SILK Education & Training

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SILK Pendidikan dan Latihan (SILK) adalah Pertubuhan Latihan Berdaftar (RTO) menyampaikan kebangsaan Diiktiraf Latihan (NRT) Kelayakan di seluruh Australia. SILK pakar dalam latihan dan kelas program kerja yang berpangkalan di Hospitality, Perniagaan, sektor runcit Kepimpinan dan Pengurusan, dan. Semua program latihan yang dibangunkan untuk memenuhi keperluan individu dan majikan di samping memastikan bahawa keperluan terkini industri dipenuhi. SILK didaftarkan dengan Pihak Berkuasa Kualiti Kemahiran Australia (ASQA) dan merupakan ahli aktif Majlis Australia untuk Pendidikan Swasta dan Latihan (ACPET).

program SILK dihantar dalam beberapa industri yang berbeza dan salah satu objektif perniagaannya adalah untuk memenuhi keperluan industri dan majikan di samping memastikan amalan pendidikan dan latihan terbaik dipenuhi. Kami melakukan ini dengan menyediakan penyelesaian latihan yang berkualiti yang membina dan membangunkan kemahiran dan keyakinan pelajar yang mengikuti program SILK.

3 Tempat perbezaan untuk SILK

  jurulatih SILK kini masih bekerja dalam industri

  Untuk memastikan latihan yang ditawarkan oleh SILK adalah selaras dengan keperluan industri semasa, semua pelatih SILK masih aktif bekerja di kawasan kepakaran mereka.

   latihan SILK tempat kerja adalah gabungan penyampaian dalam talian dan penilaian praktikal

   Latihan dalam talian akan membolehkan peserta untuk bekerja melalui latihan pada kadar mereka sendiri, dalam masa mereka sendiri, manakala latihan praktikal akan membolehkan peserta untuk menjalankan tugas-tugas 'kehidupan sebenar'.

    SILK tawaran disesuaikan penyelesaian latihan untuk memenuhi keperluan perniagaan

    pendekatan yang fleksibel SILK untuk latihan membolehkan perniagaan untuk menjalankan latihan dalam persekitaran mereka sendiri pada masa-masa yang sesuai dengan keperluan perniagaan yang terbaik.

    misi SILK ini

    adalah untuk membawa latihan dan kerjasama lebih erat untuk manfaat individu, tenaga kerja dan masyarakat secara keseluruhannya.

    Pendidikan di seluruh Australia (Ashley Services Group)

    SILK adalah sebahagian daripada Ashley Services Group (ASG) yang pakar dalam latihan, pengambilan dan sewa buruh. ASG kini mempunyai lebih 33 pejabat di seluruh Australia dan mempunyai lebih 3,500 kasual seminggu. ASG juga melatih lebih 19,000 pelajar setahun dan mempunyai lebih 100 kursus di peringkat kebangsaan yang diiktiraf di 23 sektor industri yang berbeza.

    This school offers programs in:
    • English

    Pelajar & Kampus

    Melbourne City Campus, South Melbourne Campus, Queensland Campus.

    Lihat Sijil » Lihat kursus »

    Program-program

    Sekolah ini juga menawarkan:

    Kursus

    Diploma Hospitaliti (aliran Pengurusan)

    Campus Sepenuh masa 52  January 2017 Australia Melbourne

    The SIT50313 Diploma Hospitaliti kelayakan memperuntukkan seseorang individu untuk menjadi cekap sebagai Pengurus di mana-mana kawasan berfungsi hospitaliti. Kursus ini membolehkan seseorang individu untuk memiliki asas pengetahuan teori bunyi dan dapat menggunakan pelbagai kompetensi khusus, teknikal atau pengurusan untuk merancang, melaksanakan dan menilai kerja mereka sendiri dan / atau kerja-kerja pasukan mereka. [+]

    The SIT50313 Diploma Hospitaliti kelayakan memperuntukkan seseorang individu untuk menjadi cekap sebagai Pengurus di mana-mana kawasan berfungsi hospitaliti. Kursus ini membolehkan seseorang individu untuk memiliki asas pengetahuan teori bunyi dan dapat menggunakan pelbagai kompetensi khusus, teknikal atau pengurusan untuk merancang, melaksanakan dan menilai kerja mereka sendiri dan / atau kerja-kerja pasukan mereka. Kursus ini juga merangkumi pelbagai tetapan hospitaliti, seperti restoran, hotel, operasi katering, motel, kelab, pub, kafe dan kedai-kedai kopi. Syarat-syarat: Untuk melaksanakan Diploma SIT50313 Hospitaliti peserta kelayakan mesti mempunyai: IELTS 5.5 (Akademik atau Ketua) Minimum 18 tahun Dengan memuaskan melengkapkan sekurang-kurangnya Tahun 12 atau yang setaraf dan atau pengalaman industri yang berkaitan NOTA: Jika anda tidak mempunyai kedudukan English Bahasa bersamaan dengan IELTS 5.5 dan anda ingin memohon untuk kursus vokasional anda dikehendaki duduk tinggi English Test SILK ini. Struktur Program: Untuk berjaya melengkapkan Diploma SIT50313 pelajar kelayakan Hospitality mesti melengkapkan sejumlah dua puluh Unit lapan (28) yang terdiri daripada tiga belas (13) Teras dan lima belas (15) Unit Elektif. Yuran: $ 8,000 Bahan Bayaran: $ 0 Yuran pentadbiran: $ 200 Uniform & Equipment: $ 0 Lokasi: Melbourne City dan North Melbourne Jangka masa: 52 minggu [-]

    Sijil

    Sijil III Dalam Masakan Komersial

    Campus Sepenuh masa 52  January 2017 Australia Melbourne

    The SIT30813 Sijil III dalam kelayakan Commercial Cookery menyediakan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi cekap sebagai tukang masak berkelayakan. Kursus ini meliputi pelbagai perusahaan hospitaliti di mana makanan disediakan dan disampaikan, termasuk restoran, hotel, kelab, pub, kafe, kafeteria dan kedai-kedai kopi. [+]

    The SIT30813 Sijil III dalam Masakan Komersial kelayakan menyediakan individu dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi cekap sebagai tukang masak berkelayakan. Kursus ini meliputi pelbagai perusahaan hospitaliti di mana makanan disediakan dan disampaikan, termasuk restoran, hotel, kelab, pub, kafe, kafeteria dan kedai-kedai kopi. Kursus ini juga memberi individu keupayaan untuk memberi khidmat nasihat teknikal dan sokongan kepada pasukan dalam persekitaran dapur komersial. Syarat-syarat: Untuk melaksanakan SIT30813 Sijil III dalam peserta kelayakan Commercial Masakan mesti mempunyai; IELTS 5.5 (Akademik atau Ketua) Minimum 18 Tahun umur Dengan memuaskan melengkapkan sekurang-kurangnya Tahun 12 atau yang setaraf dan atau pengalaman industri yang berkaitan NOTA: Jika anda tidak mempunyai kedudukan English Bahasa bersamaan dengan IELTS 5.5 dan anda ingin memohon untuk kursus vokasional anda dikehendaki duduk tinggi English Test SILK ini. Struktur Program: Untuk berjaya melengkapkan SIT30813 Sijil III pelajar kelayakan Commercial Masakan mesti melengkapkan sejumlah dua puluh Unit lima (25) yang terdiri daripada dua puluh dua (22) Teras dan tiga (3) Unit Elektif. kos Kursus: Yuran: $ 12,000 Bayaran Bahan: $ 0 Yuran pentadbiran: $ 200 Uniform & Equipment: $ 450 Lokasi: Melbourne City, South Melbourne dan North Melbourne Jangka masa: 52 minggu [-]

    Video

    An Introduction | SILK Education & Training