Baca keterangan rasmi

Melbourne Polytechnic telah menyampaikan latihan vokasional sejak tahun 1912 dan hari ini menawarkan pelbagai program inovatif, hands-on TAFE (VET) dan pengajian tinggi (Ijazah) untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk cemerlang dalam pasaran yang berkembang dan mencabar.

Kursus Melbourne Polytechnic direka bentuk dan dibangunkan dengan penyertaan industri untuk memberi pelajar hasil pekerjaan yang terbaik.

Melbourne Polytechnic mempunyai tujuh kampus metropolitan , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Kampus Greensborough dan Heidelberg. Setiap kampus menyediakan pengalaman pelajar individu, unik dan memperkaya.

Terdapat juga enam pusat latihan , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Utara AMEP (Program Bahasa Inggeris Migran Bahasa Inggeris) di Broadmeadows, Growling Frog Vineyard dan Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Dengan lebih daripada 26,000 pendaftaran setiap tahun, Melbourne Polytechnic diiktiraf untuk menyampaikan kira-kira 550 kursus yang diiktiraf di peringkat kebangsaan , ramai yang boleh didapati sama ada secara sepenuh masa atau sambilan. Ia juga menyediakan lebih daripada 400 kursus yang diiktiraf oleh Institut.

Melbourne Polytechnic kini menawarkan tiga tahun (dan empat tahun), sarjana muda dan ijazah sarjana dalam persekitaran pembelajaran hands-on kami yang unik dan pendedahan industri yang optimum di:

 • Perakaunan
 • Pertanian
 • Perniagaan
 • Industri Kreatif
 • Pendidikan (Tahun Awal)
 • Pengajian Awal Awal
 • Pengurusan Hospitaliti
 • Ilustrasi
 • Teknologi maklumat
 • Muzik
 • Industri Muzik

Kami sentiasa membangunkan Pathways dan darjah artikulasi yang baru untuk mengembangkan peluang bagi pelajar kami. Pada tahun 2016 kami memperkenalkan Master of Professional dan Practicing Accounting dengan akreditasi CPA, terbukti sangat popular sebagai kursus pascasiswazah pertama kami ditawarkan. Kami akan menghantar butir-butir mengenai kursus-kursus baru di laman web kami sebaik sahaja ia dimuktamadkan.

Kursus ijazah Melbourne Polytechnic menawarkan pemindahan kredit dan pengiktirafan terhadap pembelajaran terdahulu kepada para pelajar yang telah menyiapkan Diploma Lanjutan, Diploma Lanjutan atau kelayakan lain yang diiktiraf secara nasional.

Kemasukan terus darjah Associate (2 tahun) tertanam dalam semua Melbourne Polytechnic program ijazah menawarkan hebat Pathway (pemindahan kredit dan pengiktirafan pembelajaran terdahulu) peluang untuk melanjutkan pelajaran.

Melbourne Polytechnic telah mencapai pengiktirafan antarabangsa dengan lebih daripada 6,000 pendaftaran luar pesisir setiap tahun dan 24 perkongsian pendidikan di seluruh Asia, dan diiktiraf oleh Kerajaan Victoria untuk kecemerlangan dalam pendidikan antarabangsa, memenangi penyedia terbaik dalam kategori itu pada tahun 2014 dan juara pada tahun 2015.

Hubungan rapat Melbourne Polytechnic dengan industri memastikan para pelajar mempunyai peluang untuk dianugerahkan geran belajar yang disumbangkan oleh penaja industri, juga memperluaskan rangkaian mereka untuk kejayaan masa depan.

Sama seperti memilih kursus, keadaan setiap pelajar berbeza apabila tiba masanya untuk yuran pengajian dan kami boleh membimbing anda melalui struktur yuran. Setiap halaman kursus akan menguraikan yuran khusus, atau lawati halaman yuran Pelajar Antarabangsa untuk maklumat lanjut.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Melbourne Polytechnic

Menguruskan kerjaya bangunan anda dengan Diploma Bangunan dan Pembinaan (Bangunan) Melbourne Polytechnic . Anda mempunyai pengalaman tangan, jadi ambil kerjaya anda ke pe ... [+]

Menguruskan kerjaya bangunan anda dengan Diploma Bangunan dan Pembinaan (Bangunan) Melbourne Polytechnic . Anda mempunyai pengalaman tangan, jadi ambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya dan uruskan tapak bangunan komersial atau domestik dengan kepimpinan anda.

