Skills Australian Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekiranya anda pernah mempunyai impian atau pernah berminat untuk mendapatkan pendidikan di Australia, maka Skills Australia Institute ( SAI ) adalah kolej yang sesuai untuk anda. Kami membantu pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran mereka untuk mencapai pertumbuhan yang besar dalam kerjaya mereka dengan berkesan. Melalui kursus berharga yang ditawarkan yang menjimatkan kos dan diajar oleh pakar pelatih yang setia, anda dapat mencapai tahap pendidikan yang akan meningkatkan keyakinan anda terhadap bakat anda.

Ini adalah tempat bagi orang yang ingin membina kemahiran mereka untuk mencapai pertumbuhan kerjaya mereka dengan berkesan.

Dikembangkan dan ditingkatkan oleh pasukan yang berdedikasi, Skills Australia Institute adalah kampus terbaik untuk mewujudkan matlamat dan impian anda. Kampus-kampus yang menakjubkan berada di kolej teratas di Adelaide dan Perth. Mengapa membuang masa mencari kolej? Tempat yang ideal ada di sini untuk membina kerjaya dan mengembangkan aliran profesional anda

Lokasi

Perth

Alamat
Victoria Avenue,10
6000 Perth, Australia Barat, Australia

Adelaide

Alamat
5000 Adelaide, Australia Selatan, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: