TAFE Western Australia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa Belajar di Australia Barat?

Western Australia mempunyai ekonomi yang kukuh. Ia adalah keadaan pertumbuhan yang kaya dengan sumber dengan kadar pengangguran yang rendah, memberi peluang kepada pengalaman kerja industri dan kerja sambilan semasa anda belajar.

Perth adalah salah satu bandar yang paling menarik di Australia, menawarkan campuran dinamik kehidupan malam, restoran-restoran, dan pengalaman budaya, serta langit yang biru, pantai yang putih dan taman-taman yang indah dan taman-taman. Pada tahun 2015, Perth telah menduduki tempat 10 teratas daripada kebanyakan bandar-bandar yang sesuai didiami di dunia (Economist Intelligence Unit).

Australia Barat boleh menawarkan pengalaman perjalanan yang menakjubkan dan pengembaraan seumur hidup. Dari padang pasir merah utara ke hutan hijau di selatan dan perairan biru berkilauan daripada Lautan Hindi dan Lautan Selatan - terdapat begitu banyak untuk meneroka!

JenniferTest

APAKAH TAFE?

TAFE bermaksud Pendidikan Teknikal dan Lanjut. kolej TAFE terletak di seluruh Australia Barat dan kerajaan yang disokong dan dijamin. TAFE Australia Barat kolej menawarkan pelbagai pekerjaan tertumpu kursus, kemudahan moden dan laluan terbaik untuk program universiti.

MENGAPA KAJIAN DI TAFE?

 • Dimiliki dan dikendalikan Kerajaan
 • TAFE menawarkan kualiti tinggi kursus yang diiktiraf untuk pelajar antarabangsa dan kerajaan yang disokong dan dijamin.
 • Persiapan University
 • kolej TAFE menawarkan program yang mempunyai syarat kemasukan yang fleksibel dan menyediakan peluang untuk melanjutkan pengajian di universiti.
 • Pemilihan kursus Besar
 • Anda boleh memilih daripada lebih daripada 250 kursus untuk belajar di lokasi di seluruh metropolitan Perth dan wilayah Australia Barat.
 • Kemudahan moden
 • kolej TAFE mempunyai kemudahan moden direka untuk meniru rapat persekitaran kerja yang sebenar.
 • Kemahiran Tempat Kerja Praktikal
 • Kelayakan TAFE menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan latihan industri yang memberikan anda kemahiran majikan perlukan.
 • Berbaloi dengan harga
 • Anda akan menerima latihan yang berkualiti tinggi dan sokongan pada kos yang berpatutan.
ThomasTest

Pilih daripada pelbagai kursus yang ditawarkan kepada pelajar antarabangsa dengan TAFE Australia Barat. Kursus untuk belajar termasuk:

 • Ijazah Bersekutu
 • Diploma Lanjutan
 • Pengurusan Haiwan + Marine
 • Art, Design + Multimedia
 • penerbangan
 • Building Design, Construction + Kejuruteraan
 • Perniagaan + Pengurusan
 • Kanak-kanak + Perkhidmatan Komuniti
 • Kesihatan, Recreation + Gaya Hidup
 • Hospitality + Pelancongan
 • Teknologi maklumat
 • Maritim
 • Sains + Pengajian Alam Sekitar

Anda boleh belajar kelayakan TAFE dari peringkat Sijil ke jawatan Ijazah.

Kursus TAFE menyediakan anda dengan pengalaman secara praktikal yang diperlukan untuk kerjaya pilihan anda, dan juga boleh digunakan sebagai laluan ke pengajian universiti. Anda boleh memilih daripada lebih 250 kursus TAFE.

NadiaTest

Pendekatan yang praktikal TAFE terhadap pendidikan, yang diajar oleh guru-guru yang pakar dalam bidang mereka, untuk memastikan pelajar mempelajari kemahiran yang relevan dengan dunia hari ini yang sentiasa berubah.

LisaTest

kod RTO 52.395

tafeinternational.wa.edu.au

This school offers programs in:
 • English

Lihat Diploma Lanjutan » Lihat Ijazah Bersekutu » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Akuakultur

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menguruskan operasi ladang ikan, ladang marin dan pusat penetasan. [+]

Diploma Akuakultur

Kursus ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menguruskan operasi ladang ikan, ladang marin dan pusat penetasan. Anda akan mempelajari kemahiran dalam membangunkan dan melaksanakan strategi pembiakan, merancang amalan mampan dari segi ekologi, menguruskan kesihatan saham dan membangunkan rancangan pengeluaran stok. Anda juga akan mempelajari bagaimana untuk menubuhkan dan menguruskan perniagaan kecil, termasuk pengurusan kakitangan, membangunkan pelan perniagaan dan strategi pemasaran.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 21 unit yang terdiri daripada 4 unit teras, dengan 17 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Bangunan & Pembinaan - Bangunan

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini memperkenalkan anda kepada proses undang-undang, struktur, kewangan dan pengurusan yang terlibat dalam proses pembinaan. [+]

Diploma Bangunan & Pembinaan - Bangunan

Kursus ini memperkenalkan anda kepada proses undang-undang, struktur, kewangan dan pengurusan yang terlibat dalam proses pembinaan. Ia akan menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan anda perlu bekerja sebagai pembina meningkat rendah kepada projek-projek bangunan bertingkat sederhana. Anda akan mendapat pelbagai kemahiran yang membolehkan anda untuk menyelia perancangan dan kualiti kerja-kerja pembinaan dan menguruskan risiko yang berkaitan dengan projek.

Untuk berjaya menamatkan kursus ini, pelajar akan diperlukan untuk melaksanakan penempatan kerja dalam industri pembinaan. Pelajar dikehendaki menguruskan penempatan ini sendiri. Maklumat, nasihat dan industri kenalan akan disediakan di orientasi dan semasa kursus mereka.... [-]


Diploma Kerja Belia

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini mencerminkan peranan orang yang bertanggungjawab ke atas pembangunan hasil program dan perkhidmatan untuk orang muda berjaya melalui pelbagai agensi dan direka untuk memenuhi sosial, tingkah laku, kesihatan, kebajikan, pembangunan dan keperluan perlindungan anak-anak muda. Kerja ini boleh dilaksanakan melalui pekerjaan dalam masyarakat, kerajaan dan agensi-agensi kebajikan dan pekerja akan bertanggungjawab untuk melaksanakan dasar-dasar dan garis panduan organisasi yang menggajinya. Graduan boleh bekerja dalam kapasiti membuat keputusan autonomi di bawah pengawasan tidak langsung pengurus. [+]

Diploma Belia Kerja

Kursus ini mencerminkan peranan orang yang bertanggungjawab ke atas pembangunan hasil program dan perkhidmatan untuk orang muda berjaya melalui pelbagai agensi dan direka untuk memenuhi sosial, tingkah laku, kesihatan, kebajikan, pembangunan dan keperluan perlindungan anak-anak muda. Kerja ini boleh dilaksanakan melalui pekerjaan dalam masyarakat, kerajaan dan agensi-agensi kebajikan dan pekerja akan bertanggungjawab untuk melaksanakan dasar-dasar dan garis panduan organisasi yang menggajinya. Graduan boleh bekerja dalam kapasiti membuat keputusan autonomi di bawah pengawasan tidak langsung pengurus.

[-]

Diploma Komunikasi Massa

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini telah dibangunkan untuk individu yang ingin mengejar kerjaya dalam industri media, komunikasi dan maklumat kontemporari. [+]

Diploma Komunikasi Massa

Kursus ini telah dibangunkan untuk individu yang ingin mengejar kerjaya dalam industri media, komunikasi dan maklumat kontemporari. Ia menawarkan anda fleksibiliti untuk sambung pengajian dalam pelbagai bidang khusus seperti filem dan televisyen, mempelajari IT, Multimedia, Kewartawanan, Pengiklanan, Design and Photography. Ia akan menyediakan anda dengan kemahiran, pengetahuan dan latihan praktikal yang anda perlu sama ada untuk memasuki tenaga kerja atau sambung pengajian sama ada di TAFE atau Universiti.

Sila lihat Syarat folio untuk kursus ini.

Pelajar perlu melengkapkan seramai 19 unit teras. Unit teras ialah:

Media dan KomunikasiMedia Kewartawanan Reading (Media) Kajian Skrin Penulisan dan Tatabahasa (Media) Bekerjasama dalam satu proses kreatif Memastikan tempat kerja yang selamat Mewujudkan rangkaian Wawancara Kelakuan Menembak pelbagai kandungan televisyen Buat muka pengguna Kandungan Edit skrin untuk pemulihan segera Menghasilkan program dan segmen program Tulis riwayat dan hal ehwal semasa bahan Rakam bunyi pada lokasi Eksperimen dengan teknik-teknik untuk meningkatkan imej digital Tangkap imej fotografi Meningkatkan, memanipulasi dan imej output gambar Menghasilkan imej media gambar [-]

Diploma Pemantauan Dan Teknologi Alam Sekitar

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menjalankan persampelan alam sekitar, ujian dan pemantauan dalam sektor industri yang paling. [+]

Diploma Pemantauan & Teknologi Alam Sekitar

Kursus ini akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menjalankan persampelan alam sekitar, ujian dan pemantauan dalam sektor industri yang paling. Anda juga akan belajar bagaimana untuk membantu ahli sains alam sekitar, jurutera dan perancang dengan penilaian tapak, mengurangkan kesan alam sekitar proses dan pemulihan / rehabilitasi laman.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 20 unit yang terdiri daripada 11core unit tambah 9 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:

Melaksanakan rancangan dan prosedur pengurusan alam sekitarMemohon pemahaman prinsip persekitaran ke laman webProses dan data alam sekitar masa kiniMembantu dengan menilai petunjuk alam sekitar tapakMenilai risiko persekitaran atau kesan daripada aktiviti atau proses projekMelaporkan data alam sekitarMenyediakan maklumat alam sekitar kepada pelangganMelaksana dan memantau amalan kerja alam sekitar yang mampanMengambil bahagian di dalam makmal / bidang keselamatan di tempat kerjaMengumpul sampel tapak rutinMenjalankan berdasarkan bidang alam pemantauan [-]

Diploma Pemasaran Dan Komunikasi

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kelayakan ini terpakai kepada individu dengan asas pengetahuan teori bunyi dalam pemasaran dan komunikasi yang baik dan menunjukkan pelbagai kemahiran pengurusan untuk memastikan bahawa fungsi itu dengan berkesan dijalankan dalam organisasi atau perniagaan kawasan. Biasanya mereka akan bertanggungjawab untuk kerja-kerja kakitangan dan plumbum yang lain pasukan. [+]

Diploma Pemasaran

Kelayakan ini terpakai kepada individu dengan asas pengetahuan teori bunyi dalam pemasaran dan komunikasi yang baik dan menunjukkan pelbagai kemahiran pengurusan untuk memastikan bahawa fungsi itu dengan berkesan dijalankan dalam organisasi atau perniagaan kawasan.

Biasanya mereka akan bertanggungjawab untuk kerja-kerja kakitangan dan plumbum yang lain pasukan.

[-]

Diploma Pembangunan Laman Web

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mereka bentuk, membina, mengurus dan mentadbir laman web yang menggunakan pelbagai teknologi web seperti teknologi baru muncul, media sosial dan aplikasi mudah alih / web. Anda akan belajar bagaimana untuk menjadi seorang profesional ICT kanan yang kompeten dengan tanggungjawab yang merangkumi reka bentuk, pembangunan, prestasi laman web, integrasi pangkalan data melalui pelaksanaan dan ujian penerimaan. Anda juga akan belajar bagaimana untuk bekerja sebagai pemaju web bebas atau sebagai sebahagian daripada satu pasukan. [+]

Diploma Pembangunan Laman Web

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mereka bentuk, membina, mengurus dan mentadbir laman web yang menggunakan pelbagai teknologi web seperti teknologi baru muncul, media sosial dan aplikasi mudah alih / web. Anda akan belajar bagaimana untuk menjadi seorang profesional ICT kanan yang kompeten dengan tanggungjawab yang merangkumi reka bentuk, pembangunan, prestasi laman web, integrasi pangkalan data melalui pelaksanaan dan ujian penerimaan. Anda juga akan belajar bagaimana untuk bekerja sebagai pemaju web bebas atau sebagai sebahagian daripada satu pasukan.

[-]

Diploma Pembangunan Perisian

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk cekap dalam pengaturcaraan dan pembangunan perisian. Ia akan memberi anda pengetahuan pengekodan sistem untuk membangunkan perisian melalui fasa reka bentuk, pembangunan dan pelaksanaan. [+]

Diploma Pembangunan Perisian

Kursus ini menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk cekap dalam pengaturcaraan dan pembangunan perisian. Ia akan memberi anda pengetahuan pengekodan sistem untuk membangunkan perisian melalui fasa reka bentuk, pembangunan dan pelaksanaan. Anda juga akan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk pemantauan yang berterusan program perisian, menggabungkan ujian, menyesuaikan, pemulihan bencana, dan integrasi projek dan pengurusan. Anda juga akan mendapat kemahiran dalam pengekodan sistem untuk membangunkan program komputer dan dapat membangunkan aplikasi perisian perniagaan dan kemajuan mereka melalui fasa reka bentuk, pembangunan, dan pelaksanaan. Anda akan memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk pembangunan yang berterusan dan pemantauan program perisian, pengujian menggabungkan, menyesuaikan, pemulihan bencana, dan integrasi projek dan pengurusan. Pada akhir kursus ini, anda akan dapat mewujudkan produk perisian baru untuk memenuhi satu ringkasan projek awal atau menyesuaikan produk perisian sedia ada untuk memenuhi keperluan pelanggan.... [-]


Diploma Pengurusan Acara

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Diploma ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran untuk merancang dan melaksanakan acara. Ia akan membina kemahiran anda dalam semua aspek pengeluaran acara, termasuk logistik, pemasaran dan belanjawan. [+]

Diploma Pengurusan Acara

Diploma ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran untuk merancang dan melaksanakan acara. Ia akan membina kemahiran anda dalam semua aspek pengeluaran acara, termasuk logistik, pemasaran dan belanjawan.

Anda akan dapat untuk memohon kemahiran ini dan menyampaikan peristiwa hidup sebenar. Anda akan mempunyai peluang untuk bekerja dengan peristiwa-peristiwa penyelaras dan pengurus yang telah bekerja dalam industri ini selama bertahun-tahun dan boleh memberi gambaran mengenai apa yang industri adalah benar-benar suka.

Anda juga akan diberikan kemahiran untuk mengurus tugas dan memantau operasi acara (sebelum, semasa dan selepas acara). Anda akan dapat untuk mencari kerja dengan persidangan profesional atau penganjur pameran, perniagaan korporat, syarikat pengurusan acara, kerajaan, dan kumpulan bukan berasaskan keuntungan.... [-]


Diploma Pengurusan Sumber Manusia

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan membangunkan lagi kemahiran praktikal dan pengetahuan dalam sumber manusia dan juga menyediakan anda dengan kemahiran dalam pengurusan. [+]

Diploma Pengurusan Sumber Manusia

Kursus ini akan membangunkan lagi kemahiran praktikal dan pengetahuan dalam sumber manusia dan juga menyediakan anda dengan kemahiran dalam pengurusan. Anda akan membangunkan asas pengetahuan teori yang kukuh dalam pengurusan sumber manusia dan menunjukkan pelbagai kemahiran pengurusan untuk memastikan bahawa fungsi-fungsi sumber manusia secara berkesan dijalankan dalam organisasi atau perniagaan kawasan. Anda akan belajar bagaimana untuk menguruskan perkhidmatan sumber manusia, sistem pengurusan prestasi dan perancangan tenaga kerja.

Selepas menamatkan kursus ini anda akan telah mendapat kemahiran untuk dapat mengambil dan memilih kakitangan, kebajikan monitor kakitangan, menyimpan pekerja dimaklumkan tentang hak-hak mereka, memberi nasihat dan sokongan kepada pihak pengurusan tentang isu-isu kakitangan dan memberi nasihat undang-undang pekerjaan, peluang sama rata dan kesihatan pekerjaan dan isu-isu keselamatan.... [-]


Diploma Perdagangan (diploma Pengajian Tinggi)

Campus Sepenuh masa July 2017 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Diploma Perdagangan (Pengajian Tinggi) adalah kursus satu tahun yang menjamin anda masuk ke tahun kedua Sarjana Muda Curtin University of Commerce. [+]

Diploma Perdagangan (Higher Diploma Pendidikan)

Diploma Perdagangan (Pengajian Tinggi) adalah kursus satu tahun yang menjamin anda masuk ke tahun kedua Sarjana Muda Curtin University of Commerce.