Industri bangunan memerlukan kemahiran kepimpinan anda

Pembinaan adalah industri yang berkembang maju dan menggunakan kebolehan anda sebagai pemimpin dalam perdagangan pantas ini, mengambil peluang untuk mengasah kemahiran, belajar, dan mengembangkan perniagaan anda sendiri. Sebagai alternatif, menjadi pekerja yang lebih berharga kepada mana-mana majikan pembinaan.

Ketahui pentingnya pengurusan bangunan, termasuk risiko projek, piawaian kualiti yang berkaitan dengan industri pembinaan, penghubung pelanggan, dan sistem kos yang berkaitan.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Memupuk minat anda dalam semua perkara hijau dengan mendapatkan kelayakan yang baik dalam Diploma Hortikultur. Menjadi satu nasihat mengenai kesesuaian tumbuhan, kesihata ... [+]

Memupuk minat anda dalam semua perkara hijau dengan mendapatkan kelayakan yang baik dalam Diploma Hortikultur. Menjadi satu nasihat mengenai kesesuaian tumbuhan, kesihatan dan reka bentuk, dan menjadi pakar dalam keperluan industri yang sentiasa berubah dan dinamik ini - kerjaya yang memuaskan menanti.

Menjadi seorang Hortikultur dengan kerjaya khusus

Hortikultur memainkan peranan yang semakin penting dalam memelihara persekitaran kita dan mengekalkan flora untuk generasi masa depan.

Program Hortikultur kami adalah pelbagai dan memudahkan kemasukan ke dalam pelbagai sektor industri termasuk pembinaan lanskap dan reka bentuk, kerajaan tempatan, penyelenggaraan kontrak, perkhidmatan perundingan, taman botani dan perusahaan hortikultur.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Ketahui asas-asas pemasaran dan bersedia kerja dalam enam bulan dengan Diploma Pemasaran dan Komunikasi Melbourne Polytechnic . Mendapat manfaat dari reputasi kursus dala ... [+]

Ketahui asas-asas pemasaran dan bersedia kerja dalam enam bulan dengan Diploma Pemasaran dan Komunikasi Melbourne Polytechnic . Mendapat manfaat daripada reputasi kursus dalam industri, yang diperoleh melalui penekanan kami terhadap penerapan praktikal teori pemasaran kontemporari.

Lulusan dengan kemahiran praktikal dan teori

Lulusan dengan pengetahuan teori pepejal dan pengalaman kerja praktikal, meningkatkan kebolehpasaran anda dalam pelbagai peranan pemasaran tahap.

Teori dan amalan adalah kunci kejayaan

Kursus ini menyediakan pengenalan kepada konsep asas pemasaran, termasuk teori pemasaran pakar dan bagaimana ia digunakan dalam dunia komersil hari ini.

Anda akan belajar bagaimana mengenal pasti peluang pemasaran, pasaran antarabangsa profil, menjalankan audit pemasaran dan komunikasi pemasaran reka bentuk.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Diploma Diploma Pendidikan dan Penjagaan Kanak-kanak Awal Melbourne Polytechnic merupakan cara yang bermanfaat untuk menyatukan kelayakan dan kemahiran profesional anda. ... [+]

Diploma Diploma Pendidikan dan Penjagaan Kanak-kanak Awal Melbourne Polytechnic merupakan cara yang bermanfaat untuk menyatukan kelayakan dan kemahiran profesional anda.

Maju kerjaya perkhidmatan anak anda

Dengan permintaan yang semakin meningkat dalam sektor Pendidikan dan Penjagaan Awal Kanak-kanak, tidak ada masa yang lebih baik untuk meningkatkan kelayakan anda.

