University of Technology Sydney

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di UTS , kami berfikir dengan berlainan: kami mengambil pendekatan global untuk pendidikan yang mempunyai inovasi di terasnya. Terlebih lagi, kami adalah sebuah universiti untuk dunia sebenar. Semua kursus kami adalah sejajar dengan keperluan industri, jadi apa yang anda pelajari akan menyediakan anda untuk kerjaya masa depan anda.

Perbezaan UTS

  • Kami adalah universiti muda nombor 1 di Australia dan menduduki tempat ke-9 di dunia (QS Top 50 Under 50 2019 dan ke-16 di Peringkat Universiti Young Times). Kami juga menduduki ranking 200 universiti teratas di dunia mengikut QS (2019).
  • Kami telah mencipta kampus bertaraf dunia yang bersemangat, ruang pelajar yang saling terhubung. Manfaatkan bangunan pemenang anugerah kami, kemudahan canggih dan reka bentuk yang mampan.
  • Kami adalah universiti bandar Sydney - kami tinggal di tengah-tengah salah satu bandar besar di dunia, yang dikelilingi oleh kawasan industri kreatif dan digital Sydney.
  • Kami mempunyai sambungan yang dikira. Lebih daripada 150 rakan kongsi industri membentuk kandungan kursus kami dan menyediakan latihan, biasiswa dan sumber.
  • Pelajar kami datang pertama - apabila anda belajar dengan kami, kami akan menyokong anda di sepanjang jalan. Perkhidmatan pelajar termasuk bantuan kesihatan dan kaunseling, bantuan akademik dan bahasa Inggeris, sokongan perumahan dan karier, dan pelbagai kelab dan masyarakat.

Penyelidikan yang penting
Di UTS , kajian kami memberi respons kepada soalan-soalan besar. Kami mempunyai reputasi yang semakin meningkat untuk penyelidikan yang berfokus pada masa depan dalam bidang yang baru muncul, dengan fokus pada lima bidang tema: kesihatan, sains data, kemampanan, kerja masa depan dan industri dan masa depan sosial. Dari soalan gangguan teknologi kepada masa depan penjagaan kesihatan , data besar dan cara kerja baru, kami menyampaikan penyelesaian sebenar kepada cabaran hari ini - dan esok. Kami juga bekerjasama - kami bekerjasama rapat dengan rakan industri dan akademik di seluruh dunia untuk memacu perubahan bermakna di dunia di sekitar kami.

Kejayaan biasiswa

Kami telah mendedikasikan A $ 30 juta untuk menyediakan geran dan biasiswa untuk pelajar antarabangsa yang tinggi hingga 2020 - termasuk pembiayaan khas universiti atau fakulti untuk pelajar antarabangsa seperti anda.

www.int-biasiswa. UTS .edu.au

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Siswazah » Lihat Sijil Siswazah » Lihat kursus » Lihat Law MLS » Lihat Law Diploma » Lihat Health Diploma » Lihat Health Certificates » Lihat Health Sarjana » Lihat Doctors of Education » Lihat Law Sijil » Lihat Law Doktor Juri » Lihat MA » Lihat MSc » Lihat Doktor Falsafah » Lihat Sarjana » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Siswazah

Diploma dalam Pengurusan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Pengurusan dalam Graduan bertujuan untuk memperluaskan pemahaman pelajar terhadap kerumitan dan ketidakpastian yang mencirikan konteks pengurusan. Bersama-sama dengan wawasan, keupayaan dan kemahiran yang diperolehi dalam Sijil Pengurusan Siswazah, para pelajar diberi kesempatan untuk meneroka kemahiran ini dengan lebih luas dan mendalam. [+]

Struktur yang inovatif dan fleksibel menyediakan pelajar dengan pilihan maksimum dalam memilih subjek dan program pengajian yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan peribadi dan profesional mereka, dan tanggungjawab dalam bidang pengurusan.

Graduate Diploma in Management direka untuk memenuhi keperluan individu, organisasi pelanggan dan badan profesional untuk pendidikan pengurusan.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan peringkat pengurusan dalam industri atau kerajaan.

[-]

Diploma Lepasan Amalan Pengilangan Baik

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Lulusan dalam Amalan Pengilangan Baik menyediakan pengetahuan amalan pengilangan baik (GMP) yang terkini dan mendalam dalam industri farmaseutikal, bioteknologi dan peranti perubatan. Ia memberikan pengetahuan kritikal mengenai peraturan, pematuhan / GxP, pembangunan produk dan jaminan kualiti dalam industri yang sangat dikawal selia ini, bahan penting untuk pembangunan kerjaya. [+]

Ini adalah satu-satunya kursus yang seumpamanya di rantau Asia Pasifik, disiplin UTS : Disiplin Farmasi telah bekerjasama dengan SeerPharma, penyedia utama pematuhan teknikal dan pengetahuan jaminan kualiti, untuk memberikan pelajar pendidikan berasaskan praktikal dan penyelidikan yang diterajui. Direka oleh pakar-pakar terkemuka dalam bidang ini, kursus ini menyediakan pilihan pembangunan profesional dan kerjaya Pathways untuk pelajar di semua peringkat organisasi industri. Ia sesuai untuk pelajar yang ingin memulakan atau meningkatkan kerjaya pembuatan industri farmaseutikal mereka dengan kelayakan yang diiktiraf oleh industri.

Pilihan kerjaya termasuk: pengeluaran, jaminan kualiti, kawalan kualiti, dokumentasi, pengesahan, rantaian bekalan dan pematuhan peraturan dalam industri pemantauan farmaseutikal, bioteknologi dan peranti perubatan dan jaminan kualiti dalam organisasi penyelidikan klinikal yang mengaudit agensi pengawalseliaan kerajaan, perundingan dalam firma perunding dan pengurus dan pengamal di pelbagai syarikat bersekutu lain di mana amalan perkilangan yang baik diperlukan.... [-]


Diploma Lepasan dalam Dasar Gunaan

Campus Sepenuh masa Sambilan January 2019 Australia Sydney

Diploma Lulusan dalam Dasar Gunaan yang ditawarkan oleh Institut UTS untuk Dasar dan Tadbir Awam UTS ( UTS : IPPG), direka untuk para profesional dan pengamal profesional dan pengamal yang kini atau bercita-cita dalam sektor awam, swasta dan bukan keuntungan yang berusaha meningkatkan pengetahuan, asas kemahiran dan peluang kerjaya. Kursus ini mempunyai tumpuan yang diterapkan secara teoritis. Ia termasuk pendekatan aktif untuk pembelajaran termasuk perdebatan dasar, kajian kes, pertunjukan peranan, perbincangan kumpulan, pembentangan dan pembicara tetamu. Kursus ini dimaklumkan oleh dasar penerapan dan pengalaman penyelidikan sosial UTS : IPPG dengan kerajaan, industri dan masyarakat dalam konteks Australia dan di peringkat antarabangsa. [+]

Kursus ini menawarkan peluang kepada pelajar untuk menggunakan pengajaran secara kritis terhadap kajian kes yang diambil dari UTS : Program penyelidikan IPPG dan tempat kerja mereka sendiri untuk membuat inovasi penyelesaian. Subjek teras kursus mengkaji cabaran dasar kontemporari; dasar dalam amalan; dasar dan sumber serta bukti dan membuat keputusan. Untuk menyesuaikan kursus mereka, pelajar boleh memilih pilihan mereka dari pelbagai subjek dari UTS : IPPG, Fakulti Rekabentuk dan Bangunan dan Sekolah Perniagaan UTS . Kursus ini juga menawarkan sub-utama dalam Pengurusan Projek. Kursus ini menggunakan beberapa format pengajaran, termasuk mod blok intensif dan penghantaran dalam talian, yang direka oleh ahli akademik, pengamal dan pemimpin industri. Kebanyakan mata pelajaran ditawarkan dalam mod fleksibel dan dihantar dalam blok atau dalam talian untuk integrasi komitmen kajian dan kerja yang lebih berkesan.... [-]


Diploma Lepasan dalam Penulisan Kreatif

Campus Sepenuh masa Sambilan January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Penulisan Kreatif adalah sebahagian daripada program yang diartikulasikan yang direka untuk memenuhi pelbagai keperluan untuk orang yang ingin memulakan kerjaya secara bertulis dan penulis-penulis yang berpengalaman yang ingin mengembangkan lagi pengetahuan dan kemahiran teori mereka. [+]

Kursus ini adalah untuk orang yang ingin memulakan kerjaya tulisan mereka atau penulis berpengalaman yang ingin mengasah kemahiran mereka.

