The Eagle Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak penubuhannya pada tahun 2003, The Eagle Academy telah menjadi pilihan terbaik Australia untuk pelajar Australia dan Antarabangsa yang mencari akademi sukan, kecergasan & rekreasi lengkap dengan banyak pilihan. Akademi Eagle terus meningkatkan dan mengubah penawaran kursus untuk memberi pelajar kami apa yang mereka mahu. Kami kini mempunyai kursus Bahasa Inggeris & Perniagaan!

Eagle Academy mempunyai kelayakan dan kursus dalam Perniagaan, Bahasa Inggeris, Rekreasi Luar, Sukan dan Rekreasi dan Kecergasan untuk meningkatkan rangkaian kursus berguna bagi mereka yang mencari pekerjaan di kelab-kelab sukan, gimnasium, pelancongan, perhotelan atau kawasan perniagaan yang lain. Buangkan perkhidmatan mesra kami yang terkenal, dan mudah untuk melihat mengapa lebih daripada 500 pelajar dari setiap benua memilih untuk belajar di The Eagle Academy pada tahun lalu.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan kualiti pengajaran dan bimbingan yang tinggi, dalam persekitaran yang berkualiti tinggi, pada harga yang berpatutan, untuk memberi pelajar kami kelebihan yang berbeza terhadap orang lain.

Kami bekerjasama dengan Akademi Sukan terkemuka dan Pusat lain untuk menyampaikan program kami (lihat di bawah). Dengan menggunakan Akademi pakar ini, semua pemimpin dalam sukan pilihan mereka, kami dapat mengakses pelbagai jurulatih yang paling tinggi, dan kemudahan terbaik di Australia.

Sama ada pelajar berminat dengan sukan umum atau pengetahuan rekreasi seperti pemakanan, atau pentadbiran sukan; kursus pengajar dalam Kebugaran, Surfing atau usaha akuatik lain; kerjaya dalam Perniagaan; atau untuk meningkatkan kemahiran mereka dalam bahasa lisan & bertulis; kita boleh memenuhi keperluan mereka.

Kami kini mempunyai kampus di Fortitude Valley, Carina, Broadbeach dan Coolangatta!

Kami ingin mengalu-alukan anda ke Akademi, dan mempercayai bahawa kursus pilihan anda adalah semua yang anda harapkan, bahawa sukan, kebugaran, perniagaan, rekreasi atau keupayaan bahasa Inggeris anda bertambah baik, dan yang paling penting adalah anda menikmati masa anda dengan kami. Tolong beritahu kami jika kami boleh membantu pada bila-bila masa.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Lanjutan » Lihat Sijil » Lihat Diploma » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Perniagaan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Australia Southport Brisbane Coolangatta + 2 lagi

[+]

Kelayakan ini juga sesuai dengan keperluan individu yang mempunyai pengalaman vokasional sedikit atau tidak, tetapi yang mempunyai kemahiran perniagaan teori bunyi dan pengetahuan yang mereka ingin membangunkan bagi mewujudkan peluang-peluang pendidikan dan pekerjaan selanjutnya.

Memandangkan kemasukan kami, dan kemudahan yang anda gunakan, anda akan melihat bahawa tiada pesaing yang dapat menandingi harga kami untuk nilai. Jika anda tidak bersetuju, bawa kami tawaran pesaing secara bertulis, dan kami yakin bahawa kami boleh mengalahkannya untuk anda.

Prasyarat: Pelajar boleh memohon Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu, atau Kredit Langsung. Ini boleh mengurangkan masa kursus. BSBADM506 Mengurus reka bentuk dokumen perniagaan dan pembangunan [-]

Diploma Lanjutan

Advanced Diploma of Leadership and Management

Campus Sepenuh masa 18  Pendaftaran Terbuka Australia Southport Brisbane Coolangatta + 2 lagi

[+]

Jika anda tidak bersetuju, bawa kami tawaran pesaing secara bertulis, dan kami yakin bahawa kami boleh mengalahkannya untuk anda.

