Deutschinstitut.at

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mahu memperbaiki bahasa Jerman anda? Kami menawarkan kursus bahasa Jerman dengan harga yang menarik dalam persekitaran yang mesra dan antarabangsa, yang dipimpin oleh guru yang bermotivasi dan berpengalaman.

Sekolah bahasa Jerman kami terletak berhampiran dengan pusat bandar Vienna, selama bertahun-tahun sebagai salah satu daripada bandar-bandar yang paling sesuai dengan bandar menurut beberapa kedudukan bandar yang berbeza.

Kursus-kursus baru bermula setiap bulan, meliputi semua peringkat dari A1 hingga C1. Kursus-kursus ini direka berdasarkan Rangka Kerja Rujukan Eropah Bersama untuk Bahasa dan diajar menggunakan bahan pengajaran terkini dari Hueber Verlag. Di sekolah kami, semua bahan kursus, termasuk buku kursus, termasuk dalam harga.

Berminat untuk mengalami bandar yang hebat dan belajar bahasa Jerman semasa anda berada di sini? Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami - kakitangan kami akan dengan senang hati membantu anda dalam bahasa Jerman, Inggeris, Perancis, Itali, Norway atau Jepun. Bersama-sama kita dapat menilai tahap bahasa Jerman anda sekarang dan mencari kursus yang sempurna untuk anda!

Lokasi

Vienna

Deutschinstitut Wien

Alamat
Mollardgasse 8/12

1060 Vienna, Vienna, Austria
Telefon
+43 1 8904144