TAFE Western Australia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa Belajar di Australia Barat?

Western Australia mempunyai ekonomi yang kukuh. Ia adalah keadaan pertumbuhan yang kaya dengan sumber dengan kadar pengangguran yang rendah, memberi peluang kepada pengalaman kerja industri dan kerja sambilan semasa anda belajar.

Perth adalah salah satu bandar yang paling menarik di Australia, menawarkan campuran dinamik kehidupan malam, restoran-restoran, dan pengalaman budaya, serta langit yang biru, pantai yang putih dan taman-taman yang indah dan taman-taman. Pada tahun 2015, Perth telah menduduki tempat 10 teratas daripada kebanyakan bandar-bandar yang sesuai didiami di dunia (Economist Intelligence Unit).

Australia Barat boleh menawarkan pengalaman perjalanan yang menakjubkan dan pengembaraan seumur hidup. Dari padang pasir merah utara ke hutan hijau di selatan dan perairan biru berkilauan daripada Lautan Hindi dan Lautan Selatan - terdapat begitu banyak untuk meneroka!

JenniferTest

APAKAH TAFE?

TAFE bermaksud Pendidikan Teknikal dan Lanjut. kolej TAFE terletak di seluruh Australia Barat dan kerajaan yang disokong dan dijamin. TAFE Australia Barat kolej menawarkan pelbagai pekerjaan tertumpu kursus, kemudahan moden dan laluan terbaik untuk program universiti.

MENGAPA KAJIAN DI TAFE?

Gg

 • Dimiliki dan dikendalikan Kerajaan TAFE menawarkan kualiti tinggi kursus yang diiktiraf untuk pelajar antarabangsa dan kerajaan yang disokong dan dijamin.
 • Persiapan University kolej TAFE menawarkan program yang mempunyai syarat kemasukan yang fleksibel dan menyediakan peluang untuk melanjutkan pengajian di universiti.
 • Pemilihan kursus Besar Anda boleh memilih daripada lebih daripada 250 kursus untuk belajar di lokasi di seluruh metropolitan Perth dan wilayah Australia Barat.
 • Kemudahan moden kolej TAFE mempunyai kemudahan moden direka untuk meniru rapat persekitaran kerja yang sebenar.
 • Kemahiran Tempat Kerja Praktikal Kelayakan TAFE menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan latihan industri yang memberikan anda kemahiran majikan perlukan.
 • Berbaloi dengan harga Anda akan menerima latihan yang berkualiti tinggi dan sokongan pada kos yang berpatutan.
ThomasTest

Pilih daripada pelbagai kursus yang ditawarkan kepada pelajar antarabangsa dengan TAFE Australia Barat. Kursus untuk belajar termasuk:

 • Ijazah Bersekutu
 • Diploma Lanjutan
 • Pengurusan Haiwan + Marine
 • Art, Design + Multimedia
 • penerbangan
 • Building Design, Construction + Kejuruteraan
 • Perniagaan + Pengurusan
 • Kanak-kanak + Perkhidmatan Komuniti
 • Kesihatan, Recreation + Gaya Hidup
 • Hospitality + Pelancongan
 • Teknologi maklumat
 • Maritim
 • Sains + Pengajian Alam Sekitar

Anda boleh belajar kelayakan TAFE dari peringkat Sijil ke jawatan Ijazah.

Kursus TAFE menyediakan anda dengan pengalaman secara praktikal yang diperlukan untuk kerjaya pilihan anda, dan juga boleh digunakan sebagai laluan ke pengajian universiti. Anda boleh memilih daripada lebih 250 kursus TAFE.

NadiaTest

Pendekatan yang praktikal TAFE terhadap pendidikan, yang diajar oleh guru-guru yang pakar dalam bidang mereka, untuk memastikan pelajar mempelajari kemahiran yang relevan dengan dunia hari ini yang sentiasa berubah.

LisaTest

Kod RTO 52395. CRICOS IPC 00020G

tafeinternational.wa.edu.au

This school offers programs in:
 • English

Lihat Diploma Lanjutan » Lihat Sijil » Lihat Ijazah Bersekutu » Lihat Diploma - AcademicCourses » Lihat kursus » Lihat Diploma - HealthcareStudies » Lihat Certificates »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Akuakultur

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Geraldton

Kursus ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menguruskan operasi ladang ikan, ladang marin dan pusat penetasan. [+]

Diploma Akuakultur

Kursus ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menguruskan operasi ladang ikan, ladang marin dan pusat penetasan. Anda akan mempelajari kemahiran dalam membangunkan dan melaksanakan strategi pembiakan, merancang amalan mampan dari segi ekologi, menguruskan kesihatan saham dan membangunkan rancangan pengeluaran stok. Anda juga akan mempelajari bagaimana untuk menubuhkan dan menguruskan perniagaan kecil, termasuk pengurusan kakitangan, membangunkan pelan perniagaan dan strategi pemasaran.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 21 unit yang terdiri daripada 4 unit teras, dengan 17 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Hortikultur

Campus Sepenuh masa July 2018 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus ini akan membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk merekabentuk, merancang, melaksanakan, mengurus dan menilai operasi dan proses dalam bidang yang dipilih bidang pengkhususan hortikultur anda. [+]

Kursus ini akan membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk merekabentuk, merancang, melaksanakan, mengurus dan menilai operasi dan proses dalam bidang yang dipilih bidang pengkhususan hortikultur anda. Latihan disediakan dalam bidang berkebun, pembibitan, perosak, rumpai, pengairan, tanah, jentera, bahan kimia, perkebunan lanskap, kesihatan dan keselamatan.

Anda juga akan belajar bagaimana untuk menubuhkan dan mengurus perniagaan atau projek hortikultur yang termasuk menyediakan anggaran; Sebut harga dan tender; Mengurus program kesihatan tumbuhan, membangunkan rancangan pengeluaran dan menguruskan kakitangan dan perkhidmatan.

Tahap kemahiran anda akan merangkumi pengurusan dan penyenggaraan taman awam, swasta, rizab, taman, semak semulajadi dan kawasan rekreasi komuniti. Di samping itu, anda akan mendapat pengetahuan mengenai reka bentuk dan pelaksanaan pameran tanaman khas dan penyediaan nasihat mengenai penyelesaian pemilihan dan penyelesaian tumbuhan untuk keadaan domestik dan komersil.... [-]


Diploma Kajian Marin

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Geraldton

Matlamat kursus ini adalah untuk membolehkan anda membina laluan kerjaya di Industri Perikanan dan Sains Marin. [+]

Matlamat kursus ini adalah untuk membolehkan anda membina laluan kerjaya di Industri Perikanan dan Sains Marin. Ia adalah kursus pengetahuan dan praktikal yang merangkumi tema luas kajian marin dan kemahiran seamanship. Kursus ini telah dibangunkan melalui perundingan dengan industri dan membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan luas tentang industri maritim.

Anda akan mendapat kemahiran dan pengetahuan dalam mengendalikan kapal kecil dan pelayaran, menerapkan navigasi dan meteorologi pantai, menerapkan prinsip-prinsip biologi dan ekologi marin kepada tugas-tugas praktikal, mengusahakan projek dalam persekitaran pantai dan laut, membangunkan pengurusan perikanan dan menggunakan teknologi dalam bidang Akuakultur.... [-]


Diploma Kaunseling

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Geraldton Perth Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kelayakan ini menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam peranan kaunseling yang disokong dalam perkhidmatan komuniti, kesihatan mental dan agensi pekerjaan belia. [+]

Kelayakan ini menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam peranan kaunseling yang disokong dalam perkhidmatan komuniti, kesihatan mental dan agensi pekerjaan belia. Pelajar akan membangunkan pengetahuan untuk dapat membantu pelanggan dengan isu peribadi menggunakan kemahiran komunikasi modaliti kaunseling yang mantap, kaunseling mikro, kemahiran menemuramah dan terapi kaunseling. Graduan menggunakan kemahiran ini untuk membantu pelanggan dan memberi bantuan dan sokongan sehari-hari dalam pemikiran masyarakat.

[-]

Diploma Kerja Belia

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kursus ini mencerminkan peranan orang yang bertanggungjawab ke atas pembangunan hasil program dan perkhidmatan untuk orang muda berjaya melalui pelbagai agensi dan direka untuk memenuhi sosial, tingkah laku, kesihatan, kebajikan, pembangunan dan keperluan perlindungan anak-anak muda. Kerja ini boleh dilaksanakan melalui pekerjaan dalam masyarakat, kerajaan dan agensi-agensi kebajikan dan pekerja akan bertanggungjawab untuk melaksanakan dasar-dasar dan garis panduan organisasi yang menggajinya. Graduan boleh bekerja dalam kapasiti membuat keputusan autonomi di bawah pengawasan tidak langsung pengurus. [+]

Diploma Belia Kerja

Kursus ini mencerminkan peranan orang yang bertanggungjawab ke atas pembangunan hasil program dan perkhidmatan untuk orang muda berjaya melalui pelbagai agensi dan direka untuk memenuhi sosial, tingkah laku, kesihatan, kebajikan, pembangunan dan keperluan perlindungan anak-anak muda. Kerja ini boleh dilaksanakan melalui pekerjaan dalam masyarakat, kerajaan dan agensi-agensi kebajikan dan pekerja akan bertanggungjawab untuk melaksanakan dasar-dasar dan garis panduan organisasi yang menggajinya. Graduan boleh bekerja dalam kapasiti membuat keputusan autonomi di bawah pengawasan tidak langsung pengurus.

[-]

Diploma Komunikasi Massa

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus ini telah dibangunkan untuk individu yang ingin mengejar kerjaya dalam industri media, komunikasi dan maklumat kontemporari. [+]

Diploma Komunikasi Massa

Kursus ini telah dibangunkan untuk individu yang ingin mengejar kerjaya dalam industri media, komunikasi dan maklumat kontemporari. Ia menawarkan anda fleksibiliti untuk sambung pengajian dalam pelbagai bidang khusus seperti filem dan televisyen, mempelajari IT, Multimedia, Kewartawanan, Pengiklanan, Design and Photography. Ia akan menyediakan anda dengan kemahiran, pengetahuan dan latihan praktikal yang anda perlu sama ada untuk memasuki tenaga kerja atau sambung pengajian sama ada di TAFE atau Universiti.

Sila lihat Syarat folio untuk kursus ini.

Pelajar perlu melengkapkan seramai 19 unit teras. Unit teras ialah:

Media dan Komunikasi Media Kewartawanan Reading (Media) Kajian Skrin Penulisan dan Tatabahasa (Media) Bekerjasama dalam satu proses kreatif Memastikan tempat kerja yang selamat Mewujudkan rangkaian Wawancara Kelakuan Menembak pelbagai kandungan televisyen Buat muka pengguna Kandungan Edit skrin untuk pemulihan segera Menghasilkan program dan segmen program Tulis riwayat dan hal ehwal semasa bahan Rakam bunyi pada lokasi Eksperimen dengan teknik-teknik untuk meningkatkan imej digital Tangkap imej fotografi Meningkatkan, memanipulasi dan imej output gambar Menghasilkan imej media gambar [-]

Diploma of Environmental Monitoring & Technology

Campus Sepenuh masa February 2019 Australia Perth Geraldton Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus ini akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk melakukan persampelan, pengujian dan pemantauan alam sekitar di kebanyakan sektor industri. [+]

[-]

Diploma Pembangunan Perisian

Campus Sepenuh masa February 2019 Australia Perth

Kursus ini menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk cekap dalam pengaturcaraan dan pembangunan perisian. Ia akan memberi anda pengetahuan pengekodan sistem untuk membangunkan perisian melalui fasa reka bentuk, pembangunan dan pelaksanaan. [+]

Diploma Pembangunan Perisian

Kursus ini menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk cekap dalam pengaturcaraan dan pembangunan perisian. Ia akan memberi anda pengetahuan pengekodan sistem untuk membangunkan perisian melalui fasa reka bentuk, pembangunan dan pelaksanaan. Anda juga akan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk pemantauan yang berterusan program perisian, menggabungkan ujian, menyesuaikan, pemulihan bencana, dan integrasi projek dan pengurusan. Anda juga akan mendapat kemahiran dalam pengekodan sistem untuk membangunkan program komputer dan dapat membangunkan aplikasi perisian perniagaan dan kemajuan mereka melalui fasa reka bentuk, pembangunan, dan pelaksanaan. Anda akan memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk pembangunan yang berterusan dan pemantauan program perisian, pengujian menggabungkan, menyesuaikan, pemulihan bencana, dan integrasi projek dan pengurusan. Pada akhir kursus ini, anda akan dapat mewujudkan produk perisian baru untuk memenuhi satu ringkasan projek awal atau menyesuaikan produk perisian sedia ada untuk memenuhi keperluan pelanggan.... [-]


Diploma Pemuliharaan + Pengurusan Tanah

Campus Sepenuh masa February 2019 Australia Perth Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 8 lagi

Kelayakan ini akan membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk menguruskan aktiviti pemuliharaan dan pengurusan tanah. [+]

Kelayakan ini akan membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk menguruskan aktiviti pemuliharaan dan pengurusan tanah. Anda akan belajar tentang pelbagai bidang industri seperti pengurusan tanah, pengurusan sumber semula jadi, pemulihan tapak lombong, perhutanan dan taman negara. Anda juga akan membangunkan kemahiran dalam menguruskan projek, program dan kakitangan.

[-]

Diploma Pengurusan Acara

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley + 1 lagi

Diploma ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran untuk merancang dan melaksanakan acara. Ia akan membina kemahiran anda dalam semua aspek pengeluaran acara, termasuk logistik, pemasaran dan belanjawan. [+]

Diploma Pengurusan Acara

Diploma ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran untuk merancang dan melaksanakan acara. Ia akan membina kemahiran anda dalam semua aspek pengeluaran acara, termasuk logistik, pemasaran dan belanjawan.

Anda akan dapat untuk memohon kemahiran ini dan menyampaikan peristiwa hidup sebenar. Anda akan mempunyai peluang untuk bekerja dengan peristiwa-peristiwa penyelaras dan pengurus yang telah bekerja dalam industri ini selama bertahun-tahun dan boleh memberi gambaran mengenai apa yang industri adalah benar-benar suka.

Anda juga akan diberikan kemahiran untuk mengurus tugas dan memantau operasi acara (sebelum, semasa dan selepas acara). Anda akan dapat untuk mencari kerja dengan persidangan profesional atau penganjur pameran, perniagaan korporat, syarikat pengurusan acara, kerajaan, dan kumpulan bukan berasaskan keuntungan.... [-]


Diploma Rangkaian Teknologi Maklumat

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk menilai keperluan rangkaian pelanggan, merekabentuk infrastruktur sistem dan melaksanakan rancangan reka bentuk. [+]

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk menilai keperluan rangkaian pelanggan, merekabentuk infrastruktur sistem dan melaksanakan rancangan reka bentuk. Anda juga akan mempelajari kemahiran di internet / intranet, gerbang, jambatan / suis dan pemasangan / konfigurasi router dan rangkaian, pengurusan projek dan pengurusan rangkaian yang berterusan termasuk keselamatan, penyelenggaraan, penangkapan masalah dan peningkatan.

[-]

Diploma Reka Bentuk Bangunan

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus ini membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk menukar idea ke dalam jelas, lukisan yang berdimensi untuk menyediakan pembina dengan maklumat yang diperlukan untuk pembinaan. [+]

Diploma Building Design

Kursus ini membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk menukar idea ke dalam jelas, lukisan yang berdimensi untuk menyediakan pembina dengan maklumat yang diperlukan untuk pembinaan. Kerja anda akan kebanyakannya pejabat berasaskan tetapi juga melibatkan menghabiskan masa di tapak bangunan. Anda akan mempelajari aspek sosial dan alam sekitar bagi projek pembinaan dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menyediakan lukisan, anggaran dan rancangan menggunakan Design Aided 2D dan 3D Komputer (CAD) teknik. Diploma lagu-lagu yang baik kemahiran anda untuk pembinaan Kelas 2-9 projek bangunan komersial dan industri.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 17 unit yang terdiri daripada 7 unit teras, dengan 10 unit elektif. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Reka Bentuk Landskap

Campus Sepenuh masa July 2018 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kelayakan ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk merancang landskap taman atau mengubahsuai taman yang ada. [+]

Kelayakan ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk merancang landskap taman atau mengubahsuai taman yang ada. Anda akan belajar bagaimana untuk menilai tapak landskap, reka bentuk atau membina ciri-ciri landskap, menghasilkan lukisan berbantukan komputer dan menyediakan sebut harga dan tender.

Anda juga akan belajar tentang reka bentuk landskap yang mampan, menguruskan projek landskap dan prinsip dan amalan permaculture. Gg

[-]

Diploma Teknologi Automotif

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk dapat menganalisis dan menilai enjin kenderaan dan kesalahan sistem bahan api dan sistem elektrik / pengurusan elektronik dalam industri teknologi automotif. [+]

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menganalisis dan menilai kerosakan sistem enjin kenderaan dan bahan api dan sistem pengurusan elektrik / elektronik dalam industri teknologi automotif. Anda juga akan belajar bagaimana untuk membangunkan dan mendokumenkan spesifikasi dan prosedur, dan baik pulih Enjin dan komponen enjin yang berkaitan.

Kursus ini akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran mekanik automotif; Walau bagaimanapun, anda tidak akan menerima sijil perdagangan atau boleh bekerja sebagai mekanik yang berkelayakan tanpa mencapai Syarat Penilaian Kemahiran Sementara untuk Pengiktirafan Dagangan Australia. Sila ambil perhatian bahawa ini mungkin tidak dicapai dalam syarat-syarat visa anda.... [-]


Diploma Teknologi Maklumat

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Albany + 1 lagi

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan untuk menguruskan sokongan teknologi dan komunikasi (ICT) dalam perusahaan kecil hingga menengah yang menggunakan teknologi ICT yang luas. [+]

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan untuk menguruskan sokongan teknologi dan komunikasi (ICT) dalam perusahaan kecil hingga menengah yang menggunakan teknologi ICT yang luas. Anda akan mempelajari kemahiran untuk menyokong sistem komputer, melibatkan orang, perkakasan, perisian dan prosedur dalam persekitaran rangkaian. Anda juga akan mempelajari kemahiran yang membolehkan anda mengekalkan dan membimbing pasukan dan menguruskan projek.

[-]

Diploma Teknologi Media Digital

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Geraldton Perth + 1 lagi

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal dalam merancang, membangun dan menyempurnakan teknologi media digital sebagai pakar ICT bebas atau sebagai sebahagian daripada pasukan. [+]

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal dalam merancang, membangun dan menyempurnakan teknologi media digital sebagai pakar ICT bebas atau sebagai sebahagian daripada pasukan. Ia menyediakan peluang untuk bekerja di bidang teknologi digital baru dan muncul teknologi termasuk dalam talian dan reka bentuk dan pembangunan interaktif. Anda juga akan belajar cara bekerja dengan alat dan peralatan, seperti perisian, alat Web 2, teknologi dan peranti mudah alih.

[-]

Diploma Lanjutan

Advanced Diploma of Civil & Structural Engineering

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 9 lagi

[+]

Pelajar melanjutkan keupayaan mereka untuk menangani isu-isu teknikal yang melebihi apa yang dicapai dalam kursus Diploma.

Unit Menghasilkan reka bentuk kejuruteraan lanjutan untuk struktur keluli [-]

Diploma Lanjutan Fotografi

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 4 lagi

Memajukan kemahiran anda untuk berjaya bekerja sebagai jurugambar profesional termasuk menilai keperluan pelanggan dan estetika, dan belajar untuk mengubah persekitaran di sekeliling anda untuk mengambil gambar yang besar. [+]

Memajukan kemahiran anda untuk berjaya bekerja sebagai jurugambar profesional termasuk menilai keperluan pelanggan dan estetika, dan belajar untuk mengubah persekitaran di sekeliling anda untuk mengambil gambar yang besar. Anda akan membangunkan kemahiran dalam perniagaan, penyelidikan, ilustrasi, pameran, promosi diri dan fotografi studio kontemporari. Anda juga akan dapat memilih untuk membangunkan kemahiran dalam fotografi perindustrian dan sains, fotografi seni rupa, reka bentuk atau jurnalisme yang baik.

Anda akan melaksanakan penempatan kerja di bawah seliaan, membolehkan anda untuk menggunakan kemahiran dan pengetahuan yang telah dipelajari dalam situasi kehidupan sebenar.

[-]

Diploma Lanjutan Industri Muzik

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 9 lagi

Kelayakan ini akan membolehkan anda mengembangkan kemahiran analitis, teknikal, kreatif, konseptual dan pengurusan maju bidang pilihan anda dalam industri muzik. [+]

Kelayakan ini akan membolehkan anda mengembangkan kemahiran analitis, teknikal, kreatif, konseptual dan pengurusan maju bidang pilihan anda dalam industri muzik. Kursus ini menggabungkan kandungan yang sebelum ini diliputi dalam Diploma Lanjutan Muzik (CUS60109), Diploma Lanjutan Pengeluaran Bunyi (CUS60209) dan Diploma Lanjutan Perniagaan Muzik (CUS60309).

[-]

Diploma Lanjutan Kejuruteraan (HVAC) Penyejukan + Penyaman Udara

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Menimba ilmu dan kemahiran maju dengan teknologi baru muncul di kawasan yang semakin canggih ini. Industries menuntut mahir dan berpengetahuan "HVAC" Jurutera dan rakan kejuruteraan dalam bidang perkhidmatan pembinaan dan pengurusan kemudahan. [+]

Menimba ilmu dan kemahiran maju dengan teknologi baru muncul di kawasan yang semakin canggih ini. Industries menuntut mahir dan berpengetahuan "HVAC" Jurutera dan rakan kejuruteraan dalam bidang perkhidmatan pembinaan dan pengurusan kemudahan.

Ini adalah kursus yang komprehensif dan praktikal yang memberi tumpuan kepada sistem HVAC sebenar, yang merupakan pengguna tenaga utama. Dengan teknologi baru yang sentiasa diperkenalkan untuk meningkatkan kecekapan tenaga, terdapat keperluan yang semakin meningkat untuk sekutu kejuruteraan HVAC yang berkemahiran tinggi untuk menyelesaikan masalah reka bentuk sistem HVAC.

[-]

Diploma Lanjutan Kejuruteraan (minyak Dan Gas)

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 9 lagi

Kursus ini pembentukan geofizik dan kimia petroleum dan konsep geologi petroleum. [+]

Diploma Lanjutan Kejuruteraan (Minyak dan Gas)

Kursus ini pembentukan geofizik dan kimia petroleum dan konsep geologi petroleum.

Anda akan belajar tentang operasi penggerudian, kedua-dua negeri dan luar pesisir; konsep dasar lubang keadaan tekanan dan mekanisme pembentukan, dan kaedah kawalan juga. Kursus ini juga meliputi kesan-kesan alam sekitar kejuruteraan.

Kursus ini membina pada kursus Diploma dan menyediakan peluang untuk bekerja di jawatan teknikal separa profesional dalam pelbagai bidang industri minyak dan gas.

Unit

Pelajar perlu melengkapkan seramai 10 unit yang terdiri daripada 10 unit teras. Elektif ditentukan oleh Institut anda mendaftar di. Unit teras ialah:... [-]


Diploma Lanjutan Kepimpinan & Pengurusan

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kursus ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk dapat menggunakan pengetahuan mereka dalam kemahiran pengurusan dan kepimpinan yang mereka dibangunkan di peringkat Diploma dan menggunakan kemahiran ini merentasi pelbagai konteks perniagaan dan industri. [+]

Diploma Lanjutan Kepimpinan dan Pengurusan

Kursus ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk dapat menggunakan pengetahuan mereka dalam kemahiran pengurusan dan kepimpinan yang mereka dibangunkan di peringkat Diploma dan menggunakan kemahiran ini merentasi pelbagai konteks perniagaan dan industri. Pelajar akan diminta untuk membangunkan inisiatif dan pertimbangan mereka untuk merancang dan melaksanakan pelbagai kepimpinan dan pengurusan fungsi, dengan akauntabiliti untuk pencapaian peribadi dan pasukan dalam parameter yang luas.Mereka akan dikehendaki untuk menggunakan kemahiran kognitif dan komunikasi untuk mengenal pasti, menganalisis dan mensintesis maklumat daripada pelbagai sumber dan memindahkan pengetahuan ini kepada orang lain. Mereka juga akan membangunkan kemahiran kreatif dan konsep yang akan membolehkan mereka untuk meluahkan idea dan perspektif dan bertindak balas kepada masalah yang kompleks.... [-]


Diploma Lanjutan Pengurusan Hospitaliti

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Bentley Perth Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus ini akan memberi anda kemahiran untuk bekerja sebagai pengurus kanan yang berkemahiran tinggi, dapat menggunakan kemahiran perhotelan yang luas digabungkan dengan kemahiran pengurusan khusus dan pengetahuan industri untuk menyelaraskan operasi hospitaliti. [+]

Kursus ini akan memberi anda kemahiran untuk bekerja sebagai pengurus kanan yang berkemahiran tinggi, dapat menggunakan kemahiran perhotelan yang luas digabungkan dengan kemahiran pengurusan khusus dan pengetahuan industri untuk menyelaraskan operasi hospitaliti. Anda akan belajar bagaimana untuk bekerja secara bebas dan bertanggungjawab untuk membuat keputusan pengurusan perniagaan yang strategik.

Kursus ini menyediakan laluan untuk bekerja di mana-mana sektor industri hospitaliti dan untuk pelbagai majikan termasuk restoran, hotel, motel, operasi katering, kelab, pub, kafe, dan kedai kopi.

[-]

Diploma Lanjutan Pengurusan Pelancongan Dan Pelancongan

Campus Sepenuh masa July 2019 Australia Perth

Diploma Lanjutan Pengurusan Perjalanan dan Pelancongan bertujuan untuk mengajar anda kemahiran praktikal dalam bidang pengurusan, pemasaran, sumber manusia, undang-undang, pemahaman risiko, kewangan dan belanjawan. [+]

Diploma Lanjutan Pengurusan Perjalanan dan Pelancongan bertujuan untuk mengajar anda kemahiran praktikal dalam bidang pengurusan, pemasaran, sumber manusia, undang-undang, pemahaman risiko, kewangan dan belanjawan. Setelah selesai kursus ini anda akan mempunyai kemahiran yang diperlukan oleh seorang pekerja industri pelancongan dan berpeluang untuk mengkhususkan diri dalam bidang minat anda seperti pemasaran, pengurusan dan pengembangan produk. Pada akhir kursus ini anda akan dapat:

Menjalankan teknik dan teknologi pentadbiran; Membangunkan dan melaksanakan strategi pemasaran; Membangun dan menyelenggara laman web pelancongan; Sumber dan menyediakan maklumat untuk pelanggan mengenai destinasi pelancongan; Menulis rancangan perniagaan dan pemasaran; Dan Mengurus kumpulan kerja. [-]

Diploma Lanjutan Perakaunan

Campus Sepenuh masa February 2019 Australia Perth Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 5 lagi

Kursus ini akan memperkenalkan anda kepada kedua-dua proses perakaunan manual dan berkomputer dan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk membuat ringkasan urus niaga kewangan untuk perniagaan. [+]

Kursus ini akan memperkenalkan anda kepada kedua-dua proses perakaunan manual dan berkomputer dan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk membuat ringkasan urus niaga kewangan untuk perniagaan.

Anda juga akan membangunkan kemahiran untuk dapat melahirkan dan menganalisis laporan kewangan, menyediakan pulangan dan Serahan permohonan cukai mudah dan kompleks dan membangunkan rancangan perniagaan. Anda juga akan belajar bagaimana untuk menjalankan audit dalaman, melaksanakan pelan cukai dan menilai pematuhan cukai manakala mencipta dan menggunakan hamparan kompleks.

[-]

Diploma Lanjutan Reka Bentuk Dalaman

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 4 lagi

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan untuk membolehkan anda menjalankan pelbagai perkhidmatan reka bentuk dan hiasan dalaman. Anda akan mengusahakan beberapa projek reka bentuk 'hidup' yang akan membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk mereka bentuk dalaman dan komersil kediaman, seperti restoran dan ruang kerja. [+]

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan untuk membolehkan anda menjalankan pelbagai perkhidmatan reka bentuk dan hiasan dalaman. Anda akan mengusahakan beberapa projek reka bentuk 'hidup' yang akan membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk mereka bentuk dalaman dan komersil kediaman, seperti restoran dan ruang kerja.

Anda juga akan mempelajari pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan pembekal, wakil produk, pereka dalaman dan kontraktor terutamanya dalam menentukan kemasan untuk projek-projek reka bentuk. Ini termasuk skim warna, perabot, fabrik dan kelengkapan manakala mereka bentuk susun atur perancangan ruang dengan spesifikasi terperinci ditambah pula dengan laporan perniagaan atau cadangan pelanggan. Selepas menamatkan kursus ini anda akan dapat untuk menyelidik dan menganalisis matlamat dan keperluan pelanggan dan menyediakan persembahan pelanggan yang direka secara profesional menggunakan pelbagai kaedah industri semasa yang merangkumi lukisan manual dan CAD permohonan untuk dokumen dan menggambarkan dan mengemukakan cadangan reka bentuk kreatif anda.... [-]


Diploma Lanjutan Reka Bentuk Pembinaan Awam

Campus Sepenuh masa February 2020 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda dengan pelbagai kemahiran yang akan meningkatkan peluang anda untuk meneruskan kerjaya dalam pejabat reka bentuk sivil. [+]

Kursus ini akan menyediakan anda dengan pelbagai kemahiran yang akan meningkatkan peluang anda untuk meneruskan kerjaya dalam pejabat reka bentuk sivil. Anda akan memperoleh kemahiran dalam penggubalan detail awam dan reka bentuk konkrit, struktur keluli atau kayu, jalan raya dan laluan pejalan kaki.

Anda juga akan mempelajari tentang pengurusan risiko projek dan mewujudkan satu sistem kualiti. Selain itu anda juga akan memperoleh kemahiran tempat kerja umum untuk meningkatkan keupayaan anda untuk melaksanakan di pejabat reka bentuk sivil.

[-]

Diploma Lanjutan Skrin & Media - Televisyen Siaran

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 lagi

Pakar-pakar televisyen teknikal yang berkelayakan sangat dicari di Australia dan di luar negara. [+]

Pengarah Penerbit Pembantu Pengarah Operator EVS [-]

Diploma Lanjutan Skrin Dan Media - Animasi

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth

Kursus Diploma Lanjutan Skrin dan Media (Animasi) menyediakan anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk membuat filem animasi anda sendiri menggunakan perisian standard industri dan amalan kerja profesional. [+]

Kursus Diploma Lanjutan Skrin dan Media (Animasi) menyediakan anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk membuat filem animasi anda sendiri menggunakan perisian standard industri dan amalan kerja profesional. Anda akan membuat persembahan kerja, termasuk filem animasi pendek.

Animasi adalah industri yang sangat kompetitif. Kemahiran dan pengetahuan yang anda dapati dari Diploma Lanjutan ini akan meletakkan anda di landasan yang betul untuk kerjaya dalam animasi. Peluang pekerjaan wujud di seluruh dunia. Diploma Lanjutan Skrin dan Media (Animasi) membangunkan kemahiran anda dalam:

Seni konsep Penciptaan watak 3D VFX Motion Graphics Sinematografi CG Animasi watak 2D dan 3D Pengeluaran filem pendek [-]

Diploma Lanjutan Skrin Dan Media - Animasi + Visualisasi

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth

Kelayakan ini akan memberi anda kemahiran praktikal dan asas pengetahuan teori bunyi untuk menggunakan pelbagai kecekapan khusus, teknikal atau pengurusan untuk merancang, menjalankan dan menilai kerja dalam industri media digital. [+]

Kelayakan ini akan memberi anda kemahiran praktikal dan asas pengetahuan teori bunyi untuk menggunakan pelbagai kecekapan khusus, teknikal atau pengurusan untuk merancang, menjalankan dan menilai kerja dalam industri media digital.

Anda akan mempelajari kemahiran untuk reka bentuk persekitaran web, seni bina maklumat, interaksi dan simulasi digital. Anda boleh memilih untuk belajar menerapkan bahasa skrip dalam pengarang, membuat dokumentasi teknikal dan menyediakan perkhidmatan secara bebas.

[-]

Diploma Lanjutan Skrin Dan Media - Pawagam Digital

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus Diploma Lanjutan ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam industri filem dan televisyen. [+]

Kursus Diploma Lanjutan ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam industri filem dan televisyen. Ia juga memberi anda peluang untuk meneroka ciri-ciri bercerita melalui medium Digital Cinema. Anda boleh mendapati diri anda bekerja pada kandungan yang berbeza-beza sebagai projek komedi solo yang dibuat melalui telefon, melalui video muzik, dokumentari, kerja korporat dan filem pendek naratif.

Laluan kerjaya terbuka lebar dalam industri media, termasuk:

Pengarah pengeluar Cinematographer Editor Pembantu pengeluaran Pelbagai kedudukan jabatan kamera Penolong Pengarah Editor kecil [-]

Diploma Lanjutan Skrin Dan Media - Penyiaran Radio

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Osborne Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 4 lagi

Kursus Diploma Lanjutan ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam industri filem dan televisyen. [+]

Kursus Diploma Lanjutan ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja dalam industri filem dan televisyen. Ia juga memberi anda peluang untuk meneroka ciri-ciri bercerita melalui medium Digital Cinema. Anda boleh mendapati diri anda bekerja pada kandungan yang berbeza-beza sebagai projek komedi solo yang dibuat melalui telefon, melalui video muzik, dokumentari, kerja korporat dan filem pendek naratif.

Laluan kerjaya terbuka lebar dalam industri media, termasuk:

Pengarah pengeluar Cinematographer Editor Pembantu pengeluaran Pelbagai kedudukan jabatan kamera Penolong Pengarah Editor kecil [-]

Diploma Lanjutan Teknologi Kejuruteraan - Elektrik

Campus Sepenuh masa February 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlu untuk membangunkan, reka bentuk, dan penyelenggaraan Sistem elektrik komponen / sub-pemasangan peralatan elektrik dan sistem. [+]

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlu untuk membangunkan, reka bentuk, dan penyelenggaraan Sistem elektrik komponen / sub-pemasangan peralatan elektrik dan sistem. Anda juga akan mempelajari bagaimana untuk mendiagnosis kesilapan atau kerosakan serta membangunkan kemahiran perancangan dan, apabila diperlukan, memulakan satu pendekatan alternatif kepada tugasan tertentu atau menguruskan keperluan tugas.

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlu untuk membangunkan, reka bentuk, dan penyelenggaraan Sistem elektrik komponen / sub-pemasangan peralatan elektrik dan sistem. Anda juga akan mempelajari bagaimana untuk mendiagnosis kesilapan atau kerosakan serta membangunkan kemahiran perancangan dan, apabila diperlukan, memulakan satu pendekatan alternatif kepada tugasan tertentu atau menguruskan keperluan tugas.... [-]


Diploma Lanjutan Teknologi Kilang Proses

Campus Sepenuh masa July 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan untuk mengambil bahagian dalam merancang dan mengurus loji penutupan dan pengubahsuaian, mengambil peranan utama dalam penubuhan sistem bertujuan untuk mencegah atau membolehkan maklum balas kepada kejadian atau kecemasan dan mengikuti amalan kerja alam sekitar. [+]

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk mengambil bahagian dalam merancang dan mengurus penutupan loji dan mengambil peranan penting dalam penubuhan sistem yang bertujuan untuk mencegah atau membolehkan tanggapan terhadap kejadian atau kecemasan. Anda akan belajar tentang penyediaan kes keselamatan, pengurusan tindak balas insiden, dokumentasi tumbuhan dan kesan alam sekitar proses.

[-]

Diploma Lanjutan Ukur

Campus Sepenuh masa February 2020 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kursus ini akan mengajar anda cara mengumpul dan menganalisis data spatial untuk struktur kejuruteraan kompleks, jalan raya, kereta api dan operasi perlombongan permukaan dan bawah tanah. [+]

Kursus ini akan mengajar anda cara mengumpul dan menganalisis data spatial untuk struktur kejuruteraan kompleks, jalan raya, kereta api dan operasi perlombongan permukaan dan bawah tanah. Sepanjang kursus ini, anda akan belajar tentang pengoperasian peralatan dan perisian pengukuran yang canggih (termasuk GPS) dan pemprosesan data tinjauan untuk menghasilkan lukisan kejuruteraan dibantu komputer dan rancangan lombong.

[-]

Maju Diploma Skrin Dan Media - Permainan Pembangunan

Campus Sepenuh masa February 2020 Australia Perth

Kelayakan dalam pembangunan permainan adalah sempurna untuk mereka yang berfikiran teknologi, kreatif, fleksibel dan mempunyai keupayaan untuk bekerja pada tarikh akhir. [+]

Diploma Lanjutan Skrin & Media (Pembangunan Permainan) akan melihat anda menjadi sebahagian daripada industri media terbesar dan paling cepat berkembang di dunia.

Kelayakan dalam pembangunan permainan adalah sempurna untuk mereka yang berfikiran teknologi, kreatif, fleksibel dan mempunyai keupayaan untuk bekerja pada tarikh akhir. Setelah selesai, anda juga akan mendapat peluang untuk melanjutkan pengajian di Murdoch, ECU dan Curtin University melalui jalur universiti kami. Jika anda mempunyai minat dalam industri kreatif, seperti membawa idea-idea kepada kehidupan dan ingin berada di barisan hadapan teknologi baru, kerjaya dalam pembangunan permainan adalah kursus untuk dipilih.... [-]


Ijazah Bersekutu

Ijazah Bersekutu Reka Bentuk - Perhiasan + Reka Bentuk Objek

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya sebagai seorang pereka dengan memastikan anda mempunyai campuran yang tepat pengetahuan di dalam, kemahiran praktikal, pautan industri reka bentuk barang kemas dan keupayaan untuk membangunkan dan melaksanakan idea-idea reka bentuk yang unik. [+]

Kod TEQSA: PRV14273.

Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya sebagai seorang pereka dengan memastikan anda mempunyai campuran yang tepat pengetahuan di dalam, kemahiran praktikal, pautan industri reka bentuk barang kemas dan keupayaan untuk membangunkan dan melaksanakan idea-idea reka bentuk yang unik. Kemas dan reka bentuk objek memerlukan halus kemahiran mengasah dan pengetahuan yang luas logam, batu permata dan bahan-bahan khusus yang lain, proses dan peralatan. Anda akan membangunkan kraf anda dan memperoleh kemahiran reka bentuk digital semasa supaya anda boleh membina dan mengarang idea anda ke dalam bentuk pasaran yang sedia ada. Program ini disokong oleh pensyarah dan juruteknik dengan pengalaman industri dan rangkaian yang luas kenalan.... [-]


Ijazah Bersekutu Reka Bentuk - Reka Bentuk Produk 3d

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus ini menawarkan spektrum penuh penerokaan reka bentuk 3D yang terdiri daripada reka bentuk produk untuk pengeluaran besar-besaran untuk sekali sahaja perabot dan reka bentuk objek. [+]

Kod TEQSA: PRV14273.

Kursus ini menawarkan spektrum penuh penerokaan reka bentuk 3D yang terdiri daripada reka bentuk produk untuk pengeluaran besar-besaran untuk sekali sahaja perabot dan reka bentuk objek. Anda akan belajar untuk menggabungkan proses dan strategi reka bentuk untuk membangunkan idea-idea kreatif dari ringkas desain. Anda juga akan mengkaji faktor-faktor utama yang mempengaruhi perkembangan produk-produk inovatif, unik dan kreatif, perabot dan reka bentuk yang disampaikan dalam persekitaran studio hands-on. Anda akan meneroka pelbagai bahan dan teknik pembuatan, serta komunikasi idea dan pemasaran.

rekod mengagumkan Utara Metropolitan TAFE ini mendidik pereka di Australia Barat menjangkau 115 tahun. Kursus ini diajar dalam kemudahan yang luas dan studio khusus di Kampus Perth, menawarkan pengalaman mendalam dan kontemporari studio yang paling mendalam di Australia Barat. Program ini disokong oleh pensyarah dan juruteknik dengan pengalaman industri dan rangkaian hubungan yang luas.... [-]


Ijazah Bersekutu Reka Bentuk [fesyen + Tekstil]

Campus Sepenuh masa February 2018 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 lagi

Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam industri fesyen dengan memastikan anda mempunyai campuran yang tepat kreativiti, pengetahuan, kemahiran dan rangkaian industri. Fesyen dan reka bentuk tekstil merupakan industri yang sengit yang memerlukan serba boleh dan kreatif penyelesai masalah. [+]

Ijazah Bersekutu Design [Fashion + Tekstil]

Kursus ini akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam industri fesyen dengan memastikan anda mempunyai campuran yang tepat kreativiti, pengetahuan, kemahiran dan rangkaian industri. Fesyen dan reka bentuk tekstil merupakan industri yang sengit yang memerlukan serba boleh dan kreatif penyelesai masalah.

rekod mengagumkan Utara Metropolitan TAFE ini mendidik pereka di Australia Barat menjangkau 115 tahun. Anda akan belajar di kemudahan yang dibina dan studio khusus di Kampus Perth, menawarkan yang paling mendalam dan pengalaman berasaskan studio kontemporari di Barat Australia.You akan disokong oleh pensyarah dan juruteknik dengan pengalaman industri dan rangkaian yang luas kenalan mencapai kejayaan dalam pelajaran.... [-]


Kursus

Diploma Pembangunan Laman Web

Campus Sepenuh masa February 2019 Australia Perth

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mereka bentuk, membina, mengurus dan mentadbir laman web yang menggunakan pelbagai teknologi web seperti teknologi baru muncul, media sosial dan aplikasi mudah alih / web. Anda akan belajar bagaimana untuk menjadi seorang profesional ICT kanan yang kompeten dengan tanggungjawab yang merangkumi reka bentuk, pembangunan, prestasi laman web, integrasi pangkalan data melalui pelaksanaan dan ujian penerimaan. Anda juga akan belajar bagaimana untuk bekerja sebagai pemaju web bebas atau sebagai sebahagian daripada satu pasukan. [+]

Diploma Pembangunan Laman Web

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mereka bentuk, membina, mengurus dan mentadbir laman web yang menggunakan pelbagai teknologi web seperti teknologi baru muncul, media sosial dan aplikasi mudah alih / web. Anda akan belajar bagaimana untuk menjadi seorang profesional ICT kanan yang kompeten dengan tanggungjawab yang merangkumi reka bentuk, pembangunan, prestasi laman web, integrasi pangkalan data melalui pelaksanaan dan ujian penerimaan. Anda juga akan belajar bagaimana untuk bekerja sebagai pemaju web bebas atau sebagai sebahagian daripada satu pasukan.

[-]

Sijil

Certificate III in Carpentry

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth Rockingham Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Margaret River Mandurah + 9 lagi

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk mempunyai kerjaya yang berjaya sebagai seorang tukang kayu dalam industri perumahan dalam negeri atau kawasan pembinaan komersial. [+]

[-]

Certificate III in Commercial Cookery

Campus Sepenuh masa July 2019 Australia Perth Bentley Geraldton Bunbury Rockingham Margaret River Mandurah + 6 lagi

This course will provide you with the practical skills and knowledge to plan, organize, prepare and cook food in a commercial kitchen environment.

[+]

This course will provide you with the practical skills and knowledge to plan, organise, prepare and cook food in a commercial kitchen environment. You will learn about effective communication, occupational health and safety procedures and workplace hygiene. You also learn skills to produce quality foods, plan menus, prepare food according to dietary or cultural needs, control costs, work as part of a team, and serve a range of meals in a professional manner.

These skills will be practiced in a simulated work environment or at an appropriate hospitality establishment. You will gain the skills and knowledge to be competent as a qualified cook with a wide range of cookery skill which can be used in various establishments where food is prepared and served, including restaurants, hotels, clubs, pubs, cafes, cafeterias and coffee shops.... [-]


Certificate IV in Patisserie

Campus Sepenuh masa July 2018 Australia Perth Bentley + 1 lagi

This course will develop the skills and knowledge you need to work as a qualified chef or cook who specialises in patisserie. [+]

This course will develop the skills and knowledge you need to work as a qualified chef or cook who specialises in patisserie. You will have the opportunity to work in various hospitality enterprises where patisserie products are prepared and served, including patisseries, restaurants, hotels, catering operations, clubs, pubs, cafes and coffee shops.

[-]

IV Sijil Kecergasan

Campus Sepenuh masa July 2018 Australia Perth

Kursus ini akan memberi anda pelbagai kemahiran dan pengetahuan praktikal yang anda perlukan untuk memenuhi syarat sebagai jurulatih peribadi supaya anda boleh merancang dan menjalankan program kecergasan dalam pelbagai konteks. [+]

Kursus ini akan memberi anda pelbagai kemahiran dan pengetahuan praktikal yang anda perlukan untuk memenuhi syarat sebagai jurulatih peribadi supaya anda boleh merancang dan menjalankan program kecergasan dalam pelbagai konteks. Anda akan belajar bagaimana untuk bekerja dengan profesional kesihatan bersekutu, melaksanakan penilaian dasar postural, menggunakan pelbagai peralatan kecergasan dan menganalisis tingkah laku pelanggan dan strategi untuk meningkatkan penyertaan senaman. Sepanjang kursus ini anda juga akan mengembangkan kemahiran, pengetahuan dan kepakaran yang anda perlukan untuk bekerja dengan kumpulan pelanggan tertentu, termasuk orang dewasa yang lebih tua, kanak-kanak dan remaja.... [-]


Sijil Iii Dalam Operasi Industri Wain

Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Margaret River

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk menjalankan pelbagai aktiviti di kebun anggur atau kilang anggur. [+]

Kursus ini akan memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk menjalankan pelbagai aktiviti di kebun anggur atau kilang anggur. Anda akan belajar tentang kesihatan dan keselamatan, produk jaminan kualiti dan berkomunikasi di tempat kerja. Anda juga akan belajar tentang semua bidang operasi dalam industri wain termasuk pembotolan dan pembungkusan, jualan pintu bilik bawah tanah, operasi bilik bawah tanah, makmal, pergudangan dan wain anggur yang semakin meningkat.

[-]

Sijil Iii Dalam Pembungkusan Runcit - Digabungkan

Campus Sepenuh masa July 2018 Australia Perth Rockingham + 1 lagi

Kursus ini akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam industri pembakar roti dan menghasilkan pelbagai jenis roti, kek, pastri dan barangan ragi. [+]

Kursus ini akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam industri pembakar roti dan menghasilkan pelbagai jenis roti, kek, pastri dan barangan ragi. Anda akan belajar bagaimana untuk menghiasi pelbagai kek, pastri dan produk bakar lain. Anda juga akan belajar tentang prosedur OHandS, kebersihan makanan dan sanitasi dan komunikasi tempat kerja yang berkesan. Penyiapan kursus ini akan membolehkan anda bekerja sebagai tukang roti yang berkualiti dalam bakeri kilang berskala besar, kedai roti panas, kedai pastri, atau di kedai roti hotel atau hospital.

[-]

Sijil Iii Dalam Penerapan Bata / Blocklaying

Campus Sepenuh masa July 2018 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 lagi

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk mempunyai kerjaya yang berjaya dalam membina dan pembinaan penerapan bata perdagangan. [+]

Kursus ini akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk memiliki kerjaya yang berjaya dalam perdagangan pembinaan dan pembinaan batu bata. Ketahui cara meletakkan dan mengikat bata dan blok bangunan yang serupa dan bagaimana untuk membina panel hiasan, dinding ciri, gerbang dan lajur.

Anda juga akan belajar bagaimana untuk meletakkan bata untuk bangunan domestik, komersil dan awam dan bagaimana menyediakan dan menyelenggarakan kerja keras.

Untuk berjaya menyelesaikan kursus ini, pelajar mungkin dikehendaki menjalankan penempatan kerja dalam industri yang telah mereka pilih. Lebih banyak maklumat, nasihat dan hubungan industri akan disediakan pada orientasi dan semasa kursus mereka. ... [-]


Video

Study Perth International Student Stories: Yumika from Japan

Mehreen's story - Mass Communication at TAFE Western Australia

Chikondi's story - Mass Communication at TAFE Western Australia

Contact

TAFE International Western Australia

Alamat TAFE International Western Australia Department of Training and Workforce Development - Customer Service Centre Level 7, 3 Forrest Place
WA 6000 Perth, Western Australia, Australia
Website http://tafeinternational.wa.edu.au
Telefon +61 8 9218 2100

PERTH CAMPUS

Alamat Perth, Western Australia, Australia

BENTLEY CAMPUS

Alamat Bentley, Western Australia, Australia

GERALDTON CAMPUS

Alamat Geraldton, Western Australia, Australia

BROOME CAMPUS

Alamat Broome, Western Australia, Australia

BUNBURY CAMPUS

Alamat Bunbury, Western Australia, Australia

ALBANY CAMPUS

Alamat Albany, Western Australia, Australia

Alamat Oxford St & Richmond St, Leederville WA 6007, Australia
Osborne, New South Wales, Australia
Telefon undefined

Alamat 35 Kendrew Cres, Joondalup WA 6027, Australia
Perth, Western Australia, Australia
Telefon undefined

Alamat Simpson Ave, Rockingham WA 6168, Australia
Rockingham, Western Australia, Australia
Telefon undefined

Alamat 18 Loxwood Rd, Balga WA 6061, Australia
Perth, Western Australia, Australia
Telefon undefined

Alamat Burslem Drive, Thornlie WA 6108, Australia
Perth, Western Australia, Australia
Telefon undefined

Alamat 272 Bussell Hwy, Margaret River WA 6285, Australia
Margaret River, Western Australia, Australia
Telefon undefined

Alamat 2 Education Drive, Greenfields WA 6210
Mandurah, Western Australia, Australia
Telefon undefined