Pelajar membangun: kemahiran umum dan spesifik secara bertulis merentas pelbagai genre, mengkaji satu genre secara mendalam atau menjelajahi potensi pelbagai genre dan media keupayaan untuk membangunkan dan mengkritik semula karya mereka sendiri pemahaman tentang hubungan praktik menulis dan penerbitan merentas pelbagai budaya kontemporari membentuk pengetahuan kritikal mengenai perdebatan budaya dan estetika, dan kemampuan untuk berfikir secara kreatif dan kritis, dan menyumbang kepada perkembangan dalam industri budaya.

Opsyen kerjaya termasuk pengiklanan, pengkomputeran, penulisan dan pengeditan bebas, kewartawanan, penyelidikan media, penerbitan, penulisan skrip, dan penyuntingan dalam organisasi komuniti atau jabatan kerajaan.... [-]


Diploma Lepasan Pengurusan Maklumat Digital

Campus Sepenuh masa Sambilan January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Pengurusan Maklumat Digital adalah sebahagian daripada program yang diartikulasikan yang direka untuk menghasilkan profesional yang mampu membuat dan menguruskan maklumat yang semakin meningkat dalam format digital. Ia juga mengkaji strategi dan amalan untuk penyampaian perkhidmatan pengetahuan untuk kedua-dua organisasi dan komuniti pada abad ke-21. [+]

Dalam kursus ini, graduan memperoleh pemahaman mengenai hubungan antara individu dan amalan maklumat dan pengetahuan.

Graduan mempunyai: menunjukkan kemahiran pengendalian maklumat yang canggih sesuai untuk amalan profesional dalam persekitaran yang pelbagai pemahaman tentang hubungan antara individu dan maklumat rekod dan amalan pengetahuan awam dan swasta serta pengetahuan tersirat / jelas, dan bagaimana ini dapat dinilai, ditangkap, berstruktur dan dikongsi untuk menggunakan pemahaman yang berkesan mengenai isu, trend, inovasi dan kuasa semasa perubahan dalam amalan maklumat serta konteks politik, dasar dan teknologi yang lebih luas pemahaman amalan etika dan keupayaan untuk beroperasi dengan integriti, ketekunan, berdikari dan kerjasama dalam konteks profesional menunjukkan keupayaan menyelesaikan masalah kreatif, kritikal dan mencerminkan dalam konteks peranan profesional mereka dan komitmen untuk pembelajaran sepanjang hayat.... [-]


Diploma Lulusan dalam Kewartawanan Lanjutan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 1.5  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Kewartawanan Lanjutan melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan dan ketangkasan untuk membina kerjaya dalam perubahan masa kini, pelbagai disiplin dan sering sekali mengganggu landskap media digital. [+]

Pelajar memperoleh pengalaman bersemuka dalam pelaporan, penyuntingan dan pengeluaran berkaitan dan kemahiran reka bentuk dalam pelbagai jenis teks, audio dan visual. Terdapat penekanan pada bercerita dengan alat digital, meneroka inovasi dan memeluk keusahawanan. Pelajar berpeluang untuk menggunakan, pengalaman dan berfikir tentang amalan kewartawanan baru muncul di pelbagai tempat, termasuk dron, realiti maya dan pelaporan komputer yang dibantu. Kursus ini adalah sebahagian daripada program pengajian yang disusun dan sesuai untuk sesiapa yang berminat untuk belajar bagaimana untuk memanfaatkan sepenuhnya kewartawanan.

Graduan program: mempunyai penyelidikan, kemahiran pelaporan dan pengeluaran yang kuat dan fleksibel dan pemahaman kritikal terhadap media kontemporari adalah pengamal inovatif dan pemikir yang tangkas yang dapat mengembangkan idea dan amalan baru merentasi kewartawanan dan media yang berusaha ke arah kedudukan kepimpinan yang berasaskan etika , amalan profesional dan telus mempunyai keupayaan untuk bekerja di seluruh platform, saluran dan disiplin dalam persekitaran digital dan muncul.... [-]


Diploma Lulusan dalam Linguistik Gunaan dan TESOL

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

UTS adalah penyedia utama bahasa pascasiswazah dan kursus literasi, dengan ahli akademik yang diterbitkan penulis dan pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Kursus ini memenuhi keperluan pembangunan profesional pelbagai guru bahasa Inggeris dan pendidik mengajar kanak-kanak, remaja dan orang dewasa. Dalam asas dan subjek pengkhususan, kursus ini membentangkan model kontemporari dan analisis pembelajaran bahasa dan pengajaran. Ia memenuhi syarat untuk mereka yang memperoleh kelayakan pengajaran awal dalam mengajar bahasa Inggeris kepada penutur bahasa dewasa bahasa lain dan bagi mereka yang sudah memiliki kelayakan pengajaran dan ingin mendapat ijazah pakar dalam bidang ini. [+]

Pelajar mempelajari mata pelajaran yang membekalkan mereka dengan kemahiran dan pengetahuan untuk mengajar Bahasa Inggeris dalam pelbagai konteks tempatan dan antarabangsa. Kursus ini mempunyai tumpuan yang kuat terhadap latihan melalui praktik pengajaran yang diawasi, dan penekanan pada perkembangan terbaru dalam bidang pendidikan bahasa. Kursus ini mempunyai pilihan pembelajaran yang fleksibel, dengan pelbagai kelas yang diadakan pada waktu yang sesuai untuk pelajar yang bekerja pada waktu sepenuh masa standard. Pengiktirafan kredit boleh didapati. Kursus ini direka oleh sekumpulan profesional TESOL yang berpengalaman yang biasa dengan pelbagai konteks pengajaran bahasa Inggeris. Kursus ini secara jelas memenuhi keperluan pelajar dan pendidik dalam konteks berikut: bekerja dengan pendatang dan pelajar asli di semua peringkat guru pendidikan yang ingin mengubah bidang disiplin yang mengajar Bahasa Inggeris di luar pelajar antarabangsa Australia yang ingin belajar TESOL dengan kemungkinan melanjutkan ke tuan program.... [-]


Diploma Lulusan dalam Pembangunan Harta Tanah

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Pembangunan Harta menyediakan pemahaman yang komprehensif mengenai proses pembangunan hartanah digabungkan dengan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk bekerja dengan berkesan dalam industri. Ini menggabungkan sistem politik, kewangan, undang-undang dan fizikal yang menyumbang kepada kejayaan pembangunan aset hartanah. [+]

Manfaat pelajar dari hubungan rapat dengan industri. Akademik UTS mempunyai latar belakang dan sambungan profesional, dan projek kelas sering berdasarkan senario pembangunan sebenar. Contoh projek terkini termasuk tapak Hospital Gladesville, Pusat Bandar Lindfield dan Koridor Keretapi Sydney Light. Memandangkan banyak pelajar mempunyai pengalaman industri yang luas juga, terdapat peluang yang sangat baik untuk pembelajaran dan jaringan peer-to-peer dalam pelbagai bidang termasuk pembangunan hartanah, penilaian, pembinaan, kejuruteraan, perancangan bandar dan seni bina.

Kursus ini memberi tumpuan kepada pembangunan dan disampaikan dengan fokus praktikal. Ia menyediakan asas menyeluruh dan menyeluruh dalam semua aspek proses pembangunan hartanah, pasaran dan institusi, termasuk sistem politik, pengurusan, undang-undang dan fizikal yang menyumbang kepada pengurusan dan pembangunan aset, portfolio pelaburan hartanah dan cadangan pembangunan yang berkesan. Ia direka bentuk untuk memberi penilai dan pengamal hartanah lain dengan peluang untuk meningkatkan kelayakan dan kepakaran mereka, dan menyediakan profesional dari bidang lain dengan pemahaman tentang isu pembangunan dan teknik pelaburan dan teknik.... [-]


Diploma Lulusan dalam Pengurusan Acara

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah Pengurusan Acara direka untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan pengurusan peringkat tinggi yang mencukupi untuk membolehkan graduan memainkan peranan penting dalam perancangan dan penyampaian acara awam dan korporat. [+]

Kursus ini bertujuan untuk membina kecekapan profesional, bersama dengan kepimpinan umum, pengurusan dan kemahiran berfikir kritis, sejajar dengan prestasi peranan pengurus acara. Program ini merangkumi pelbagai subjek teras yang bertujuan untuk membina pemahaman mengenai proses pengurusan projek acara dan kemahiran dan pengetahuan yang berkaitan dengan perniagaan umum.

Matlamat kursus ini adalah untuk membangunkan pelajar pengetahuan, pemahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk membuat, merancang, memasarkan dan menjalankan acara awam dan korporat dalam konteks Australia dan antarabangsa.

Graduan mempunyai pilihan untuk mengembangkan karier mereka dalam pelbagai bidang termasuk: perayaan, pameran, acara sukan, persidangan / mesyuarat, badan amal, organisasi bukan kerajaan, hotel / resort / kapal pesiar dan tempat. Di samping itu, graduan mungkin ingin membangunkan kerjaya mereka di bidang yang menyelaras khusus seperti reka bentuk acara / acara, perancangan alam sekitar acara, pengurusan tempat atau pengurusan risiko / kawalan orang ramai.... [-]


Diploma Lulusan dalam Pengurusan Perusahaan Bukan-Untung dan Sosial

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Lepasan dalam Perniagaan Bukan Keuntungan dan Sosial menyediakan kemahiran dan pengetahuan dalam aspek sumber manusia dan undang-undang pengurusan organisasi bukan untung. Kursus ini menawarkan pemahaman utama keusahawanan sosial dan inovasi sosial sebagai pemacu dari syarikat bukan keuntungan, berorientasikan masyarakat. [+]

Kursus ini adalah mod pengajian yang berkaitan dengan industri dan biasanya ditawarkan.

Kursus ini menyediakan kemahiran pengurusan untuk individu yang berusaha untuk bekerja dalam bidang inovasi dan keusahawanan sosial yang luas dan kompleks kerana ia berkaitan dengan perusahaan yang bukan keuntungan.

Opsyen kerjaya termasuk pengurusan organisasi bukan kerajaan atau bukan untuk keuntungan.

[-]

Diploma Lulusan dalam Pengurusan Sukan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Pengurusan Sukan direka untuk membangunkan kemahiran kritikal, menafsirkan dan menyelesaikan masalah, dan memberikan gambaran keseluruhan industri sukan. [+]

Kursus ini membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk pengurus untuk beroperasi dalam industri sukan.

Kursus ini menyediakan teori, model dan kajian kes untuk memahami sifat kompleks industri sukan.

Pilihan kerjaya termasuk pemasaran sukan dan tajaan, perhubungan sukan sukan, pengurusan tempat sukan, pengurusan acara sukan, pengurusan sumber manusia dalam sukan, pengurusan pemain dan pembangunan dasar sukan.

[-]

Diploma Lulusan dalam Pentadbiran Perniagaan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Pentadbiran Perniagaan menyediakan asas untuk pembangunan kerjaya dalam pengurusan bagi graduan yang belum pernah menjalankan ijazah pentadbiran pendidikan. [+]

Kemahiran pengurusan am dikembangkan untuk menyediakan kepakaran dalam pemikiran strategik, analisis kritikal, membangun dan melaksanakan pelan perniagaan, membuat keputusan di bawah ketidakpastian, memahami dinamik organisasi, komunikasi yang berkesan dan menggalakkan perubahan.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan peringkat pengurusan dalam industri atau kerajaan.

[-]

Diploma Siswazah dalam Analisis Kewangan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Lulusan dalam Analisis Kewangan menyediakan bahan peringkat lanjutan dalam isu utama perakaunan dan kewangan kontemporari. [+]

Subjek teras dirancang untuk menawarkan liputan seimbang mengenai topik perakaunan, kewangan dan pelaburan.

Pilihan kerjaya termasuk penganalisis kewangan dan kedudukan perancangan kewangan dalam sektor perkhidmatan kewangan, industri dan kerajaan.

[-]

Diploma Siswazah dalam Media Sukan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 1.5  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Media Sukan melengkapkan pelajar dengan kemahiran, teknik dan pengetahuan untuk membina kerjaya di pelbagai bidang pengurusan sukan, pentadbiran, kewartawanan dan komunikasi. Kursus ini terdiri daripada disiplin kewartawanan, perhubungan awam dan perniagaan untuk menyampaikan pengalaman pembelajaran yang tidak ternilai dalam pengurusan media, pentadbiran sukan dan pemasaran, pembangunan khalayak, dan pelaporan dan penyuntingan merentasi teks, video dan audio. [+]

Pengaturan unik UTS dengan Sydney Cricket Ground Trust menyampaikan pelbagai peluang untuk pelajar melangkaui kod sport, menambah elemen dalam-rumah, tangan ke setiap aspek kursus. Pelajar berada di belakang tabir dan di hadapan tindakan. Kursus ini disampaikan oleh guru dari Sekolah Komunikasi dan Sekolah Perniagaan UTS bersama dengan pengamal industri terkemuka. Penekanannya adalah untuk menyampaikan peluang pembelajaran praktikal dan reflektif, supaya para lepasan adalah pelaku dan pemikir, dan memiliki kemahiran praktikal dan strategis.

Graduan program mempunyai penyelidikan, kemahiran pelaporan dan pengeluaran yang kukuh dan fleksibel, dan pemahaman kritikal terhadap media sukan kontemporari mempunyai keupayaan untuk bekerja di seluruh platform, saluran dan disiplin dalam persekitaran digital dan muncul sebagai pengamal inovatif dan pemikir tangkas yang dapat membangun idea-idea baru, menyelesaikan masalah dan melibatkan penonton berusaha ke arah kedudukan industri yang bersenjatakan pemahaman yang baik mengenai perdebatan etika, profesional dan dasar semasa dalam sukan.... [-]


Diploma Siswazah dalam Pengurusan Kerajaan Tempatan

Campus Sepenuh masa Sambilan January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Dalam konteks perubahan teknologi dan sosioekonomi yang pesat, pentadbir awam yang bekerja di kerajaan tempatan memerlukan kepakaran profesional yang tinggi, pelbagai kemahiran pengurusan dan organisasi, dan pemahaman yang baik terhadap perubahan keperluan dan keutamaan sektor dan komuniti mereka. Pengajaran dan pembelajaran yang diberikan melalui kursus ini memberi peluang kepada para pengamal tersebut untuk memperluas pengetahuan dan kemahiran profesional mereka, yang disokong oleh asas yang kukuh dalam perkhidmatan awam dan nilai dan prinsip demokrasi. [+]

Disesuaikan dengan persekitaran kerajaan tempatan, kursus ini membolehkan para peserta membina program pendidikan yang merespon keperluan individu kerana ia membolehkan pelajar membangunkan pelan kajian yang sepadan dengan keperluan pembangunan profesional mereka. Subjek boleh dikaji melalui pembebasan blok intensif dan program ini juga boleh digunakan sebagai batu loncatan kepada Master of Local Government (C04257).

