Baca keterangan rasmi

Dialu-alukan untuk Inlingua Salzburg

Belajar untuk bertutur dalam bahasa Jerman di salah satu kota yang paling indah di dunia, di salah satu organisasi sekolah bahasa terbesar dan paling berpengalaman di seluruh dunia. Terokai keindahan Salzburg, suasana yang merangsang budaya dan keindahan kawasan desa di sekitarnya, dan pada masa yang sama mengambil peluang untuk belajar bahasa asing atau meningkatkan pengetahuan anda satu anda sudah tahu dalam suasana yang merangsang budaya.

Inlingua

Salzburg - Variety & Flair

Terletak di tengah-tengah Eropah dan mudah diakses oleh semua cara pengangkutan, Salzburg menawarkan kepelbagaian menyamai dengan sangat sedikit bandar lain di dunia.

Dikenali di seluruh dunia sebagai pusat seni dan budaya, bandar asalnya Wolfgang Amadeus Mozart mempunyai lebih untuk menawarkan daripada sekadar pesta pada musim panas dan Paskah, teater dan pameran muzium.

Sama ada anda seorang kendaraan seni atau gourmet, peminat muzik atau percutian pembuat mencari bersantai, perenung atau burung hantu malam, anda hanya akan suka Salzburg dan pelbagai yang ia menawarkan pengunjung.

Pergi untuk berjalan-jalan santai melalui jalan-jalan sempit dan lorong-lorong bandar baroque ini. Kedai-kedai yang tidak terkira banyaknya menjemput anda untuk melakukan membeli-belah, dan dari teres rumah kopi yang terkenal di dunia anda boleh menikmati pemandangan seni bina yang indah di Pusat bandar bersejarah yang masih lagi terpelihara dan berehat dari bersiar-siar dengan sekeping lazat kek.

A City & Persekitaran yang

Mengapa tidak melawat kubu Salzburg, terbesar, kubu sepenuhnya dipelihara di Eropah Tengah, atau Hellbrunn Palace dengan air pancut dunia yang terkenal? Atau mungkin romantis Mirabell Gardens dengan pemandangan indah mereka atau tempat kelahiran Mozart pada Getreidegasse ...? Salzburg juga mempunyai banyak untuk menawarkan kepada pencinta alam semula jadi, atau mereka yang mencari peluang untuk berehat dan dan melakukan sukan.

Hanya di luar pintu gerbang salah satu daripada landskap semula jadi yang paling indah di Eropah Tengah dibentangkan di depan mata anda. Alps hanya beberapa kilometer dari Salzburg; di sana anda mempunyai keadaan yang ideal untuk mendaki dan ski. Banyak tasik (banyak yang mempunyai kualiti air minuman) seperti Wolfgangsee dan Fuschlsee adalah tempat terbaik untuk menyejukkan diri semasa musim panas.

A Sporting Paradise

Sukan yang benar-benar penting dalam Salzburg. Sama ada golf, menunggang, tenis, paragliding, berenang, belayar atau luncur angin, mendaki gunung, ski, snowboarding atau berbasikal gunung - Salzburg dan sekitar kawasan tawaran sesuatu untuk setiap orang.

Penginapan

Homestay dengan hostfamily tempatan

Mengukuhkan pembelajaran anda dan menikmati budaya Austria dan kehidupan di rumah. Pada Inlingua Salzburg keluarga homestay anda akan melayan anda sebagai ahli penuh isi rumah.

Kamu akan makan bersama-sama dan berkongsi ruang tamu biasa. Sebagai alternatif, Salzburg menawarkan pelbagai luas dan katil & sarapan pelbagai taraf. Kami gembira untuk membantu dalam pemilihan dan tempahan tempat penginapan. Keutamaan penginapan dan

Perkhidmatan pemindahan

dari / ke stesen kereta api atau lapangan terbang Salzburg atau Munich perlu dibuat lebih awal.

jerman

Perkhidmatan tambahan

Inlingua gembira untuk menawarkan akses tanpa wayar ke Internet untuk semua pelajar secara percuma. Semua yang anda perlu membawa komputer riba, tablet, i-pad atau telefon pintar anda.

Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

inlingua Salzburg

Ini dalam salah satu kursus Kumpulan yang paling popular kami! Belajar bahasa Jerman dalam kumpulan yang sangat kecil (3-6 pelajar, pada bulan Jun, Julai, 03-08 Ogos pela ... [+]

Ini dalam salah satu kursus Kumpulan yang paling popular kami! Belajar bahasa Jerman dalam kumpulan yang sangat kecil (3-6 pelajar, pada bulan Jun, Julai, 03-08 Ogos pelajar), cepat, cekap! Tidak ada masa untuk sisa, pengucapan aktif adalah kunci! Dengan bahan kita sendiri (buku, CD, IOL - Inlingua Online Learning, ...) anda sentiasa tahu di mana anda berada, apa yang anda mampu dan berapa cepat anda maju. kursus-kursus dan latihan kami akan dibangunkan mengikut sistem tahap CEFL, jadi apabila anda selesai dengan contoh buku 1.1. anda tahu anda telah mencapai tahap A1!

[-]
Austria Salzburg
Pendaftaran Terbuka
English,Jerman
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
inlingua Salzburg

masa tambahan untuk bercakap! Di atas padang SD standard, anda mempunyai jam pelajaran tambahan setiap hari untuk menyemak semula, ulangi dan mendalamkan kemahiran Jerman ... [+]

masa tambahan untuk bercakap! Di atas padang SD standard, anda mempunyai jam pelajaran tambahan setiap hari untuk menyemak semula, ulangi dan mendalamkan kemahiran Jerman anda. Seperti semua kursus yang kumpulan kami - kaedah kami adalah unik. Guru-guru kami digerudi untuk memberi motivasi kepada anda untuk bercakap - bercakap adalah belajar! Dengan bahan kita sendiri (buku, CD, IOL - Inlingua Online Learning, ...) anda sentiasa tahu di mana anda berada, apa yang anda mampu dan berapa cepat anda maju. kursus-kursus dan latihan kami akan dibangunkan mengikut sistem tahap CEFL, jadi apabila anda selesai dengan contoh buku 1.2. anda tahu anda telah mencapai tahap A2!

[-]
Austria Salzburg
Pendaftaran Terbuka
English,Jerman
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
inlingua Salzburg

Menggabungkan kursus standard kumpulan SD dengan kemewahan latihan individu. Mendapat pekerjaan baru? Perlu berpindah ke Austria? ... [+]

Menggabungkan kursus standard kumpulan SD dengan kemewahan latihan individu. Mendapat pekerjaan baru? Perlu berpindah ke Austria? Anda ingin menyegarkan kembali Jerman profesional anda atau anda hanya mempunyai kepentingan yang sangat khusus dan mahu meningkatkan Jerman anda di sana? Kemudian PLUS SD adalah sempurna untuk anda! Anda boleh mengambil bahagian dalam Jerman padang Besar Kumpulan, dan selepas itu mengadakan mesyuarat harian dengan guru anda di mana anda boleh memberi tumpuan kepada topik-topik tertentu yang anda pilih sendiri.

[-]
Austria Salzburg
Pendaftaran Terbuka
English,Jerman
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu