inlingua Salzburg

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dialu-alukan untuk Inlingua Salzburg

Belajar untuk bertutur dalam bahasa Jerman di salah satu kota yang paling indah di dunia, di salah satu organisasi sekolah bahasa terbesar dan paling berpengalaman di seluruh dunia. Terokai keindahan Salzburg, suasana yang merangsang budaya dan keindahan kawasan desa di sekitarnya, dan pada masa yang sama mengambil peluang untuk belajar bahasa asing atau meningkatkan pengetahuan anda satu anda sudah tahu dalam suasana yang merangsang budaya.

Inlingua

Salzburg - Variety & Flair

Terletak di tengah-tengah Eropah dan mudah diakses oleh semua cara pengangkutan, Salzburg menawarkan kepelbagaian menyamai dengan sangat sedikit bandar lain di dunia.

Dikenali di seluruh dunia sebagai pusat seni dan budaya, bandar asalnya Wolfgang Amadeus Mozart mempunyai lebih untuk menawarkan daripada sekadar pesta pada musim panas dan Paskah, teater dan pameran muzium.

Sama ada anda seorang kendaraan seni atau gourmet, peminat muzik atau percutian pembuat mencari bersantai, perenung atau burung hantu malam, anda hanya akan suka Salzburg dan pelbagai yang ia menawarkan pengunjung.

Pergi untuk berjalan-jalan santai melalui jalan-jalan sempit dan lorong-lorong bandar baroque ini. Kedai-kedai yang tidak terkira banyaknya menjemput anda untuk melakukan membeli-belah, dan dari teres rumah kopi yang terkenal di dunia anda boleh menikmati pemandangan seni bina yang indah di Pusat bandar bersejarah yang masih lagi terpelihara dan berehat dari bersiar-siar dengan sekeping lazat kek.

A City & Persekitaran yang

Mengapa tidak melawat kubu Salzburg, terbesar, kubu sepenuhnya dipelihara di Eropah Tengah, atau Hellbrunn Palace dengan air pancut dunia yang terkenal? Atau mungkin romantis Mirabell Gardens dengan pemandangan indah mereka atau tempat kelahiran Mozart pada Getreidegasse ...? Salzburg juga mempunyai banyak untuk menawarkan kepada pencinta alam semula jadi, atau mereka yang mencari peluang untuk berehat dan dan melakukan sukan.

Hanya di luar pintu gerbang salah satu daripada landskap semula jadi yang paling indah di Eropah Tengah dibentangkan di depan mata anda. Alps hanya beberapa kilometer dari Salzburg; di sana anda mempunyai keadaan yang ideal untuk mendaki dan ski. Banyak tasik (banyak yang mempunyai kualiti air minuman) seperti Wolfgangsee dan Fuschlsee adalah tempat terbaik untuk menyejukkan diri semasa musim panas.

A Sporting Paradise

Sukan yang benar-benar penting dalam Salzburg. Sama ada golf, menunggang, tenis, paragliding, berenang, belayar atau luncur angin, mendaki gunung, ski, snowboarding atau berbasikal gunung - Salzburg dan sekitar kawasan tawaran sesuatu untuk setiap orang.

Penginapan

Homestay dengan hostfamily tempatan

Mengukuhkan pembelajaran anda dan menikmati budaya Austria dan kehidupan di rumah. Pada Inlingua Salzburg keluarga homestay anda akan melayan anda sebagai ahli penuh isi rumah.

Kamu akan makan bersama-sama dan berkongsi ruang tamu biasa. Sebagai alternatif, Salzburg menawarkan pelbagai luas dan katil & sarapan pelbagai taraf. Kami gembira untuk membantu dalam pemilihan dan tempahan tempat penginapan. Keutamaan penginapan dan

Perkhidmatan pemindahan

dari / ke stesen kereta api atau lapangan terbang Salzburg atau Munich perlu dibuat lebih awal.

jerman

Perkhidmatan tambahan

Inlingua gembira untuk menawarkan akses tanpa wayar ke Internet untuk semua pelajar secara percuma. Semua yang anda perlu membawa komputer riba, tablet, i-pad atau telefon pintar anda.

Lokasi

Salzburg

inlingua

Alamat
International School of Languages
Sigmund-Haffner-Gasse 8


5020 Salzburg, Salzburg, Austria
Telefon
+43 662 871101