Setelah selesai kursus, graduan mempunyai pemahaman yang baik tentang isu semasa dalam kerajaan tempatan dan pelbagai masyarakat, serta kemampuan untuk menghubungkan pengetahuan ini ke tempat kerja mereka. Program ini membolehkan pelajar mendapat akses kepada gabungan kedua-dua unit kajian am dan pakar melalui mod penghantaran yang fleksibel. Pelajar membangun kemahiran belajar yang membolehkan mereka meneruskan pembangunan profesional melalui kursus pendek atau kajian akademik yang lebih lanjut.... [-]


Diploma Siswazah dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Strategik

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan Strategik memanjangkan sijil siswazah dan memberi peluang untuk pengkhususan selanjutnya dalam pengurusan rantaian bekalan. [+]

Kursus ini direka untuk menampung keperluan mereka yang bekerja di sektor perkilangan atau perkhidmatan, sama ada organisasi swasta, awam atau bukan untuk keuntungan, atau sama ada perusahaan kecil atau sederhana atau syarikat multinasional. Kursus ini terus memupuk keupayaan akademik, penyelidikan dan fungsian untuk memudahkan perancangan, perancangan dan operasi rangkaian perniagaan yang saling berkaitan yang terlibat dalam penyediaan produk dan perkhidmatan kepada pengguna akhir. Dengan melengkapkan kursus ini, kemahiran sedia ada pelajar yang diperlukan untuk mengurus sumber dan keupayaan antara organisasi dan keupayaan dan fungsi operasi perniagaan telah dipertingkatkan dengan ketara untuk pencapaian prestasi dan penciptaan nilai.... [-]


Diploma siswazah dalam perancangan

Campus Sepenuh masa January 2019 Australia Sydney

Diploma Perancangan Siswazah menyediakan laluan kerjaya baru untuk reka bentuk, perancangan dan profesional hartanah, melengkapkan graduan dengan pemahaman yang luas mengenai isu-isu perancangan di samping kemahiran rundingan dan pemikiran kreatif yang diperlukan untuk menyelesaikannya. [+]

Sedangkan perancangan sering dilihat sebagai proses kelulusan, UTS mendekati disiplin sebagai tugas kritis, yang menghubungkan masyarakat dengan pemerintah, institusi dan pengembang. UTS yakin bahawa perancang terbaik tidak hanya memohon peraturan yang ada. Graduan UTS adalah pemecah masalah kreatif dan perunding, dapat bekerja dengan berkesan dalam pasukan dan dengan pihak yang berkepentingan untuk menyampaikan penyelesaian yang dapat diterapkan untuk masalah pembangunan kediaman, komersil dan infrastruktur yang kompleks.

Melalui kursus ini, pelajar secara proaktif terlibat dengan dasar dasar, alam sekitar dan demografi untuk memahami bagaimana keputusan perancangan membentuk persekitaran bandar dalam jangka panjang. Mereka juga belajar bagaimana untuk melakukan perancangan struktur skala besar dan reka bentuk master dirancang pembangunan untuk masyarakat. Pelajar mencapai hasil ini dengan menggunakan teori kepada senario dunia sebenar dalam persekitaran pembelajaran dunia nyata, termasuk kerja berpasukan dan diskusi berpasukan, kajian kes dan lawatan lapangan, dengan peluang untuk melakukan perjalanan ke peringkat antarabangsa.... [-]


Diploma Siswazah Kewangan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Kewangan Siswazah menyediakan pengetahuan institusi dan kemahiran membuat keputusan untuk eksekutif dalam institusi kewangan, perbadanan dan perundingan kewangan. [+]

Kursus ini memberi para peserta peluang untuk memperoleh pengetahuan mengenai teori kewangan dan teknik untuk tujuan praktikal profesional yang terkemuka.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan peringkat pengurusan dalam industri atau kerajaan.

[-]

Diploma Siswazah Pengurusan Sumber Manusia

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Diploma Siswazah dalam Pengurusan Sumber Manusia menyediakan peserta dengan pengetahuan dan kemahiran yang mantap dalam bidang pengurusan sumber manusia (HRM), yang membolehkan para peserta mengembangkan kepakaran dalam bidang HRM dan isu-isunya, termasuk hubungan industri (IR) dan amalan pengurusan yang lain. [+]

Kursus ini memberi peluang kepada para peserta mendapatkan kemahiran teori dan praktikal dalam bidang HRM dan IR. Ia berdasarkan program tuan tetapi memerlukan unit pengajian yang lebih sedikit. Dalam kebanyakan keadaan, para peserta boleh memilih untuk maju ke Master of Human Resource Management (C04286) apabila menyelesaikan kursus ini.

Kursus ini direka untuk memenuhi keperluan kerjaya profesional dengan pengalaman dalam bidang yang berkaitan dengan hubungan pekerjaan.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan peringkat pengurusan dalam industri atau kerajaan.

[-]

Kursus

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Kejuruteraan Alam Sekitar

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini membincangkan aspek pengurusan alam sekitar yang berkaitan dengan profesional yang berlatih dalam sains kejuruteraan, perancangan, seni bina, undang-undang, ukur, kesihatan dan bangunan. Jurutera, saintis, perancang bandar dan profesional lain yang bekerja dalam bidang ini mempunyai tugas yang menarik untuk memastikan kesan buruk pembangunan ke atas keseluruhan persekitaran diminimumkan. Subjek yang ditawarkan dalam kursus ini mengikuti pendekatan bersepadu terhadap amalan profesional melalui pilihan mata pelajaran wajib dalam kejuruteraan profesional, pengurusan kejuruteraan alam sekitar dan pilihan. [+]

Kejuruteraan dan pengurusan alam sekitar adalah tinggi dalam agenda politik. Ia juga mempunyai keutamaan profesional yang tinggi. Pelajar membangun latar belakang dan kecekapan dalam pengurusan alam sekitar. Kursus ini sesuai untuk mengamalkan profesional yang berminat dalam isu-isu pengurusan alam sekitar tetapi yang tidak mempunyai masa untuk melakukan kursus induk.

Kursus ini bertujuan untuk membangunkan kesedaran dan pemahaman tentang kesan manusia terhadap alam sekitar berkenaan dengan pengurangan minimisasi dan pengurusan kualiti air, dan kemahiran profesional yang diperlukan untuk bekerja sebagai sebahagian daripada pasukan bersepadu yang bertanggungjawab untuk perancangan dan pengurusan alam sekitar.... [-]


Sijil Siswazah

Graduate Certificate in Planning

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

The Graduate Certificate in Planning offers an entry pathway to the Master of Planning (C04007) for students who have professional experience in planning but do not have an appropriate undergraduate qualification, or have a bachelor's degree in an unrelated field. [+]

The degree enables professionals to change careers due to the multidisciplinary nature of the learning.

Graduates are employed in strategic planning on major developments and projects, master planning with financial analysis, and the increasingly important area of sub-regional planning.

[-]

Sijil Pengurusan Siswazah

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Pengurusan Siswazah memperkenalkan pelajar kepada pengetahuan, kemahiran dan kerangka konseptual untuk meningkatkan kemahiran profesional dan pemahaman mereka terhadap pengurusan, yang dicirikan oleh keadaan kerumitan dan ketidakpastian, di mana pertimbangan dan kebertanggungjawaban yang berkaitan menentukan keupayaan. [+]

Struktur inovatif menyediakan pelajar dengan pengenalan kepada kemahiran, sikap dan keupayaan profesional yang terlibat dalam mengurus dan mengetuai sektor industri.

Sijil Pengurusan Siswazah direka untuk memenuhi keperluan individu, organisasi pelanggan dan badan profesional untuk pendidikan pengurusan.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan peringkat pengurusan dalam industri atau kerajaan.

[-]

Sijil Siswazah dalam Amalan Pembuatan Baik

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Amalan Pengilangan Baik menyediakan pengetahuan amalan perkilangan (GMP) yang terkini dan mendalam dalam industri farmaseutikal, bioteknologi dan peranti perubatan. Kursus ini memberikan pengetahuan kritikal mengenai peraturan, pematuhan / GxP, pembangunan produk dan jaminan kualiti dalam industri yang dikawal selia ini, bahan penting untuk pembangunan kerjaya atau kajian berterusan. [+]

Ini adalah satu-satunya kursus yang seumpamanya di rantau Asia Pasifik, disiplin UTS : Disiplin Farmasi telah bekerjasama dengan SeerPharma, penyedia utama pematuhan teknikal dan pengetahuan jaminan kualiti, untuk memberikan pelajar pendidikan berasaskan praktikal dan penyelidikan yang diterajui. Direka oleh pakar-pakar terkemuka dalam bidang ini, kursus ini menyediakan pilihan pembangunan profesional dan kerjaya Pathways untuk pelajar di semua peringkat organisasi industri. Ia sesuai untuk pelajar yang ingin memulakan atau meningkatkan kerjaya pembuatan industri farmaseutikal mereka dengan kelayakan yang diiktiraf oleh industri.

Pilihan kerjaya termasuk: pengeluaran, jaminan kualiti, kawalan kualiti, dokumentasi, pengesahan, rantaian bekalan dan pematuhan peraturan dalam industri pemantauan farmaseutikal, bioteknologi dan peranti perubatan dan jaminan kualiti dalam organisasi penyelidikan klinikal yang mengaudit agensi pengawalseliaan kerajaan, perundingan dalam firma perunding dan pengurus dan pengamal di pelbagai syarikat bersekutu lain di mana amalan perkilangan yang baik diperlukan.... [-]


Sijil Siswazah dalam Amalan Perniagaan

Campus Sepenuh masa January 2019 Australia Sydney

Sijil Siswazah dalam Amalan Perniagaan bertujuan untuk meningkatkan profesional dengan metodologi dan metodologi terkini dalam bidang amalan perniagaan utama. Ini dicapai oleh pengetahuan dan keupayaan membina mata pelajaran yang telah dibangunkan bersama dengan industri untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang digunakan, dan subjek studio memberi tumpuan kepada memahami, menganalisis dan menilai menghadapi cabaran dan peluang organisasi. Pelajar meneliti pelbagai pemangkin alam sekitar, sosial dan ekonomi megatrends yang mempengaruhi organisasi, sektor industri dan masyarakat ketika mereka beroperasi dalam batas-batas planet, dan menjadi akrab dengan pemikiran sistem, perspektif pelbagai peringkat dan kaedah pelbagai disiplin untuk membayangkan masa depan. Pelajar juga diperkenalkan kepada teknologi digital dan meneroka bagaimana mereka mengubah amalan sedia ada. [+]

Kursus ini direka untuk profesional yang ingin mengukuhkan kerjaya mereka dengan memajukan kemahiran analisis dan keupayaan kepimpinan mereka. Ia memaparkan: latihan yang diterapkan dan diperibadikan dalam alatan dan kaedah disiplin berasaskan disiplin utama dan kaedah yang digunakan, menyelesaikan masalah bersepadu dengan tumpuan mengenalpasti dan menganalisis masalah dan peluang yang kompleks dalam pembangunan konteks digital kepimpinan dan keupayaan kepimpinan semua mata pelajaran diajar dengan intensif mod pada hari Jumaat dan Sabtu secara keseluruhan, yang bermakna pelajar boleh terus bekerja ketika mereka belajar, menggunakan apa yang mereka pelajari dengan segera pada pekerjaan mereka; sesi mingguan hanya dijadualkan untuk penilaian kelas dan sesi bimbingan dan bimbingan kumpulan oleh ahli akademik terkemuka dari UTS Business School yang disertai oleh pakar dari fakulti UTS lain; pelajar juga terlibat dengan rangkaian tambahan dan rakan kongsi industri yang menjadi model kohort yang memupuk perkembangan hubungan yang berkekalan dengan rakan-rakan yang berfikiran sama.... [-]


Sijil Siswazah dalam Analisis Kewangan

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Analisis Kewangan memberikan pemahaman umum mengenai pelbagai isu perakaunan dan kewangan kontemporari. [+]

Kursus ini direka untuk pelajar tanpa latar belakang siswazah yang kuat dalam perakaunan dan / atau kewangan yang memerlukan beberapa blok bangunan asas sebelum meneruskan ke subjek peringkat tinggi dalam program tuan. Ia juga sesuai untuk pelajar yang tidak mempunyai ijazah sarjana tetapi pengalaman praktikal yang luas dan siapa yang boleh menggunakan program ini untuk membuktikan kebolehan mereka menjalankan kajian pasca siswazah.

Pilihan karir berikut kajian tambahan termasuk penganalisis kewangan dan kedudukan perancangan kewangan dalam sektor perkhidmatan kewangan, industri dan kerajaan.

[-]

Sijil Siswazah dalam Inovasi Sektor Awam

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah UTS dalam Inovasi Sektor Awam membolehkan para profesional bekerja, dan dengan sektor awam untuk membangunkan kemampuan mereka untuk mencari penyelesaian untuk masalah kompleks yang mereka hadapi setiap hari. Yang pertama seumpamanya di Australia, program pembelajaran praktikal ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan metodologi inovasi berasaskan rekaan yang dinamakan Frame Creation, yang dibangunkan di UTS . Penciptaan Frame menyediakan struktur untuk meneroka masalah secara kreatif dan boleh digunakan untuk mengubah penglibatan, amalan, perkhidmatan, peraturan, dasar, organisasi dan komuniti awam. Kursus ini menggunakan model pengalaman dan pembelajaran rakan sebaya dalam program pengajaran dan persekitaran pembelajaran menawarkan peluang yang baik untuk kerjasama dan perkongsian idea dengan rakan-rakan pelajar merentasi disiplin dan sektor. Penajaan oleh organisasi yang digunakan adalah diingini sebagai pelajar bekerja pada masalah yang dipilih sendiri dalam amalan profesional mereka sendiri. [+]

Mengapa belajar kursus ini? menemui potensi anda untuk pemikiran kreatif dan mendapatkan kemahiran yang banyak digunakan dalam inovasi reka bentuk bekerjasama dengan dan mengembangkan rangkaian orang yang berfikiran sama di seluruh kerajaan menerapkan pembelajaran anda dalam projek yang dipilih sendiri yang terletak di dalam amalan profesional anda sendiri. Kenapa menaja kakitangan anda untuk belajar? melabur dan mencabar bakat anda yang semakin meningkat membolehkan kakitangan yang bergairah menjadi berkesan dalam mengubah dasar, program, perkhidmatan, dan budaya organisasi meneroka peluang untuk memberi kesan dalam organisasi anda sendiri menggunakan kaedah penyelesaian masalah berasaskan reka bentuk.... [-]


Sijil Siswazah dalam Internetworking

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini bertujuan untuk pengkomputeran sains, teknologi maklumat atau graduan kejuruteraan dengan atau tanpa pengalaman rangkaian yang ingin belajar atau memperluaskan pengetahuan mereka tentang rangkaian dan teknologi rangkaian. Apabila pelajar datang dari pelbagai latar belakang, ada tahap pilihan subjek dalam program ini untuk memenuhi keperluan individu. [+]

Program internetworking menyediakan pengalaman pembelajaran praktikal dan praktis menggunakan pelbagai sumber, termasuk sokongan yang disediakan oleh Cisco Systems untuk rangkaian komputer yang luas dan aplikasi yang relevan. Program ini merangkumi semua aspek penggunaan rangkaian organisasi.