Dengan menjalankan (dahulunya Pusat) program pendidikan tinggi North Metropolitan TAFE, anda akan disokong dan diberi kemahiran yang anda perlukan untuk mengintegrasikan sepenuhnya ke dalam tahun kedua anda universiti.

Serta bahan kursus, anda akan mengalami bengkel dan tutorial untuk membantu anda dalam membangunkan penulisan dan penyelidikan kemahiran akademik anda supaya anda akan bersedia sepenuhnya untuk langkah ke alam universiti.

[-]

Diploma Reka Bentuk Bangunan

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk menukar idea ke dalam jelas, lukisan yang berdimensi untuk menyediakan pembina dengan maklumat yang diperlukan untuk pembinaan. [+]

Diploma Building Design

Kursus ini membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk menukar idea ke dalam jelas, lukisan yang berdimensi untuk menyediakan pembina dengan maklumat yang diperlukan untuk pembinaan. Kerja anda akan kebanyakannya pejabat berasaskan tetapi juga melibatkan menghabiskan masa di tapak bangunan. Anda akan mempelajari aspek sosial dan alam sekitar bagi projek pembinaan dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menyediakan lukisan, anggaran dan rancangan menggunakan Design Aided 2D dan 3D Komputer (CAD) teknik. Diploma lagu-lagu yang baik kemahiran anda untuk pembinaan Kelas 2-9 projek bangunan komersial dan industri.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 17 unit yang terdiri daripada 7 unit teras, dengan 10 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Reka Bentuk Landskap

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan untuk mereka bentuk landskap taman atau mengubahsuai taman-taman yang sedia ada. Anda akan belajar bagaimana untuk menilai tapak landskap, reka bentuk atau membina ciri-ciri landskap, menghasilkan lukisan berbantukan komputer dan menyediakan sebut harga dan tender. Anda juga akan belajar tentang reka bentuk landskap yang mampan, menguruskan projek landskap dan prinsip permakultur dan amalan. [+]

Diploma Landscape Design

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan untuk mereka bentuk landskap taman atau mengubahsuai taman-taman yang sedia ada. Anda akan belajar bagaimana untuk menilai tapak landskap, reka bentuk atau membina ciri-ciri landskap, menghasilkan lukisan berbantukan komputer dan menyediakan sebut harga dan tender. Anda juga akan belajar tentang reka bentuk landskap yang mampan, menguruskan projek landskap dan prinsip permakultur dan amalan.

[-]

Ijazah Bersekutu

Ijazah Bersekutu Reka Bentuk [3d Reka Bentuk Produk]

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini menawarkan spektrum penuh penerokaan reka bentuk 3D yang terdiri daripada reka bentuk produk untuk pengeluaran besar-besaran untuk sekali sahaja perabot dan reka bentuk objek. [+]

[-]

Ijazah Bersekutu Reka Bentuk [barang Kemas Reka Bentuk + Object]

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya sebagai seorang pereka dengan memastikan anda mempunyai campuran yang tepat pengetahuan di dalam, kemahiran praktikal, pautan industri reka bentuk barang kemas dan keupayaan untuk membangunkan dan melaksanakan idea-idea reka bentuk yang unik. Kemas dan reka bentuk objek memerlukan halus kemahiran mengasah dan pengetahuan yang luas logam, batu permata dan bahan-bahan khusus yang lain, proses dan peralatan. [+]

Ijazah Bersekutu Design [Jewellery + Object Design]

Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya sebagai seorang pereka dengan memastikan anda mempunyai campuran yang tepat pengetahuan di dalam, kemahiran praktikal, pautan industri reka bentuk barang kemas dan keupayaan untuk membangunkan dan melaksanakan idea-idea reka bentuk yang unik. Kemas dan reka bentuk objek memerlukan halus kemahiran mengasah dan pengetahuan yang luas logam, batu permata dan bahan-bahan khusus yang lain, proses dan peralatan. Pelajar akan membangunkan kemahiran mereka dan memperoleh kemahiran reka bentuk digital semasa supaya mereka dapat membina dan mereka-reka idea-idea mereka ke dalam pasaran bentuk bersedia. Program ini disokong oleh pensyarah dan juruteknik dengan pengalaman industri dan rangkaian yang luas kenalan.... [-]


Ijazah Bersekutu Reka Bentuk [fesyen + Tekstil]

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam industri fesyen dengan memastikan anda mempunyai campuran yang tepat kreativiti, pengetahuan, kemahiran dan rangkaian industri. Fesyen dan reka bentuk tekstil merupakan industri yang sengit yang memerlukan serba boleh dan kreatif penyelesai masalah. [+]

Ijazah Bersekutu Design [Fashion + Tekstil]

Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam industri fesyen dengan memastikan anda mempunyai campuran yang tepat kreativiti, pengetahuan, kemahiran dan rangkaian industri. Fesyen dan reka bentuk tekstil merupakan industri yang sengit yang memerlukan serba boleh dan kreatif penyelesai masalah.