Dengan diploma Melbourne Polytechnic sangat dihormati, anda akan layak sebagai pemimpin bilik penjagaan kanak-kanak, yang bertanggungjawab untuk merancang program untuk memajukan perkembangan kanak-kanak dalam penjagaan anda. Anda juga layak bekerja sebagai pengasuh di rumah persendirian.

Anda juga boleh menjalankan program pengajian berusia tiga tahun di tadika berdaftar atau kemajuan ke peringkat universiti, termasuk Sarjana Muda Pengajian Awal Melbourne Polytechnic atau Sarjana Muda Pendidikan (Awal Tahun).... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Sekiranya semangat anda menghasilkan muzik dan reka bentuk bunyi anda sendiri, Diploma Pengeluaran Bunyi Melbourne Polytechnic akan mengasah kemahiran anda dengan standar ... [+]

Sekiranya semangat anda menghasilkan muzik dan reka bentuk bunyi anda sendiri, Diploma Pengeluaran Bunyi Melbourne Polytechnic akan mengasah kemahiran anda dengan standard profesional keluaran komersial.

Menjadi pakar dalam pengeluaran bunyi dan menghasilkan muzik anda sendiri

Dalam kursus Diploma Pengeluaran Suara anda akan mengasah kemahiran anda sebagai DJ, komposer, pereka bunyi dan / atau pengeluar bunyi.

Anda mungkin telah menyelesaikan Sijil IV dalam Pengeluaran Bunyi - sama ada secara sepenuh masa, paruh waktu atau melalui pilihan lagu cepat.

Studio Suara Melbourne Polytechnic (di Fairfield dan Prahran) dilengkapi sepenuhnya untuk membolehkan anda mengkhususkan diri dalam menghasilkan muzik elektronik dan bunyi untuk siaran komersial, persembahan langsung, teater, filem dan televisyen.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Melepaskan potensi kepimpinan anda dalam Hospitaliti - menggunakan kemahiran praktikal yang kuat, pengalaman tangan dan keupayaan kepimpinan yang cemerlang dengan Diploma ... [+]

Melepaskan potensi kepimpinan anda dalam Hospitaliti - menggunakan kemahiran praktikal yang kuat, pengalaman tangan dan keupayaan kepimpinan yang cemerlang dengan Diploma of Hospitaliti dari Melbourne Polytechnic . Dapatkan semua kemahiran yang diperlukan untuk mendapatkan kedudukan pengurusan dalam industri yang menarik dan berkembang ini.

Jadilah pemimpin masa depan anda dalam perhotelan

Diploma Hospitaliti Melbourne Polytechnic akan membantu anda mencapai matlamat kepimpinan anda. Bidang kerjaya untuk profesional hospitaliti senior termasuk:

pemilik restoran / penguruspengurus tempatpengurus katering resortPengurus Hotel

Akses kepada profesional industri yang berkelayakan... [-]
Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Adakah anda melihat diri anda menyelaraskan perayaan muzik, menganjurkan acara korporat yang dinamik atau memulakan perniagaan perancangan perkahwinan anda sendiri? Diplo ... [+]

Adakah anda melihat diri anda menyelaraskan perayaan muzik, menganjurkan acara korporat yang dinamik atau memulakan perniagaan perancangan perkahwinan anda sendiri? Diploma Peristiwa Melbourne Polytechnic akan melihat anda membangunkan kemahiran organisasi yang kuat dan praktikal yang penting untuk kerjaya dalam industri pengurusan peristiwa yang pantas dan dinamik.

Pelaksanaan sempurna setiap masa

Diploma Peristiwa Melbourne Polytechnic mengajar anda semua kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan acara tanpa halangan, termasuk:

belanjawanpengurusan orangsistem tiketpementasanperkhidmatan makanan dan minumanMembantu dalam menganjurkan acara dinamik di Melbourne Polytechnic dan berpeluang untuk mendapatkan pekerjaan berbayar atau sukarela di festival, persidangan dan acara kebudayaan dan sukan utama.... [-]
Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Terlalu hitam dengan Melbourne Polytechnic ... [+]

Terlibat hitam dengan Diploma Perakaunan Melbourne Polytechnic . Ketahui asas perakaunan dan kerja ke arah kemahiran akademik yang diperlukan untuk menjadi ejen cukai berdaftar.

