ActiLingua Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 1988, ActiLingua telah mendapat reputasi di seluruh dunia bagi rangkaian kejayaan kursus, suasana pembelajaran ideal dan peralatan pengajaran moden. kepuasan pelajar adalah penting kepada semua kehidupan kita. A standard tinggi tuisyen, penginapan yang selesa dan program kebudayaan dan percutian pelbagai mencerminkan standard kami di ActiLingua. program kursus fleksibel kami menawarkan paling sesuai perjalanan Jerman untuk keperluan peribadi anda. Anda mengkaji standard Jerman dalam kumpulan kajian antarabangsa kecil dan keuntungan daripada keasyikan budaya penuh.

kaedah kita

Program asas menyediakan latihan intensif dalam tatabahasa, struktur ayat dan perbendaharaan kata. Membaca dan kefahaman mendengar serta latihan menulis adalah komponen penting dalam kursus kami. Salah satu prinsip asas kami adalah untuk memastikan maksimum komunikasi lisan. Anda digalakkan untuk mengamalkan Jerman pertuturan anda dengan guru anda dan dengan rakan-rakan anda.

Guru kami

Guru-guru kami melihat diri mereka sebagai rakan-rakan dan rakan-rakan anda. Mereka adalah penutur asli standard Jerman dan mengambil keseronokan tulen dalam bekerja dengan anda. Mereka yang berkelayakan dan sering menghadiri kursus-kursus latihan yang diadakan oleh ActiLingua. Setiap kumpulan yang diajar oleh dua (Kursus Standard) atau tiga (Intensive Course) guru sehari untuk memastikan arahan lebih pelbagai dan merangsang. Peserta mendapat keuntungan daripada gaya yang berbeza dari pengajaran, personaliti guru dan variasi dalam sebutan Jerman moden.

ActiLingua sepintas lalu

  • 3 sekolah di lokasi premium
  • kursus Jerman untuk orang dewasa 16+ sepanjang tahun
  • kursus musim panas untuk remaja berumur 12-17 dan 16-19
  • Penginapan di ActiLingua Residence, Keluarga Angkat, Apartment, Rumah Pelajar
  • pusat peperiksaan rasmi untuk peperiksaan kemasukan universiti
  • Perfect campuran kewarganegaraan: pelajar dari lebih 40 buah negara.

Vienna - City of ...

  • ...Muzik: konsert, opera, muzikal, Vienna Philharmonics, Vienna Boys Choir
  • ...Kemodenan: Hundertwasser, Museumsquartier, UNO-City, Mula-up City
  • ...Kebudayaan & Cuisine: Schönbrunn Palace, Istana Maharaja, kafe tradisional, bar wain, Wiener Schnitzel

Dijamin paling sesuai didiami di dunia!

Lokasi

Vienna

Alamat
ActiLingua Academy
Wattmanngasse 15

1130 Vienna, Vienna, Austria