Sydney School of Business and Technology (SSBT)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mengenai SSBT

Kami adalah, pelbagai budaya, vokasional institut pendidikan komprehensif yang menyediakan laluan ditubuhkan untuk pendidikan berkualiti memastikan masa depan anda bersinar cerah.

Kami menjemput anda untuk datang dan belajar di bawah langit selatan yang hebat.

SEJARAH

Sydney Sekolah Perniagaan dan Teknologi telah ditubuhkan pada tahun 1999 untuk memenuhi keperluan dunia perniagaan DOT.COM yang baru muncul. Pada tahun 2000 SSBT menjadi Syarikat Private Limited. Pada tahun yang sama SSBT mendapat status Pertubuhan Latihan Berdaftar (RTO) dan juga menjadi Commonwealth Daftar Institusi dan Kursus untuk Pelajar Luar Negara (CRICOS) yang berdaftar.

Kami memilih Sydney dan CBD sebagai lokasi pilihan memandangkan pelajar luar negara. Kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam menawarkan perkhidmatan kepada pelajar luar negara kita telah mengalami pasukan pengurusan dan jurulatih yang berkelayakan untuk menyediakan pendidikan yang berkualiti kepada para pelajar dalam dan luar negara.

Shine Brighter

SSBT mahu anda untuk mempunyai masa depan yang dinamik. Kami percaya bahawa buku-buku yang terbuka dan minda terbuka membawa kepada pengalaman baru dan pengembaraan yang menarik. Belajar di institut sentiasa berkembang dan menyesuaikan diri dengan dunia teknologi maju ini.

Marilah kita membantu anda meluaskan ufuk anda, bersinar cerah!

Lokasi

Sydney

Alamat
Level 1,
301 George Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia