Sirromet Wines - Wine and Spirits Education Training

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TENTANG KITA

Salah satu tema sastera yang besar adalah pelayaran peribadi penemuan dan sukacita yang boleh diperolehi daripada pemutus off belenggu nosional dan memeluk pengalaman baru. Kami menjemput anda untuk 'Buka Up' untuk Sirromet. Kami amat berbangga kerana dapat mengumpul lebih 800 anugerah wain kebangsaan dan antarabangsa yang berprestij sejak dibuka pada 2000.

Bagi kebanyakan kita, membiarkan wain 'Open Up' bermakna membenarkan ia untuk bernafas dan melepaskan rasa sering kompleks dan aroma. Sejak wain berkualiti bermula pada pohon anggur, Sirromet sifat-sifat rasa dan kualiti wain kami untuk buah-buahan yang luar biasa ditanam di ladang anggur Granite Belt kami. Dengan 100 hektar di bawah pohon anggur, ladang anggur Sirrromet ini terletak di tanah tinggi yang kenamaan rantau Granite Belt Queensland.

Terletak di indah Mount Cotton, hanya pemanduan yang dekat dari Brisbane dan Gold Coast, negeri Sirromet ini kemudahan seni menawarkan pencinta makanan dan wain pengalaman anggur muktamad - menggabungkan pengeluaran, pintu bilik bawah tanah dan restoran 5 bintang, hidup dengan seni bina yang unik dan menakjubkan pemandangan. Lawatan ke Sirromet adalah janji pengalaman baru, persahabatan baru dan penemuan baru yang indah.

Tidak ada yang lebih membosankan daripada tersangkut di dalam cara anda. Jika anda terbuka untuk mencuba perkara-perkara baru, Sirromet tidak akan mengecewakan. Malah, ia akan menggembirakan. Dan sebagainya akan kenangan anda buat apabila anda 'membuka' dengan Sirromet.

SEJARAH

Semasa lawatan ke Victoria, usahawan dan ahli perniagaan Queensland, Terry Morris menghadiri majlis makan malam dengan beberapa kawan-kawannya. Terry menyebut bahawa beliau telah mencuba wain hebat Granite Belt Queensland yang kawan-kawan zaman Victoria beliau ketawa dan berkata "Tidak ada perkara seperti wain yang hebat dari Queensland." Ini adalah percikan yang Terry diperlukan untuk mewujudkan visi beliau untuk Sirromet.

Terry memilih untuk mendarat di Granite Belt Region terkenal dengan kombinasi unik daripada tanah yang kaya, tanah tinggi dan iklim sejuk, menyediakan lokasi yang sempurna untuk anggur yang semakin meningkat. Dengan menggunakan kedua-dua kaedah tradisional dan teknologi baru, Sirromet menghasilkan wain berkualiti indah diiktiraf di pentas dunia.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Sijil Dalam Wain & Semangat Pendidikan (wset) Tahap 1

Campus Sepenuh masa October 2018 Australia Mount Cotton

Memerlukan sekurang-kurangnya 2-4weeks daripada belajar sendiri daripada WSET dibekalkan buku kecil sebelum duduk kuliah kursus 1 hari. Level 1 kursus termasuk 6 wain, ceramah, buku kecil kajian dan peperiksaan dan apa-apa barang ke dan dari UK. [+]

Sijil WSET Tahap 1

The Wine & Spirit Education Trust (WSET) telah ditubuhkan pada tahun 1969 untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dan latihan dalam wain dan spirit. Sejak itu, WSET telah berkembang menjadi badan antarabangsa yang pertama dalam bidang wain dan spirit pendidikan, dengan satu set kelayakan dicari.

Ini adalah keputusan yang hebat untuk Sirromet Wines, dan peluang yang baik untuk belajar lebih lanjut mengenai wain dengan cara sistematik yang besar, dengan rasa, varietal, negara, iklim cuaca dan sebagainya. Kursus ini sesuai untuk;

Kakitangan sommeliers pemilik restoran pengurus bar pemilik Resort pencinta wain Anugerah 1 WSET® Level dalam Wines ... [-]

Sijil Dalam Wain & Semangat Pendidikan (wset) Tahap 2

Campus Sepenuh masa November 2018 Australia Mount Cotton

Memerlukan sekurang-kurangnya 2-3 bulan belajar sendiri daripada WSET dibekalkan buku sebelum duduk kuliah kursus 3 hari. Level 2 kursus merangkumi 30 wain dari seluruh dunia, ceramah, buku-buku kajian, peperiksaan dan apa-apa barang ke dan dari UK. [+]

Sijil WSET Level 2

Memerlukan sekurang-kurangnya 2-3 bulan belajar sendiri daripada WSET dibekalkan buku sebelum duduk kuliah kursus 3 hari. Level 2 kursus merangkumi 30 wain dari seluruh dunia, ceramah, buku-buku kajian, peperiksaan dan apa-apa barang ke dan dari UK.

Jika anda dan minimum 7 orang lain ingin melakukan L1 atau L2 kursus, dan anda telah memperuntukkan masa belajar sendiri yang diperlukan, kita boleh mencipta tarikh khas dan kursus untuk kumpulan anda, sila hantar butiran di bawah. Kami memerlukan sekurang-kurangnya 8 dan maksimum 15 orang setiap kursus.

pendidik kami adalah Adam Chapman. Sirromet Wines Ketua Winemaker, Adam mempunyai lebih 30 tahun pengalaman, mempunyai wain dibuat dalam Barossa, Hunter Valley, Granite Belt dan South Burnett di Australia; Ardeche, Tournus, Pomerol dan St Emilion di Perancis.... [-]