Read the Official Description

Rakan-rakan yang dikasihi!

Nakhchivan State University menduduki tempat yang istimewa di kalangan universiti-universiti lain di Azerbaijan. Kampus universiti kawasan 108 hektar termasuk bangunan pengajaran moden dengan semua jenis kemudahan. Bilik-bilik elektronik, makmal, pusat internet, dan perpustakaan elektronik, dilengkapi dengan teknologi maklumat moden di universiti melayani kakitangan dan pelajar mengajar. WI -Fi sistem internet wayarles percuma terdapat di seluruh kawasan universiti.

1

Nakhchivan State University adalah sebuah institusi pendidikan moden yang lebih tinggi dengan asas negara kukuh, kenegaraan-diarahkan dan bersepadu ke dalam dunia.

Nakhchivan State University telah menandatangani perjanjian incorporative dengan lebih daripada 50 universiti dari 4 benua dan berkembang hubungan antarabangsanya. Universiti itu mempunyai rakan kongsi dipercayai dan rakan-rakan dalam dunia antarabangsa. Pada masa 3 projek pemberian TEMPUS sedang dilaksanakan di Nakhchivan State University. Nakhchivan State University adalah ahli Kelab Rektor Eropah, Universiti Pertubuhan Asia, Persatuan Universiti Sektor Laut Hitam, The Rektor Persatuan Eurasia Silk University Way dan Kesatuan Caucasus Universiti. keahlian memainkan peranan yang besar dalam kegiatan kebudayaan NSU dan berkhidmat untuk mengembangkan perkongsian antarabangsa dan menganjurkan simposium antarabangsa.

1

A studio TV, "Nuhchikhan" studio radio, studio teater, tarian dan kumpulan vokal, kolektif korus berkhidmat untuk pembangunan persekitaran kebudayaan di NSU. universiti ini menyediakan semua kemudahan moden untuk pelajar-pelajar yang melakukan sukan.

universiti ini menyediakan semua jenis peluang dan kemungkinan untuk mendapatkan pendidikan tinggi, untuk memperoleh pengetahuan dan pandangan yang baik, untuk membangunkan kemahiran dan kebolehan dan mempunyai masa yang menakjubkan. Tidak seperti pelajar tradisional 'asrama, yang Nakhchivan State University memiliki pelajar moden' rumah, yang dianggap sebagai sebuah rumah yang hidup, gaya moden.

Kami menyambut anda, menjemput anda untuk menjadi rakan kongsi kami, dan ingin anda untuk menjadi pelajar universiti kami. Nakhchivan State University adalah universiti abad XXI.

Selamat datang ke Universiti kami!

4
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus musim panas

Nakhchivan State University

Keistimewaan Perubatan Am telah dibuka di fakulti Perubatan NSU pada tahun 2011. Tempoh pendidikan yang khusus Perubatan Am adalah 6 tahun. ... [+]

Bahasa Inggeris Akademik + Pengurusan Pentadbiran dan Perniagaan Summer School 2017

Kelas-kelas ini menumpukan kepada perbendaharaan kata, menulis, bertutur dan pentadbiran perniagaan. Jumlah pengajaran akademik adalah 60 jam (dalam tempoh 4 minggu) untuk tempoh program, yang kita cenderung untuk berpecah sama rata antara setiap minggu.

MAKLUMAT UNTUK SUMMER 2017 AKAN TERDAPAT PADA APRIL 2017, APABILA PENDAFTARAN AKAN BUKA.

Maklumat Kursus

Jadual untuk Summer Program Sekolah

Kemudahan termasuk buku-buku sumber, jurnal dan surat khabar, dan dalam talian, DVD, audio dan perpustakaan video kaset.

Peserta dikehendaki untuk membeli bahan kursus (contohnya buku teks, buku kerja).... [-]

Azerbaijan Nakhchivan
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Location address
University campus, AZ7012,
Nakhchivan State University

Nakhchivan, Nakhchivan Autonomous Republic, AZ