Program ini bertujuan untuk: memenuhi keperluan industri untuk profesional rangkaian komputer melatih profesional IT yang ingin berpindah ke rangkaian komputer dan bidangnya yang relevan menyediakan asas praktikal dalam rangkaian dan dalam reka bentuk rangkaian, pentadbiran dan pengurusan, dan menyediakan pengenalan kepada pembangunan aplikasi web dan mudah alih.

Pilihan kerjaya termasuk sokongan IT / rangkaian, programmer sistem junior atau jawatan lain dalam komunikasi data.... [-]


Sijil Siswazah dalam Kepimpinan Kerajaan Tempatan

Campus Sepenuh masa Sambilan January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini meneroka trend, cabaran dan peluang peneraju dalam kerajaan tempatan. Ia membantu membina kemahiran dan pengetahuan yang maju untuk membolehkan para pemimpin kerajaan tempatan dan semasa bercita-cita untuk membuat sumbangan yang lebih besar untuk meningkatkan prestasi ekonomi, sosial, alam sekitar dan tadbir urus organisasi mereka untuk manfaat komuniti sekarang dan ke masa depan. [+]

Kursus ini disesuaikan dengan persekitaran kerajaan tempatan dan membolehkan para pemimpin semasa dan bercita-cita untuk membangunkan kefahaman kontekstual dan keupayaan profesional yang diperlukan untuk kepimpinan dalam sektor awam. Terdapat tumpuan khusus kepada keperluan pemimpin-pemimpin kerajaan tempatan untuk memahami dan menunjukkan komitmen untuk pengeluaran 'nilai awam' (Moore 1995); hasil yang benar-benar bernilai dalam masyarakat. Kursus ini menawarkan peluang untuk melaksanakan program pendidikan yang menanggapi keperluan individu serta orang di tempat kerja dan komuniti yang lebih luas. Subjek melibatkan bengkel mod blok intensif, pembelajaran tindakan, kajian kendiri, cabaran berasaskan senario dan projek kepimpinan masyarakat sebenar.... [-]


Sijil Siswazah dalam Kewangan

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Kewangan Siswazah menyediakan pengenalan untuk membiayai teori dan amalan. Ini adalah kepentingan khusus bagi mereka yang bekerja dalam pelbagai bidang kewangan dan perbankan yang latar belakangnya dalam bidang selain perniagaan, kewangan, perdagangan atau perakaunan. [+]

Kursus ini memberi peluang kepada pelajar untuk memperoleh pengetahuan mengenai teori kewangan dan teknik untuk tujuan praktikal profesional.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan peringkat pengurusan dalam industri atau kerajaan.

[-]

Sijil Siswazah dalam Linguistik Gunaan dan TESOL

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

UTS adalah penyedia utama bahasa pascasiswazah dan kursus literasi, dengan ahli akademik yang diterbitkan penulis dan pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Kursus ini memberi peluang kepada pelajar untuk memperoleh pengetahuan mengenai bidang profesional pengajaran Bahasa Inggeris kepada penceramah bahasa lain (TESOL) dan menerapkan linguistik melalui kelayakan pengajaran TESOL awal. [+]

Kursus ini sesuai untuk pelajar pascasiswazah yang ingin mendapatkan kelayakan pengajaran TESOL awal dan pengetahuan yang lebih maju dan bersepadu mengenai pendidikan bahasa dan celik huruf, serta penerapannya dalam bidang amali mereka. Kursus ini mempunyai tumpuan yang kuat terhadap latihan melalui praktik pengajaran yang diawasi, dan penekanan pada perkembangan terbaru dalam bidang pendidikan bahasa. Pengiktirafan kredit boleh didapati.

Opsyen kerjaya termasuk guru TESOL di Australia atau guru bahasa Inggeris sebagai bahasa antarabangsa (EIL) dalam konteks luar negeri (pemohon dinasihatkan untuk memeriksa dengan potensi badan penggajian mengenai keperluan pekerjaan).

[-]

Sijil Siswazah dalam Matematik

Campus Sambilan January 2019 Australia Sydney

Sijil Siswazah dalam Matematik adalah kursus empat mata pelajaran. Struktur kursus yang fleksibel membolehkan program pengajian yang dirancang untuk memenuhi lulusan universiti yang berbeza, dari ahli matematik yang ingin menyegarkan atau memperdalam pengetahuan mereka dalam disiplin matematik tertentu, kepada pemegang ijazah sarjana perniagaan, kejuruteraan atau sains yang memerlukan asas matematik untuk kajian lanjut. [+]

Kursus ini disyorkan untuk mereka yang tidak mempunyai matematik yang mencukupi dalam ijazah sarjana muda mereka yang ingin memenuhi syarat kemasukan Matematik dan Pemodelan Statistik utama dalam Sarjana Sains (C04241).

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan graduan universiti dengan akses kepada latihan dan latihan semula dalam matematik dan statistik dengan matlamat untuk membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada topik matematik tertentu dan bukannya pada bidang matematik yang lebih luas.

Pilihan kerjaya termasuk penganalisis web, analisis pengguna, saintis data, pembangunan pangkalan data, penyelidikan pemasaran, analisis risiko, pengoptimuman penukaran web, pengaturcaraan, pemodelan komputasi, penjadualan dan logistik, dan analisis statistik.... [-]


Sijil Siswazah dalam Pembangunan Harta Tanah

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah Pembangunan Harta Tanah menawarkan kemasukan Pathway kepada Master of Property Development (C04008) untuk pelajar yang mempunyai pengalaman profesional dalam bidang tetapi tidak mempunyai kelayakan sarjana muda yang sesuai, atau yang mempunyai gelar sarjana dalam bidang yang tidak berkaitan. [+]

Kursus ini memberikan pelajar pembangunan hartanah pengenalan kepada prinsip dan amalan pembangunan bandar dan pengalaman lestari dalam membangunkan pelan untuk tapak pembaharuan bandar dunia sebenar. Kursus ini menyediakan pelajar dengan gabungan pengalaman pembelajaran pengalaman, kerja berpasukan dan pendedahan kepada pembangunan kemahiran praktikal, bersama-sama dengan pemahaman yang mendalam tentang pengetahuan ekonomi, alam sekitar dan pengetahuan lain yang menyokong pengurusan dan pembangunan bandar.

Ijazah ini membolehkan para profesional mengubah karier kerana sifat multidisiplin pembelajaran. Graduan berada dalam jawatan sektor awam, termasuk bekerja untuk kerajaan negeri dan tempatan, dan dalam syarikat perundingan dan pembangunan harta swasta.... [-]


Sijil Siswazah dalam Pengajian Teknologi Maklumat

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini membolehkan orang-orang yang mempunyai ijazah bukan IT atau yang berkaitan untuk menjalankan urutan subjek pengantar untuk menaikkan atau mengkaji mata pelajaran di kawasan yang tidak diliputi dalam kajian terdahulu mereka. [+]

Kursus ini membolehkan profesional bukan-IT untuk mengemas kini pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang IT untuk membantu dalam pembangunan kerjaya.

Pilihan kerjaya termasuk pemaju pangkalan data, pengaturcara junior / penganalisis atau penganalisis perniagaan.