Bersiap sedia, cepat

Mendapat manfaat daripada reputasi kami dalam industri dan pengajaran yang membanggakan memastikan anda siap dalam tempoh enam bulan. Kursus ini diakreditasi oleh badan-badan profesional industri Perakaunan dan Melbourne Polytechnic menawarkan persidangan yang kerjaya, dengan peluang rangkaian. Anda sedang dalam perjalanan ke peranan sebagai pembantu akauntan, permulaan yang ideal untuk kerjaya perakaunan yang menarik.

Skor kemahiran yang seimbang

Diploma Perakaunan memberikan anda kemahiran dan pengetahuan kritikal yang diperlukan di Pathway untuk menjadi agen cukai berdaftar dan pembantu akauntan.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Berjuang kerja dalam tempoh enam bulan - Graduan Diploma Perniagaan Antarabangsa memperoleh pemahaman praktikal mengenai teori perniagaan dan pemasaran antarabangsa untuk ... [+]

Berjuang kerja dalam tempoh enam bulan - Graduan Diploma Perniagaan Antarabangsa memperoleh pemahaman praktikal mengenai teori perniagaan dan pemasaran antarabangsa untuk memohon kepada pelbagai fungsi dan tugasan yang membolehkan pelajar berpindah terus ke tempat kerja selepas tamat kursus.

Dapatkan industri kelayakan lebih suka

Wawasan dan hubungan industri kami memastikan pelajar memperoleh kemahiran dan latihan industri semasa.

Graduan kursus ini akan dicari sebagai pengurus peringkat kemasukan oleh mana-mana firma yang aktif di peringkat antarabangsa dan institusi yang mereka bekerjasama, termasuk pengeksport, pengguna global, pengeluar, penyedia perkhidmatan kewangan dan pengusaha pelancongan dan pelancongan.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Dengan Diploma Pertanian Melbourne Polytechnic anda akan berada di barisan hadapan pengetahuan pakar dan kemahiran yang memerlukan di seluruh Australia. Dengan keprihatin ... [+]

Dengan Diploma Pertanian Melbourne Polytechnic anda akan berada di barisan hadapan pengetahuan pakar dan kemahiran yang memerlukan di seluruh Australia. Dengan keprihatinan yang lebih tinggi mengenai kebajikan dan penternakan ternakan, kesihatan tanah, dan pengurusan pertanian dan pengurusan risiko yang mampan, Pertanian adalah industri yang dinamik yang akan menyediakan kerjaya yang bermanfaat.

Memperkasa prospek pekerjaan anda

Dengan Diploma Pertanian anda akan mendapat kemahiran khusus dan profesional yang boleh anda gunakan dalam pelbagai perusahaan di sekitar Victoria dan negara. Belajar rasional di sebalik pelbagai amalan pertanian yang berbeza, mengapa pastri dan kesihatan tanah adalah penting untuk pengeluaran ternakan, dan dapat mengenal pasti amalan untuk meningkatkan kecekapan pertanian.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Reka bentuk kerjaya yang sempurna anda. Gunakan kemahiran reka bentuk dalaman semasa anda untuk menempatkan anda ke dalam dunia reka bentuk dalaman komersil. Bekerja untu ... [+]

Reka bentuk kerjaya yang sempurna anda. Gunakan kemahiran reka bentuk dalaman semasa anda untuk menempatkan anda ke dalam dunia reka bentuk dalaman komersil. Bekerja untuk pelanggan korporat yang besar dan pelanggan berprestij untuk melepaskan kebolehan kreatif anda ke dunia mereka.

Meningkatkan profesion yang menghargai reka bentuk canggih dalam persekitaran komersil.

