Tourism Schools Salzburg

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Pelancongan Salzburg adalah antara institut hospitaliti terkemuka di Austria dan Eropah, menyediakan pelajar untuk kerjaya yang menarik dan berjaya dalam industri hospitaliti dan pelancongan. Ditubuhkan pada tahun 1946 dan dimiliki oleh Dewan Ekonomi Salzburg, Sekolah Pelancongan Salzburg telah mendidik lebih daripada 15,000 pelajar dari lebih 150 buah negara. Graduan kita memegang jawatan tinggi dalam bidang pelancongan dan hospitaliti perniagaan, agensi kerajaan dan lembaga pelancongan di seluruh dunia.

Di empat lokasi yang berbeza program ditawarkan untuk menyediakan pelajar dengan sempurna untuk kerjaya profesional dalam pelancongan. Mereka memberikan pengalaman pendidikan unik yang menggabungkan mendalam latihan pengurusan dengan tangan-on amalan. Perhatian khusus diberikan kepada membangunkan tahap yang profesional kecekapan dalam komunikasi, serta kemahiran bahasa asing. Jerman, Bahasa Inggeris, Perancis, Itali dan Sepanyol semua yang ditawarkan di Sekolah Pelancongan Salzburg. Kemahiran sosial diasah melalui pendidikan dalam bilik darjah dan juga tugas-tugas praktikal.

Dengan Kolej Pengurusan Hospitaliti Bahasa Inggeris-bahasa program diploma yang lengkap untuk pelajar antarabangsa ditawarkan.

Watak tambahan antarabangsa disediakan oleh Institut Pelancongan dan Pengurusan Hotel, yang juga merupakan sebahagian daripada Sekolah Pelancongan Salzburg. Pelajar dari seluruh dunia boleh memperoleh pengetahuan profesional dalam 8 bulan kursus diploma Hospitaliti atau Pengurusan Pelancongan dan membawa bakat antara budaya yang menarik untuk sekolah.

Belajar daripada yang terbaik - kami menawarkan Satu standard akademik yang tinggi Gabungan sempurna teori dan amalan Kuliah daripada pemimpin dalam bidang mereka Satu rangkaian di seluruh dunia Peluang kerjaya antarabangsa State-of-the-art kemudahan Teknik pengajaran yang moden Pusat kerjaya

Tinggal dan belajar di Salzburg Selama lebih dari 100 tahun, Salzburg, bandar Mozart dan 'Sound of Music', bukan sahaja menjadi pusat pelancongan dan hospitaliti industri Austria, tetapi benar-benar hotspot pelancongan antarabangsa. Apa tempat yang lebih baik untuk belajar tentang hospitaliti daripada di kawasan di mana terdapat 24 juta semalaman hotel akan tetap setiap tahun? Kota Salzburg sendiri menawarkan banyak budaya dan sekitarnya yang sempurna untuk menikmati masa lapang oleh tasik atau di pergunungan - sama sekali tempat yang sesuai untuk mengkaji pelancongan dan hospitaliti.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Dalam Bidang Hospitaliti Dan Pengurusan Pelancongan Di Ke-i

Campus Sepenuh masa October 2018 Austria Salzburg

Diploma yang ditawarkan di engan melengkapkan graduan dengan pemahaman yang mendalam tentang aspek-aspek operasi dan pengurusan industri ini melalui hasil gabungan latihan amali dan teori akademik. Pelajar akan meninggalkan dengan kemahiran keusahawanan, pengetahuan yang mantap amalan pengurusan dan dengan pemahaman isu-isu pelancongan lestari [+]

Institut Pelancongan dan Pengurusan Hotel (ke-i) ialah cabang antarabangsa Sekolah Pelancongan Salzburg. Ia telah dibuka pada tahun 1965 dan setakat ini telah mendapat pendidikan lebih 2,300 pelajar antarabangsa.

Diploma yang ditawarkan di engan melengkapkan graduan dengan pemahaman yang mendalam tentang aspek-aspek operasi dan pengurusan industri ini melalui hasil gabungan latihan amali dan teori akademik. Pelajar akan meninggalkan dengan kemahiran keusahawanan, pengetahuan yang mantap amalan pengurusan dan dengan pemahaman isu-isu pelancongan yang berterusan.

Belajar di engan bukan sahaja menerima latihan profesional yang tinggi dalam bidang hospitaliti dan pelancongan, ia juga mengenai menghubungkan dengan pelbagai budaya, bahasa dan tradisi dari seluruh dunia. Dalam industri antarabangsa seperti pelancongan kemahiran antara budaya itu menawarkan kelebihan daya saing untuk kerjaya masa depan anda.... [-]


Diploma Pengurusan Hospitaliti

Campus Sepenuh masa September 2018 Austria Salzburg

Program dua tahun itu sangat industri fokus, menggabungkan subjek pengurusan dengan latihan praktikal. Dalam mata pelajaran pengurusan seperti pengurusan pelancongan, pentadbiran perniagaan dan pemasaran, pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya membawa organisasi hospitaliti di masa akan datang. Melalui latihan amali praktikal, mereka mendapatkan pengalaman yang tidak ternilai dalam seni kulinari dan pengurusan restoran (penyediaan makanan, perkhidmatan, bar dan pemakanan). [+]

Program dua tahun yang ditawarkan dalam bahasa Inggeris atau Jerman amat industri fokus, menggabungkan mata pelajaran pengurusan dengan latihan praktikal. Dalam mata pelajaran pengurusan seperti pengurusan pelancongan, pentadbiran perniagaan dan pemasaran, pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya membawa organisasi hospitaliti di masa akan datang. Melalui latihan amali praktikal, mereka mendapatkan pengalaman yang tidak ternilai dalam seni kulinari dan pengurusan restoran (penyediaan makanan, perkhidmatan, bar dan pemakanan).

A mandatori internship 12 minggu antara kedua dan semester ketiga meningkatkan lagi kemahiran praktikal dan menyediakan pengalaman industri penting.... [-]


Contact
Alamat pos
Klessheimer Straße 4, 5071 Wals-Siezenheim
AT
Alamat lokasi
Klessheimer Straße 4, 5071 Wals-Siezenheim
Salzburg, AT
Media sosial