Baca keterangan rasmi

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diploma Hospitaliti

Diploma Hospitaliti


Pengambilalihan bahasa asing
Kemahiran pengurusan
Latihan praktikal


Melalui tempoh Diploma Hospitaliti

Kajian Hospitaliti dan Pelancongan di Austria

Kolej Pengurusan Pelancongan Antarabangsa ( ITM ) menawarkan program pengajian unik yang diwujudkan khusus untuk pelajar yang merancang untuk memiliki kerjaya antarabangsa dalam bidang pengurusan hotel dan pelancongan.

ITM adalah kolej pertama di Austria untuk memperkenalkan Bahasa Inggeris sebagai bahasa pengajaran. Kolej ini diiktiraf dan diluluskan oleh Kementerian Pendidikan Austria. Graduan menerima diploma yang diperakui oleh Kerajaan Austria. Program ini diajar dalam Bahasa Inggeris, dan pelajar mempunyai peluang untuk belajar dua bahasa tambahan yang akan membantu mereka menjadi lebih yakin ketika bekerja di seluruh dunia.

ITM bekerja dengan individu yang bercita-cita tinggi. Pelajar sasaran mereka bermotivasi dan berdedikasi untuk mengkhususkan diri dalam industri perhotelan dan perkhidmatan. Dengan menawarkan program pengajian yang digunakan, pelajar akan mempunyai pengetahuan yang luas bukan sahaja pada teori tetapi juga pada tahap praktikal. Latihan praktikal merupakan bahagian penting dalam pembangunan dalam industri yang semakin berkembang ini. Itulah sebabnya mereka memilih hotel operasi sebagai Kampus mereka - di mana pelajar mempunyai peluang untuk menjadi selesa dan biasa dengan persekitaran kerja masa depan mereka.

Program kolej dua tahun tersedia untuk bilangan pelajar yang terhad dan dipilih dengan teliti untuk menjamin latihan berkualiti tinggi dan individu semasa pelajaran praktikal dan teori. Ini memastikan pensyarah dapat menyesuaikan diri dan menyesuaikan pelajaran mereka mengikut keutamaan pelajar masing-masing. ITM mengalu-alukan pengurus masa depan dan berusaha memberi mereka latihan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai matlamat yang mereka inginkan.

Program diajar dalam:
English
Jerman
Perancis
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

ITM College and University Studies

Program ITM telah tetap setia kepada amalan kejayaan masa lalu dengan memberi tumpuan kepada pendedahan dan pengalaman praktikal yang kuat yang digabungkan dengan pengeta ... [+]

Program Kolej

Batu loncatan anda

Program ITM telah tetap setia kepada amalan kejayaan masa lalu dengan memberi tumpuan kepada pendedahan dan pengalaman praktikal yang kuat yang digabungkan dengan pengetahuan teoritis. Inilah yang membuatkan pelajar kita bersedia untuk bekerja dari hari ke hari. Alumni kami bersumpah pendekatan pendukung menyokong kemasukan mereka dan pertumbuhan seterusnya dalam profesion mereka.

Kemasukan Semula Pendek untuk HLW / HLT / HLF untuk Profesional

Anda berkelayakan dengan sijil sekolah pelancongan / pelancongan dari EU. Anda mempunyai A2 atau B1 dalam bahasa Jerman, Perancis atau Sepanyol.

Kami boleh menawarkan anda struktur pengajaran yang lebih ringan dengan masuk ke dalam pengajian bahasa lanjutan, jadi anda akan belajar dengan pelajar Tahun 2 dan mendapatkan manfaat untuk memajukan melebihi status semasa anda.... [-]

Austria Bad Vöslau
Permintaan Maklumat
English,Jerman,Perancis,Sepanyol
Sepenuh masa
2 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Lower Austria, Austria