajar di universiti Australia atau institusi vokasional? SACE mempunyai banyak laluan untuk terus belajar selepas selesai kursus bahasa Inggeris dan boleh membantu membimbing anda ke destinasi kajian seterusnya.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Dalam Bahasa Inggeris Untuk Pengajian Tinggi (ETS)

Campus Sepenuh masa 12 - 48  Pendaftaran Terbuka Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 3 lagi

SACE English Pengajian Tertiary Kursus adalah untuk pelajar merancang untuk belajar di sebuah Universiti, TAFE, VET atau Hospitality Institusi Australia. Kursus-kursus yang dirancang untuk pelajar yang perlu untuk memperbaiki bahasa Inggeris mereka untuk memenuhi syarat kemasukan institusi pengajian tinggi. [+]

The English Pengajian Tertiary (ETS)

SACE English Pengajian Tertiary Kursus adalah untuk pelajar merancang untuk belajar di sebuah Universiti, TAFE, VET atau Hospitality Institusi Australia. Kursus-kursus yang dirancang untuk pelajar yang perlu untuk memperbaiki bahasa Inggeris mereka untuk memenuhi syarat kemasukan institusi pengajian tinggi.

kursus ETS SACE termasuk latihan bahasa Inggeris akademik di:

bacaan ilmiah dan analisis kritikal penulisan akademik mendengar akademik dan pengambilan nota pembentangan lisan dan tutorial kemahiran penyelidikan dan kajian tatabahasa Syarat kemasukan: ETS I / IELTS Penyediaan: SACE Pertengahan / IELTS 5.0 / setaraf ETS II: SACE ETS I / IELTS 5.5 / setaraf ETS III: SACE ETS III / IELTS 6.0 / setaraf Kemasukan terus ... [-]

Kursus Dalam Peperiksaan Cambridge

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 2 lagi

Cambridge Peperiksaan mempunyai tahap yang sangat tinggi pengiktirafan antarabangsa oleh majikan dan universiti sebagai bukti penguasaan bahasa Inggeris. kursus SACE Cambridge Persiapan Peperiksaan akan membantu pelajar menghadapi peperiksaan ini. [+]

Peperiksaan Cambridge

Cambridge Peperiksaan mempunyai tahap yang sangat tinggi pengiktirafan antarabangsa oleh majikan dan universiti sebagai bukti penguasaan bahasa Inggeris. kursus SACE Cambridge Persiapan Peperiksaan akan membantu pelajar menghadapi peperiksaan ini.

Pada minggu pertama setiap kursus Cambridge, pelajar akan melengkapkan pelbagai sampel ujian Cambridge. Pelajar secara individu kaunseling kekuatan dan kelemahan, pemeriksaan yang sesuai dan pelan pengajian. amalan Peperiksaan dan teknik peperiksaan adalah merupakan sebahagian daripada semua kursus Cambridge. kaunseling individu, ulasan kemajuan mingguan dan Access Self membantu pelajar untuk mencapai sebanyak kemajuan yang mungkin.... [-]


Kursus Dalam Program Bridging Sekolah Menengah Antarabangsa

Campus Sepenuh masa 12 - 48  Pendaftaran Terbuka Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 3 lagi

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kajian Sekolah Menengah di Adelaide dan Melbourne. tahap penguasaan bahasa Inggeris yang minimum bagi kemasukan ke program ini adalah pertengahan. [+]

Program Bridging Sekolah Menengah Antarabangsa

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kajian Sekolah Menengah di Australia Selatan, Adelaide. tahap penguasaan bahasa Inggeris yang minimum bagi kemasukan ke program ini adalah pertengahan.

kemahiran bahasa Inggeris pelajar secara sistematik dibangunkan dalam bidang kemahiran makro membaca, menulis, bertutur dan mendengar. Pembangunan kemahiran ini dihubungkan dengan dan berdasarkan kepada tugas-tugas bahasa yang dikehendaki daripada mereka dalam program sekolah tinggi mereka.

