Cademix Institute of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Cademix Institute of Technology ; Institut Pendidikan, Penyelidikan dan Inovasi yang utama dan peribadi di Jantung Eropah. Misi kami adalah untuk menjadikan Pengetahuan Tinggi Tech untuk semua orang. Fokus Cademix adalah Reka Bentuk Komputer, Kejuruteraan, Pembuatan, Media Campuran. Akibatnya, Cademix menawarkan pelbagai program pecutan pendidikan dan kerjaya pelbagai disiplin dalam Sains, Kejuruteraan, Pengurusan, Keusahawanan, dan Seni Digital.

Cademix dirancang untuk mengisi jurang antara Academia dan Industries. Oleh itu ia meliputi teknologi khusus dan penyesuaian budaya yang diperlukan di Eropah. Program Percepatan Kerjaya Cademix dijalankan selari dengan program vokasional dan bersertifikat. Tambahan pula, ia bertujuan untuk meningkatkan dan mempercepatkan kemahiran graduan, dan pelajar pascasiswazah ke arah Most-In-Demand, dan kedudukan yang sangat dibayar dalam industri.

Cademix dijelaskan dalam 2 minit video

Cademix adalah Institut Pembangunan dan Inovasi Penyelidikan, menawarkan kitaran inovasi terbuka dan penuh dalam bidang Teknologi Bantuan Komputer. Jadi apakah kitaran inovasi yang terbuka dan penuh? Inilah definisi yang baik: Penyelidikan ini adalah transformasi wang ke dalam pengetahuan. Walau bagaimanapun, inovasi adalah transformasi pengetahuan ke dalam wang.

Ia bermula dengan pendidikan, pembangunan kerjaya, pelaburan sumber, dan terus ke R

Inovasi adalah kitaran separuh kedua, dan ia lebih relevan kepada masyarakat. Ia bermula dengan inovasi berdasarkan pengetahuan yang ada. Kemudian ia pergi ke perkhidmatan pembangunan produk dan kejuruteraan, diikuti oleh pemasaran dan jualan. Sebaik sahaja penjualan selesai, kitaran itu selesai, dan sistem itu mapan secara kewangan.

Ini menentukan sektor perniagaan utama kami. Jabatan Pendidikan dan Kumpulan Penyelidikan kami menawarkan Pathways diperlukan dalam industri. Mereka bekerja dengan Pusat Pembangunan Karir kami yang menawarkan program percepatan kerjaya teknologi.

Jabatan Fizik dan ICT dan Kejuruteraan menyediakan kepakaran dalam bidang teknologi tinggi termasuk simulasi komputer, percetakan 3D, AI, IoT, Pembelajaran Mesin dan Industri 4.0. Jabatan Seni Digital merangkumi topik yang berkaitan dengan reka bentuk bantuan komputer, pengeluaran video, seni digital, dan multimedia. Dan jabatan Pengurusan Inovasi dan Keusahawanan meliputi kepimpinan, pengurusan teknologi, pasukan, dan bidang pembangunan perniagaan.

Di sisi Inovasi, kami mempunyai Consulting Perkhidmatan Kejuruteraan, dan Perkhidmatan Pemasaran digital, yang bekerja rapat dengan Animation Studios kami dan menawarkan saluran paip lengkap untuk pengeluaran video. Walaupun setiap sektor penting untuk kitaran lengkap, mereka menawarkan perkhidmatan b2b dan b2c, dan juga terbuka kepada perkongsian antarabangsa. Secara keseluruhannya, kami meliputi sebahagian besar bidang yang berkaitan dengan Rekaan Komputer, Kejuruteraan, Pembuatan dan Mix Multimedia.

Lokasi

Vienna

Alamat
Donau-City-Straße,1
1220 Vienna, Vienna, Austria