Kemungkinan hasil kerjaya setelah selesai Diploma Reka Bentuk dan Hiasan Dalaman termasuk:pemilik perniagaan / penguruspereka dalamanperunding dalamanBerkualitas untuk membantu anda mencapai matlamat anda

Melbourne Polytechnic akan mengajar anda prinsip asas dan teknik untuk memulakan kerjaya anda dalam reka bentuk dalaman. Guru reka bentuk yang berkelayakan dan berpengalaman kami memberi tumpuan kepada kemajuan anda sepanjang kursus, memberikan perhatian peribadi yang berkualiti untuk memastikan anda siap dalam industri. Anda akan mempunyai peluang untuk menghadiri lawatan tapak yang tidak ternilai dan belajar dari pembicara industri.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Menjadi salah satu pembuat media esok di Melbourne Polytechnic . Mendaftar di Diploma Skrin dan Media dan mengembangkan kemahiran pengeluaran anda, kreativiti, kepintaran ... [+]

Menjadi salah satu pembuat media esok di Melbourne Polytechnic . Mendaftar di Diploma Skrin dan Media dan mengembangkan kemahiran pengeluaran anda, kreativiti, kepintaran dan ketahanan sebagai pengeluar filem internet.

Membangunkan folio dan mempromosikan jenama peribadi anda di tempat kerja digital

Sebagai sebahagian daripada kursus Diploma Skrin dan Media, anda akan menulis webisodes dan blog mikro, menyimpan blog aktif, membangunkan sumber, buku skrap dan alat kerja, untuk membantu anda menentukan kaedah dan jenama kerja anda. Anda akan membangunkan daya tahan perniagaan kecil dan fleksibiliti kreatif yang akan menjadi sumber yang sangat baik untuk pekerjaan bebas atau keusahawanan masa depan.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Jurutera kerjaya anda untuk masa depan dengan aliran Teknik Sipil Diploma Teknologi Kejuruteraan Melbourne Polytechnic . Bekerjasama dengan infrastruktur penting dalam ko ... [+]

Jurutera kerjaya anda untuk masa depan dengan aliran Teknik Sipil Diploma Teknologi Kejuruteraan Melbourne Polytechnic . Bekerjasama dengan infrastruktur penting dalam komuniti, membawa kemahiran analisis dan reka bentuk dan mata untuk ketepatan hidup.

Pelbagai peluang dalam bidang kejuruteraan

Kejuruteraan awam meningkatkan persekitaran dan taraf hidup kita dengan reka bentuk dan pembinaan infrastruktur kerja besar. Peluang kerjaya untuk pekerja mahir banyak terdapat di sektor yang berkembang maju ini.

Laluan kerjaya yang mungkin untuk orang yang merangka termasuk:

pengarang reka bentuksokongan teknikal kejuruteraanpembantu perancang bandar

Pathways untuk kerjaya yang berjaya... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Dapatkan maju dalam kerjaya teknologi maklumat anda. Cari Pathway anda untuk kerjaya yang bermanfaat dalam sistem komputer dan perundingan teknologi maklumat atau menjadi ... [+]

Dapatkan maju dalam kerjaya teknologi maklumat anda. Cari Pathway anda untuk kerjaya yang bermanfaat dalam sistem komputer dan perundingan teknologi maklumat atau menjadi pemaju sistem perniagaan utama.

Bekerja dengan anda untuk mencapai matlamat kerjaya anda

Kursus ini direka bentuk untuk menyediakan pelbagai pengetahuan dan kemahiran ke atas pelbagai bidang pengkomputeran dan teknologi maklumat, terutamanya dalam rangkaian, sokongan ICT, pembangunan pangkalan data, pengaturcaraan, pengurusan projek IT, pembangunan web dan analisis sistem.

Ketahui elemen penting dalam industri teknologi maklumat. Anda akan menggunakan semua perkakasan dan perisian industri terkini, dan juga berpeluang untuk mengkhususkan diri dalam bidang keselamatan jaringan, pembangunan perisian atau sistem maklumat yang anda pilih melalui pendidikan tinggi.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma Lanjutan

Melbourne Polytechnic

Meningkatkan kemahiran anda dan mewujudkan perhiasan yang memenuhi standard industri. Diploma Lanjutan Diploma Perhiasan dan Reka Bentuk Objek Melbourne Polytechnic membe ... [+]

Meningkatkan kemahiran anda dan mewujudkan perhiasan yang memenuhi standard industri. Diploma Lanjutan Diploma Perhiasan dan Reka Bentuk Objek Melbourne Polytechnic memberi tumpuan kepada kemahiran kerja tangan dan memperkenalkan kemahiran teknologi untuk menggalakkan pencapaian individu.

Ketahui di sekolah barang kemas profesional kami

Jika anda ingin mengejar atau meningkatkan kerjaya dalam barang kemas, Diploma Lanjutan ini adalah untuk anda. Berfokus secara asas pada asas kemahiran tangan anda, anda akan mempelajari aspek teknikal membuat perhiasan dan memperoleh pengetahuan dan pengalaman industri.

Kecekapan kecekapan tangan termasuk:

penciptaan barangan kemas menggunakan teknik sejarahpembangunan satu siri kerja untuk pengeluaran barang kemaspelaksanaan mekanisme pengeluaran barang kemaspenciptaan kerja untuk projek perhiasan siswazah... [-]
Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Jaminan masa depan anda dengan Diploma Reka Bentuk Grafik. Kursus ini di Melbourne Polytechnic mempunyai reputasi yang sangat baik dalam industri reka bentuk grafik, memb ... [+]

Jaminan masa depan anda dengan Diploma Reka Bentuk Grafik. Kursus ini di Melbourne Polytechnic mempunyai reputasi yang sangat baik dalam industri reka bentuk grafik, membanggakan peluang pekerjaan sebenar untuk siswazah melalui rangkaian industri yang meluas.

Berdiri dari orang ramai

Dalam kursus ini, anda akan membangunkan kemahiran reka bentuk anda dengan tahap inovasi yang tinggi, menjadikan anda sangat berkemampuan.

Berikutan dari kursus diploma, anda akan menjalankan kajian tahap yang lebih tinggi dengan masalah briefing dan komunikasi visual yang lebih kompleks, menangani pelbagai kebimbangan ekonomi, sosial dan alam sekitar.

Kajian anda akan merangkumi:

pengiklanan dan pemasaranperniagaan reka bentukpenyelidikan reka bentuk dan analisisamalan reka bentuk profesionalgrafik gerakanilustrasi lanjutanpenjenamaan kebudayaanreka bentuk alam sekitarreka bentuk pembungkusan dan penerbitan kompleksmembangunkan pelbagai aplikasi untuk web... [-]
Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Meningkat dalam dunia rekabentuk dengan Diploma Lanjutan Melbourne Polytechnic Reka Bentuk Bangunan (Senibina). Matikan impian anda bekerja untuk seorang arkitek, pereka ... [+]

Meningkat dalam dunia rekabentuk dengan Diploma Lanjutan Melbourne Polytechnic Reka Bentuk Bangunan (Senibina). Matikan impian anda bekerja untuk seorang arkitek, pereka bangunan atau menjalankan firma reka bentuk bangunan anda sendiri, menjadi realiti. Kerjaya dalam reka bentuk bangunan boleh menjadi kreatif dan bermanfaat.

Pelbagai peluang untuk masa depan anda

Kursus ini akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mencapai proses reka bentuk, persembahan dan dokumentasi untuk projek bangunan kediaman dan komersial.

Kursus ini memberi tumpuan kepada idea 'pejabat simulasi' dengan struktur penyampaian berasaskan projek di mana pelajar menggunakan pengetahuan yang diperolehi untuk projek-projek semasa mereka maju melalui kursus tersebut.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Melbourne Polytechnic

Membangunkan kerjaya fotografi anda di Melbourne Polytechnic . Mempelajari Sijil IV dalam Fotografi dan Pengimejan Foto dengan pilihan memasukkannya ke dalam Diploma Peng ... [+]

Membangunkan kerjaya fotografi anda di Melbourne Polytechnic . Mempelajari Sijil IV dalam Fotografi dan Pengimejan Foto dengan pilihan memasukkannya ke dalam Diploma Pengimejan Foto. Di bawah panji-panji NMIT, Melbourne Polytechnic telah menjadi pemenang anugerah tiga kali dalam Anugerah Fotografi Profesional Australia (APPA) Institut Terbaik.