[-]

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini direka bentuk untuk memberikan pengetahuan pengurusan yang boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan pelajar. Ia direka untuk menyediakan jurutera amalan dengan pengetahuan lanjutan di luar ijazah pertama mereka dan untuk mengemaskini pengetahuan dan kemahiran dalam kemajuan terkini dalam kejuruteraan, teknologi dan amalan perniagaan. Subjek yang ditawarkan mengikuti pendekatan bersepadu kepada amalan profesional melalui pilihan subjek kejuruteraan profesional dan elektif. [+]

Banyak jurutera dan ahli teknologi yang bekerja tidak mempunyai masa untuk melakukan kursus induk. Walau bagaimanapun, permintaan untuk pengetahuan pengurusan di kalangan jurutera semakin meningkat.

Pengetahuan dan kemahiran dalam pengurusan teknikal yang diperoleh daripada menyelesaikan kursus ini dapat membantu para profesional amalan untuk memahami jargon dan amalan pengurusan dan mendapatkan kelebihan dalam memohon jawatan pengurusan kejuruteraan.

[-]

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Projek

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Program Pengurusan Projek UTS menyediakan persekitaran pembelajaran yang mendalam untuk kedua-dua pengurus projek yang berpengalaman dan berpengalaman. Kursus ini melengkapkan pelajar dengan pengetahuan mendasar dan pengalaman praktikal yang mendorong penghantaran projek di semua sektor industri, dari pembinaan kepada teknologi maklumat. Program UTS adalah program Australia pertama yang akan diakreditasi oleh Pusat Akreditasi Global Institut Pengurusan Projek (PMI). Subjek asas bersesuaian dengan struktur yang digunakan oleh PMI dan Institut Pengurusan Projek Australia (AIPM) untuk mengesahkan pengamal. [+]

Untuk memenuhi jadual kerja sibuk, UTS menyampaikan kelas dalam mod blok intensif. Ini mewujudkan pengalaman mendalam di mana pelajar bekerja dengan rakan-rakan mereka dalam persekitaran projek yang berasaskan pasukan, simulasi. Pelajar juga mendapat pengalaman praktikal dengan bekerja pada projek kehidupan sebenar, di dalam bilik darjah, di tapak atau menggunakan simulasi komputer. Sebagai contoh, pelajar baru-baru ini telah membangunkan rancangan projek untuk Yayasan Jack Thompson, Majlis Penjagaan Kesihatan Percuma Australia (CHC), dan beberapa persatuan industri. UTS akademik UTS berada di barisan hadapan penyelidikan pengurusan projek, di peringkat antarabangsa. Ini luas pengetahuan memastikan bahawa pelajar mempunyai akses kepada pemikiran terdepan yang diterapkan dalam konteks khusus projek dan organisasi. Staf pengajar kami juga termasuk pensyarah tetamu khas dari dalam UTS dan institusi dan organisasi di Australia dan luar negara. Graduan mempunyai pemahaman terperinci tentang bagaimana pengurusan projek terus meningkatkan produktiviti dan keuntungan perniagaan. Mereka dapat menyampaikan projek-projek yang membantu organisasi mencapai matlamat strategik mereka.... [-]


Sijil Siswazah dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Strategik

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan Strategik menyediakan pengenalan pepejal kepada pengurusan operasi perniagaan bagi mereka yang ingin mendapatkan pengalaman dalam bidang ini. [+]

Kursus ini direka bentuk untuk memberikan kecekapan pelajar yang memerlukan kemahiran dan keupayaan dan keupayaan yang baru dan kontemporari dalam sektor perkilangan atau perkhidmatan, sama ada dengan pertubuhan swasta, awam atau bukan untuk keuntungan. Kursus ini secara khusus menyediakan satu set kemahiran dan keupayaan awal yang diperlukan untuk menguruskan fungsi antara sumber dan antara organisasi dan operasi perniagaan. Melalui pembelajaran kursus ini, keupayaan graduan untuk mencipta, menangkap dan nilai yang sesuai dalam konteks organisasi mereka dipertingkatkan.

Kursus ini memperkenalkan peserta kepada sifat dan sumbangan rantaian bekalan dan fungsi pengurusan operasi dalam konteks organisasi.... [-]


Sijil Siswazah dalam Pengurusan Risiko Projek

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini membolehkan pelajar pengurusan projek dan profesional industri berpengalaman menyelesaikan kursus pakar dalam pengurusan risiko projek. Pakar risiko projek mempunyai pelbagai peluang kerjaya yang semakin meningkat. Kerja kursus merangkumi pengurusan projek komersial, menguruskan kerumitan projek dan pengurusan risiko yang lebih maju untuk pengurus projek. Pelajar berpeluang memilih subjek elektif dalam bidang pengkhususan. Subjek ditawarkan dalam mod blok, dan aktiviti pembelajaran menekankan penggunaan konsep kepada masalah dunia sebenar, komunikasi kualiti profesional yang berkesan, dan peranan analisis dalam mengenal pasti dan menguruskan risiko projek. [+]

Program ini menyediakan pengetahuan, kemahiran dan alat berasaskan latihan untuk mengenal pasti dan menguruskan risiko dalam projek-projek di beberapa sektor industri, disokong oleh teori dan penyelidikan.

Kursus ini dibangunkan sebagai respons kepada permintaan industri untuk kursus khusus dalam risiko yang bertujuan untuk pengurus projek. Ia bertujuan untuk mengamalkan profesional yang ingin membangunkan kebolehan khusus di kawasan ini. Ia boleh digunakan untuk profesional dalam banyak industri, termasuk perbankan dan kewangan, pembinaan dan kejuruteraan, pengurusan acara, kerajaan, kesihatan, dan IT.

[-]

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Sumber Manusia

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Sumber Manusia memperkenalkan peserta kepada pengetahuan dan pengalaman dalam bidang pengurusan sumber manusia (HRM) dan hubungan industri. [+]

Kursus ini melengkapkan graduan dengan kemahiran dan pengetahuan penting untuk menjadi pengamal sumber manusia yang berkesan, rajin dan berjaya.

Sijil Siswazah dalam Pengurusan Sumber Manusia adalah titik masuk yang baik untuk pelajar yang ingin mengukuhkan pemahaman mereka tentang HRM. Ia memberi peluang kepada peserta untuk belajar di peringkat profesional dan meningkatkan pemahaman kritis mereka. Dalam kebanyakan keadaan, peserta boleh memilih untuk maju ke diploma lepasan atau kursus induk dalam HRM apabila berjaya menamatkan sijil siswazah.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan peringkat pengurusan dalam industri atau kerajaan.

[-]

Sijil Siswazah dalam Sains

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Sains sesuai untuk mereka yang memperoleh kelayakan saintifik untuk membantu mereka mendapatkan kemasukan ke sains serta bagi mereka yang sudah bekerja tetapi ingin mendapatkan kemahiran khusus baru untuk memajukan bidang kepakaran mereka. [+]

Kursus ini meningkatkan prospek kerjaya dengan menyediakan peluang untuk memperluaskan pengetahuan di luar tahap pertama. Ia memberi peluang untuk melanjutkan atau memperbaharui pengetahuan saintifik dan kemahiran profesional yang penting untuk kemajuan kerjaya.

Kursus ini menyediakan tulang belakang kemahiran yang penting kepada saintis profesional; Adakah mereka terlibat dalam penyelidikan, perniagaan sains, industri atau organisasi kerajaan.