rekod mengagumkan Utara Metropolitan TAFE ini mendidik pereka di Australia Barat menjangkau 115 tahun. Anda akan belajar di kemudahan yang dibina dan studio khusus di Kampus Perth, menawarkan yang paling mendalam dan pengalaman berasaskan studio kontemporari di Barat Australia.You akan disokong oleh pensyarah dan juruteknik dengan pengalaman industri dan rangkaian yang luas kenalan mencapai kejayaan dalam pelajaran.... [-]


Ijazah Bersekutu Seni Visual

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Program ijazah baru direka untuk menyediakan anda untuk amalan profesional sebagai artis kontemporari. Anda akan belajar dengan tumpuan lengkap mengenai pengalaman seni di studio, dengan setiap peringkat progresif membina kemahiran praktikal dan pengetahuan teori dalam 2 dimensi (contohnya: lukisan, seni cetak, Drawing) dan 3 Dimensi (eg: Sculpture, Seramik) seni amalan. Kursus ini diajar dalam kemudahan yang dibina luas di Kampus Perth, menawarkan penginapan yang mendalam yang paling dan pengalaman berasaskan studio kontemporari di WA. [+]

Ijazah Bersekutu Seni Visual

Program ijazah baru direka untuk menyediakan anda untuk amalan profesional sebagai artis kontemporari. Anda akan belajar dengan tumpuan lengkap mengenai pengalaman seni di studio, dengan setiap peringkat progresif membina kemahiran praktikal dan pengetahuan teori dalam 2 dimensi (contohnya: lukisan, seni cetak, Drawing) dan 3 Dimensi (eg: Sculpture, Seramik) seni amalan.

Kursus ini diajar dalam kemudahan yang dibina luas di Kampus Perth, menawarkan penginapan yang mendalam yang paling dan pengalaman berasaskan studio kontemporari di WA.

[-]

Diploma Lanjutan

Diploma Lanjutan Fotografi

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Memajukan kemahiran anda untuk berjaya bekerja sebagai jurugambar profesional termasuk menilai keperluan pelanggan dan estetika, dan belajar untuk mengubah persekitaran di sekeliling anda untuk mengambil gambar yang besar. [+]

Diploma Lanjutan Fotografi

Memajukan kemahiran anda untuk berjaya bekerja sebagai jurugambar profesional termasuk menilai keperluan pelanggan dan estetika, dan belajar untuk mengubah persekitaran di sekeliling anda untuk mengambil gambar yang besar.

Anda akan membangunkan kemahiran dalam perniagaan, penyelidikan, ilustrasi, pameran, promosi diri dan fotografi studio kontemporari. Anda juga akan dapat untuk memilih untuk membangunkan kemahiran dalam fotografi industri dan saintifik, fotografi seni halus, reka bentuk atau photojournalism.

Anda akan melaksanakan penempatan kerja di bawah seliaan, membolehkan anda untuk menggunakan kemahiran dan pengetahuan yang telah dipelajari dalam situasi kehidupan sebenar.... [-]


Diploma Lanjutan Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang anda perlu belajar bagaimana untuk menghasilkan lukisan untuk mereka bentuk spesifikasi bagi pembuatan oleh bengkel kejuruteraan. [+]

Diploma Lanjutan Kejuruteraan

Kursus ini melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang anda perlu belajar bagaimana untuk menghasilkan lukisan untuk mereka bentuk spesifikasi bagi pembuatan oleh bengkel kejuruteraan. Anda akan membangunkan pelbagai kemahiran komputer penggubalan serta pengetahuan proses kejuruteraan mekanikal dan prinsip-prinsip. Anda juga akan meningkatkan kemahiran anda dalam pengkomputeran dan kejuruteraan grafik, bahan-bahan, sistem, piawaian dan proses, termasuk keselamatan di tempat kerja, komunikasi yang berkesan, kawalan kualiti dan pengurusan projek.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 30 unit yang terdiri daripada 7 unit teras, dengan 23 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Lanjutan Kejuruteraan (minyak Dan Gas)

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini pembentukan geofizik dan kimia petroleum dan konsep geologi petroleum. [+]

Diploma Lanjutan Kejuruteraan (Minyak dan Gas)

Kursus ini pembentukan geofizik dan kimia petroleum dan konsep geologi petroleum.

Anda akan belajar tentang operasi penggerudian, kedua-dua negeri dan luar pesisir; konsep dasar lubang keadaan tekanan dan mekanisme pembentukan, dan kaedah kawalan juga. Kursus ini juga meliputi kesan-kesan alam sekitar kejuruteraan.

Kursus ini membina pada kursus Diploma dan menyediakan peluang untuk bekerja di jawatan teknikal separa profesional dalam pelbagai bidang industri minyak dan gas.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 10 unit yang terdiri daripada 10 unit teras. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Lanjutan Kejuruteraan Awam & Struktur

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini membolehkan pelajar untuk belajar lagi nafas dan kedalaman teori yang berkaitan dengan reka bentuk dan pembinaan kerja-kerja awam seperti iklan, empangan, struktur dan rangkaian paip yang dibincangkan dalam kursus Diploma. [+]

Diploma Lanjutan Kejuruteraan Struktur Civil &

Kursus ini membolehkan pelajar untuk belajar lagi nafas dan kedalaman teori yang berkaitan dengan reka bentuk dan pembinaan kerja-kerja awam seperti iklan, empangan, struktur dan rangkaian paip yang dibincangkan dalam kursus Diploma.