PENEMPATAN

Setibanya di Australia South College of English, Kolej Whitsundays Inggeris dan Tasmania College pelajar Bahasa Inggeris diuji dan diletakkan di dalam kelas bahasa General English tahap yang sesuai.... [-]


Kursus Persediaan IELTS

Campus Sepenuh masa 12 - 24  Pendaftaran Terbuka Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 3 lagi

Program SACE IELTS Preparation adalah intensif kursus 12 hingga 24 minggu yang direka untuk menyediakan pelajar bagi 4 bidang utama peperiksaan IELTS. [+]

persiapan IELTS

Program SACE IELTS Preparation adalah intensif kursus 12 hingga 24 minggu yang direka untuk menyediakan pelajar bagi 4 bidang utama peperiksaan IELTS:

bercakap mendengar Membaca (Akademik + General) Penulisan (Akademik + General)

Plus IELTS strategi peperiksaan dan teknik dan amalan Peperiksaan IELTS.

The International English Language Testing System (IELTS) menilai tahap English penceramah Bahasa Inggeris bukan asli yang memerlukan Bahasa Inggeris untuk Akademik, tujuan Profesional atau untuk permohonan visa untuk Australia.

Pathways Kemasukan Direct

Berjaya menyelesaikan Kursus Persediaan SACE IELTS akan membolehkan pelajar kemasukan terus kepada institusi berikut (pelajar tidak perlu untuk mengambil Ujian IETLS untuk masuk):... [-]


Kursus Umum Bahasa Inggeris

Campus Sepenuh masa Sambilan 14 - 25  Pendaftaran Terbuka Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 4 lagi

program SACE General English direka untuk meningkatkan kemahiran komunikasi bahasa Inggeris pelajar sebagai persediaan untuk kajian masa depan, bekerja, perjalanan atau perubahan kerjaya. [+]

kursus secara umum bahasa inggeris

program SACE General English direka untuk meningkatkan kemahiran komunikasi bahasa Inggeris pelajar sebagai persediaan untuk kajian masa depan, bekerja, perjalanan atau perubahan kerjaya.

kelas teras menumpukan perhatian kepada pembangunan tatabahasa, perbendaharaan kata, bertutur, mendengar, membaca, menulis & kemahiran pengucapan dalam situasi kehidupan sebenar.

kelas petang, "Kajian Khas", membolehkan pelajar pakar dan pilih satu atau dua Kajian Khas dari pelbagai pilihan Kajian Khas. Ini termasuk:

Persiapan Peperiksaan (IELTS, TOEIC) Kemahiran Belajar akademik perniagaan inggeris Bahasa Inggeris untuk Hospitality Perbualan dan Sebutan Pembangunan perbendaharaan kata Kajian Australia Kajian Alam Sekitar English Advanced Penulisan / Tatabahasa Pilihan kursus PLUS INTENSIF 30 jam (25 General Intensive English + 5 jam 1 hingga 1) AM INTENSIF BAHASA INGGERIS 25 jam seminggu AM INTENSIF BAHASA INGGERIS (STANDARD) 20 jam seminggu AM ENGLISH SAMBILAN 17 jam seminggu ENGLISH IN THE TEACHER'S HOUSE Permintaan TUISYEN PERSENDIRIAN Permintaan Cara Enrol Pada SACE Lengkapkan Borang Pendaftaran dan hantar kepada wakil SACE tempatan anda atau terus ke Kolej SACE pilihan anda. Apabila kami menerima Borang Pendaftaran anda SACE akan menghantar surat penerimaan atau surat tawaran dan invois untuk pembayaran yuran. Apabila SACE menerima bayaran anda, kami akan menghantar resit dan surat penerimaan atau Pengesahan Pendaftaran (eCoE) bergantung kepada jenis visa yang anda memohon. Pengesahan Pendaftaran (eCoE) diperlukan jika anda bercadang untuk memohon Visa Pelajar. Menyerahkannya kepada Kedutaan Australia / Konsulat dengan permohonan visa anda. Jika anda telah menempah penginapan dan ke lapangan terbang, menasihati SACE penerbangan butiran ketibaan anda sekurang-kurangnya 4 minggu sebelum ketibaan anda. butiran... [-]

Contact
Alamat lokasi
Adelaide Campus
Level 1, 47 Waymouth St

Adelaide, South Australia, 5000 AU
Alamat lokasi
Hobart Campus
322 Liverpool St

Hobart, Tasmania, 7000 AU
Alamat lokasi
Whitsundays Campus
Suite 20, Level 1,
121 Shute Harbour Rd

Cannonvale, Queensland, 4802 AU
Alamat lokasi
Melbourne Campus
Tower 4, Level 5, World Trade Centre,
18-38 Siddeley Street

Melbourne, Victoria, 3005 AU