Dapatkan fokus untuk kerjaya dalam fotografi

Mempelajari Fotografi dan Pengimejan Foto di Melbourne Polytechnic , anda mengembangkan kreativiti, pengetahuan teknikal dan kemahiran perniagaan anda, membolehkan anda melepaskan atau memulakan studio fotografi anda sendiri. Anda akan mendapat pengalaman praktikal dalam banyak teknik dan amalan pencitraan fotografi (kedua-dua analog dan digital) yang sedang digunakan.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Bolehkah anda mendengar kami? Melbourne Polytechnic boleh membantu anda memulakan kerjaya dalam pengeluaran suara. Sijil IV dalam Industri Muzik (Pengeluaran Bunyi) adala ... [+]

Bolehkah anda mendengar kami? Melbourne Polytechnic boleh membantu anda memulakan kerjaya dalam pengeluaran suara. Sijil IV dalam Industri Muzik (Pengeluaran Bunyi) adalah tempat terbaik untuk mula membangunkan pengetahuan dan kemahiran anda dalam bidang yang menarik ini.

Dapatkan kepala bermula di dunia bunyi

Kursus Sijil IV dalam Industri Muzik (Pengeluaran Suara) sangat bersifat tangan. Bekerja di studio-studio yang dilengkapi dengan baik di Melbourne Polytechnic , anda akan mempelajari prinsip dan teknik rakaman. Kedua-dua kampus (Fairfield dan Prahran) mempunyai makmal makmal industri yang standard dengan semua perisian yang sesuai untuk pengeluar dan komposer bunyi.

Dalam kursus praktikal ini, anda akan membangunkan kemahiran anda menggunakan muzik dan muzik komputer asas. Anda akan melakukan ini pada peralatan bunyi mewah kontemporari.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Adakah anda mahu menjadi tukang masak? Atau bahkan memiliki restoran? Sijil IV Melbourne Polytechnic di Cookery Komersial mempunyai semua bahan dan teknik yang anda perlu ... [+]

Adakah anda mahu menjadi tukang masak? Atau bahkan memiliki restoran? Sijil IV Melbourne Polytechnic di Cookery Komersial mempunyai semua bahan dan teknik yang anda perlukan untuk mencipta kerjaya yang sempurna anda.

Pakej penuh hanya untuk anda

Melbourne Polytechnic adalah satu-satunya kemudahan latihan di Victoria yang menyediakan akses kepada kilang wain dan kilang pemprosesan beroperasi sepenuhnya di Kampus Epping. Kami mempunyai yang terbaik, untuk menjadikan anda yang terbaik.

Menu kerjaya yang menarik

Sijil IV Melbourne Polytechnic dalam Cookery Komersial akan menggabungkan kemahiran masakan teknikal anda dengan latihan pengurusan perhotelan. Anda akan belajar dari para profesional yang berkelayakan industri di dalam moden, kemudahan terkini, termasuk restoran St Georges yang popular di kampus Preston.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Melbourne Polytechnic

Biarkan artis dalaman anda bebas - Sijil IV Melbourne Polytechnic dalam Seni Visual direka untuk memberi anda asas yang kukuh dalam seni visual, dengan subjek studio prak ... [+]

Biarkan artis dalaman anda bebas - Sijil IV Melbourne Polytechnic dalam Seni Visual direka untuk memberi anda asas yang kukuh dalam seni visual, dengan subjek studio praktikal dalam lukisan, lukisan, ilustrasi, cetakan, media foto, media digital dan baru kami pengkhususan yang memberi tumpuan kepada tekstil (boleh didapati dari 2014 di kampus Prahran).

Pathway kukuh untuk kerjaya yang melakukan sesuatu yang anda suka

Sijil IV dalam Seni Visual akan memberikan anda pengalaman luas dalam bentuk seni 2D, termasuk lukisan, cetakan, lukisan, ilustrasi, seni digital dan media foto. Dibangunkan dengan input industri, dan menekankan inovasi dan kebolehan diri, anda akan digalakkan untuk membangunkan rangkaian kerjaya dan Pathways untuk masa depan anda.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Melbourne Polytechnic