Walaupun penekanan adalah kepada menghasilkan lukisan kerja untuk kerja-kerja awam yang digunakan untuk berkomunikasi reka bentuk jurutera kepada pekerja-pekerja yang terlibat dalam pembinaan kerja-kerja, pelajar boleh mengambil bahagian lebih dalam keputusan reka bentuk yang dibuat.

Pelajar diajar pelbagai standard penggubalan kejuruteraan dan menerima pendedahan kepada program CAD dipilih daripada autocad, MicroStation, Revit dan 12D. Pelajar melanjutkan keupayaan mereka untuk menangani isu-isu teknikal di luar apa yang dicapai dalam perjalanan Diploma.... [-]


Diploma Lanjutan Kepimpinan & Pengurusan

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk dapat menggunakan pengetahuan mereka dalam kemahiran pengurusan dan kepimpinan yang mereka dibangunkan di peringkat Diploma dan menggunakan kemahiran ini merentasi pelbagai konteks perniagaan dan industri. [+]

Diploma Lanjutan Kepimpinan dan Pengurusan Kursus ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk dapat menggunakan pengetahuan mereka dalam kemahiran pengurusan dan kepimpinan yang mereka dibangunkan di peringkat Diploma dan menggunakan kemahiran ini merentasi pelbagai konteks perniagaan dan industri. Pelajar akan diminta untuk membangunkan inisiatif dan pertimbangan mereka untuk merancang dan melaksanakan pelbagai kepimpinan dan pengurusan fungsi, dengan akauntabiliti untuk pencapaian peribadi dan pasukan dalam parameter yang luas.Mereka akan dikehendaki untuk menggunakan kemahiran kognitif dan komunikasi untuk mengenal pasti, menganalisis dan mensintesis maklumat daripada pelbagai sumber dan memindahkan pengetahuan ini kepada orang lain. Mereka juga akan membangunkan kemahiran kreatif dan konsep yang akan membolehkan mereka untuk meluahkan idea dan perspektif dan bertindak balas kepada masalah yang kompleks. [-]

Diploma Lanjutan Pembangunan Permainan

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini menyediakan pelajar untuk bekerja dalam industri permainan. Pelajar-pelajar belajar perancangan seni 3D untuk permainan, bagaimana untuk menyuarakan dan idea padang, membangunkan kemahiran dokumentasi reka bentuk, bagaimana untuk menggunakan dan menulis kod, dan ujian dan debug produk untuk menghasilkan prototaip permainan dan teras demonstrasi permainan. [+]

Diploma Lanjutan Pembangunan Permainan

Kursus ini menyediakan pelajar untuk bekerja dalam industri permainan. Pelajar-pelajar belajar perancangan seni 3D untuk permainan, bagaimana untuk menyuarakan dan idea padang, membangunkan kemahiran dokumentasi reka bentuk, bagaimana untuk menggunakan dan menulis kod, dan ujian dan debug produk untuk menghasilkan prototaip permainan dan teras demonstrasi permainan. Pelajar juga akan mempelajari kemahiran dalam:

Pemodelan watak 3D dan penipuanPenciptaan persekitaran interaktif 3Dseni konsep dan berceritaAnimasi untuk PermainanReka bentuk tahap dan permainanPrototaip pantasPermainan pemasaran dan perniagaanMenggunakan permainanReka bentuk antara muka Unit ... [-]

Diploma Lanjutan Pengurusan Hospitaliti

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini memberi kemahiran dan pengetahuan bagi seseorang individu untuk menjadi cekap sebagai Pengurus Kanan di mana-mana kawasan berfungsi hospitaliti. [+]

Diploma Lanjutan Hospitaliti

Kursus ini memberi kemahiran dan pengetahuan bagi seseorang individu untuk menjadi cekap sebagai Pengurus Kanan di mana-mana kawasan berfungsi hospitaliti. Pelajar akan menganalisis, mereka bentuk dan melaksanakan penghakiman menggunakan meluas kecekapan teknikal, kreatif, konsep atau pengurusan. Ilmu pengetahuan yang khusus atau luas dan mereka sering bertanggungjawab ke atas pencapaian kumpulan. Kerja akan dilaksanakan dalam tetapan hospitaliti pelbagai, seperti restoran, hotel, operasi katering, motel, kelab, pub, kafe dan kedai-kedai kopi.

Unit

Kelayakan ini mempunyai 16 unit teras dan 17 unit elektif. Lawati http://training.gov.au/TrainingComponentFiles/SIT12/SIT60313_R1.pdf untuk melihat garis kasar kelayakan ini. Sila ambil perhatian bahawa anda mesti melengkapkan semua unit teras yang disenaraikan pada garis kelayakan, namun unit elektif anda belajar mungkin berbeza antara kolej TAFE. Anda akan disediakan dengan rangka kursus di orientasi yang mengenal pasti unit elektif anda akan mendaftar ke dalam di kolej TAFE anda. ... [-]


Diploma Lanjutan Perakaunan

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Albany + 1 lagi

Kursus ini akan memperkenalkan anda kepada kedua-dua proses perakaunan manual dan berkomputer dan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk membuat ringkasan urus niaga kewangan untuk perniagaan. [+]

Diploma Lanjutan Perakaunan

Kursus ini akan memperkenalkan anda kepada kedua-dua proses perakaunan manual dan berkomputer dan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk membuat ringkasan urus niaga kewangan untuk perniagaan.