[-]

Sijil Siswazah dalam Undang-Undang

Campus Sepenuh masa Sambilan January 2019 Australia Sydney

Sijil Graduan Siswazah UTS (Gradwell) memenuhi tuntutan perubahan profesion undang-undang. Memberi peluang untuk graduan undang-undang untuk mengkhususkan diri dalam bidang-bidang tertentu yang berkaitan dengan amalan undang-undang mereka, UTS GradCertLL adalah relevan secara kualitatif dan bermanfaat secara intelektual. [+]

Interaksi yang berjaya antara profesion undang-undang dan UTS : Undang-undang menjamin perlawanan dekat antara pendidikan kelas satu dan kelayakan undang-undang pasca siswazah yang boleh dipasarkan. Kelas-kelas mengajar oleh gabungan profesional amalan, kakitangan akademik sepenuh masa dan ahli akademik melawat antarabangsa, dan peluang untuk kajian lintas institusi, di dalam dan di luar Australia, digalakkan.

Pengkhususan dan pembangunan kepakaran membawa kepada kerjaya dalam pelbagai bidang pekerjaan pakar dalam amalan undang-undang.

[-]

Sijil Siswazah dalam Undang-undang Perdagangan dan Amalan

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

UTS telah menubuhkan kepakaran dan reputasi untuk menyediakan kursus yang relevan dengan keperluan paten dan profesion cap dagangan. Kursus ini memenuhi semua keperluan pendidikan untuk pendaftaran sebagai wakil cap dagang Australia di bawah keperluan pengetahuan Lembaga Peguam Negara Trans-Tasman. [+]

Ciri unik kursus ini ialah ia boleh dilaksanakan secara keseluruhan dalam talian, menghapus keperluan pelajar untuk menghadiri kelas tatap muka.

Kursus ini menyediakan graduan dengan memahami prinsip-prinsip: sistem tanda dagangan berdaftar di Australia dan New Zealand, termasuk perlindungan tanda tidak berdaftar dan bentuk perlindungan yang berkaitan dengan kelakuan perdagangan yang mengelirukan atau tidak adil di Australia dan proses perundangan Australia dan New Zealand peraturan pengacara dagang dan pengacara paten Trans-Tasman di Australia dan New Zealand.

Graduan boleh mendapatkan pendaftaran sebagai wakil cap dagangan Australia di Australia dan New Zealand. Pilihan kerjaya lain termasuk: peguam IP, pengurus portfolio tanda dagangan, pembuat polisi dan pengawal selia kerajaan.... [-]


Sijil Siswazah Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini direka untuk memberi peluang untuk mengamalkan jurutera profesional atau ahli teknologi untuk memperluaskan pengetahuan kejuruteraan mereka dan mengemaskinikan pengetahuan dan kemahiran mereka selaras dengan kemajuan baru-baru ini. [+]

Kursus ini membolehkan jurutera profesional yang sibuk untuk memulakan pengajian pascasiswazah sambil bekerja ke arah mewujudkan keseimbangan kerja-kehidupan sebelum membuat komitmen untuk memulakan ijazah sarjana. Subjek mengikuti pendekatan bersepadu untuk amalan profesional melalui subjek kejuruteraan wajib wajib dan mata pelajaran wajib yang berkaitan dengan major tertentu. Setelah selesai, semua mata pelajaran dalam kursus ini boleh dikreditkan ke arah tuan untuk major tertentu.

Pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda kejuruteraan asas dapat meningkatkan keupayaan dan pengetahuan mereka melalui kursus pascasiswazah ini di jurusan masing-masing, membolehkan mereka memperoleh dan memegang pekerjaan dalam bidang kejuruteraan masing-masing.... [-]


Sijil Siswazah Pengajian Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini memenuhi syarat individu yang menggunakan badan pengetahuan dalam pelbagai konteks untuk menjalankan kerja profesional dan menyediakan Pathway untuk pembelajaran lanjut dalam bidang kejuruteraan. Pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan bukan kognitif boleh memohon kursus ini. Semua permohonan dinilai secara individu dan struktur kursus dibuat khusus berdasarkan kelayakan asas yang dimiliki pelajar. Calon tanpa ijazah, tetapi yang mempunyai ijazah TAFE atau setara dalam kejuruteraan dan pengalaman kerja berkaitan yang penting, juga boleh memohon kursus ini. [+]

Kursus ini mewujudkan Pathway untuk pelajar dari latar belakang kejuruteraan yang berbeza untuk meneroka potensi mereka untuk menjalankan kajian pascasiswazah dalam bidang kejuruteraan. Apabila pelajar menyelesaikan kursus ini dengan jayanya, penilaian individu dilakukan untuk menyatakan sama ada mata kredit 12, 18 atau 24 ke arah kursus induk.

Kursus ini membolehkan para profesional yang sedang bekerja, atau ingin mengejar pekerjaan dalam organisasi kejuruteraan, untuk memahami dan mendapatkan kelebihan dalam mendapatkan dan mengekalkan pekerjaan.

[-]

Sijil Siswazah Pentadbiran Perniagaan

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah Pentadbiran Perniagaan menyediakan kemahiran asas yang digunakan dalam pengurusan umum sebuah syarikat perniagaan untuk bukan siswazah yang mempunyai pengalaman perniagaan yang luas. [+]

Kemahiran pengurusan am dikembangkan untuk menyediakan kepakaran dalam pemikiran strategik, analisis kritikal, membangun dan melaksanakan pelan perniagaan, membuat keputusan di bawah ketidakpastian, memahami dinamik organisasi, komunikasi yang berkesan dan menggalakkan perubahan.

Opsyen kerjaya termasuk kedudukan peringkat pengurusan dalam industri atau kerajaan.

[-]

Sijil Siswazah Perakaunan Profesional

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Perakaunan Profesional adalah kursus pengantar empat mata pelajaran yang direka untuk memberikan pemahaman umum tentang bidang perakaunan dan bidang kajian perniagaan yang berkaitan. Ia menyediakan pengetahuan asas dalam bidang perakaunan, kewangan, ekonomi dan undang-undang. [+]

Kursus ini direka untuk pelajar yang: tidak mempunyai latar belakang siswazah dalam bidang perakaunan dan ingin melanjutkan pengetahuan perniagaan mereka dengan pengalaman perniagaan yang luas tetapi tidak mempunyai kelayakan formal untuk masuk langsung ke program tuan dalam perakaunan profesional, atau ingin melengkapkan kursus pengenalan dalam bidang perakaunan dan bidang berkaitan, dan ingin membuktikan keupayaan mereka untuk menjalankan kajian pasca siswazah dan mencapai kelayakan pascasiswazah. Memandangkan kursus ini diterjemahkan ke dalam program sarjana dalam perakaunan profesional, ini membolehkan para pelajar yang tidak mempunyai kelayakan sarjana muda, termasuk diploma TAFE, memperoleh kelayakan akademik yang relevan untuk keahlian CPA Australia, Institut Akauntan Bertauliah di Australia (ICAA) dan Institut Akauntan Awam (IPA).... [-]


Sijil Siswazah Teknologi Maklumat

Campus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini membolehkan mereka yang mempunyai IT atau ijazah yang berkaitan untuk menjalankan urutan subjek khusus untuk menaikkan atau mengkaji mata pelajaran di kawasan yang tidak diliputi dalam kajian terdahulu. [+]

Kursus ini membolehkan para profesional IT mengemas kini pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang IT yang penting untuk membantu dalam pembangunan kerjaya.

Pilihan kerjaya termasuk pemaju pangkalan data, pengaturcara junior / penganalisis atau penganalisis perniagaan.

[-]

Video

Discover UTS

Welcome to our new UTS campus

UTS in the Rugby Australia Building at Moore Park

UTS International Student: Nicoline Falcon – Day in the life

UTS International Student: Mellisa Soesanto - Day in the life

Contact

University of Technology, Sydney

Alamat 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, New South Wales, Australia
Website http://www.uts.edu.au/international
Telefon +61 3 9627 4816