Prasyarat: Pelajar boleh memohon Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu, atau Kredit Langsung. Ini boleh mengurangkan masa kursus.

Pelajar mesti mengkaji semua 12 unit di bawah untuk mendapatkan Kelayakan.

[-]

Kursus

ELICOS Intensive Spoken and Written English Course (Beginner – Advanced)

Campus Sepenuh masa 12  Pendaftaran Terbuka Australia Southport Brisbane + 1 lagi

[+]

Pelajar visa perlu sedar bahawa ejen boleh bertindak bagi pihak kami untuk merekrut pelajar. Ejen-ejen ini disenaraikan di laman web kami.

Tahap

[-]

Sijil

Sijil III dalam Kecergasan

Online Campus Sambilan 12  Pendaftaran Terbuka Australia Southport Brisbane + 2 lagi

Kelayakan ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan bagi seseorang individu untuk menjadi cekap dalam pelbagai aktiviti dan fungsi yang memerlukan kerja bebas dalam julat yang ditetapkan pengajaran situasi dan aktiviti senaman. [+]

Kelayakan ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan bagi seseorang individu untuk menjadi cekap dalam pelbagai aktiviti dan fungsi yang memerlukan kerja bebas dalam julat yang ditetapkan pengajaran situasi dan aktiviti senaman. Hasil kelayakan termasuk menyediakan arahan latihan untuk kumpulan, pasukan atau program gimnasium. Kerja boleh dilakukan di lokasi seperti gimnasium, kemudahan kecergasan, kolam renang, kemudahan komuniti atau persekitaran luaran.

Panjang Kursus: 12 bulan (52 minggu, terdiri daripada 40 minggu tuisyen, dan 12 minggu bercuti).

Pelajar boleh memulakan pengajian dengan induksi pada hari Isnin seperti yang diluluskan oleh Pengarah, dan kelas am beroperasi sepanjang minggu kecuali tempoh bercuti (lihat Term dan Lembaran Percutian).... [-]


Sijil iii dalam perniagaan

Online Campus Sambilan Pendaftaran Terbuka Australia Southport Brisbane Coolangatta + 3 lagi

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang berbeza-beza di seluruh sektor industri yang berbeza yang memohon pelbagai kecekapan menggunakan beberapa kebijaksanaan, penghakiman dan pengetahuan teoritis yang berkaitan. Mereka boleh memberi nasihat teknikal dan sokongan kepada pasukan. [+]

Kelayakan ini mencerminkan peranan individu yang berbeza-beza di seluruh sektor industri yang berbeza yang memohon pelbagai kecekapan menggunakan beberapa kebijaksanaan, penghakiman dan pengetahuan teoritis yang berkaitan. Mereka boleh memberi nasihat teknikal dan sokongan kepada pasukan. Pelanggan utama untuk kelayakan ini adalah pelajar domestik dan antarabangsa yang ingin bekerja sebagai penasihat perkhidmatan pelanggan, pengendali kemasukan data, kerani umum, pegawai pentadbiran, atau pegawai pemproses kata.

Panjang Kursus:

6 bulan (28 minggu, terdiri daripada 20 minggu tuisyen, dan 8 minggu bercuti).

Pelajar boleh memulakan pengajian dengan induksi pada hari Isnin seperti yang diluluskan oleh Pengarah, dan kelas am beroperasi semua minggu kecuali tempoh bercuti (Lihat Kalendar Akademik Akademik).... [-]


Video

Carina Campus

Fortitude Valley Campus

Southport Campus

Contact

Alamat 56 Nerang St.
4215 Southport, Queensland, Australia

Alamat 360 St Pauls Terrace
4006 Brisbane, Queensland, Australia

Alamat 70 Griffith Street
4225 Coolangatta, Queensland, Australia

Alamat 56 Zahel Street
4152 Brisbane, Queensland, Australia