Anda juga akan membangunkan kemahiran untuk dapat melahirkan dan menganalisis laporan kewangan, menyediakan pulangan dan Serahan permohonan cukai mudah dan kompleks dan membangunkan rancangan perniagaan. Anda juga akan belajar bagaimana untuk menjalankan audit dalaman, melaksanakan pelan cukai dan menilai pematuhan cukai manakala mencipta dan menggunakan hamparan kompleks.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 8 unit yang terdiri daripada 3 unit teras, dengan 5 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Lanjutan Reka Bentuk Dalaman

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Diploma ini menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan bagi membolehkan anda untuk menjalankan pelbagai reka bentuk dan hiasan perkhidmatan dalaman. [+]

Diploma Lanjutan Interior Design

Diploma ini menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan bagi membolehkan anda untuk menjalankan pelbagai reka bentuk dan hiasan perkhidmatan dalaman. Dalam kursus ini anda akan bekerja pada beberapa projek reka bentuk 'hidup' yang akan membantu anda untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk mereka bentuk hiasan dalaman kediaman dan komersil, seperti restoran dan ruang kerja. Anda juga akan mempelajari pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan pembekal, wakil produk, pereka dalaman dan kontraktor terutamanya dalam menentukan kemasan untuk projek-projek reka bentuk. Ini termasuk skim warna, perabot, fabrik dan kelengkapan manakala mereka bentuk susun atur perancangan ruang dengan spesifikasi terperinci ditambah pula dengan laporan perniagaan atau cadangan pelanggan. Selepas menamatkan kursus ini anda akan dapat untuk menyelidik dan menganalisis matlamat dan keperluan pelanggan dan menyediakan persembahan pelanggan yang direka secara profesional menggunakan pelbagai kaedah industri semasa yang merangkumi lukisan manual dan CAD permohonan untuk dokumen dan menggambarkan dan mengemukakan cadangan reka bentuk kreatif anda.... [-]


Diploma Lanjutan Reka Bentuk Fesyen Digunakan Dan Teknologi

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan oleh pereka pembantu dan pembuat corak untuk kerjaya dalam fesyen dan reka bentuk. [+]

Diploma Lanjutan Gunaan Fashion Design & Technology

Kursus ini menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan oleh pereka pembantu dan pembuat corak untuk kerjaya dalam fesyen dan reka bentuk. Kursus ini memberi tumpuan kepada patternmaking, perdagangan, pemasaran, pembelian runcit, pengurusan rantaian bekalan, pembangunan produk dan pengurusan sistem reka bentuk fesyen. Anda juga akan mempelajari keperluan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi seorang pereka fesyen atau bekerja dalam persekitaran pengurusan reka bentuk.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 45 unit yang terdiri daripada 15 unit teras, dengan 30 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Lanjutan Reka Bentuk Grafik

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menghasilkan dan berkomunikasi kreatif imej reka bentuk grafik untuk pengeluaran semula dalam media cetak dan digital. [+]

Diploma Lanjutan Reka Bentuk Grafik

Kursus ini akan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menghasilkan dan berkomunikasi kreatif imej reka bentuk grafik untuk pengeluaran semula dalam media cetak dan digital. Anda akan membuat dan melaksanakan konsep reka bentuk dan membentangkan hasil seni siap menggunakan gabungan media studio tradisional dan teknologi baru. Anda akan bekerja di kawasan pilihan anda pengkhususan, seperti pembungkusan, reka bentuk korporat, pengiklanan, ilustrasi, atau reka bentuk web dan media visual digital.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 15 unit yang terdiri daripada 8 unit teras, dengan 7 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Lanjutan Reka Bentuk Pembinaan Awam

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda dengan pelbagai kemahiran yang akan meningkatkan peluang anda untuk meneruskan kerjaya dalam pejabat reka bentuk sivil. [+]

Diploma Lanjutan Civil Construction Design

Kursus ini akan menyediakan anda dengan pelbagai kemahiran yang akan meningkatkan peluang anda untuk meneruskan kerjaya dalam pejabat reka bentuk sivil. Anda akan memperoleh kemahiran dalam penggubalan detail awam dan reka bentuk konkrit, struktur keluli atau kayu, jalan raya dan laluan pejalan kaki.

Anda juga akan mempelajari tentang pengurusan risiko projek dan mewujudkan satu sistem kualiti. Selain itu anda juga akan memperoleh kemahiran tempat kerja umum untuk meningkatkan keupayaan anda untuk melaksanakan di pejabat reka bentuk sivil.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 12 unit yang terdiri daripada 5 unit teras, dengan 7 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah: ... [-]


Diploma Lanjutan Skrin & Media

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menganalisis, mereka bentuk dan melaksanakan penghakiman menggunakan luas kecekapan teknikal, kreatif, konsep atau pengurusan dalam industri filem, televisyen, radio dan media interaktif. [+]

diploma lanjutan skrin & media

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang menganalisis, mereka bentuk dan melaksanakan penghakiman menggunakan luas kecekapan teknikal, kreatif, konsep atau pengurusan dalam industri filem, televisyen, radio dan media interaktif. asas pengetahuan mereka mungkin khusus atau luas. Individu-individu ini sering bertanggungjawab ke atas pencapaian kumpulan.

Sila ambil perhatian pengkhususan berikut pada setiap kampus:

Pelajar yang mendaftar di Kampus Perth akan pakar dalam Film & Television and Radio. Pelajar yang mendaftar di Kampus East Perth akan pakar dalam Animasi dan Pembangunan Permainan. Pelajar yang mendaftar di Kampus Joondalup akan pakar dalam Animasi dan Visualisasi. ... [-]

Diploma Lanjutan Teknologi Kejuruteraan - Elektrik

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlu untuk membangunkan, reka bentuk, dan penyelenggaraan Sistem elektrik komponen / sub-pemasangan peralatan elektrik dan sistem. [+]

Diploma Lanjutan Teknologi Kejuruteraan - Elektrik

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlu untuk membangunkan, reka bentuk, dan penyelenggaraan Sistem elektrik komponen / sub-pemasangan peralatan elektrik dan sistem. Anda juga akan mempelajari bagaimana untuk mendiagnosis kesilapan atau kerosakan serta membangunkan kemahiran perancangan dan, apabila diperlukan, memulakan satu pendekatan alternatif kepada tugasan tertentu atau menguruskan keperluan tugas.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 28 unit teras, dengan unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:

Gunakan kejuruteraan perisian aplikasi pada komputer peribadiMenguruskan risiko dalam aktiviti ElektroteknologiMembangunkan seluar reka bentuk untuk projek ElektroteknologiTulis spesifikasi bagi projek-projek kejuruteraan elektrikMemohon industri dan masyarakat piawaian untuk aktiviti kejuruteraanMemohon sains bahan untuk menyelesaikan masalah kejuruteraan ElektroteknologiMemohon fizik untuk menyelesaikan masalah kejuruteraan ElektroteknologiMenubuhkan dan mengikuti pelan pembangunan kompetensi dalam disiplin kejuruteraan ElektroteknologiMemohon Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan peraturan, kod dan amalan di tempat kerjaMemalsukan, memasang dan hapus komponen industri utilitiMenyelesaikan masalah dalam litar dcMenggunakan lukisan, gambar rajah, jadual, piawaian, kod dan spesifikasiMelaksana dan memantau dasar dan prosedur OHS sektor tenagaMenyusun dan menghasilkan laporan sektor tenaga terperinciMenyediakan penyelesaian kepada pelbagai masalah kompleks litar jalanMenyediakan penyelesaian kepada asas kejuruteraan masalah pengiraanDokumen dan memohon langkah-langkah untuk mengawal risiko OHS yang berkaitan dengan kerja ElektroteknologiMenyelesaikan masalah dalam tunggal dan tiga fasa mesin voltan rendahMenyelesaikan masalah dalam tunggal dan tiga fasa voltan rendah peralatan elektrik dan litarSusun litar, kawalan dan perlindungan bagi pemasangan elektrik amMenyelesaikan masalah dalam peranti elektromagnet dan litar berkaitanMenyelesaikan masalah dalam voltan rendah ac litarMenamatkan kabel, wayar dan aksesori untuk litar voltan... [-]

Diploma Lanjutan Teknologi Kilang Proses

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan untuk mengambil bahagian dalam merancang dan mengurus loji penutupan dan pengubahsuaian, mengambil peranan utama dalam penubuhan sistem bertujuan untuk mencegah atau membolehkan maklum balas kepada kejadian atau kecemasan dan mengikuti amalan kerja alam sekitar. [+]

Diploma Lanjutan Teknologi Loji Proses

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan untuk mengambil bahagian dalam merancang dan mengurus loji penutupan dan pengubahsuaian, mengambil peranan utama dalam penubuhan sistem bertujuan untuk mencegah atau membolehkan maklum balas kepada kejadian atau kecemasan dan mengikuti amalan kerja alam sekitar. Anda juga akan belajar tentang maju penyediaan kes keselamatan, kejadian pengurusan balas, dokumentasi tumbuhan dan kesan alam sekitar daripada proses.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 15 unit yang terdiri daripada 4 unit teras, dengan 11 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Lanjutan Ukur

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany + 5 lagi

Kursus ini menyediakan anda dengan kemahiran yang berguna yang anda perlukan untuk berjaya menjalankan peranan juruukur [+]

Diploma Lanjutan Ukur

Kursus ini menyediakan anda dengan kemahiran yang berguna yang anda perlukan untuk berjaya menjalankan peranan juruukur. Anda akan membangunkan kemahiran dalam pengumpulan data spatial yang berkaitan dengan struktur kejuruteraan, jalan raya, kereta api dan operasi perlombongan. Anda juga akan membangunkan kemahiran dalam operasi peralatan kajian canggih dan perisian, termasuk GPS dan menggunakan peralatan ini kepada melaksanakan projek-projek kajian kompleks, termasuk operasi lombong lubang terbuka dan operasi lombong bawah tanah dan pemprosesan data kajian untuk menghasilkan kejuruteraan bantuan komputer lukisan dan pelan lombong.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 9 unit yang terdiri daripada 4 unit teras, dengan 5 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Video

Study Perth International Student Stories: Yumika from Japan

Mehreen's story - Mass Communication at TAFE Western Australia

Chikondi's story - Mass Communication at TAFE Western Australia

Contact

TAFE International Western Australia

Alamat Department of Training and Workforce Development - Customer Service Centre Level 7, 3 Forrest Place
Perth WA 6000, Australia
Website http://tafeinternational.wa.edu.au
Telefon +61 8 9218 2100

PERTH CAMPUS

Alamat Aberdeen Street 30
6003 Northbridge, Australia

BENTLEY CAMPUS

Alamat Hayman Road
Bentley 6102, Australia

GERALDTON CAMPUS

Alamat Fitzgerald Street 173
Geraldton 6530, Australia

BROOME CAMPUS

Alamat Cable Beach Road East 68
6725 Broome, Australia

BUNBURY CAMPUS

Alamat Bunbury 6230, Australia

ALBANY CAMPUS

Alamat Anson Road 5
6330 Orana, Australia