Baca keterangan rasmi

Empat semester, Kolej swasta Pelancongan dan Industri Santai di Austria - Bad Gleichenberg telah ditubuhkan untuk pelajar yang mempunyai pendidikan berjaya menamatkan menengah atas (A-Level) atau pemohon lulus peperiksaan pintu masuk kolej.

Bad Gleichenberg Sekolah Pelancongan adalah antara kelayakan yang sangat baik dan menawarkan yang terbaik di dunia untuk memulakan kerjaya yang cemerlang dalam hotel dan kawasan industri. Selama 70 tahun, pelajar dari lebih 80 negara telah dilatih di Bad Gleichenberg.

Kolej ini dengan cemerlang menyediakan pelajar untuk kehidupan masa depan mereka profesional dengan menawarkan pendidikan yang komprehensif umum, latihan bahasa yang sangat baik, ekonomi pengetahuan, kelayakan pemasaran cemerlang, acara dan kemahiran pengurusan syarikat.

Kolej ini berlangsung empat semester dan ia bermula pada bulan September dan berakhir pada Sabtu pertama pada bulan Jun. Semasa cuti sekolah pelajar perlu melengkapkan dua belas minggu dibayar magang.

Graduan sangat dicari dan luar negara. Lebih daripada 6,500 graduan berjaya bekerja di seluruh dunia. Persatuan alumni "Tourismusschulen Bad Gleichenberg" menghubungkan kolej dengan pelajar dan alumni di seluruh dunia. Semasa acara dan mesyuarat bulanan, pelajar dan alumni mempunyai peluang untuk mengukuhkan dan mengembangkan jaringan antarabangsa.

Sniffle HARI Lawati kami secara percuma untuk satu hari dan menginap satu malam di Kampus kami. Dengan cara ini anda boleh mendapatkan untuk mengetahui sekolah, pelajar, guru dan pekerja pada masa yang sama!

pelajar gembira
Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Tourism School Bad Gleichenberg

Kolej empat semester telah ditubuhkan oleh Steirischer Hotelfachschulverein untuk pelajar setelah berjaya menyiapkan sekolah menengah atas (Matura / Abitur) dan pemohon l ... [+]

Kolej empat semester telah ditubuhkan oleh Steirischer Hotelfachschulverein untuk pelajar yang mempunyai sekolah-sekolah berjaya menamatkan menengah atas (A-Level) dan pemohon lulus Kolej pintu masuk peperiksaan yang ingin memberi tumpuan kepada latihan vokasional dalam bidang pelancongan. Dari segi organisasi dan penginapan Kolej adalah berkaitan dengan Hotel School dan Institut tinggi Pelancongan.

Persekolahan berlangsung selama empat semester. Tahun persekolahan bermula pada bulan September dan berakhir pada Sabtu pertama pada bulan Jun. (Kolej pintu masuk peperiksaan boleh diambil pada Sekolah Pelancongan.) Kolej Pelancongan dan Riadah menyampaikan pendidikan umum dan kajian komersial tertentu, latihan dalam bidang pelancongan dan kemahiran memasak, kajian pakar dalam sekurang-kurangnya dua bahasa asing, pengetahuan dan kemahiran dalam bidang operasi perkhidmatan tetamu, makanan dan minuman serta di bidang pentadbiran dan perkhidmatan pelanggan.... [-]

Austria Bad Gleichenberg
Permintaan Maklumat
English,Jerman
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu